2009 Nisan Anneleri

slm kızlar
demirde arada çişini söylüyo tuvalete gidiyoruz denizde hep çişim geldi diyo gidiyo kendisi yapıyo
ayakta çişini yaptığını görmek hoşuna gidiyo ama bezi yoksa kakasını yapmıyo tutuyo
o yüzden bende hala bezliyorum

sıcaklarla resmen boğuşuyorum şuan bile zor nefes alıyorum
yemek yapmaktan nefret eder oldum ocak başı işlerde popomdan ter akıyo

klimayı açsam çarprar diye korkuyorum zaten burnumu kurutuyo
kapatınca terliyorum su içiyorum içtiğim kdr ter çıkıyo üstümden
sabah akşam duştayım Allahtan deniz var yoksa erirdim

şu 3 haftada geeçerse rahat edicem diyorum ama bu seferde bebeği emziricem daha sıcak olacak

neyse hadi öpüldünüz

Ben olur da 2.yi yaparsam Kova istiyorumHele de erkek olursa .ama Koçtan da memnunum aslında.Ya ben var ya,çok çabuk unutuyorum çektiklerimi.Oysa ki geçenlerde ne dert yanıyordum dimiGerçekten de çocukların belli dönemleri var ve onları ne kadar az hasarla atlatırsak bir sonraki dönem daha rahat geçiyor.

Allah yardımcınız olsun Sevgi ve Müge,Allah hayırlısıyla kavuştursun kızlarınıza.
Zeynep Cassalini yi gördünüz mü,9 ay 10 günlükmüş,nasıl kayalıklardan denize atlıyordu.Sen de girerim girmem diyordun Müge,giriyor musun denize?

amanın doğurur kız atlarken ben görmedim de merak ettim şimdi bi araştırayım olmadı

ay resmini gördüm nasıl da çirkin olmuş öle kız mı doğuracak ki acaba kız çirkinleştirir derler ya

slm slm slmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzzz hanımlar bayaga kalabalıgızzzzzz maşallahhhh

şirvan yardımcı teyze artık sizinlemi kalıyorrrrrrrrr
sende kafanı dinlersın bıraz cıkar dolaşırsınnnnnnnnnnnnnn senın adına cok sevındım

şirvan gecede baglama belki yapmazzz

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

elif bende gecen gün uyudum ege uyumuyor salonun tüm koltuk minderlerı yerde oyuncaklar heryerde limon sıkacgı tencere minderlerle kale yapmış olmuşşşşşşşşşş

evı yerınden oynatmış ben uyuyorummmmmmmmmmmmm

ay evet elif bende cabuk unutuyorum heleki ilk dogdugu zamanları ne yaşadıklarımıda yüz simasınıda unutı-uyorum resımler olmasaaaaaaaaaaaa

Kakasını yapacağı zaman bez bağlatanlar bence daha başlamasınlar bez çıkarma işine.Tatilde kaç tane kabız çocuk gördüm,çocuğun kakası geliyor ama yapamıyor.Hem ne ilaçlar kullanıyorlar.Yani bu onlarınki fizyolojik birşey değil,psikolojik bence.

meriç te ilk iki gün tuttu kakasını sonra bez bağladım yaptı.. sonraki gün yine tuttu..
sonra sen kakanı buraya yap sonra wc ye atacağız sonra da sifonu çekeceğiz alkışlayacağız dedim..
korkarak yaptı. alkışladık.. sevindik.. sonra yapmaya başladı.. her seferinde daha az etkilenerek..

Merhabalar

çok uzun zamandır kakayı söylüyo oğlum çişini de yeni oturttu.aslında çoktan bitirmiş olacaktı belki ama ben tembellik yapıp gece ve dışarı çıkınca bağlıyorum....

gerçekten çok fazla sıcak havalar........akşam dahi serinleyemiyoruz...

herkese iyi akşamlar

uzun bir aradan sonra tekrar merhebe kızlar

baya oldu yazamayalı

önce kardeşim doğum yaptı. 1-2 hafta onun yanındaydım

sonra tatile gittik yine. bu sefer kamp yaptık. yorucu ama güzeldi. selen için otelden daha güzel bi tatil oldu

donuşte trafikten dolayı 10 saatlik yolu tam 24 saatte geldik. tam kabustu

eve geldim başka bi kabusla karşılaştım. buzdolabının kapağı açık kalmış buzluktakiler erimiş etler vardı. manzarayı ve kokuyu tahmin edin artık. buzdolabını değiştirdik. kaç gündür de onun peşindeyim
bugün gelicek inşallah seleni de bu arada yazlığa bıraktım. bu akşam alıcam. buraya bi bakayım dedim

sevgi işten ayrıldın dimi. az da kaldı doğuma. çok heyecanlı hadi hayırlısı
sonra da sıra müge de. Allah kurtarsın canlar ikinizi de

selin sen hamilemisin ya. ben nasıl kaçırdım bunu çok şaşırdım. ne kadar oldu ki. kova burcundan bahsetmişsin mayısta mı hamile kaldın yoksa

eylül tatil için bence de en uygun zaman. çok güzel oluyo. biz de bayramda yine bodruma gidicez

son sayfayı okudum. başka ne vardı unuttum

ewet elif giriyorum valla sere serpe yüzüyorum son haftaya hatta son güne kdrda yüzmeye devam edicem gibi
çok rahatlatıyo

selin bende artık kendimden şüphe etmeye başladım bizimkide kız ama bende bi değişiklik yok hatta kocam bi güzelleştin sen diyo :))

aliyeeee ne tatiliiii hani buraya gelecektiniz

ya bu arada kim kime küsmüş kim laf taşımış noluyo ben anlamadım

bnm dün bir sancım vardı arabadan inemedim neyse sonra bi hafifledi bir indim bir gaz bir gaz uçacaktım nerdeyse :)))

ayy 3 haftam kaldı tırsıyorum

gelcez şekerim gelcez. bayramda kısmetse. geçen sene geldiğimiz yere.

kocamda bi doğa aşkı var da. karavan aldık. kampa gittik. marmaris-datça ya.

ay evet çok az kaldı canım ya. yüz valla bu havada o kurtarır seni

kardeşim doğum yaptı benim de. hem özendim hemen yapçam bitane dedim. hem bi zor geldi. ama çok güzel küçük bebek ya!

SLM herkese hayırlı cumalar
aliye hoşgeldin
bebişinizde gelmiş hoşgelmişşşşşşşşşşşş

selam hayırlı cumalar...
mügecim yüz valla hem rahatlatır hem sakinleştirir .az kaldı ama bence kızın uslu olucak içime öle doğuyo.
bu arada facede yazılanları bende okudum birileri daha küstü galiba birbirine ama anlayamadım.zaten burayada giren kişiler belli çoğu kişi girmiyo zamanla bu topikte kk nın tozlu arşivlerinde yerini bulur...

zor bir iş yavaş yavaş alışıyorlar.. çişe de kakaya da..
iki yıllık alışkanlıklarını bırakıyorlar kolay mı:)
doğru söylüyorsun canım ..

sende yavaş yavaş 2.ci ye kendini alıştırıyosun bakım ...

o kim yaaaa.

dün ilk defa lazımlığa kaka yaptık... oda tesadüfen..
baktım ayakta ıkınmaya başlıyor tuttum götürdüm oturtum dum .. sonra kalktı ayakta ıkındı. yeniden oturdum dum korktu biraz ama zorlamadım .. alkış yapacaz falan gibi.. yarısı ayakta çıkmıştı herhalde ki oturur oturmaz düştü..
sonra beraber döktük el salladım..
lazımlığı yıkarken anne koy koy dedi... koydum yeniden yaptı.. yarısı kalmış çoçuğun içinde .. bu sefer korkmadı..

inş bundan sonra yapar... tesadüfen görmesem yerden bok temizleyecektim...

çişisini söylüyor artık.. kakada ilk dün oldu bakalım bugün nasıl olacak ..

bu kadar güzelşeylerin ardından dolabı temizlemek en kötüsü olmuş..

bu arada dışardan sevmek gibi olmuyor... küçük bebeekk güzel de allahtan benimki büyüdü....oturuyor atık.. abisiyle tv seyrediyor

canım inan bende bilmiyorum kimler küs kimler dedikoducu..

ama benim hoşuma gitmediği için ben yazdım .. niye kküsülürki.. bizim ortak paylaşımımz ççoçuklarımız değilmi... anlamıyorum neyi paylaşamıyorlar...

merhabalar
alıyecım bebeğinizi allah analı babalı buyutsun
muge az kaldı canım ya ınsallah sağlıcakla alırsın kollarına
sirvan baranada masallah ogrenmıs bay baya bız bıraktık zorlamıyoz
facede yazılanları bende okuyorum sadece neler oluyo anlamaya calısyorum üzülüyorumda artık eskısı gibi olmuyo buralar
sevgı ne yapıo acaba en az onun kaldı
masallah esen merıcede öğrenmiş
mırayda öğlen uyukusunu bırakmıs selen gıbı valla zor oluyo dımı elıf enerjileride hic bitmiyo masallah

bu sene ramazanda allah yardım etsın herkese nasıl basa cıkıcaz bılmıyorum allah kolaylını verır ama sıcaklar pek bi gözümü korkutuyo
herkeslerede hayırlı cumalar

Ramazan deyince geçen senelrde iftar menülerimizi yazardık ya,geçen düşündüm,bu sene napçaz,zaten çok az kişi giriyor,kaldı bizim iftar menüleri)))

ay kalabalıkken bende yazayım biraz
evet aliye hamileyim 3 ay bitmek üzere bu haftasonu ikili testim bile var.fazla da ilgilenemiyorum zaten. bu ara başka telaşlar yetiyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…