amanın doğurur kız atlarken ben görmedim de merak ettim şimdi bi araştırayım olmadıAllah yardımcınız olsun Sevgi ve Müge,Allah hayırlısıyla kavuştursun kızlarınıza.
Zeynep Cassalini yi gördünüz mü,9 ay 10 günlükmüş,nasıl kayalıklardan denize atlıyordu.Sen de girerim girmem diyordun Müge,giriyor musun denize?
şirvan gecede baglama belki yapmazzziyi bir gün geçirmeniz dileğiyle, herkese merhaba....
biz de hala öğle uykusuna yatıyoruz.. şayet yatmazsa akşam uyku başına vuruyor...
çiş olayına gelince .. çişini söylüyor,, bazende yapıyor.. bez bağlıyorum.. hala...
dün ilk kez öğlen uykusunda bez bağlamadım .. altına koruyucu serdim ..
uyku sırasında da gittim baktım yapmış mı diye.. yapmamıştı. uyanır uyanmaz çişe götürdüm.. yaptı...
öğle böyle alışacaz da zamana ihtiyacımız var daha....
bu arada kakayı hiç yapmadık lazımlığa.. o gelince bez getiriyor bağla diye....
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Sabah Miray 7de kalkmıştı,öğlen uyur belki bugün dedim.Benim uykum geldi uyuyacağım dedim,o da benim de geldi dedi,gittik yattık.Ama yok,o yataktan kalktık başka yere..Sonra ben uyumuşum,o uyumamış.Yüzünü boyamış yüz boyama kalemleriyle,beni kaldırdı,annneeee aynaya bakalım mııı)12 renk varsa hepsinden bir çizğk atıyor )
Ben olur da 2.yi yaparsam Kova istiyorumHele de erkek olursa .ama Koçtan da memnunum aslında.Ya ben var ya,çok çabuk unutuyorum çektiklerimi.Oysa ki geçenlerde ne dert yanıyordum dimi Gerçekten de çocukların belli dönemleri var ve onları ne kadar az hasarla atlatırsak bir sonraki dönem daha rahat geçiyor.
doğru söylüyorsun canım ..zor bir iş yavaş yavaş alışıyorlar.. çişe de kakaya da..
iki yıllık alışkanlıklarını bırakıyorlar kolay mı:)
sende yavaş yavaş 2.ci ye kendini alıştırıyosun bakım ...Ben olur da 2.yi yaparsam Kova istiyorumHele de erkek olursa .ama Koçtan da memnunum aslında.Ya ben var ya,çok çabuk unutuyorum çektiklerimi.Oysa ki geçenlerde ne dert yanıyordum dimi Gerçekten de çocukların belli dönemleri var ve onları ne kadar az hasarla atlatırsak bir sonraki dönem daha rahat geçiyor.
o kim yaaaa.Allah yardımcınız olsun Sevgi ve Müge,Allah hayırlısıyla kavuştursun kızlarınıza.
Zeynep Cassalini yi gördünüz mü,9 ay 10 günlükmüş,nasıl kayalıklardan denize atlıyordu.Sen de girerim girmem diyordun Müge,giriyor musun denize?
dün ilk defa lazımlığa kaka yaptık... oda tesadüfen..Kakasını yapacağı zaman bez bağlatanlar bence daha başlamasınlar bez çıkarma işine.Tatilde kaç tane kabız çocuk gördüm,çocuğun kakası geliyor ama yapamıyor.Hem ne ilaçlar kullanıyorlar.Yani bu onlarınki fizyolojik birşey değil,psikolojik bence.
çişisini söylüyor artık.. kakada ilk dün oldu bakalım bugün nasıl olacak ..meriç te ilk iki gün tuttu kakasını sonra bez bağladım yaptı.. sonraki gün yine tuttu..
sonra sen kakanı buraya yap sonra wc ye atacağız sonra da sifonu çekeceğiz alkışlayacağız dedim..
korkarak yaptı. alkışladık.. sevindik.. sonra yapmaya başladı.. her seferinde daha az etkilenerek..
uzun bir aradan sonra tekrar merhebe kızlar
baya oldu yazamayalı
önce kardeşim doğum yaptı. 1-2 hafta onun yanındaydım
sonra tatile gittik yine. bu sefer kamp yaptık. yorucu ama güzeldi. selen için otelden daha güzel bi tatil oldu
donuşte trafikten dolayı 10 saatlik yolu tam 24 saatte geldik. tam kabustu
eve geldim başka bi kabusla karşılaştım. buzdolabının kapağı açık kalmış buzluktakiler erimiş etler vardı. manzarayı ve kokuyu tahmin edin artık. buzdolabını değiştirdik. kaç gündür de onun peşindeyim
bugün gelicek inşallah seleni de bu arada yazlığa bıraktım. bu akşam alıcam. buraya bi bakayım dedim
sevgi işten ayrıldın dimi. az da kaldı doğuma. çok heyecanlı hadi hayırlısı
sonra da sıra müge de. Allah kurtarsın canlar ikinizi de
selin sen hamilemisin ya. ben nasıl kaçırdım bunu çok şaşırdım. ne kadar oldu ki. kova burcundan bahsetmişsin mayısta mı hamile kaldın yoksa
eylül tatil için bence de en uygun zaman. çok güzel oluyo. biz de bayramda yine bodruma gidicez
son sayfayı okudum. başka ne vardı unuttum
gelcez şekerim gelcez. bayramda kısmetse. geçen sene geldiğimiz yere.
kocamda bi doğa aşkı var da. karavan aldık. kampa gittik. marmaris-datça ya.
ay evet çok az kaldı canım ya. yüz valla bu havada o kurtarır seni
kardeşim doğum yaptı benim de. hem özendim hemen yapçam bitane dedim. hem bi zor geldi. ama çok güzel küçük bebek ya!
selam hayırlı cumalar...
mügecim yüz valla hem rahatlatır hem sakinleştirir .az kaldı ama bence kızın uslu olucak içime öle doğuyo.
bu arada facede yazılanları bende okudum birileri daha küstü galiba birbirine ama anlayamadım.zaten burayada giren kişiler belli çoğu kişi girmiyo zamanla bu topikte kk nın tozlu arşivlerinde yerini bulur...