2009 Nisan Anneleri

O mama sandalyesini ben kullanmadım ama kullanan ve memnun olan vardı bu sitede .

Şirvan seninki yine kendi ütü yapabiliyormuş,benimki onu hiç yapmaz.Nasılsa giyeceği zaman ütüler,acelesi ne , dimi ama)

bekarken kıyafetlerini hep kendisi ütülerdi.. sonradan sen ütüle dedi.. tabii ben pantolan ütüleme özürlü olduğum için beceremedim.. ,
açıkcası becermek içinde hiç uğraşmıyorum..
gömleklerini ütüleyip bırakıyorum....

ahhh ne yapımm...

mama sandalyesi alcaz kızlar netten baktım şimdi COMFORT SUPREME LÜKS MAMA SANDALYESı diye beğendim kullanan memnun olan varmı

COMFY SUPREME LUX MAMA SANDALYESı-MAVı, #22667973 Gittigidiyor.com

bende var... memnunum... yiğenimden kalma...

boy kademesi var.. alçalıp yükseliyor.. koltuğu geriye doğru yatabiliiyor..
önündeki tepsi çıkıp .... boyunıda alçaltınca koltuk (sandalye ) olarakta kullanabilir.. tabii büyüyünce..
aaa bu arada emniyet kemeride var.. ama ben hiç kullanmadım..

Son düzenleme:
bende mavisini beğendim zaten alıyom ozaman
ikeanınkini kulanındık bi süre oda ii ama kilo artıkça onu sallıyolar bunlar ağır yazıyo sallayamuyolar dimi?

heee meyve tabağım geldiiii....

hadi gelin kızlar beraber yiyelim...

bende mavisini beğendim zaten alıyom ozaman
ikeanınkini kulanındık bi süre oda ii ama kilo artıkça onu sallıyolar bunlar ağır yazıyo sallayamuyolar dimi?

bende turuncusu var..(biz kardeşimle ortak kullanacağız için ortak renk aldık.. birimizinki kız olur falan diye ama ikimizinkide erkek oldu)

internette o reng tesadüfen buldum..

yok canım sallanmıyr... sağlam bişey .. ikeanınkine 10 basar..

bence...

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ŞıRVAN, afacanege2009, asyacenk, chveneburi, didem1981, huzur84, Nisotto, ssengun, ugly, zeyno5

bu saatte bu kadar kalabalığız maşallahhta niye kimse bişeyler yazmıyor..
ben gene tek başıma konuşur gibiyim....

yoksa çenemi yetişilmiyormu... :)))))

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ŞıRVAN, afacanege2009, anilya, bursasu+, didem1981, ekim.29+, gulshenidil, huzur84, Nisotto, ugly, zeyno5

yokk anacım bunlardan bir tık yok bu gece..... ,
sultan sen konuş bariiii bacım..

kızlar sütü azalan anneler varmış dip not sütü kesilen annler yada azalan nanenin sütü azalttığını duydum ve tabikide yaşadım mümkün olduğunca naneden uzak durun

20 dakkk ... kimse bişey yazmıyor...

benle konuşmamam kararımı alındı. da benşm haberim yok....

vadi bitti bende geldim.....o yıkama koltuğunu bende gördüm elif bir sitede ucuzdu yarın bulup söylerim....bende istiyorum ama eşim bu kıza bişey almam artık diyor....malum elimizde patlayan çok şey var...bambu,puset,mama sandalyesi:)) banyo yapmayıda sevmiyor küvetin içinden bir kaçışı varki sormayın.....kesin yürürse tutamam zaten içinde

Yatmistik demir bey kaka tapinca uyandik
onlar yine uyudular bende bi bakayim dedim
evet sirvancim demir yikanmadan uyumuyor
9aydir sadece 1gece yikanmadan yatti
artik alistim zor olmuyor beraber yikanip giyiniyoruz
buarada ben hic utu yapmam kocis yapar::)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…