- 31 Temmuz 2008
- 2.908
- 0
2 çocukla zombi bi anne olucaammmGünaydın.....
esen nasılsın canım seni beklemekteyım ben senden haber beklıyorum bu cumartesi dügünümüz var izmirde haftaya cumartesi gelebılırsen beklerım
evet elif acıklandı sbs sonucları
müge sen alıştırma yapıyorsun anne hazırlanıyor artık ee 2 cocukla genelde uyanık olursun ilk zamanlar haırlısıyla gelsin kuzu....
göbegin bayaga cıkmıştır demir ne tepki verıyorrrrrrrr
endammıııı nerde kimde hahaha güldürdün beniMüge fotolarda da hiç şişmiş görünmüyorsun zaten.Bir tane şöööle endamlı bir foto koy da görelim göbüşünü
tebrikler cnm çok sevindim şimdi korkun şaşkınlığın var tabii ama zmn geçtikçe çoook güzel düşüncelerin olacak tecrübe konuşuyo :))slm kızlar hamileyim bugün kantesti yaptırdım sonuç pozıtıf cıktı doktorum 2 gun sonra tekrar yaptır dedi bakalım ilk buraya yazdım
hahahahah ay miray sen çok yaşa emi akşam akşam gözümün önüne geldde ne güldüm :)Mirayın bisiklet tepesinde uyumasından sonra bugün uyumada son noktayı yaptı.Ayakta yürürken uyuduuuuuu
Geçen Pazar pikniğe gitmiştik,orda palyaçoları seyrederken hemen önümüzde dans ediyordu.Sonra birden sendeledi,bir baktım ki,gözler kapanmış,uyuyor.Aldım kucağıma öyle uyumuştu.
Bugün de sabah 7:15 de kalkmıştı,3 saatlik park maceramızdan sonra evde banyo yaptık falan yine de öğlen uyumamıştı.Akşamüstü eşim işten gelince markete gidiyorduk,elimden tutuyordu,baktım Miray yamuluyor yana doğru,bir baktım kii,gözler kapalı yineee,bir açıyor bir kapıyor,zorla ayakta durmaya çalışıyor.Sonuççç :Kucak ve Miray uyuduuuuu
slm kızlar hamileyim bugün kantesti yaptırdım sonuç pozıtıf cıktı doktorum 2 gun sonra tekrar yaptır dedi bakalım ilk buraya yazdım
hadi bakalım kolay gelsinnnayyy cnm inan çok üzüldüm ama kısmet demekki daha zmnı değilmiş
yine olur nasıl olsa cnm üzülme sen tatilinin tadını çıkar
bu arada 6. hissin çok kuvvetliymiş
ewet kızlar bazen kızıyorum fln ama yok bu sefer azimliyim
üstelik bu aralar benden çok eşim kızar oldu demire eskiden çıtını çıkarmazdı
neden böyle oldu anlamadım adamıda doğum stresi sardı herhalde hihihi
bugün pazara gittik nasıl sıcak resmen popomddan terler aktı
eve geldim hiç oturmadım demiri uyuttum yemeklerimi yaptım
eşimle yemek yedik toparladım fln derken cnm çıktı
ayaklarım çok ağrıyo
demire lazımlık aldım arabalı
bide alıştırma kilodu aldım bakalım artık başlicaz
inş. hemen bırakır
hayırlısı böyleymişş iyi tatillerrrrrrgunaydın kızlar morelım çok bozuk bir şekilde tatile gidiyorum bugun kan testi yaptırdım doktorun dediği gibi düşmüş değerim şoka girdim k,myasal gebelıkmıs ama mügeyede dedim o gün çiçeğede içimde kötü bir his var diye hayırlısı olsun artık ne dıyeyım
merhabalar
tuğbacım hayırlısı olsun canım zaten ıstıyodunda cok sevındım
muge masallahın var senınde elıfınde dedıgı gıbı demırde sende zorkanma bu ara bez konusunda sana ve demırede gecmıs olsun canım
elıf mıraya ne guldum yoruluyo kuzum herhalde ayakta uyuyos sizede gecmiş olsun allah korumus mavısı
sultan o kadarda olsun bellı etmıs kerem arkası gelır ınsallah
esencım merıc odasını gule gule kullansın
sevgı sende hazırla cantanı falan canım alpede masallah ne konuskan o
bızım kaynana hastaneden cıktı gelen gıden ugrastık sukur bıttı ana mısafırım hala var yatılı
selene bez bıraktırma facıaya donustu 4 gunun sonunda ınatla altıma yapıcam işte dıyen bi kıza sahipim ustune ustluk kakasını tuvalete yapardı onuda bıraktı cok ınat oldu bu ara bende beze devam dedım daha bıraktım
bızım bılg bozukdu servıste esım ıstekını getırırse gırıyorum
melek masallah cok duugununuz var sızınde bu sene