canım ben 4,5ay maximum emzirdim yani 4,5 ay süte doydu sonra sağlık sorunlarım yüzünden malesef emziremedim,doğumdan sonra 4-5 kilo daha aldım sonra malum diyete başladım 68 e kadar düştüm,ara verdim baktım tekrar başlıyamıyorum diyetisyene gittim 3 kilo daha verdim az kaldı yani İNŞALLAH.şeker,beyaz ekmek,pirinç hiç yok diyetimde,makarna 4-5 kaşığı geçmemek şartıyla yiyorum ayrıca diyet yemeği yapmıyorum evde ne yaptıysam 4-5 kaşık yiyorum diyetisyenim ayrıca yemek yapma dedi..listem 2 sayfa özellikle yapmak istiyorsan birara yazarım..
aysuncum yazını okuyunca benim 1-2 ay önceki hallerim geldi aklıma ........benim oğlum doğduğunda mememi asla ama asla tutmadı neler yaptıysamda neyse ben anne sütü içmeden büyümüş sağlıksız bir insan olarak bebeğimin anne sütü almasını çok istemiştim ama ememdi bebem yine azimle sütümü sağdım 9-10 çeşit biberonla beslemeyi çalıştım ama onuda istemedi doktorumuz kaşıkla ver dedi daha 40 ı çıkmamış bebeği kaşıkla belmek çok zor o da olmadı ben 30-40 cc sütü 40-50 dakika içirdiğim günleri biliyorum ....
neyse yusuf büyüdükçe daha zorlaştı beslemek ben elimde pompa ve herkes akıl veriyor depresyon cinnet durumları çok gözyaşı döktüm ve çocuğumdan soğudum çok kötü günlerdi şu anda bile kötü doktoumuz bile şaşırdı ve bu bir süreç geçecek dedi ama maalesef geçmedi ve bir sürü tahlil istedi yaptırdık bişey yok doktorumuzu değiştirdik ve şimdiki doktorumuz yusufun huyu bu ve değişmeyecek dedi yusufu 1 gün aç bıraktım yemin ettim hiçbirşey vermiycem diye ağlamadı oğlum acıktım diye ve gün sonunda 90 cc mama içerebildim,o hale gelmiştimki birgün ağzına vurdum ve ağzı kanadı işte o gün o kadar içim yandı ki o kanı görünce ağlamaktan baygınlık geçirdim tansiyonum fırladı koma oldum...
veeee o günden sonra asla yusufa yemiyor diye sesimi yükseltmedim hep sevgiyle besledim istemediğimde zorlamadım şimdi çoooooooooook şükür çok daha iyi maşallah diyeyim yeme konusunda çok çektiğim için korkuyorum sana tavsiyem stresini belli etme ve rahat ol daha iyi olacağına eminim allah yardımcın olsun ..........
bende o dönemlerde sipraktin diye bir şurup vardı onu verecektim ama bebeklerde ani ölümlere sebeb olduğundan vermedim şimdi nutrigen diye bir şurup veriyorum tavsiye ederim
çok uzun oldu ama senin gibi arkadaşların halini herhalde en iyi anlayanlardanım .......
yusuf o kadar yaramaz ki anlatamam allahtan annemdeyim teyzesi annanesi dedesi ilgileniyor eve gidince hapı yuttum ben eli dursa ayağı durmuyor maşallah çok hareketli annem kimin oğlu sen daha dur ona bakınca senin bebekliğin aklıma geliyor diyor .........
oleeeey ben bir canavar doğurdum ama çok tatlı bir canavar ............
saolun kıslar...
pın pın iyi... çok şükür 3 ay uykusuzluktak sonra yavaş yavaş düzeliyor uykumuz:)
ay yaaa sabah 8den akşam 3e kadar 75-100cc anca birikiyo çok üzülüyom aslında ant. kullanmadım.. ağrı kesici ve limon... acaba limon mu yaptı ki... ama hiç dinlenemedim.... hep yorgun ve halsiz.... iştah da az... bi de üstüne kasynana stresi... offfffff eşimle de sorunlar yaşıyoz onun da etkisi var tabi.... zor günler yani... aptal bi kaynana yüzünden....
annem bi gelse.... dua edin süt için yaaa humana başlıycam yeniden.... daha geçen hafta 8-12 arasında 150ler biriken süt bir andan bitti.................................. pın da emmmek istiyo... kuzum yaaaa
masallah...Sultan,tmm inş bir sorun olmaz da gelebiliriz)
Bugün Miray da emeklemeye başladı,ama geri geri)