2009 Nisan Anneleri

yok cnm şu an 2 haftalık falan tahmını doğum mart sonu olucak kısmetse benım adetıme 1 hafta vardı daha kan testı yaptırdım çıktı hıssettım ecemdede oyle olmustu ve tuttu hayırlısı artık:))

Tuğbaa çok güzel hayırlısı olsun inşallah.Yani tam senin istediğin zamandı dimi,öyle anladım?Şirvana söyle,hazırlasın patikleri:-))

Mirayın bisiklet tepesinde uyumasından sonra bugün uyumada son noktayı yaptı.Ayakta yürürken uyuduuuuuu:-)
Geçen Pazar pikniğe gitmiştik,orda palyaçoları seyrederken hemen önümüzde dans ediyordu.Sonra birden sendeledi,bir baktım ki,gözler kapanmış,uyuyor.Aldım kucağıma öyle uyumuştu.
Bugün de sabah 7:15 de kalkmıştı,3 saatlik park maceramızdan sonra evde banyo yaptık falan yine de öğlen uyumamıştı.Akşamüstü eşim işten gelince markete gidiyorduk,elimden tutuyordu,baktım Miray yamuluyor yana doğru,bir baktım kii,gözler kapalı yineee,bir açıyor bir kapıyor,zorla ayakta durmaya çalışıyor.Sonuççç :Kucak ve Miray uyuduuuuu

evet elıf uzun zamandr ıstıyoruz tabı o ayrıda hep karamsarlıklarım vardı ne bıleyım ecemın bezı bırakmasını ıstıyordum mesela hamıleyken ugrasamam dıye kendını ıfade etmesını falan ama sımdı çok sukur ecem bezıde bıraktı kendı yemekte yiyebiliyor bana bir zorluğu kalmadı yani bundan sonra korkum yok çok şükür allah hayırlısuyla kucağıma almayı göstersinde bakalım 2 gun sonra kan testi yapılıcak tekrardan umuyorum dış gebelık falan değildr bırkaç yazı okudum amann inşallah öyle bişey olmazda

Günaydın.....

esen nasılsın canım seni beklemekteyım ben senden haber beklıyorum bu cumartesi dügünümüz var izmirde haftaya cumartesi gelebılırsen beklerım

evet elif acıklandı sbs sonucları

müge sen alıştırma yapıyorsun anne hazırlanıyor artık ee 2 cocukla genelde uyanık olursun ilk zamanlar haırlısıyla gelsin kuzu....

göbegin bayaga cıkmıştır demir ne tepki verıyorrrrrrrr
2 çocukla zombi bi anne olucaammm:KK37:
çıktı tabikideee kocaman olduuu demirin pek umrunda değil ama arada gelip aç bakıcam diyo
duru napıyo anne diyo bnende uyuyo diyorum
uyucaak büyüceek dr. alcak anneye vericek annede bana getiricek diyo :)
Müge fotolarda da hiç şişmiş görünmüyorsun zaten.Bir tane şöööle endamlı bir foto koy da görelim göbüşünü:-)
endammıııı nerde kimde hahaha güldürdün beni
işte bnm bi önüme bide arkama karpuz koyduğumu düşün zihninde bi canlandır aynen öyleyim :)))
şişliğim yok çok şükür 10 kilo aldım ama popom büyüdü :)
slm kızlar hamileyim bugün kantesti yaptırdım sonuç pozıtıf cıktı doktorum 2 gun sonra tekrar yaptır dedi bakalım ilk buraya yazdım :21:
tebrikler cnm çok sevindim şimdi korkun şaşkınlığın var tabii ama zmn geçtikçe çoook güzel düşüncelerin olacak tecrübe konuşuyo :))
Mirayın bisiklet tepesinde uyumasından sonra bugün uyumada son noktayı yaptı.Ayakta yürürken uyuduuuuuu:-)
Geçen Pazar pikniğe gitmiştik,orda palyaçoları seyrederken hemen önümüzde dans ediyordu.Sonra birden sendeledi,bir baktım ki,gözler kapanmış,uyuyor.Aldım kucağıma öyle uyumuştu.
Bugün de sabah 7:15 de kalkmıştı,3 saatlik park maceramızdan sonra evde banyo yaptık falan yine de öğlen uyumamıştı.Akşamüstü eşim işten gelince markete gidiyorduk,elimden tutuyordu,baktım Miray yamuluyor yana doğru,bir baktım kii,gözler kapalı yineee,bir açıyor bir kapıyor,zorla ayakta durmaya çalışıyor.Sonuççç :Kucak ve Miray uyuduuuuu
hahahahah ay miray sen çok yaşa emi akşam akşam gözümün önüne geldde ne güldüm :)
en güzel uyku uğraştırmadan uyunan uykuuuuu :))

Günaydınnnnnn....

Bir açtım çok sevindim Tuğbiş seni görünce hayırlı olsun sende aramıza hoşgeldin sanada bir huni ayarlayalım diycem ama Ecem çok uslu maşallah bezi bırakmış yemek yiyebiliyor maşallah allah sana, bana ve tüm isteyenlere öyle uslu bebekler nasip etsin....

Miraya bende çok güldüm ne güzel inş.hep sorunsuz uyur bizde öğlen uyumazsa Alp dünyayı yıkar sinirden gene de uyumaz kavga dövüş uyuturuz :-((

teşekkürler kızlar allah herkezin gönlüne göre versin inşallah sevgicim yok yemek yıyor çiş soyluyorda şımarıklıkta üstümüze yok yani :)))

yarında tatile gidiyoruz doktor git bişey olmaz dedi havuza değil denize gir göbeğinide fazla açık bırakma dedi

günaydın....

tuğbacım bu tatilde çok ii olur 2. bebek öncesi enerji depolarsın dikkat et kendine oralarda.
mügecim maşallah kilon iyi daha nolsun duru hanım gelince fazlasıyla gider kilolar merak etme.
sevgi bizim kayrada aynı alp gibi öğlen uyumaması imkansız yoksa çok fena oluyo.
yarın kaynımın nişanı var.kaynanam saat 11 gibi kuaföre gidicez dedi hep beraber ben öğlen kayrayı uyutur sonra giderim yoksa imkanı yok kuaförde durmaz bide inanılmaz korkuyo geçenlerde saçını kestirelim dedik kıyamet koptu.

teşekkürler canım evet iyi olucak inşallahhh bol bol dinlenıcem eşim zaten dün öğrendiğnden beri ecemi bana bırakmadı :))dün sütünü yaptı uyuttu falan sabahta o kalkmıs sen uyu dıyor:))dedim daha dur bişey yok kendımızı fazla kaptırmayalım yarın bellı olucak desemde kaptırmaması mumkun değil:))ama gözüme girdi ecemde böyle değildi hiç

slm kızlarrrrr

ben yine 6 da ayaktaydım bugün uyurum artık diyodum baktım öksürükte yok oh dedim
ama bu seferde demirin dişi tuttu 6 başladı ağlamaya neyse jelini sürdük ettik fln
derken uyuyamadı bu sefer onun için ağladı
çıkardım yukarı babası uyudu biraz 2 saat sonra kaldırdı beni yerimden babama gidelim diye
kalktık gittik yanına hep beraber kahvaltı ettik ben evi sildim süpürdüm
demir uykusuzluktan delirdi üstünü giymek bile istemedi

tuğbanın gazıyla bugün bezini bıraktırıcaktım ama deli gibiydi
yarın başlicam bende koydum kafama bırakıcak bu çocuk yaa
aldığım paketide açmadım değiştiricem 1 numarayla
ay dün aldım onuda açtım içinden çıkardım minnacık ayy dedim bu neeeeee küçücük çok tuhaf oldm

bebişin kıyafetlerini yıkicam bugün
çantam hazır bitek onunkileri koyucam 6 hafta kaldı :KK43:

maşallah eşine tuğbacım bnm eşimde yapar hakkını yiyemem demin yerleri silicektim
bırak sen yoruldun geç otur ayaklarınıda uzat ben silerim dedi bide meyve yıkamış getirdi oohhh dedim ne güzel son 6 hafta saltanatımın:KK24:

Müge bence bir bak,eğer yine oralı olmuyorsa çok üstüne gitme,daha da ters tepebilir.Şimdi sen kendin de gerginsin,hastalıktı öksürüktü dişti derken,sabır gösteremeyebilirsin.

tugba iyi tatıler iyi valla kocalarınıza maşallahhhhhhhhh

elif süper ya mirayy son raddelerde demekki hop bayılıyor egede 2 kere öyle olmuştu biri kış akşamı cerez yerken agzında bacagıma hop yattı
biride koltugun yanında ayakta duruyordu hop kafasını koltukta biz şaşırmıştık alışık degılızzzzz

herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrr

bizimde yarın akşam dügün var kuzenımın oglunun egeyle yıne dügündeyız bakalımmm:)

pazarda denize gıderız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Tuğba sizin adınıza çok sevindim. her şeyde bi hayır var diye boşuna dememişler.
Ne güzel oldu di mi yaş araları böyle.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.............

Müge kolay gelsin sana...o minicik kıyafetlerle......

bizde de bu ay çok düğün var ama dayımın oğlunun ki için hazırlık yapmalıyım. elbise ayakkabı vs. alıcam ..etrafta düzgün bi şeyler de göremedim .............

biz sabahtan gezdik oğlumla.....biraz önce de nihayet ütüleri bitirdim.

herkese iyi akşamlar

slm kızlar hamileyim bugün kantesti yaptırdım sonuç pozıtıf cıktı doktorum 2 gun sonra tekrar yaptır dedi bakalım ilk buraya yazdım :21:

çok sevindim tebrik ederim şimdiden tuğba.umarım en kısa zamanda kan sonucunuda öğrenirsin.bende birdahaki seneye planlıyorum2.yi.2013 ilkbaharda olur inşallah .bu yıl biraz dinlenmek istedim yüzmeye başlıcam form tutmam lazım başarabilirsem.sonra gelsin folikler.
müge yazdıklarını okudum teşekkürler verdiğin bilgiler için.dikkate alıcam tatil önerilerini.
biz bezdeyiz bazıları gibi.bırakanlarıda tebrik ederim cani gönülden.bahçe vs bii yok evimize.tatilde bi deneme yapıcam ama paşam bezindne gayet memnun şimdilik.amabodrumda herhlade bunaltır bez.yaşayıp görücez...

merhabalar
tuğbacım hayırlısı olsun canım zaten ıstıyodunda cok sevındım
muge masallahın var senınde elıfınde dedıgı gıbı demırde sende zorkanma bu ara bez konusunda sana ve demırede gecmıs olsun canım
elıf mıraya ne guldum yoruluyo kuzum herhalde ayakta uyuyos sizede gecmiş olsun allah korumus mavısı
sultan o kadarda olsun bellı etmıs kerem arkası gelır ınsallah
esencım merıc odasını gule gule kullansın
sevgı sende hazırla cantanı falan canım alpede masallah ne konuskan o
bızım kaynana hastaneden cıktı gelen gıden ugrastık sukur bıttı ana mısafırım hala var yatılı
selene bez bıraktırma facıaya donustu 4 gunun sonunda ınatla altıma yapıcam işte dıyen bi kıza sahipim ustune ustluk kakasını tuvalete yapardı onuda bıraktı cok ınat oldu bu ara bende beze devam dedım daha bıraktım
bızım bılg bozukdu servıste esım ıstekını getırırse gırıyorum
melek masallah cok duugununuz var sızınde bu sene

gunaydın kızlar morelım çok bozuk bir şekilde tatile gidiyorum bugun kan testi yaptırdım doktorun dediği gibi düşmüş değerim şoka girdim k,myasal gebelıkmıs ama mügeyede dedim o gün çiçeğede içimde kötü bir his var diye hayırlısı olsun artık ne dıyeyım

ayyy cnm inan çok üzüldüm ama kısmet demekki daha zmnı değilmiş
yine olur nasıl olsa cnm üzülme sen tatilinin tadını çıkar
bu arada 6. hissin çok kuvvetliymiş

ewet kızlar bazen kızıyorum fln ama yok bu sefer azimliyim
üstelik bu aralar benden çok eşim kızar oldu demire eskiden çıtını çıkarmazdı
neden böyle oldu anlamadım adamıda doğum stresi sardı herhalde hihihi

bugün pazara gittik nasıl sıcak resmen popomddan terler aktı
eve geldim hiç oturmadım demiri uyuttum yemeklerimi yaptım
eşimle yemek yedik toparladım fln derken cnm çıktı
ayaklarım çok ağrıyo

demire lazımlık aldım arabalı
bide alıştırma kilodu aldım bakalım artık başlicaz
inş. hemen bırakır

ayyy cnm inan çok üzüldüm ama kısmet demekki daha zmnı değilmiş
yine olur nasıl olsa cnm üzülme sen tatilinin tadını çıkar
bu arada 6. hissin çok kuvvetliymiş

ewet kızlar bazen kızıyorum fln ama yok bu sefer azimliyim
üstelik bu aralar benden çok eşim kızar oldu demire eskiden çıtını çıkarmazdı
neden böyle oldu anlamadım adamıda doğum stresi sardı herhalde hihihi

bugün pazara gittik nasıl sıcak resmen popomddan terler aktı
eve geldim hiç oturmadım demiri uyuttum yemeklerimi yaptım
eşimle yemek yedik toparladım fln derken cnm çıktı
ayaklarım çok ağrıyo

demire lazımlık aldım arabalı
bide alıştırma kilodu aldım bakalım artık başlicaz
inş. hemen bırakır
hadi bakalım kolay gelsinnn

gunaydın kızlar morelım çok bozuk bir şekilde tatile gidiyorum bugun kan testi yaptırdım doktorun dediği gibi düşmüş değerim şoka girdim k,myasal gebelıkmıs ama mügeyede dedim o gün çiçeğede içimde kötü bir his var diye hayırlısı olsun artık ne dıyeyım
hayırlısı böyleymişş iyi tatillerrrrrr
merhabalar
tuğbacım hayırlısı olsun canım zaten ıstıyodunda cok sevındım
muge masallahın var senınde elıfınde dedıgı gıbı demırde sende zorkanma bu ara bez konusunda sana ve demırede gecmıs olsun canım
elıf mıraya ne guldum yoruluyo kuzum herhalde ayakta uyuyos sizede gecmiş olsun allah korumus mavısı
sultan o kadarda olsun bellı etmıs kerem arkası gelır ınsallah
esencım merıc odasını gule gule kullansın
sevgı sende hazırla cantanı falan canım alpede masallah ne konuskan o
bızım kaynana hastaneden cıktı gelen gıden ugrastık sukur bıttı ana mısafırım hala var yatılı
selene bez bıraktırma facıaya donustu 4 gunun sonunda ınatla altıma yapıcam işte dıyen bi kıza sahipim ustune ustluk kakasını tuvalete yapardı onuda bıraktı cok ınat oldu bu ara bende beze devam dedım daha bıraktım
bızım bılg bozukdu servıste esım ıstekını getırırse gırıyorum
melek masallah cok duugununuz var sızınde bu sene

evet canım dügünler bu sene altınlarda bi fırlıyor bi iniyorrrrrrrr bu yaz altına calıştık resmennnn:KK52:

herkese iyi tatıllerrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
X