2009 Nisan Anneleri

aa bu arada meriç çiş ve kakayı söylüyor artık..
uyuyunca gece bez bağlıyorum..
onu da bırakırız inşallah..

meriçe de maşallah nisan kuzucukları çok akıllı bıdık çıktılar çişini söleyenlere kocaman aferin alkışş :KK19:

slmmmmmmmmmm

maşallah meriçeeee gecede acık bırak esen belki yapmazz

ege kakası gelınce cogunlukla anne kaka geldi anne kaka geldi diye diye tuvalete koşuyor süper yaaaaa

bu sıcaklar ne ya felaketttt ramaazanda ne yapıcaz bilmıyorummmmmmmmmmm

selin senınde dedıgın gibi ortalık bayagı karışık:))))))

eltimin kız kardeşi bursada evlendi ya o gece onlar eltısınde kaldılar eltılerı evlerını actı onlara
ertesi günü döneceklerdi sen kayınvalidesi gecır kalp krizi kız daha orda evine dönemedi izmire
kadın acıbadem hasttanesindeymiş amlıyata alıcaklarmış allah şifasını versın yarrabbim
kadına cok üzüldüm

Melek eltinin kızı İzmire mi evlendi sizin oraya?Kayınvalideye de geçmiş olsun,Allah şifa versin.Bize çok yakın Acıbadem,istersen gidip ziyaret edeyim senin adına:-))

aa bu arada meriç çiş ve kakayı söylüyor artık..
uyuyunca gece bez bağlıyorum..
onu da bırakırız inşallah..

Maşallah meriçe bence de gece açık bırak cnm bizimki ilk 2 gün yaptı sonrada bir kaza onun dışında yok
ama kakada zorlanıyoruz kaka gelmesin diye bende diyorum bağırsaklarda taş olur çıkar anne yıkasın temiz olsun pis oluyor diyor
çişide yapar yapmaz kaçıyoor burası koktgu diye....

Geçmiş olsun melek inş.hemen düzelir yazık olmuş allahtan düğün günü olmamış, koyun can derdinde kasap et derdinde :-)

Bizimkini attım balkona gene havuza mızmız illa başım da bekle diyor daha yemek yapıcam ortalığı anca topladım

Melek eltinin kızı İzmire mi evlendi sizin oraya?Kayınvalideye de geçmiş olsun,Allah şifa versin.Bize çok yakın Acıbadem,istersen gidip ziyaret edeyim senin adına:-))
eltımın kız kardeşi canım eheheh sagol

Maşallah meriçe bence de gece açık bırak cnm bizimki ilk 2 gün yaptı sonrada bir kaza onun dışında yok
ama kakada zorlanıyoruz kaka gelmesin diye bende diyorum bağırsaklarda taş olur çıkar anne yıkasın temiz olsun pis oluyor diyor
çişide yapar yapmaz kaçıyoor burası koktgu diye....

Geçmiş olsun melek inş.hemen düzelir yazık olmuş allahtan düğün günü olmamış, koyun can derdinde kasap et derdinde :-)

Bizimkini attım balkona gene havuza mızmız illa başım da bekle diyor daha yemek yapıcam ortalığı anca topladım

ah sorma bende eltıme dedım iyiki dugun günü gecırmedi diye dedıgın gibi koyun can derdinde kasap et derdınde

hava cok sıcak esen dogal olarakta mayışırsın bende evde kendimi bi oyana bu buyana atıyorum sıcaktannnnnnnnnnn

Sabah Miray 7de kalkmıştı,öğlen uyur belki bugün dedim.Benim uykum geldi uyuyacağım dedim,o da benim de geldi dedi,gittik yattık.Ama yok,o yataktan kalktık başka yere..Sonra ben uyumuşum,o uyumamış.Yüzünü boyamış yüz boyama kalemleriyle,beni kaldırdı,annneeee aynaya bakalım mııı:-))12 renk varsa hepsinden bir çizğk atıyor :-))

Sabah Miray 7de kalkmıştı,öğlen uyur belki bugün dedim.Benim uykum geldi uyuyacağım dedim,o da benim de geldi dedi,gittik yattık.Ama yok,o yataktan kalktık başka yere..Sonra ben uyumuşum,o uyumamış.Yüzünü boyamış yüz boyama kalemleriyle,beni kaldırdı,annneeee aynaya bakalım mııı:-))12 renk varsa hepsinden bir çizğk atıyor :-))

uykusuz enerjik çocuklar bunların hepsi. bizimki de gecenin bi yarısı uyandı. sırılsıklam ter tek külotla bıraktım. uyayamadı bi türlü. anne salla anne salla delirtti beni 1,5 saat falan sallamışımdır offf. bide başka ev diye de rahat edememiş olabilir. kardeşimdeydik ya. tam göçebeyiz

Selin yatağını yadırgamıştır belki.
Miray öğle uykularını bıraktı bayadır,ama hala umudum vardı,yine döner diye.Giderek umutlarım sönüyor.Bugün bile uyumadıysa başka uyumaz.Tatilde de sabah erkenden kalkıp taa 11 lere kadar full enerji,öğlen uyumadan ..

Sakin bebek istiyorsanız Oğlak burcu yapın:-)Benim annem hep beni çok sakin sessiz hiç üzmeyen bebek olarak anlatırdı.Şimdi bakıyorum,2 tane daha Oğlak burcu bebek var bildiğim,onlar da öyleler.Demek ki burçtanmış diyorum:-)
Bizimkiler hep Koç burcu,dertlerimiz hep aynı baksanıza:-)

Sakin bebek istiyorsanız Oğlak burcu yapın:-)Benim annem hep beni çok sakin sessiz hiç üzmeyen bebek olarak anlatırdı.Şimdi bakıyorum,2 tane daha Oğlak burcu bebek var bildiğim,onlar da öyleler.Demek ki burçtanmış diyorum:-)
Bizimkiler hep Koç burcu,dertlerimiz hep aynı baksanıza:-)

burçtan dolayı olduğuna katılıyorum ben dee...
burda herkes aynı dertten muzdarip..
ama çevremde de böyle birşey duymuyorum..
hatta abattığımı düşünenler bizimle bir gün geçirdiğinde..
sen nasıl baş ediyorsun böyle diyorlar:)

Aynen valla bizde boğayız dışarıda uslu ama görünce nasıl dayanıyorsun diyorlar
biz hala şeytan kulağına kurşun öğlen uykusu yapıyoruz o da olmasa hayatta dayanamam

günaydın
artık koç burcu oldular çekicez mecbur :KK43:
kova nasıl oluyormuş o önemli artık benim için ????

gümaydın herkese.
meriçte çişe başlamış maşallah ona.
bencede 2. çocuğu yaparsam mümkünse sakin bi burç olsun yaa bizimkiler resmen çılgın.
h.sonu piknikteydik bi aile vardı yan tarafımızda kayra kadar oğulları vardı yattı uyudu kendi kendine sonra kalktı oturdu arabasıyla falan oynadı bizimki 1 dk bile oturmadı ordan oraya ordan oraya peşinden koşturmaktan helak oldum yaa.

gümaydın herkese.
meriçte çişe başlamış maşallah ona.
bencede 2. çocuğu yaparsam mümkünse sakin bi burç olsun yaa bizimkiler resmen çılgın.
h.sonu piknikteydik bi aile vardı yan tarafımızda kayra kadar oğulları vardı yattı uyudu kendi kendine sonra kalktı oturdu arabasıyla falan oynadı bizimki 1 dk bile oturmadı ordan oraya ordan oraya peşinden koşturmaktan helak oldum yaa.

benim kayınvalide öle yatıp duran sakin çocuğa bu da çocuk mu der burun kıvırır. kadın görmemiş ki öle çocuk.

benim kayınvalide öle yatıp duran sakin çocuğa bu da çocuk mu der burun kıvırır. kadın görmemiş ki öle çocuk.

hehe annemle babam da.. biz böyle 10 tane olsun bakarız diyorlar:)

benim sinir olduğum.. aman bütün çocuklar aynı diyip te anlattığınız tipte çocuğa sahip olanlar..
sanki beceriksizmişiz ya da abartıyormuşuz gibi davrananlar..

günaydın arkadaslar bu arada...

temmuz bitiyor bu sene anlamadım haziran temmuz ne zaman geçtii..
ramazan da çok sıcak olacak bakalım ne yapacağım..

meriç maşallah diyeyim.. 2 gece oldu 1 kere kalkıp süt içip 15dk içinde uyuyor.. maşallah maşallah ...
inşallah böyle gider artık.:nazar:
:KK1:kesin bu gece uyumaz ....:KK1:

iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle, herkese merhaba....

biz de hala öğle uykusuna yatıyoruz.. şayet yatmazsa akşam uyku başına vuruyor...

çiş olayına gelince .. çişini söylüyor,, bazende yapıyor.. bez bağlıyorum.. hala...

dün ilk kez öğlen uykusunda bez bağlamadım .. altına koruyucu serdim ..

uyku sırasında da gittim baktım yapmış mı diye.. yapmamıştı. uyanır uyanmaz çişe götürdüm.. yaptı...
öğle böyle alışacaz da zamana ihtiyacımız var daha....

bu arada kakayı hiç yapmadık lazımlığa.. o gelince bez getiriyor bağla diye....

zor bir iş yavaş yavaş alışıyorlar.. çişe de kakaya da..
iki yıllık alışkanlıklarını bırakıyorlar kolay mı:)

X