2009 Nisan Anneleri

selincim.. ev hanımı mı olmayı planlıyorsun.
yoksa çocuklar büyüyünce tekrar işe girerim mi diyorsun..
neden soruyorum iş bulmak kolay değil diye..
kusuruma bakma...

sağol canım. iş hayatına ara verebilirim ama babanne de var zaten o bakar. yasemini o zamana kadar yarım günlük falan bir kreşe veririz belki. öle idare ederiz inşallah...

selincim.. ev hanımı mı olmayı planlıyorsun.
yoksa çocuklar büyüyünce tekrar işe girerim mi diyorsun..
neden soruyorum iş bulmak kolay değil diye..
kusuruma bakma...
1 sene falan ara verirsem sorun olmaz bir daha bulurum diye düşünüyorum yaşım çok değil zaten. yine de hayırlısı şimdilik bişi diyemiyorum.

selincim bi kez bırakınca bi daha çalışmak zor geliyo valla benim hiiç gözüm kesmiyo şuanda .hem ufakken ayrılması daha kolay sanırım büyüyünce bağlanıyosun oda sana tabi.bide evde zaten işin hiç bitmiyo bide çalışınca aynı sorumluluklara bide gündüz işe gitmek eklenirse ve benim gibi hiiiç yardımcı olmayan bi kocan varsa( dün misafirler gitti heryer dağınık mutfak rezil beyimiz uzanmış tv karşısında bi kızdım bari çocukla ilgilen diye ...

hayırlısı olsun canım ...
çok güzell..
benim hamileliğim bulantılar hariç çok güzeldi..
karnının büyümesi çok güzel ..
bebeği karnında hissetmen ..
hep seninle olması çok güzell.

yaseminin de abla olması çok güzell:)

geçen hafta çok kötüydü mide bulantısı çok şükür şimdi iyiyim psikolojimde bozulmuş herhalde devamlı hergün ağlıyordum
ama şimdi daha iyiyim. hepsi geçer bir şekilde güzel anılar kalır inşallah aklımda. yasemin şimdiden büyüdü gibi geliyor :)

geçer geçer.. selin... merak etme...
ben çıkartmaktan ağlıyordum artık..
birde çok çalışkanım ya doktor rapor yazayım diyor. yok ben istemiyorum
o halde işe gidiyordum..

ama bak unuttum o günleriii:)

ayyy hamişş haberi alınca çok çok seviniyorum..hayırlı olsun selincim..inşallah saglıkla kucagına alırsın.bende hamileligi çok seviyorum..pıt pıtt hareketler filan..

bende istiyorum ogluma kardeş ama atanmam lazım..sınavımda berbat gecti bu gidişle 10 yılsonra olur ancak

hayırlı olsun selin
nasıl dayandın 2 ay söylemeden:)

ayşe sen ne sınavına giriyosun

Müge alez koymamış mıydın?Ben de daha almadım Mirayın yatağı için.Nerde bulurum ki,çocuk yatağına uygun,bebe mağazalarında mı var ki,alan varsa helllpppppp
bebek mağazalarından bulabilirsin cnm
bnm yatak koruyucum varda inş. yatağa yapmaz manasında söylemiştim
yoruluyorum ama napiim ben otururken daha çok yoruluyorum
annemde öyledir durmaz bi yerde doğumdan sonra oturucam ama söz :)))

demirde dün bütün gün dışarıdaydı balık yemeye gittik ayıpttır söylemesi 1 saatlik yola
maşallah arabada tuttu 2 saat tutabiliyo denedim ama 1 kere çişim var dedi işte
bide geceleri çok kötü oluyo dişleride çıkyıo ya üstü üste geldi şimdi gece kalktığında bezini görürse
bu seferde ona güvenir bende çok okudum bu konuda
yapsın mühim değilde 2 saat boyunca ağlaması beni perişan ediyo acı çekiyo çünkü biliyorum
öğrenicek öyle ya da böyle
bizde dün dışarılara yaptık çok seviniyo çişinin uzaklara serpiştirmesini hihihi gülüyo suladık diyo sıpaaa
ayy nasıl seviniyorum senin için gerçekten çok zor bi durum kavuşmuşsunuzdur şimdi
bakalım melis napıcak
bizimki babası uzun zmn gidipte dönerse ilk önce gitmiyo yanına küsmüş gibi yapıyo sonraları ısınıyo
sen 1-2 kere bi dene bakalım cnm bezini çıkar bak kilot giyicez artık fln de çünkü artık herşeyi anlıyolar
bitek uyurken bağla altını derken derken alışıyolar ben sürekli soruyorum çişin varmı diye
bide hadi gel bakalım pipinin çişi gelmişmi diyorum
gece yapmaması çok iyi cnm yaa şimdi bide sıcak ya bezini bi çıkarttırsan dahada rahatlicak ama seninki
genç adam gibi terslik yapıyo baksana alışır cnm merak etme başla sen pes etme
oooooooooooooooooo hadi bakalımmm hayırlısıııı çok sevindim çok güzel bi haber

bzim dün gecemizde bi felaketti demir uyanana kdr çişini yapmıyo
ama uyanınca hemen tuvalete gidemediğimiz için hemen bırakıyo
ve sonra ağlama krizi geliyo
ama dişten sanırım çünkü üstünü değiştirip ilacını verince tabi verene kdr 2 saat boyunca ağladı
ilacını içtikten sonra sabaha kdr uyudu maşallah hemde altını hiç ıslatmadan bakalım alışacak

yarın nişan yıldönümümüz yemeğe çıkıcaz inşallah
bide kızımızı görmeye gidelim diyoruz

çarş günüde misafirlerim var yine bi koşturmaca içine giricez

sagol cnmmmm

evet ya hemen büyüdüler valla ne günler gecerırdıkkkkkk

hayırlısı olsun canım planlı bi hamıleleıkmiş allah kucagına almayı nasip etsinnnn

burcuuuu benım kocada aynıdırrrr merak etmeeee ne erkeler var dün arkadaş anlatıyor eşi yardımcı oluyormuş arkadaş calışmıyorda koltuk siliyormuş kocası cam siliyormuş yeri geldiginde gecenlerde bi gece uyuyorum dıyor bi baktım tayfun yok kalktım baktım koltukları siliyorrr diyor anam dedim ben bıraktım geceyi akşamları gelınce egeye baksın yeterrrrr

herkese hayırlı haftalar olsunnnnnnnnnnnnnn

sağol canım.
artık bizden geçti de Allah bari kızıma böle bi koca versin :)

belli mi olur selin..
insanlar değişebiliyor...
arkadasın kayınpederi şimdi yemek yapıp bulaşık bile yıkıyormuş.
ama eskiden hiç birşey yapmazmış...

arkadasın kocası da birşey yapmıyor..
belki babasına çeker de sonraları yapar diyorrr arkadasım..

sevgi gidiyor artık... eve...

selin sen de 3 5 ay sonra doğum iznine gidersen...
tek başıma mı kalacağım.. gün içinde hep burda olanlar için diyorum çalışanlardan..

Sinem gözünaydın canım.Melis i de merak etme.sevinir mutlaka....

Hayırlı uğurlu olsun.......

Misafirlerim geldi.kapı çalıyo aşağıdan......

herkese iyi günler

Girerim sanırım bir aksilik olmaz ve kız da uslu olursa tabiki
bakalım hayırlısı herşeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…