2009 Nisan Anneleri

bizde bez bırakmaya çalışıyoruz gayet başarılıydık ama bu sabah gece bağladığım bezi bir türlü çıkarmak istemedi. alıştırma külodu alsam belki daha rahat ederiz. gece onu giydiririm. bide arkamdam çok ağladı umarım ben yokum diye çişini falan sölememezlik yapmaz...

Waaayyyy Selin çok güzel ahber.Allah sağlıklı bir hamilelik ve doğum versin inşallah.Sen de yeni mi öğrendin biliyormuydun bayadır?

aslında 6 haftalıkken ilk doktora gittim ama adetim gecikince ve belirtiler başlayınca farketmiştim. erken gitmek istemedim doktora ilk gidişte direk kalp atışını duydum.

HAYIRLI OLSUN selincim. senin hamile olduğunu tahmin etmiştim..
şubar annelerine bakarken görmüştüm bir kaç kez..
hayırlı olsun...

eşim de dün bana 2. bebeği yapalım mı diyor:)

hayırlı olsun...

seni gidi seni :)
evet arada bakıyordum ama yazmadım orayada hiç. bi de çok hızlı ilerliyorlardı ben o kadar takip edemem şimdi. eskisi gibi değilim :)

Selincim dediğim gibi iyi olmuş hayırlısı olmuş,
Banu hnm' a mı gittin dün gece eşime söylüyordum selin naaptı acaba diye
ben çrşb.günü gidicem Banu hnma çalışamaz rap.alıcam yarın işteki son günüm....

hayırlı olsun...

yap yap yap
evet planlı gibi arada 3 yaş olsun diyordum 3 yaşa yaklaşcaz inşallahh

yok ona gitmedim hala kararsızım uzak olması kafamı karıştırıyor

hayırlı olsun...

Bence de Esen yap yap yap .....
gerçi çok zor ama napalım hepsi bir arada çıksın di mi )

Bence de Esen yap yap yap .....
gerçi çok zor ama napalım hepsi bir arada çıksın di mi )

sen gidiyorsun haa keşke bende senin yerinde olsam son ayım olsa hemen bebişi alsam kucağıma. ben hamileliği sevmiyorum ya Allah affetsin. herşeye engel

Şimdi annemleri aradım Alp aldı teleşonu
anam kapatmıyor zor aldı annem elinden, diyorum kızdırma ananeleri
kızdırcam ne dersem tersini diyor patrondan para isteyin alpimi gezmeye götürcem deyin diyor ata götürcem de diyor eee diyorum kızdırma sen de o zaman dedeyi az kızdırcam diyor ben bu çocuğun ergenliğini düşünemiyorum herşeye olumsuz yaklaşıyor napıcaz bilmiyorum :-((

meriç te öle ters cevap veriyor...
lızdıracağım..
sevmiyorum..
yapmayacağım.
istemiyorum..
ne dersen tersini..
zaetn konuşmayı öğrendiğinde ters cevap veriyordu... hehe

walla yapmasına yapayım da bakacak kimsde yok..
bakıcı tutmam gerekiyor..
bakıcı 2 çocukls baş eder mii.
kimi bulurum...

meriç kreşe mi gider...
kardesi olsun isterim ama..
çok soru var kafamda..

sen gidiyorsun haa keşke bende senin yerinde olsam son ayım olsa hemen bebişi alsam kucağıma. ben hamileliği sevmiyorum ya Allah affetsin. herşeye engel

Tabi buldun yasemin gibi uslu kızı söylersin Alp valla o kadar gözümüzü korkutmuş ki kız da böyle olursa naparız deyip duruyoruz, inş.benim kızım da uslu olur Alp' in değişmesinin imkanı yok nasılsa tüm umudumuzu kıza bağladık eşimle , ben hamişliği seviyorum ama en zoru son ay bir kez daha anladım uyuyamıyorum rahat hareket edemiyorum ve hala Alp kucağıma gelmek istiyor ....

uslu denir mi bilmem ama idare ediyoruz işte. benim kayınvalidelerde adanaya gitti annem geldi bakmaya bana söylenip duruyor. hiç kızmıyor muşum her dediğini yapıyormuşum ilerde baş edemeyecekmişim. devamlı anne diyor zaten hep benle hep benle.... anne kucakkk diyor bide... alıyorum napayım.

Haklısın Esen kar zarar dengesini iyi kurman gerek
sen biraz daha büyüt o zaman acele etme bence...

Selin sen napıcan doğumdan sonra bakım işini işe devammı yoksa ayrılacak mısın ??
Bu arada çişe başlamışsınız sizede kolay gelsin bende perşembe başlayacağım

doğuma kadar idare etsem iyi. sonra ara veririm biraz...

ücretsiz izin mi alacaksın selin..
bilmem ki bu şirkette vermeyebilirler hiç belli değil
işi bırakırım büyük ihtimalle bizde ücretsiz izin 6 ay çünkü ama o zamanki hal ve ruh halime bağlı. şimdi bile heran bırakabilirim :)

hamileyim psikolojim bozuk :)

herkese iyi haftlar ...
selin hayırlı olsun canım çok sevindim .sağlıkla kucağına alırssın inşallah .doğumdan sonra napıcaksın bakıcı falan mı tutucaksın?
sinem seninde gözünaydın canım.
esen sen biraz daha büyüt madem bakıcak kimse yok kreşe gidene kadar bekle .
bende kayra 3 yaşına girdikten sonra düşünüyorum kısmetse bu kışıda atlatalım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…