Müge alez koymamış mıydın?Ben de daha almadım Mirayın yatağı için.Nerde bulurum ki,çocuk yatağına uygun,bebe mağazalarında mı var ki,alan varsa helllpppppp
bebek mağazalarından bulabilirsin cnm
bnm yatak koruyucum varda inş. yatağa yapmaz manasında söylemiştim
tuğbacım kısmet bölem,ş allah kızına ömür versin gene olur heralde.
müge sen hiç yorulmazmısın kuzum kız iş yaparken doğurcan:) bu arada kayranın altını ben 2 gün bağladım gece ama o uyurken çünkü bağlandığını bilmemesi gerekmiş ona güvenirmiş çişini yaparmış .ben artık altına bişey sermiyorum maşallah diim oğlum bişey yapmadı hiç.geçen gün avm den çıkıyoruz tam otoparkından anne çişş dedi hemen indik arabadan bi arabanın önüne yaptık bide mutlu oldu sıpaaa:))
melek valla sorma düğün nişan takıları derken bayağ masarflı oluyo yaz.
devrim ne güzel ata binmesi bizimki korkar heralde
bu arada bizim dün gece nişanımız vardı ayy öldüm resmen ve hiiç bişey anlmadım çünkü kayra çok huysızlandı kimsenin kucağına gitmedi babasının bile yapıştı bana bırakmadı ayakta kucağımda durdu kalabalık ve gürültüden bunaldı uykusu geldi eve eve diye ağladı malesef
( bugunde kuzenlerim bende toplanacak akşam çaya sabahtan beri kıçım anca yer gördü.
yoruluyorum ama napiim ben otururken daha çok yoruluyorum
annemde öyledir durmaz bi yerde doğumdan sonra oturucam ama söz :)))
demirde dün bütün gün dışarıdaydı balık yemeye gittik ayıpttır söylemesi 1 saatlik yola
maşallah arabada tuttu 2 saat tutabiliyo denedim ama 1 kere çişim var dedi işte
bide geceleri çok kötü oluyo dişleride çıkyıo ya üstü üste geldi şimdi gece kalktığında bezini görürse
bu seferde ona güvenir bende çok okudum bu konuda
yapsın mühim değilde 2 saat boyunca ağlaması beni perişan ediyo acı çekiyo çünkü biliyorum
öğrenicek öyle ya da böyle
bizde dün dışarılara yaptık çok seviniyo çişinin uzaklara serpiştirmesini hihihi gülüyo suladık diyo sıpaaa
selam bu arada kızlar
ben çok heyecanlıyım eşim geliyor
ama bi süpriz oldu ve adet oldum ehehheh
yarıa almış bileti hayırlısıyla gelir inşallah
melisin nasıl tepki vereceğii çok merak ediyorum
baba geliyormuş diyorum pek umursamıyor gibi
kandırıyorum sanıyor sanırım ayy yarın olsa artık :)))
ayy nasıl seviniyorum senin için gerçekten çok zor bi durum kavuşmuşsunuzdur şimdi
bakalım melis napıcak
bizimki babası uzun zmn gidipte dönerse ilk önce gitmiyo yanına küsmüş gibi yapıyo sonraları ısınıyo
selamlar iyi pazarlar,
sinem çok sevindim canım gözün aydın
melisin şekeri için ne yaptınız ilaca falan başladınız mı?
elif jokerde veya e bebekte vardır ama kazıklanmak istemiyorsan çarşıdaki bebe mağazalarındada var
tuvalet olayını en son biz öğrenicez sanırım hiç umutlu değilim sinyal gelmiyor keremden:)
sen 1-2 kere bi dene bakalım cnm bezini çıkar bak kilot giyicez artık fln de çünkü artık herşeyi anlıyolar
bitek uyurken bağla altını derken derken alışıyolar ben sürekli soruyorum çişin varmı diye
bide hadi gel bakalım pipinin çişi gelmişmi diyorum
Günaydınlar......
Alıntı yapmadım aklımda tutarım diye ama iyice unutkan oldum :-((
Öncelikle Tuğbişim hayırlısı buymuş ne zaman hazır olursa gelir inş.bebişin, sana iyi tatiller...
Sinemcim çok sevindim inş.yakınlarda bir iş bulur ve hiç ayrılmazsınız...
ELifCİm heryerde var ben de Alp' in büyük yatağına göre alıcam hep unutuyorum,
MügeCim gazan mübarek olsun inş.hemen alışırlar bende perşembe günü başlayacam
allah izin verirse lazımlık tamam, alıştırma külodu tamam bizim avantajımız geceleri alp genelde
yapmıyor sabaha kadar tutuyor ama işte bizimki de bezi isitiyor gelişmeleri haber veririm
Çarşamba günü dr gidicez bakalım kızımız ne alemde garibim kendi halinde hiç ilgilenemiyoruz valla
Alp' ede kan testi yaptırıcam nasıl yaptıracaksak :-((
Bizimki ata bakmayı seviyor ama binmek istemiyor 2,5 yaşında çocuklar biniyor ama ALp bey bendaha
küçügüm büyüyünce binicem diyor sanırım kendini kandırıyor
)
gece yapmaması çok iyi cnm yaa şimdi bide sıcak ya bezini bi çıkarttırsan dahada rahatlicak ama seninki
genç adam gibi terslik yapıyo baksana alışır cnm merak etme başla sen pes etme
günaydınn
geçmişe bakmadan hemencicik yazayım dedim.
2 çocuklular kervanına ben de katılıcam kısmetse. 2 aylık hamileyim. geçen hafta rahatsızlandım 3 gün raporluydum giremedim. herkese sölemedim daha face de falan yazmazsanız sevinirim.. :) :)
seher hani beraber yapacaktık. senden haber yok mu ? ?
oooooooooooooooooo hadi bakalımmm hayırlısıııı çok sevindim çok güzel bi haber
bzim dün gecemizde bi felaketti demir uyanana kdr çişini yapmıyo
ama uyanınca hemen tuvalete gidemediğimiz için hemen bırakıyo
ve sonra ağlama krizi geliyo
ama dişten sanırım çünkü üstünü değiştirip ilacını verince tabi verene kdr 2 saat boyunca ağladı
ilacını içtikten sonra sabaha kdr uyudu maşallah hemde altını hiç ıslatmadan bakalım alışacak
yarın nişan yıldönümümüz yemeğe çıkıcaz inşallah
bide kızımızı görmeye gidelim diyoruz
çarş günüde misafirlerim var yine bi koşturmaca içine giricez