evet dizi bitti geldimselam kıslar.... kimseler yok yaaa... herkes memnu izliyo sanırım... bi ben izlemiyom şu diziyi... kaynana bile izliyo:) napiim vakit yok ki .... sizi çok özledim çooookkkkkkkkkkkk............neyse biras uyum sağlayım şu tempoya alışınca buna da vakit kalacak inş... bu arada bi grip oldum süt çok azaldı geri gelir de mi yaaaa.... dua edin.....
tembel kızz oda olurrr zamanbu aada pın pın bi diş çıkarmayı beceremediiiiiiiiii.......
kıyamam pın pın inşallah annesinin sütü cogalacak ve emecekksaolun kıslar...
pın pın iyi... çok şükür 3 ay uykusuzluktak sonra yavaş yavaş düzeliyor uykumuz:)
ay yaaa sabah 8den akşam 3e kadar 75-100cc anca birikiyo çok üzülüyom aslında ant. kullanmadım.. ağrı kesici ve limon... acaba limon mu yaptı ki... ama hiç dinlenemedim.... hep yorgun ve halsiz.... iştah da az... bi de üstüne kasynana stresi... offfffff eşimle de sorunlar yaşıyoz onun da etkisi var tabi.... zor günler yani... aptal bi kaynana yüzünden....
annem bi gelse.... dua edin süt için yaaa humana başlıycam yeniden.... daha geçen hafta 8-12 arasında 150ler biriken süt bir andan bitti.................................. pın da emmmek istiyo... kuzum yaaaa
maşallahhhSultan,tmm inş bir sorun olmaz da gelebiliriz)
Bugün Miray da emeklemeye başladı,ama geri geri)
görümcemin ogluSağolun kızlar,aslında ben de içten içe dert ediyorum,geç emekleyecek yürüyecek diye,ama biraz önce Şubat annelerinden birinin yazdıklarını okudum da,biraz daha rahatladım.
2. çocuğu,1. çocuğu 14 aylıkken yürümüş,şimdikiyse çok hareketliymiş falan...Biraz da çevre etkiliyor aslında,emekliyor mu,yok emeklemiyor deyince Aaaaa bizimki şu kadarken emekliyordu,yok şunu yapıyordu falan dedikçe insan ister istemez dert ediyor.
allah seni..... gülürdünnnAyyy ne çok üstüste yazdım.
Ama unutmadan şunu da söyleyeyim:
Bim marketlerde her Cuma günü Aktüel ürünler geliyormuş.
Yarın Eğitici Oyuncak laptop gelecekmiş,13.90 TL.
Sevimli araçlar var bir de,benim hoşuma gitti.
Şişme peluş koltuk ,o da güzele benziyor.
Yarın almak istiyorum da,bakalım sabahtan 12:30 a kadar dersim var,inş bitmez.
Hatta bugün çok komik birşey oldu,akşamüstü uyumuştum,rüyamda,sabahtan Bim e gidiyorum,bir bakıyorum bizim okuldaki öğretmenler de orada,ama benim alacaklarım kalmamış,başlıyorum ağlamaya)))
Ayyy,ne çok takmışsam kafama,inş bitmez diye:-D
evet her gecen gün yeni bişeyyBir de bu hareketler bir anda oluyor,geçen hafta bir baktım,sırtüstünden yüzüstüne döndü,sonra yuvarlanıp istediğine ulaşmaya başladı,bugün de yüzsüstü koydum,birden geri gitti,sonra bunu keşfedince devamı geldi falan...
Bende istiyorum gecen cmt bursadaydim ayip olur dmi bu gaftadaa gidelim desemmmmmo zaman cumartesi bendeyiz duyduk duymadık demeyin
yazada sana gelelimmmm oturmaya::)))))))oh cumartesi ne güzel oturucanızzzz
artık beeklerin kilo alımı yavaşlıyor ve almıyacaklar artık her ay lop lop kilolarıBisi soyleyecegim biraz marjinal gelebilir
acliklar tedavi yada oruc bicaksiz ameliyat falan duydunuzmu
yani 10gunluk ve daha fazla si acliklarda iii hucreler kotu sagliksiz hastalikli hucreleri yiyorlar
boylece hastalik yapan hucreler yok oluyor
yani yemeyen bebisleri bence zorlamayin
biliyorum zor AMA onlar icgudusel aclik yapiyor olabilirler yani icgudusel emip yedikleri gibi
demir 3haftadir cok israhsiz sadece gece gUzelce emuyoo
500gr Verdi bakalim ne kadar Boyle devam edecekkk
beklerım buyrun gelinnnnnBende istiyorum gecen cmt bursadaydim ayip olur dmi bu gaftadaa gidelim desemmmmm
yazada sana gelelimmmm oturmaya::)))))))
ben de tarif edebilirim.. geçen sefer navagasyon yüzünden yarım saat evi aramıştık..telefonlaarımız var birbirimizde gelecekleri gün ararlaar zaten sehere ben tarif ederimm msnden
saolun kıslar...
pın pın iyi... çok şükür 3 ay uykusuzluktak sonra yavaş yavaş düzeliyor uykumuz:)
ay yaaa sabah 8den akşam 3e kadar 75-100cc anca birikiyo çok üzülüyom aslında ant. kullanmadım.. ağrı kesici ve limon... acaba limon mu yaptı ki... ama hiç dinlenemedim.... hep yorgun ve halsiz.... iştah da az... bi de üstüne kasynana stresi... offfffff eşimle de sorunlar yaşıyoz onun da etkisi var tabi.... zor günler yani... aptal bi kaynana yüzünden....
annem bi gelse.... dua edin süt için yaaa humana başlıycam yeniden.... daha geçen hafta 8-12 arasında 150ler biriken süt bir andan bitti.................................. pın da emmmek istiyo... kuzum yaaaa
Iiiii gecelerrrrr
artık beeklerin kilo alımı yavaşlıyor ve almıyacaklar artık her ay lop lop kiloları
düşünün
ege 11 kilo
komşunun oglu 20 aylık 12 kilo
artık normal
egede 2 günde eri pek işey yenıyorrr
beklerım buyrun gelinnnnn
kız ne hemen erken den yatmaya gidiyyon... yoksa ince mevzularmı var..iyi geceler ben yatmaya gidiyorumm...
urla, afacanege2009, asyacenk, ceyo16, chveneburi, croxilex, ugly, zeyno5, ŞİRVAN+
Joker - oyuncak, bebek, anne, hamile, çocuk, puset, hediye, mama ürünleri
bEBEKLLERİ YIKAMAk için yıkama koltuğu var,ben almayı düşünüyorum,e-bebkte başka bir markanın var,ama fiyatı çok daha pahalı,siz de düşünebilirsiniz diye koydum,sitesinde ürün elimizde yok diyor,ama belki mağazda vardır.
Bir de su kaçmasın diye kafaya takılan bşirşey var,o da şampuan ,su gözlere gelmesin diye,ondan da almayı düşünüyorum.Gözü yanar ya da su gözüne gelir de banyodan korkmasını istemiyorum.
Ben kucaginda yikiyorum demiri
hergece soyunup banyoya gidiyoruz
soyunurken ve yikanirken kahkahalar atiyoruz ama giyinirkenn agliyoruz
kucagima alip yikiyorum
oda keyif aliyoo ondan dusunmedik hic Bisey almayi
Ben de çıkıyorum,bizim beyin meyve krizi tuttu,bir de kendi hazırlamayı becerebilse))
Yarın herkes 21:00 da burada olsun hanımlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr!
Rating bol olsun,ona göre:-D
şirvan anne sütü alıyo bebeğin galiba dimi
bizde 9 kgdayız
urla ege mamamı anne sütümü alıyo
maşallah maşallah unutmadan yazayımda