2009 Nisan Anneleri

vadi bitti bende geldim.....o yıkama koltuğunu bende gördüm elif bir sitede ucuzdu yarın bulup söylerim....bende istiyorum ama eşim bu kıza bişey almam artık diyor....malum elimizde patlayan çok şey var...bambu,puset,mama sandalyesi:)) banyo yapmayıda sevmiyor küvetin içinden bir kaçışı varki sormayın.....kesin yürürse tutamam zaten içinde

canım ben oturuyorum.. bacaklarımın arasına alıyorum.. önünede bir kova su koyuyorum.
o onla oynarken bende fiskiyeyle barancığı yıkıyorum..

sende öyle denesen .. belki oda bu sefer kaçmaz....

herkes dökuldu bende gecmışı okudum anca gulşen benım eşimde almıyo:KK43:(( malum bızdede kullanılmayan çok şey var anakucakları 2 tane oyuncaklar gırla mama sandalyesı hoppala park yatak benımkıde almam boşa dıyo şimdi elifin dediği oyuncağı alıcak kagana bımden bakalım ona ne yapıcak
valla benımkı yıkanmayı sevıyo şükür ne ağlıyo ne zırlıyo am en sevmediği kafayı yıkamak :)

iii geceler kızlar nasılsnz biraz önce geldim eve sabah kontrol vardı neyse giitik zeynep hanım
9 kilo600 gr boy 71sn baş cevresi 41 gelişimi çok güsel dedi
diş çıkarmadı dedim ama konuştugunu desteksz oturdugunu ve ayakta durabildigini kanepeye yaslanarak tabi hepsini söyledm dr her çoçuk farklı gelişir ve kimisi dişte kimisi konşmadaa kimiside yürümede önde olurmş farklı egilimler yani çıkar dedi bekliyorzz

Yatmistik demir bey kaka tapinca uyandik
onlar yine uyudular bende bi bakayim dedim
evet sirvancim demir yikanmadan uyumuyor
9aydir sadece 1gece yikanmadan yatti
artik alistim zor olmuyor beraber yikanip giyiniyoruz
buarada ben hic utu yapmam kocis yapar::)))))

ayy maşallah sadece 1 gece mi yıkanmadınız.. helal olsun valla...
ben şimdi kendime kızdım . ben çoçuğu haftada bir yıkıyorum..
ne tembelim ... :eek:klava: :eek:klava: :eek:klava:

afferim senin kocişe.....

Kizlar malum ben calisiyorum
AMA artik annem cmt gunleri kendine ayirmak istiyor o yuzden ya bi bakici bulucam sadece cmt ucin ki guvenemem kimseye gibi geliyor yada ben bakicam ise gitmeyip
o yuzden size sorayim istiyorum
bebislerle nasil gununuz geciyor sabahtan aksama kadar neler yapiyorsunuz bir gun
paylasabilirmisiniz
tecrubesiz anneye yardimmmm::KK43:(((((((

Kocise dedim ki haftasonu bursaya gideyim
oohhhaaaaaaaa diyecektiiii
o haftasonu calisiyo diye gelemuyotuz
Istanbul bulusmasini somester tatilindede yaparmisiniz::))))))

herkes dökuldu bende gecmışı okudum anca gulşen benım eşimde almıyo:KK43:(( malum bızdede kullanılmayan çok şey var anakucakları 2 tane oyuncaklar gırla mama sandalyesı hoppala park yatak benımkıde almam boşa dıyo şimdi elifin dediği oyuncağı alıcak kagana bımden bakalım ona ne yapıcak
valla benımkı yıkanmayı sevıyo şükür ne ağlıyo ne zırlıyo am en sevmediği kafayı yıkamak :)
biz barancığa fazla bişeycik almadık.. yiğenden kalanlar bize geldiği için eşim bu konuda sesini çıkartamıyor...

şu bimdeki oyuncağı bende bakım...

iii geceler kızlar nasılsnz biraz önce geldim eve sabah kontrol vardı neyse giitik zeynep hanım
9 kilo600 gr boy 71sn baş cevresi 41 gelişimi çok güsel dedi
diş çıkarmadı dedim ama konuştugunu desteksz oturdugunu ve ayakta durabildigini kanepeye yaslanarak tabi hepsini söyledm dr her çoçuk farklı gelişir ve kimisi dişte kimisi konşmadaa kimiside yürümede önde olurmş farklı egilimler yani çıkar dedi bekliyorzz
maşallah kuzuya...

comfy mama sandalyesini bende kullanıyorum memnunum ben belgin

hoşeldin yenisin galiba.. bebiş ne kadarlık ..

selam kızlarrr istanbul buluşması vardı noldu son durum ne

avrupa yakasında buluşma yapılacağı ben karışmadım.. bildiğim kadarıyla tarihte karar kılınmadı henüz....

sabah arkadaşıma gittim kahvaltıya ama nedense hiç benmle yaşıt yok genelde eşimn ark hanımı hepsi benden büyük 25 26 yaşlarındalr ama olsn hepsini çookkseviyorum sonra akşam yemeginede kaldık kızı var onnda zeyneple aynı birbirlrinn saçlarını yoluyolar sıpalar yarın büyüsünler bu seferde bebek kavgası yaparlarr

pat diye daldım uzun zamandan zsonra okuyorum ama yazamıyorum ama takipteyim sizi heheh geçen sabah ben uyurken görümcem ömeri yıkamakta kullandığım kovayı su doldurmuş içinede şampuanı koyup ömeride sokmuş resmen çocuğu suya basmış ben sese uyandım bi baktımki hehehhe ömer kuzu gibi bakıyo boynuna kadar suda biraz öle durdu sora hemen yıkadık çıktı ama hamur gibi oldu çocuk kıpırdıyamıyodu sorada mis gibi uyudu

Kocise dedim ki haftasonu bursaya gideyim
oohhhaaaaaaaa diyecektiiii
o haftasonu calisiyo diye gelemuyotuz
Istanbul bulusmasini somester tatilindede yaparmisiniz::))))))
bende kocişe söyledim bursaya ne zaman gideceksin diye..
oda hafta içinde gidebilirim dedi.. c.tesi gitsen olmazmı dedi.. bişey demedi...
olurda demedi...

ama olmaz.. gitseydi.. tamam derdi o bana.. bende uzatmadım...

bu arada sömestr ne zamannki...

pat diye daldım uzun zamandan zsonra okuyorum ama yazamıyorum ama takipteyim sizi heheh geçen sabah ben uyurken görümcem ömeri yıkamakta kullandığım kovayı su doldurmuş içinede şampuanı koyup ömeride sokmuş resmen çocuğu suya basmış ben sese uyandım bi baktımki hehehhe ömer kuzu gibi bakıyo boynuna kadar suda biraz öle durdu sora hemen yıkadık çıktı ama hamur gibi oldu çocuk kıpırdıyamıyodu sorada mis gibi uyudu

valla anemmde öyle söylüyor.. yıkayamazsan çoçuğa suya sok çıkar .. ferahlasın çoçuk diyor ama ben tembellll birisiyim...

kocişle msnde birbirimize aşkımızı tazeliyoruz...
olaya bak adam karşımda oturuyor..

ama biz msnde birbirimize laf atıyoruz..

ben idille ancak yazın banyo yapabilirim şirvan:KK43:( evimiz doğalgazla dahi zor ısınan bir ev...en üstteyiz ve yanımızda boş biz ayrıyeten birde ufo yakıyoruz ve salonda yıkıyoruz idili...ama yaza dediğin gibi yapıcam mecburen.....
didem sen bak canım bencede.....demir bey ananeyle neler yapmaktan hoşlanıyor bilmiyorum önce onları öğren bence....sonrada kendi oyunlarınızı bulun en güzeli....oda keşfi,eşya keşfi,yüz keşfi.....daha önce yazmıştım idile 2 aylıktan beri tüm nesneleri dokundurup ismini söyledim ,söylerim,ayna karşısında ağzını burnunu öğretmeye çalışırım....mutfakta yürüteci ile ulaşabildiği dolabın içine yalnızca plastik kaplar koydum süzgeç falan şimdi yerini bulup oynuyor onlarla.....şarkıda çok söyleriz ve dans ederiz babasıda eder:)) aklıma geldikçe yazarım...en iyisi haftasonları online ol paylaşalım anbe an:)

bu arada zeynebe maşallah....

iyilik şirvancım saol ..
eşim yurtdışında demiştimya annemle bizde yatıyoz bugün anneannemde geldi..kadınlar matinası yaptık ..:))umut bi yorulmuşki bugün boğuşmaktan anneannesiyle ..deliksiz uyuyo maşallah..
yaa dün nooldu;;
gece saat 22.40..kapı tık tık tokmaklanıyoo umut uyanmasın diye heralde....bi korktum..o saatte kim gelicek bize..
dangalak yeni taşınan komşunun biri görevliyi göndermiş bize arabayı tam çizgilere denk getirmemişim 2 arabalık yer işgal ediyomuş araba..bi anda düşünemedim anahtarı istedi ramazan abi bende verdim
sonra balkona çıktım hangi komşu bakıyım diye ..manyak herif yaa arabasını park etmiş..yer bulmuşş ona rağmen yaptığı şeye bakın yaa terbiyesiz..tutamadım kendimi ordan laf attım yaptığınız terbiyesizlik dedim ..bundan sonra sizin arabanızın takipcisiyim çizginin üstüne bassa bile gece zilinize basıcam diye..anlatırken bile sinirlerim bozuluyo dingill..eşime anlatmıyım gelince takar şimdi kafaya..

bebişler gün içinde toplam kaçça saat uyuyo.gülfem 1 buçuk ya da 2 saat uyuyor.ama bölük bölük.
canm bizimki gündz 2 kere yatr 1.5 ile 2 saat yani toplam 3.5 4 sat uyyo akşam uykusuda 11 dir gece mutlaka 1 2 defa kalkıyo ben düzene koydm çok şükürrr

ayy maşallah sadece 1 gece mi yıkanmadınız.. helal olsun valla...
ben şimdi kendime kızdım . ben çoçuğu haftada bir yıkıyorum..
ne tembelim ... :eek:klava: :eek:klava: :eek:klava:

afferim senin kocişe.....
kızzz olar mı ölee en azından 3 güne bi yıkaa ben kış diye 2 güne bi yıkıyorum yazın da hergün bebişler çok terliyoo kış da olsa rahat ediyolar bölee

Kizlar malum ben calisiyorum
AMA artik annem cmt gunleri kendine ayirmak istiyor o yuzden ya bi bakici bulucam sadece cmt ucin ki guvenemem kimseye gibi geliyor yada ben bakicam ise gitmeyip
o yuzden size sorayim istiyorum
bebislerle nasil gununuz geciyor sabahtan aksama kadar neler yapiyorsunuz bir gun
paylasabilirmisiniz
tecrubesiz anneye yardimmmm::KK43:(((((((
ben anlatayım canm sabah 8 veya 9 da kalakrız kahvaltımzı yaprız azıcık oyalrım saat 12 gibi geri yatar 2 de kalkar oyalarım biraz karnını doyurrm sonra 5.30 geri yatar 7gibi kakar karnını doyurr oynat gezdr yürüt diyenn hesabı saat 23 de gece uykusuna yatar aşırı ayrıntıya girmedm

X