2009 Nisan Anneleri

Esencim güle güle kullansın Meriç odasını......

Elif çook geçmiş olsun Miraya ..........oluyo böyle arada ne yazık ki.

Sultan ben de onu soracaktım ,Kerem naptı bez işini diye.İyi oolmuş sevindim.Nasıl oldu kendiliğinden mi istediği değiştirtmeyi?

Miray da bezli,ben daha hiç teşebbüste bulunmadım.Şu sıra önce şu 2 yaş gerginliğini atmayı hedefledim,bide bu arada parka doyuma ulaşmasını.Okul varken hergün götüremiyordum,o yüzden hala parktan 3-4 saatten önce çıkmak istemiyor.E parktayken de oyuna dalıp çişi mişi unutur
O ağlayarak istemesi geçti çok şükür.Birşeyi yapamıyorsa önce deniyor,yapamıyorsa da ,hadi hep beraber yapalım,diyor.Önceden sinirlenip ağlıyordu:-(

Sultan ben de onu soracaktım ,Kerem naptı bez işini diye.İyi oolmuş sevindim.Nasıl oldu kendiliğinden mi istediği değiştirtmeyi?

ya kaçıyorda hal geçen gün öyle bir değişiklik oldu tam dışarı çıkacaktık beni odaya sokuyor kendi kaçıyor kakası geldiği için yanlız yapıyor yanında kimseyi istemiyor 10 dakka falan bekledim bide kabızdı sonra altını alalım die baya konuştum ikna oldu şaşırdım bende

birde ıo kadar zorlanmışki kafasından damla damla terler aşağıya akıyordu

Sultan kakayı açtıktan sonra sevdirmeyi denedin mi?Ben yaptım çok işime yaradı,geçen yaz bir ara yapıyordu Miray da.Geçen hafta da 1-2 gün açtırmadı.hem de ilerde lazımlığa yapınca kakasından korkmamasını da sağlayacak.aaa kaka gelmişşş hoşgelmişşş merhabaaa diyelimmm falan böyle abartılı sözler yüzünde kocamaaaan bir gülümsemeÇok güzel kokuyor falann.Hadi görüşürüz de,yarın yine gel dee,yarın yine gelsin falan vs vs Ertesi gün aaa kaka gelmiş miii hadi gel merhaba diyelimmmm açalım bakalım gelmiş miiii
Dene bak,yarın sana ödev,akşama soracam not vericem ok)

Meleeeennnnkkkk napıyon bu saatte burdaDersler boş geçiyor artık devamsızlıktan kalıyor herkes:-(

elif gecmiş olsun cnm allah korumuş dediklerini ille yapıyorlar

sultan güzel gelişme lazımlıga sevıne sevıne yapar inşallahhhhh

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

urla,ebalperen,ceyo16,
busaattee ne bu kalabalık:)

ahahah elif sbs açıklandı cocuklarla faceden yazışlıyoruz ya mesaj atıp durdular gır diye gece pazarından geldşk cesmealtından eşim kaçıncı uykusunda yatamadım lak lakdan hadi ben kaçtım iyi geceler

seni burada bırakmak istemezdım elifcim ama sabah 7de ayaktayız

Tamam canım iyi geceler!
aaa açıklandı mı sBS?Hiç haberim yok valla,tam tatil modundayımFace de de hiç bu seneki öğrencilerimden yok ki haber alayım kim ne yapmış

ay o kdr erkenmi yaaa geldi dimi artık vaktimiz bnm 1.5 ayım var daha inşallah
ben kendimi pek dinlemediğim için kendimi ağırlaşmış hissetmiyorum demirde son 15 gün ağırlaştım son 3 günde de şişmiştim bakalım hayırlısı sağlıkla gelsiin kızlar
ben idrar yollarında enfeksiyon çıktığındada kullandımhamileler için az dozajda olanları var
oh maşallah ne gzl ya bende istiyorum başlamak sizi okudukça ama evde durmuyoruz ki deniz kenarına gidiyoruz ee orda da çişini söylemesi pek mümkün olmuyo tabii salıyo :)
cuma günü evlilik yıl dönümümüz..
eşim istersen izin al foçaya gidelim dedi..
alacağım oleyyy...

kızımın odası gelmiş.. çok güzelmiş. ben daha görmedim..
çok merak ediyorum...
evlilik yıldönmünüz kutlu olsun cnm nice senelere
aaa çok geçmiş olsun şu nazara çok inanıyorum demir resmen nazar yüzünden hasta oldu
denişze gitmiştik bi kadın vardı ön tarafta dönüp dönüp yazık olmuş bu güzelliğe nasıl güzelsin gözlerine bak kime benziyo bu siz esmersiniz dedi sütçüye dicektimde annem babasına benziyo dedi :)
ama ağzından bi kere olsun maşallah dediğini duymadım sinir oldum resmen kadına o akşam çocuk ateşlendi

çok geçmiş olsun cnm bi daha gelmesin kötülük güzel kızımıza
geçmiş olsun elif Allah korusun evlatlarımızı
cumartesi günüde bizim yıldönümümüz 4.sene bitiyor şaka gibi ne zaman 4 sene oldu hayat kandırmaca ya

valla sorma cnm bizimde eylülde 5 yılımız bitiyo çok çabuk geçti
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnm

ben yine sabahın 6 sında ayaktayım öksürdüm ama az bide bacaklarıma kramp girdi
kalkarken eşim ovdu hemen ve başım feci dönüyo taniyonum düşüyo sanırım yada bu ilaç beni böyle yaptı
bünyem alıştı artık 6 da ayaktayım
haziran gecesi var onu izliyorum

Günaydın.....

esen nasılsın canım seni beklemekteyım ben senden haber beklıyorum bu cumartesi dügünümüz var izmirde haftaya cumartesi gelebılırsen beklerım

evet elif acıklandı sbs sonucları

müge sen alıştırma yapıyorsun anne hazırlanıyor artık ee 2 cocukla genelde uyanık olursun ilk zamanlar haırlısıyla gelsin kuzu....

göbegin bayaga cıkmıştır demir ne tepki verıyorrrrrrrr

Son düzenleme:
iyiyim sağol sen nasılsın... melekçim.
tamam canım haberleşiriz. telin var nasılsa...

Son düzenleme:
merhabalar

hava bunalttı bugün beni ....ne yapacağımı şaşırdım..oğlumda uyuyo şimdi.kalkar birazdan..ütü var ama yapasım yok...Allah tan yemekleri sabahtan yaptım.....

herkes attı kendini bir yerlere tabi..kimsecikler yok....

Müge fotolarda da hiç şişmiş görünmüyorsun zaten.Bir tane şöööle endamlı bir foto koy da görelim göbüşünü

slm kızlar hamileyim bugün kantesti yaptırdım sonuç pozıtıf cıktı doktorum 2 gun sonra tekrar yaptır dedi bakalım ilk buraya yazdım

selam kızlar herkes iidir inşallah.
evet hamişlerimize biri daha katıldı çok sevindim canım .zaten isitiyodunuz sonunda geldi yaramaz inşalah sorunuz ve güzel bi hamişlik olur ve sağlıklı bi bebeğin olur. gözünaydın.....

evlilik yıldönümü olanlaradaa nice mutluluklar dilerim...
müge nazara bende çok inanırım insan bi maşallah der terbiyesiz kadın.
bizde annemdeydik yeni geldik eşim köprü trafiğine kalmış( 9 u bulur diyo(

teşekkürler kızlar evet ıstıyorduk ama ben hep ecem gıbı kısın hamilelik yazın doğum olsun dıyordum tabi birde yaş için şimdi tam 3 yaş olucak kısmetse hayırlısı bakalım darısı tüm isteyenlere

tugba hayırlısı olsun istıyordunuz geldi bebiş saglıkla dogsun

şubat bebişi olucak herhalde

hava şu saate bile sıcakkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…