2009 Nisan Anneleri

gelcez şekerim gelcez. bayramda kısmetse. geçen sene geldiğimiz yere.

kocamda bi doğa aşkı var da. karavan aldık. kampa gittik. marmaris-datça ya.

ay evet çok az kaldı canım ya. yüz valla bu havada o kurtarır seni

kardeşim doğum yaptı benim de. hem özendim hemen yapçam bitane dedim. hem bi zor geldi. ama çok güzel küçük bebek ya!
yap annem yaapppp kız büyümeden yap bence yada 5-6 yaşıını bekle derim
gel bekliyorum cnm bnm doğum ayın sonunda 3 hafta kaldı işte
hakanla ayhan yanyana gelmesin o zmn cnm bnmkininde büyük bi doğa sevdası var
selam hayırlı cumalar...
mügecim yüz valla hem rahatlatır hem sakinleştirir .az kaldı ama bence kızın uslu olucak içime öle doğuyo.
bu arada facede yazılanları bende okudum birileri daha küstü galiba birbirine ama anlayamadım.zaten burayada giren kişiler belli çoğu kişi girmiyo zamanla bu topikte kk nın tozlu arşivlerinde yerini bulur...
sağol cnm inş. olur şayet karnımda hiç durmuyo bu haftalarda durulması gerekirken bizimki daha bi hareketlendi

bu arada bebğiniz hayırlı olsun cnm
Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin
darısı başıma :)

sağol melekçim

bi de 24 saatlik işkence gibi bi yolculuktan sonra. akşama kadar uğarştık. temizlikçiyi çağırdım zaten. buzdolabını hemen evden dışarı çıkardım. içinden çıkanları burada telaffuz etmiyim. çok kötüydü

tabi ki şirvancım zorluğuna diyecek sözüm yok. yine bi emzirme savaşı. gazı falan.

ya bu arada biz de mi bi sorun var bu emzirme konusunda.kardeşimin 2 gün sütü gelmedi sezeryan olunca. mama verildi tabi hastanede falan. evde zar zor tutturduk memeyi süt geldi emdi. ama yetmiyo ağlıyo hala. 1 -2 ölçü mama da verildi. çocuk emdikçe süt artar ama biberonun kolaylığına alışınca emmiyo sanırım sıpa. yani emiyo ama 3-5 çekiyo bırakıyo hemen süt gelmeyince basıyo yaygarayı. süt te çok artmad. bol su bulgur pilavı still tea falan denendi ama pek değişiklik yok. kaderi selen gibi olacak sonunda bebeğin ondan korkuyorum

aliyecim ömürlü olsun bebişiniz..
benim de az gelmişti 4 gün ama doktor mama yok demişti.. sonrra da allaha şükür 2 yıl emdii..
yani acaba bazı doktorlar acele mi ediyor mama için olabilir mi..

meriçi ayağıiçin ortopediye götürmüştüm birşey yok demişti doktor atırlarsanız..
içime sinmedi bir prof buldum götürdüm..
bot reçete yazdı yaptıracağız..topuktaki dokular yumuşakmışş daha..
bizim mi bir hatamız oldu dedim yok sizinle alakası dedi doktor..
6 ayda bir kontrol edecekmiş..
geçer endişelenmeyin dedi..
iyiki bir daha götürmüşüz...

aliye bebişiniz hayırlı uğurlu olsun sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah.
belki başka bi sıkıntısı vardır ondan ağlıyordur. biraz daha emzirmeye çalışın derim ben de yazık daha çok ufak o zaten ne kadar midesi var yeter elbet sütü hiç üzülmeyin.

slm sanıyorum benim facede yazdığım yazıdan bahsediyor herkez benim hayatımda sadece kkdaki arkadaşlarım yok yani kimsenin üstüne alınması gerekmıyor kimseyle bir kırgınlık küslük yok yani açıklama yapmak zorunda hissettim kendimi ...

aliyecim hayırlı olsun canım bebeğiniz inşallah emer anne sütü gibisi varmı ya

esencim inşallah düzelir canım önemli bişey olduğunu sanmıyorum ama iyiki götürmussunuz baksana geç kalınabılırdı yani ..

selin maşallahh senin 3 ay oldu bile demek zaman ne çabuk geçiyor ya ..

bende idrar yolu enfeksiyonu oldum kızlar berbat bişey kaşıntısı yanması aman allahım ilk defa bu kadar ilerledi hep vardı ama antıbıyotık içiyorum bakalım ınsallah duzelır

selam kıslar... uzuuun zaman oldu yazmayalı girmeyeli... annemlerde net yok gayet uzağım teknolojiden:)
teyzemlere geldik antalyaya bi göz atayım dedim... inşallah herkes iyidir...biz iyiyiz pın pın la gayet organik köy havası ohhh:) çişi de öğrendik tek sorun geceleri...

yeni bebişler ve hamişlerimiz var sanırım hayırlı olsun... ben de düşünüyorum ama bi normale dönemedi ki hormonlar bakalım bu ay nolcak...

aaa bu havalarda hamile olanlara Allah yardım etsin hele de güneydekilere...
şimdilik hoşçakalın... öptük tüm anne ve kuzuları...
herkesehayırlı ramazanlar...

sağolun kızlar yorumlarınız için
bizim bebek biraz obur galiba zaten maşallah 4250 doğdu. emiyo arkasından da mama içiyo sonra susup uyuyo. buna da şükür en azından emmeyii bırakmadı inşallah da bırakmaz

evet mügecim geçen gelişimizde 2 dakkada tekne muhabbetine girmişler zaten. bizimkinde de var tekne hevesi. şimdilik küçük bi taneyle idare ediyo. açılıp balık falan tutuyo.

komşuya gittim geldim çocuğu hap yutmuş ta. ne yazıcağımı unuttum. hastanede neler görmüş halimize bin şükür ya

merhabalar
alıyecım bebeğinizi allah analı babalı buyutsun
muge az kaldı canım ya ınsallah sağlıcakla alırsın kollarına
sirvan baranada masallah ogrenmıs bay baya bız bıraktık zorlamıyoz
facede yazılanları bende okuyorum sadece neler oluyo anlamaya calısyorum üzülüyorumda artık eskısı gibi olmuyo buralar
sevgı ne yapıo acaba en az onun kaldı
masallah esen merıcede öğrenmiş
mırayda öğlen uyukusunu bırakmıs selen gıbı valla zor oluyo dımı elıf enerjileride hic bitmiyo masallah
daha tam anlamıyla öğrendik denmez... bir çiş yapıyosak 2 kaçırıyoruz.. ama bu hafta bayaa istikrarlı çıktık..

bu sene ramazanda allah yardım etsın herkese nasıl basa cıkıcaz bılmıyorum allah kolaylını verır ama sıcaklar pek bi gözümü korkutuyo
herkeslerede hayırlı cumalar
valla allah günah yazmasın .. ben tutamayacağım .. bahanem hazır.. çoçuk emziriyrum ...

ay kalabalıkken bende yazayım biraz
evet aliye hamileyim 3 ay bitmek üzere bu haftasonu ikili testim bile var.fazla da ilgilenemiyorum zaten. bu ara başka telaşlar yetiyor bana.
kontrollere nereye gidiyosun ..

sağol melekçim

bi de 24 saatlik işkence gibi bi yolculuktan sonra. akşama kadar uğarştık. temizlikçiyi çağırdım zaten. buzdolabını hemen evden dışarı çıkardım. içinden çıkanları burada telaffuz etmiyim. çok kötüydü

tabi ki şirvancım zorluğuna diyecek sözüm yok. yine bi emzirme savaşı. gazı falan.

ya bu arada biz de mi bi sorun var bu emzirme konusunda.kardeşimin 2 gün sütü gelmedi sezeryan olunca. mama verildi tabi hastanede falan. evde zar zor tutturduk memeyi süt geldi emdi. ama yetmiyo ağlıyo hala. 1 -2 ölçü mama da verildi. çocuk emdikçe süt artar ama biberonun kolaylığına alışınca emmiyo sanırım sıpa. yani emiyo ama 3-5 çekiyo bırakıyo hemen süt gelmeyince basıyo yaygarayı. süt te çok artmad. bol su bulgur pilavı still tea falan denendi ama pek değişiklik yok. kaderi selen gibi olacak sonunda bebeğin ondan korkuyorum
sizin ineklere az ot yediriyosunuz.. ben çok yeşil soğan yedim .. ama oda gaz yapıyomuş sonradan öğrendim...
:)))

meriçi ayağıiçin ortopediye götürmüştüm birşey yok demişti doktor atırlarsanız..
hayırdır canım neyi var.. ben uazak kaldım bu aralar

slm sanıyorum benim facede yazdığım yazıdan bahsediyor herkez benim hayatımda sadece kkdaki arkadaşlarım yok yani kimsenin üstüne alınması gerekmıyor kimseyle bir kırgınlık küslük yok yani açıklama yapmak zorunda hissettim kendimi ...

esencim inşallah düzelir canım önemli bişey olduğunu sanmıyorum ama iyiki götürmussunuz baksana geç kalınabılırdı yani ..

bende idrar yolu enfeksiyonu oldum kızlar berbat bişey kaşıntısı yanması aman allahım ilk defa bu kadar ilerledi hep vardı ama antıbıyotık içiyorum bakalım ınsallah duzelır
hayatında benden başkası olamaz ,, kabul edemem bunu... hayır hayır olmaz....

sağolun kızlar yorumlarınız için
bizim bebek biraz obur galiba zaten maşallah 4250 doğdu. emiyo arkasından da mama içiyo sonra susup uyuyo. buna da şükür en azından emmeyii bırakmadı inşallah da bırakmaz

evet mügecim geçen gelişimizde 2 dakkada tekne muhabbetine girmişler zaten. bizimkinde de var tekne hevesi. şimdilik küçük bi taneyle idare ediyo. açılıp balık falan tutuyo.

komşuya gittim geldim çocuğu hap yutmuş ta. ne yazıcağımı unuttum. hastanede neler görmüş halimize bin şükür ya

maşallah.kuzuya...
stoktan yiyordur şuan

ayy canım nasıl becermiş diyecem .. ama çoçuk işte geçen bizimki arada kitli kaldı.. camı kırmak zorunda kaldık ..

Son düzenleme:
iki kez olmuş.. girmeyeli yazışmayıda unutmuşum

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun Sevgi ve Müge,Allah hayırlısıyla kavuştursun kızlarınıza.
Zeynep Cassalini yi gördünüz mü,9 ay 10 günlükmüş,nasıl kayalıklardan denize atlıyordu.Sen de girerim girmem diyordun Müge,giriyor musun denize?
ya evet gördüm ama ben utandım onun o halinden hiç güzel bir görüntü değildi
doğumunun son günlerinde o kayalıklarda ne işin var Allah akıl fikir versin.

bu sene ramazanda allah yardım etsın herkese nasıl basa cıkıcaz bılmıyorum allah kolaylını verır ama sıcaklar pek bi gözümü korkutuyo
herkeslerede hayırlı cumalar
amin ya Allah yardımcımız olsun zor olacak ama dayancaaz inşallah

Ramazan deyince geçen senelrde iftar menülerimizi yazardık ya,geçen düşündüm,bu sene napçaz,zaten çok az kişi giriyor,kaldı bizim iftar menüleri:-))))
hee evet ya çokta sıcak ne yicez bilmiyorum

sağol melekçim

hayırlı olsun bebeğiniz aliye
bendede süt gelmemeişti hastanede hemen mama verdiler
inşallah bol bol sütü olur
2. bebeğim ollursa bol bol emzirmek isterim

geçmiş olsun esen
bot reçeteyi anlamadım

şirvancım meriç yürürken topukları dışa doğru hafif kayıyordu ..
yalınayak yürürken çok dikkat edince belli oluyordu..
bir doktora götürdüm bişi yok dedi.. içime sinmedi
prof buldum götürdüm sonra...
sultancım.. bot giymesi gerekiyo meriçin.. ama ön tarafı açık olabilirmiş yada delikli olabilirmiş..
reçete yazdı.. botun tarifi için.. reçete ile bot yaptıracağız ayakkabıcıya....

Son düzenleme:
şirvan benim doktor medical parktan ayrıldı tee pendiğe gitti orada uzak geliyor. şimdilik üsküdar hospitala gidiyorum. eve yakın olması iyi yoksa bi avantajı yok

şirvancım meriç yürürken topukları dışa doğru hafif kayıyordu ..
yalınayak yürürken çok dikkat edince belli oluyordu..
bir doktora götürdüm bişi yok dedi.. içime sinmedi
prof buldum götürdüm sonra...
sultancım.. bot giymesi gerekiyo meriçin.. ama ön tarafı açık olabilirmiş yada delikli olabilirmiş..
reçete yazdı.. botun tarifi için.. reçete ile bot yaptıracağız ayakkabıcıya....
canım geçmiş olsun...

şirvan benim doktor medical parktan ayrıldı tee pendiğe gitti orada uzak geliyor. şimdilik üsküdar hospitala gidiyorum. eve yakın olması iyi yoksa bi avantajı yok

canım benim dr. git.. biraz suratsız görünüyor ama çok iyi bir kadın... ben hala gidip spiral taktırtacam.. ama korkuyorum...

canım tatil çoçuğu olacak diye.. çok zorlamasaydın tatilde şeker..
bak idrar yolun enfeksiyon kapmış :))))

geçmiş olsun canım yine de erken farktemişssin....en kısa zamanda düzelir umarım....

Tuğba sana da geçmiş olsun...idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun...

Aliyecim hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz...İnşallah düzelir bol bol sütü gelir kardeşinin... bu konu benim yara hala içimde....mama da vermedim ama çok çektim.........

Müge sezeryan olacaksın heralde ama...yine de yüzmek bebeğe de sana da çok şey kazandırır.....

herkese iyi haftasonları......

X