2009 Nisan Anneleri

Seher sana da ne çok yatılı misafir geliyo.Allah kolaylık versin..bazen gelenler çok yakınında olsa insan yoruluyo......

Kısmet canım ya.moralini hiç bozma.....tatilin keyfine bak....ne de olsa olur Allah ın izniyle....

senin bu yazdıklarını okuyunca ben yoruluyorum zaten .maşallah sana Mügecim...

sana da iyi tatiller.

biz sabah bi çıktık evden 15 te döndük Enes Kaan 2 saat uyudu.sonra yine çıktık.gölbaşındaydık. oğlumda epey geç saate kadar durabildi.yıkadım yarım saat önce de uyudu.
uykum yok buraya bakıyım dedim.2 ziyaretçi var bu saatte.....

sabahtan da at binmeye gidecek kuzum..bayılıyo resmen. atların sayesinde yemeğini yiyo.......

herkese iyi pazarlar...........

Devrim selam!Ata mı biniyor,maşallah .Peki Enes tek başına mı biniyor,sizinle mi,korkmuyor mu ya?

Gerçi korkmuyor mu dedim de,biz de hayvanat bahçesindeydik bugün.Miray da keçilere koyunlara elini uzatıyor baya baya.Ben korkarım ama ona hiçbirşey demedim,o bari korkak olmasın benim gibi.

Tuğba hayırlısı olsun ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin inşallah.Sen kan testi yaptırmamış mıydın ilkinde de?

slm kızlar

oh devrim at süper bişey ben hastasıyım hamile olmasam bizim burda at çiftliği var
demiride götürmek istiyorum ama artık doğumdan sonra gideriz sanırım

eweeeetttt gelelim çişli günlerimize
dün sadece 1 kere kaçırmakla beraberinde gündüzden herşey yolundaydı ama gece bi felaketti
alıştırma kilodunu giydirip yatırdım saat 2 de bi uyandı nasıl ağlıyo
tamam annecim bişey yok kaza olmuş gel değiştirelim diyorum çıkarttırmıyo
uykusu açıldı diye sinirlendi değiştirelim hemen uuyuyalım dedim yok
en sonunda babası geldi o giydirdi üstünü meğer onu istiyomuş e be çocuk
ağlayacağına söylesene yok neyse bu sefer eşim bez bağla 2 saat sonra yine yapacak dedi ee dedim bağlarsam alışmaz
yok inatçı işte babasıda öyle oğluda bağladık altını öyle uyudu sabah kalktı
anneeeee çişşşş dediii gittik tuvalete yaptı ama bezinide doldurmuş bu arada
bakalım bugünde iyi gidiyo gibiyiz tabi şimdi uyuyo yatağa geçmez inş.

bu alıştırma kilodundan geçtimi sizin bizimki geçmiş

Müge alez koymamış mıydın?Ben de daha almadım Mirayın yatağı için.Nerde bulurum ki,çocuk yatağına uygun,bebe mağazalarında mı var ki,alan varsa helllpppppp

Biim de misafirlerimiz vardı şehirdışından.4 yaşında oğulları,gece olana kadar herşey yolundaydı,çok güzel oynadılar ettiler .Ama gece uyumaya gelince çocuk birden ağlamaya başladı,eve gidelim eve gidelim.Çok zor çocuk aklından neler geçiyorsa artık,annesi babası yanında,ama yatağını istedi yine de.

tuğbacım kısmet bölem,ş allah kızına ömür versin gene olur heralde.
müge sen hiç yorulmazmısın kuzum kız iş yaparken doğurcan:) bu arada kayranın altını ben 2 gün bağladım gece ama o uyurken çünkü bağlandığını bilmemesi gerekmiş ona güvenirmiş çişini yaparmış .ben artık altına bişey sermiyorum maşallah diim oğlum bişey yapmadı hiç.geçen gün avm den çıkıyoruz tam otoparkından anne çişş dedi hemen indik arabadan bi arabanın önüne yaptık bide mutlu oldu sıpaaa:))
melek valla sorma düğün nişan takıları derken bayağ masarflı oluyo yaz.
devrim ne güzel ata binmesi bizimki korkar heralde
bu arada bizim dün gece nişanımız vardı ayy öldüm resmen ve hiiç bişey anlmadım çünkü kayra çok huysızlandı kimsenin kucağına gitmedi babasının bile yapıştı bana bırakmadı ayakta kucağımda durdu kalabalık ve gürültüden bunaldı uykusu geldi eve eve diye ağladı malesef ( bugunde kuzenlerim bende toplanacak akşam çaya sabahtan beri kıçım anca yer gördü.

merhabalar

Elif korkmuyor....eminim sizinkiler de korkmaz. çocuklar hayvanları çok seviyor..ben 10 sene önce binmiştim ama devam etmedim.

yanında bi ablası var ama beraber binmiyor.düşmesin diye yanında gidiyo işte bi şeyler anlatıyo şöyle böyle yap diye......

Müge Burcu nun yazdığı mantıklı geldi bana bir kaç gece bağlamak....

ben de alez alınca başlıycam. gündüz evdeysek zaten bağlamıyorum.....

Burcu sana da kolay gelsin.....

biz de yorulduk..sabah erken çıktık....biraz önce geldik. yatağın nevresimlerini değiştirdim hemen..onlar baba-oğul benim kadar yorulmadılar heralde ki yine dışarı çıktılar...

elifcim çok geçmiş olsun
sultancım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun 40 ları 50 leride görürsünüz inşallah
tuğbacım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah
moralini bozma sakın tatilin keyfini çıkar Allah kızına uzun ömür versin..

selam bu arada kızlar
ben çok heyecanlıyım eşim geliyor
ama bi süpriz oldu ve adet oldum ehehheh
yarıa almış bileti hayırlısıyla gelir inşallah
melisin nasıl tepki vereceğii çok merak ediyorum
baba geliyormuş diyorum pek umursamıyor gibi
kandırıyorum sanıyor sanırım ayy yarın olsa artık :)))

slm kızlarrrr müge kolay gelsin canım inşallah alışır

elif miray cok tatlı olmuş ya büyüdüler resımlerde koca kızzz

bizde bugun kuşadasındaydık egeyi annemlere bıraktık dügünden sonra gece 1de cıktık arkadaşım ve eşide geldioda agustos 2 yaşına gırecek oglunu bıraktı kayınvalidesine 3de gecelere aktık :):):):): sabah 10 civrıda auparka gıttık yeni geldik oglum hiç üzmemiş dedelerınııı süperdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sadece yorgun ve uykusuzum

herkese iyi akşamlarrrr

Sinem inan çok sevindim,hem sen,n hem Melis için.İlk an belki tepki verebilir,ama nasıl özleşmişsinizdir .İzne mi geliyor yoksa tamamen mi?

Melek teyzesi büyüdüler evet ,koca gün bizimle birlikte gezdi,kucak da istemiyor.Diğer çocuk 4 yaşında ama o dayanamadı,çoğunlukla kucaktaydı.Gece 1 de yattı o kadar yorgunluğun üstüne ve sabah 8 de ayaktaydı.Sizin adınıza da sevindim müthiş eğlenmişsiniz belli.

selamlar iyi pazarlar,
sinem çok sevindim canım gözün aydın
melisin şekeri için ne yaptınız ilaca falan başladınız mı?

elif jokerde veya e bebekte vardır ama kazıklanmak istemiyorsan çarşıdaki bebe mağazalarındada var

tuvalet olayını en son biz öğrenicez sanırım hiç umutlu değilim sinyal gelmiyor keremden:)

Sultan hiç acele etme,dediğin gibi ne zaman sinyal verir o zaman başlarsın,belki kendiliğinden isteyecek.Arkadaşım kızı 14-15 aylıkken öğretmeye çalışmıştı.Tam öğrendi derken kız kkasını gördü ve ondan sonra korkmuş,istememiş yapmak.bu sene yeniden çiş öğretti,çişte sorun yok,ama kakasını yapacağı zaman bez bağlatıyormuş.Bu daha kötü bence.

teşekkür ederim kızlar
temelli geliyor inşallah ama turizm sektörü bu temelli deriz
3 gün sonra yine gider belli olmaz bakalım kısmet
şeker tedavisi başlamadı çocuk diyabete bakan bi yer bulamadım henüz
bulduklarımın hepsi özel muayene
iyi bi dr olsun istedim çünkü pek hafife alnacak bi hastalık değil
maşallah bu prof lere de ulaşmak ne zor muayene için randevu alacağız bi türlü başaramadık
sanırım paramızla rezil olacağız ama olsun elden bişey gelmez
eşim gelince beraber gideriz inşallah

gözün aydın sinemcim..

tuğbacım sıkma canını allah hayırlı zamanda nasip etsin insallah..

Günaydınlar......

Alıntı yapmadım aklımda tutarım diye ama iyice unutkan oldum :-((
Öncelikle Tuğbişim hayırlısı buymuş ne zaman hazır olursa gelir inş.bebişin, sana iyi tatiller...

Sinemcim çok sevindim inş.yakınlarda bir iş bulur ve hiç ayrılmazsınız...

ELifCİm heryerde var ben de Alp' in büyük yatağına göre alıcam hep unutuyorum,

MügeCim gazan mübarek olsun inş.hemen alışırlar bende perşembe günü başlayacam
allah izin verirse lazımlık tamam, alıştırma külodu tamam bizim avantajımız geceleri alp genelde
yapmıyor sabaha kadar tutuyor ama işte bizimki de bezi isitiyor gelişmeleri haber veririm

Çarşamba günü dr gidicez bakalım kızımız ne alemde garibim kendi halinde hiç ilgilenemiyoruz valla
Alp' ede kan testi yaptırıcam nasıl yaptıracaksak :-((

Bizimki ata bakmayı seviyor ama binmek istemiyor 2,5 yaşında çocuklar biniyor ama ALp bey bendaha
küçügüm büyüyünce binicem diyor sanırım kendini kandırıyor )

günaydınn
geçmişe bakmadan hemencicik yazayım dedim.
2 çocuklular kervanına ben de katılıcam kısmetse. 2 aylık hamileyim. geçen hafta rahatsızlandım 3 gün raporluydum giremedim. herkese sölemedim daha face de falan yazmazsanız sevinirim.. :) :)
seher hani beraber yapacaktık. senden haber yok mu ? ?

Waaayyyy Selin çok güzel ahber.Allah sağlıklı bir hamilelik ve doğum versin inşallah.Sen de yeni mi öğrendin biliyormuydun bayadır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…