2009 Nisan Anneleri

günaydınmı desem ne desem bılemedım yahu,herkese hayırlı cumalar öpüldünüz çoookk

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, oslem1907, sevdaazra, sindoma54, sngl7, s_ebru

günaydınnnnnnnn..hayırlı cumalarrrrrrrrrrrr...

amanın bu nasıl bi geçmişş böleeee..40 sayfa okuycimmmmm...hızkı hızlı okuyup geliim bariiiii..

çok şükür bende geçmişi okumayı bitirdim
hepimiz hemen hemen aynı sorunları yaşıyoruz. yemek yedirememe gibi.
bende kızımın damak zevkini keşfetmekle meşgülüm. eskiden sebze çorbasını severdi şimdi ağzını açmıyor. kilitliyor resmen ağzını ilk kaşığı tadına bakmak için alıyor. sonra hep kilitli. dün gece aç olduğunu biliyorum kaşık maması hazırlayayım dedim. içine de muz ezdim koydum. tadına baktı beğenmedi kilitledi ağzını. bende ısmar etmedim direk çöpe döktüm. sonra 1 saat kadar bekledim. irmik tatlısı yaptım. süt şeker irmik herkes bilir. şekeri biraz az oldu sadece bizim yediğimize göre sütü de biraz bol. bu arada normal günlük inek sütlerinden. biraz da tarçın. onu sevdi tabi havada kaptı kaşıkları. ne kadar yaralıdır bilmiyorum ama bebekleri yemeyen anneler bir deneyin derim.

özlem seni de özlemiştik. iyi ki geldin.
hatta selenay da yazmış. ikinizde hoşgeldiniz eski dostlar

anaa ticker da 8 ay yazmıyo
kız nagiiişş yanlışmı yazdın acabaa
18 nisan doğumlu bnm oğluş
kız yazıyo yaaa klava:

kızlar bişey soracam
bana yardımcı olur musunuz
ticker nereye yapıştırılıyo
canm kullanıcı paneli var yukarda ona tıkla açılan ayfadan profili düzenle var ona tıkla aşagı da kilo takip çizelgesi var oraya yapıtır http den png ye kadrr

hayırlı cumalar herkeseeee
dün gece zeynepte de gaz vardı ama hemn halletim çok şükür sırtüstü yatırdm ayaklarını yavaş yav karnına ittirdim ben böyle yaptıkça zeynebim pırt pırt koyurdu denizcim sende dene böyleee

selamlar kızlar ve hayırlı cumalar olsun.....eymene geçmiş olsun umarım iyidir şimdi

hayırlı cumalar kızlar....

yusufu doyurdum geldim kardeşimin 18 aylık kızı var onla oynuyor.

dün gece burnu tıkalıydı açıyım deedim vay senmisin burnuyla uğraşan 2.5 saat ağladı durdu durdu ağladı sinirden boynum tutuldu neyse annemlerdeyim sabah uyuyabiliyorum ohhhhh uyandığımda kahvaltı hazır yusufun altı değiştirilmiş giydirilmiş bu saltanat bitecek haftaya ........

aman kızlar yaaa naptıınızzzzz sizzzzzz...canımçıktı valla okuyana kadarrrrr..yanımda kağıt kalem not aldıımmm vallaaaaaaa..

evet öncelikle hastane işimiz çokkk kötüydüüü...kağanın çok şükür bişeyi yokmuşş..dişten uyanıyoo dedii pedituss verdi..

ama hastande bi dak durmadı sıpa yaa..sürekli maskeyi çıkarmaya çalıştııııı..atlattık çok şükürrr..

dün gece yatmadan pedifen verdimm..rahat uyuduu..gülşencim kadir tuğcu nie önermioo kii..

SULTAN cımmm..

canım face foto koycamm..ama webcamın usb girişi bozulduuuuuu...bende dijitalfoto makinesi bakıommm..300 liralık bişiyyy..

Makinelerinizden memmnumusunzzzz..????özellikle çiçegin fotolarıçok hoş olyooo..çok nettt..markası ne kiii...

aysuncumm çok çokk geçmiş olsun sanaaa...sıkma canını tatlım nasıl olsa büyüycek yıpratma kendiniii...

aymenciğe de geçmiş olsnnn...

biride ceviz sormıştu..ben kahvaltılarına ve myvesine mutlaka ceviz ekliyorummm..günde 2 ceviz yiyooo..

gülşencimm burdaysan eğer..şu pekmez yoğurt meselesinş açarmısın..yani verilebilirmi..benim bildiğim yoğurt demiri bağlarmışşş..

şimdi kağan paşa ağlıyooo..çıkıommm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…