iyi geceler kızlar
evet devrimcim sezeryan olucam ama yinede iyi geliyo dediğin gibi kendmi kuş gibi hissediyorum
zaten ben denize girdiğim an o da başlıyo oynamaya
maşallah hiç durduğu yokki bi ara 1-2 sat duruyo onda da enerji toopluyo sanırım :)
sevgiye noldu girmedi kaç gündür doğurdumu acaba
ayy aliye bnmki sapıttı hatta kendini aştı tekneyi kendisi yapacakmış 3-4 sene sonra bitermiş
bugün fuar vardı maarinada oraya gittik o tekneden indik diğerine bindik başım döndü valla
bakalım aklına koyduğunuda yapar hani delidir biraz
ewet tuğba hep senin başının altından çıktı bende diyorum kk da kavgada olmadı kim kime küstü noooluyooo
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine
evet bazı hastaneler çok çabuk davranıyo bu mama olayında
bnm dr.umda ilk ay kilo alımı azdı eğer 2. ayda böyle olursa mama vericez demişti
ben korkumdan artık nasıl getirdiysem o sütü çocuk 1.600 gr almıştı 1 ayda
bu akşam çok yorulduummm ayaklarımın altı sızlıyo resmen yatıcam herkese iyi geceler
kocada yok gitti top koşturmaya oğluşla kızçeyle yatiim bende
selam kızlar...
eşim arabayı çarptı tamirde araba o yüzden annemle babam geldiler arabayı bırakmak için o yüzden giremedim
bugün kontrole gittim hem dr hemde nst çeken bu hft doğurursun dediler kasılmalarım çok var annem burada kaldı
aliye gezin ne güzel hiçbir fırsatı kaçırma
selincim şaşırdım ya. ben girdiğim zaman bi ara sen yoktun sanırım. sen varken de ben yoktum herhalde kaçırdım bu haberi. ev aldığınızı biliyorum mesela. neyse çok sevindim. hayırlı uğurlu olsun canım. 2 li testin varsa cinsiyet te belli olur belki. Allah gönlünüze göre versin canım
merhaba kızlar ıkı gundur bu sıte bana bakımda gosterıyo bu sayfayı ne sınır oldum sımdı mısafır olarak gırıp okudum
aliye ınsallah gelırde kardesının sutu bol bol emzırır
sevgı adıyla yasasın selen az kaldı beklıyoruz guzel haberlerını sağlıcakla
muge senınde allah yardımcın olsun canım az kaldı
sitenin muhtarı hos geldın canım
tuğba sanada gecmıs olsun canım
doğuö gunumu kutlayan herkesede tesekkur ederım bızde bu gun gezdık denıze gıttık yuzduk bol bol son gunu ıyı değerlendırdık:)
öle ufak bi yer ama aldık işte ilerde değiştiririz toparlarsak kendimizi. daha taşınamadık 10 güne kadar falan taşınıcaz inşallah çok sağol.aa selincim benim evdende haberim yoktu.. ben bayaaa boşlamışım burayı..
canım çok sevindim... hayırlı uğurlu olsun.. yeni eve yeni bebek olacak desene..
allah ağız tadınızı bozmadan uzun yıllar oturursunuz inş.
adıyla yaşasın inşallah.Selam kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler....
biz doğuma 1 kala kızın ismini değiştirdik eşim sağolsun topiğin 3.Seleni geliyor Selen Su koyuyoruz eğer eşim gene değiştirmezse