ben geldimmmm
ne olmuş böyle buraya
yeni girebiliyorum
eymen ateşlendi yavrum hemde 39 derece
hastaneyi aradım tanımadıgım dr nöbetçi götürmek istemiyorum
sabah ola hayrola
bende çalışmak istemiyorum......ama çalışmamda gerekiyor çünkü malimüşavir olabilmem için bu işin içinde kalmalıyım....bilmiyorum yani karışığım ama idil okula başlamadan mutlaka ayrılıcam....
aferin miraya çok sevindim cnm,seherin dediği gibi kısa zaman kalmış öne gitmesine :))Sultan,tmm inş bir sorun olmaz da gelebiliriz)
Bugün Miray da emeklemeye başladı,ama geri geri)
bizde küveti vardı elanın filesiyle orda yıkıyorduk ama küvet çok büyük ,fileye sığmayınca ela kucakta yıkadık 2 ay,oturmaya balayıncada küvetin oturma yeri var bebeklere göre bacak kısmı falan var oraya oturtmaya başladık kucakta yıkamaktan kurtulduk önüne plastik balıklarını ve şampuan şişesini koyuyoruz onları ısırıyo birde suyu şıpırdatmaktan korkuyordu gözüne kaçıyo diye şimdi alıştı ööle şıpırdatıyo ki babası ben hepimiz birden yıkanıyoruz ama onu izlemeye değer çoook zevkli..birde akan suyu tutmaya çalışıyo küçücük elleriyle :))Joker - oyuncak, bebek, anne, hamile, çocuk, puset, hediye, mama ürünleri
bEBEKLLERİ YIKAMAk için yıkama koltuğu var,ben almayı düşünüyorum,e-bebkte başka bir markanın var,ama fiyatı çok daha pahalı,siz de düşünebilirsiniz diye koydum,sitesinde ürün elimizde yok diyor,ama belki mağazda vardır.
Bir de su kaçmasın diye kafaya takılan bşirşey var,o da şampuan ,su gözlere gelmesin diye,ondan da almayı düşünüyorum.Gözü yanar ya da su gözüne gelir de banyodan korkmasını istemiyorum.
o baş için olan şey iyiymiş ilk defa senden duyuyorum elif,ela da çok seviyo yıkanmayı ama arada yüzüne su gelince nefes alamamaktan korkuyo sanırım bende istemiyorum banyodan korkmasını..Miray da şimdiye kadar ağlamıyordu,hala da ağlamıyor da,ben başını yıkarken onu kendi küvetinde yüzsüstü çevirerek yıkıyordum,ama artık ağırlaştı,hem de sabunluyken elimden kayıverecek diye korkuyorum.Kucağımdaysa bir türlü beceremedim.Daha zor geliyor,en iyisi bu kolltuk gibi geldi.
cnm tüm gün elanın yemeğini yapmak yedirmek altını ve kıyafetlerini değiştirmekle geçiyo bunlar zorunluluklar ama o hergün yeni bişey yapıyo bişeyler keşfediyo ve nasıl mutlu oluyo sende onunla aynı odada ona bişey olmasın diye yanında duruyorsun :)) gerekince tek elle iş yapıyorsun ama herşeye değer :)) biz çok camdan dışarıyı izliyoruz yağmuru keşfetti bu ara camdan düşen damlalara gülüyo ,aynada takılmayı çok seviyoo,baby tv çok sıkıştığımda kurtarıcım ,oyuncaklarıyla az da olsa zaman geçiriyo,ve tüm çabası bu ara heryere tutunup kalkmak bende düşmesin diye takılıyorum çevresinde :))Kizlar malum ben calisiyorum
AMA artik annem cmt gunleri kendine ayirmak istiyor o yuzden ya bi bakici bulucam sadece cmt ucin ki guvenemem kimseye gibi geliyor yada ben bakicam ise gitmeyip
o yuzden size sorayim istiyorum
bebislerle nasil gununuz geciyor sabahtan aksama kadar neler yapiyorsunuz bir gun
paylasabilirmisiniz
tecrubesiz anneye yardimmmm:(((((((
çook geçmiş olsun cnm inşallah önemli değildir ,bende merak ettim şimdi..ben geldimmmm
ne olmuş böyle buraya
yeni girebiliyorum
eymen ateşlendi yavrum hemde 39 derece
hastaneyi aradım tanımadıgım dr nöbetçi götürmek istemiyorum
sabah ola hayrola
günaydıııııııııııııınnnn
bizim bugün 8.ayımız biitttttttttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ne çabuk geçiyo yaaaa
demir babasını çok özledi sanırım
gel babası gel diyince hemen elini gel gel yapıyo((
CANIM EGE hazır seyler harıç herseyi yiyorr<şirvan anne sütü alıyo bebeğin galiba dimi
bizde 9 kgdayız
urla ege mamamı anne sütümü alıyo
maşallah maşallah unutmadan yazayımda
ANAM KOCA İNSAN GİBİ YIKIONN KORKARIM BENNNNcanım ben oturuyorum.. bacaklarımın arasına alıyorum.. önünede bir kova su koyuyorum.
o onla oynarken bende fiskiyeyle barancığı yıkıyorum..
sende öyle denesen .. belki oda bu sefer kaçmaz....