vadi bitti bende geldim.....o yıkama koltuğunu bende gördüm elif bir sitede ucuzdu yarın bulup söylerim....bende istiyorum ama eşim bu kıza bişey almam artık diyor....malum elimizde patlayan çok şey var...bambu,puset,mama sandalyesi:)) banyo yapmayıda sevmiyor küvetin içinden bir kaçışı varki sormayın.....kesin yürürse tutamam zaten içinde
Yatmistik demir bey kaka tapinca uyandik
onlar yine uyudular bende bi bakayim dedim
evet sirvancim demir yikanmadan uyumuyor
9aydir sadece 1gece yikanmadan yatti
artik alistim zor olmuyor beraber yikanip giyiniyoruz
buarada ben hic utu yapmam kocis yapar::)))))
biz barancığa fazla bişeycik almadık.. yiğenden kalanlar bize geldiği için eşim bu konuda sesini çıkartamıyor...herkes dökuldu bende gecmışı okudum anca gulşen benım eşimde almıyo(( malum bızdede kullanılmayan çok şey var anakucakları 2 tane oyuncaklar gırla mama sandalyesı hoppala park yatak benımkıde almam boşa dıyo şimdi elifin dediği oyuncağı alıcak kagana bımden bakalım ona ne yapıcak
valla benımkı yıkanmayı sevıyo şükür ne ağlıyo ne zırlıyo am en sevmediği kafayı yıkamak :)
maşallah kuzuya...iii geceler kızlar nasılsnz biraz önce geldim eve sabah kontrol vardı neyse giitik zeynep hanım
9 kilo600 gr boy 71sn baş cevresi 41 gelişimi çok güsel dedi
diş çıkarmadı dedim ama konuştugunu desteksz oturdugunu ve ayakta durabildigini kanepeye yaslanarak tabi hepsini söyledm dr her çoçuk farklı gelişir ve kimisi dişte kimisi konşmadaa kimiside yürümede önde olurmş farklı egilimler yani çıkar dedi bekliyorzz
comfy mama sandalyesini bende kullanıyorum memnunum ben belgin
selam kızlarrr istanbul buluşması vardı noldu son durum ne
bende kocişe söyledim bursaya ne zaman gideceksin diye..Kocise dedim ki haftasonu bursaya gideyim
oohhhaaaaaaaa diyecektiiii
o haftasonu calisiyo diye gelemuyotuz
Istanbul bulusmasini somester tatilindede yaparmisiniz::))))))
pat diye daldım uzun zamandan zsonra okuyorum ama yazamıyorum ama takipteyim sizi heheh geçen sabah ben uyurken görümcem ömeri yıkamakta kullandığım kovayı su doldurmuş içinede şampuanı koyup ömeride sokmuş resmen çocuğu suya basmış ben sese uyandım bi baktımki hehehhe ömer kuzu gibi bakıyo boynuna kadar suda biraz öle durdu sora hemen yıkadık çıktı ama hamur gibi oldu çocuk kıpırdıyamıyodu sorada mis gibi uyudu
oğluşum 5nisan doğumlu
canm bizimki gündz 2 kere yatr 1.5 ile 2 saat yani toplam 3.5 4 sat uyyo akşam uykusuda 11 dir gece mutlaka 1 2 defa kalkıyo ben düzene koydm çok şükürrrbebişler gün içinde toplam kaçça saat uyuyo.gülfem 1 buçuk ya da 2 saat uyuyor.ama bölük bölük.
kızzz olar mı ölee en azından 3 güne bi yıkaa ben kış diye 2 güne bi yıkıyorum yazın da hergün bebişler çok terliyoo kış da olsa rahat ediyolar böleeayy maşallah sadece 1 gece mi yıkanmadınız.. helal olsun valla...
ben şimdi kendime kızdım . ben çoçuğu haftada bir yıkıyorum..
ne tembelim ...klava: klava: klava:
afferim senin kocişe.....
ben anlatayım canm sabah 8 veya 9 da kalakrız kahvaltımzı yaprız azıcık oyalrım saat 12 gibi geri yatar 2 de kalkar oyalarım biraz karnını doyurrm sonra 5.30 geri yatar 7gibi kakar karnını doyurr oynat gezdr yürüt diyenn hesabı saat 23 de gece uykusuna yatar aşırı ayrıntıya girmedmKizlar malum ben calisiyorum
AMA artik annem cmt gunleri kendine ayirmak istiyor o yuzden ya bi bakici bulucam sadece cmt ucin ki guvenemem kimseye gibi geliyor yada ben bakicam ise gitmeyip
o yuzden size sorayim istiyorum
bebislerle nasil gununuz geciyor sabahtan aksama kadar neler yapiyorsunuz bir gun
paylasabilirmisiniz
tecrubesiz anneye yardimmmm:(((((((