Sultan ben de onu soracaktım ,Kerem naptı bez işini diye.İyi oolmuş sevindim.Nasıl oldu kendiliğinden mi istediği değiştirtmeyi?
ay o kdr erkenmi yaaa geldi dimi artık vaktimiz bnm 1.5 ayım var daha inşallahGünaydınlarrrrr
Aynen valla Müge bende öyle diyorum hele bu dişler 1 ay sürdü çok uzun mahfetti sanırım patladı ki
eski haline dönmüş gibi tabi bizim son dişlerdi ağzını açmıyor ki kaç tane oldu diye saysam
Şirvana dedim yakında senin huniyi bana verirsin diye hehehehehe
Neyse son ay daha kötü Müge senin daha iyi hftların ben bu hft iyice ağırlaştım salı gününden itibarende işten ayrılıcam umarım evde daha kötü olmam, bende lazımlık aldım dün birde alıştırma külotlarından alayım annem gelir 1 hft o arada inş.hallederim umarım yani bu arada hala çantam hazır değil haftaya kadar doğurmam inş.da çantamı hazırlarım...
ben idrar yollarında enfeksiyon çıktığındada kullandımhamileler için az dozajda olanları varGünaydınnnnnnnn
Geçmiş olsun Burcu ...oğluna da maşallah.....
bizde bezi bırakmadık......kendi isterse söylesin.....
kakayı zaten hep söylüyo da çişini yapıyo valla...
Müge antibiyotik hamileyken nasıl kull.anlamadım ama zararsız demek ki....
Havalar nihayet yaz kıvamına döndü.çok sıcak burası da çok..
herkese güzel bi gün olsun
oh maşallah ne gzl ya bende istiyorum başlamak sizi okudukça ama evde durmuyoruz ki deniz kenarına gidiyoruz ee orda da çişini söylemesi pek mümkün olmuyo tabii salıyo :)günaydın herkese.
sıcak olucak sanırım bugun daha şimdiden sıcak hava.
bezi bırakmak için 3-4 gün deneme yapın benim hiç umudum yoktu ama korktuğum gibi olmadı.lazımlığı aldım klozetin karşısına koydum ben wc ye gittikçe kayrada bana bakarak oturmaya başladı.sabahları kalkarkalmaz bezini çıkartıp oturtmaya başladım çişini yapınca alkış kıyamet hoşuna gitti. kakasını sölüyodu zaten hemen oturttuyodum.bay bay yapıp yolluyoduk:)).ilk 3-5 gün günde 3-4 defa çişini kaçırdığı oldu ama şimdi maşallah kendi geliyo anne çiş diye .darıısı herkesin başına.
müge canım inşallah iileşirsin ve minik kızın çook uslu bi çocuk olur.
sevgi sende işi bırakıyomuşsun dinlen eksiklerini gör bari o arada.
kızlar bende geçen 15 gün önce bi iş görüşmesine gitttim çalışmak istedim ve kabul edildim ama yılda 2 kez 10-15 gün arası başka şehirlere fuarlara gidiliyomuş eğer başlasaydım hemen 1 hafta sonra gidicektim bende kayradan ayrılmayı göze alamdım zaten çok düşkün bana.ondan ayrılmayı düşündükçe uykularım kaçtı ve vazgeçtim.
ve ben 2. çocuğu hiç düşünmeyenlerdendim ama bu bencillik olucaktı çünkü kardeş çok önemli onu bundan mahrum bırakamam.
kayra 3 yaşına girince 2. yi yapmayı düşünüyoruzzz:)) hayırlısı tabi.
evlilik yıldönmünüz kutlu olsun cnm nice senelerecuma günü evlilik yıl dönümümüz..
eşim istersen izin al foçaya gidelim dedi..
alacağım oleyyy...
kızımın odası gelmiş.. çok güzelmiş. ben daha görmedim..
çok merak ediyorum...
aaa çok geçmiş olsun şu nazara çok inanıyorum demir resmen nazar yüzünden hasta olduSelammm
Dün annemle Miray dışarı çıkmışlardı ben de buzdolabın siliyordum annemin.Birden bir ağlama sesi,ama nasılll.Miray 4-5 basamak merdivenden yuvarlanmış.-(((Allahtan eline koluna birşey olmamış çıkık falan.Ama alnı ve burnu sürtülmüş,kabuk bağladı.Annem kova seti almış bir elinde de lolipop,anneme vermek istememiş,kendi taşıyacak ya,o anda balkonda oturan komşuya,komşuanneee diye seslenirken birden yuvarlanmış.Geçen de o kadına seslenirken kafasını balkon demirine çarpmıştı.Kadın da nasıl üzüldü,o da farketmiş 2 olayın ona denk geldiğini.100 kere dedi,valla hep maşallah diorum diye
Ben de içime doğmuş sanki,dün giderken yanıma Lason.l i almıştım hemen sürdük şişmedi.Buz koydurmuyor zaten.
Sonra dikkatini dağıtmak için aa kova mı aldınız dedim,hemen ,hadi,parka gidelim oynayalım dedi.Dönüşte de elimizi tutuyor
Allahım daha beterinden korusun hepimizin çocuğunu!
geçmiş olsun elif Allah korusun evlatlarımızı
cumartesi günüde bizim yıldönümümüz 4.sene bitiyor şaka gibi ne zaman 4 sene oldu hayat kandırmaca ya
teşekkürler kızlar evet ıstıyorduk ama ben hep ecem gıbı kısın hamilelik yazın doğum olsun dıyordum tabi birde yaş için şimdi tam 3 yaş olucak kısmetse hayırlısı bakalım darısı tüm isteyenlere