merhaba kandiliniz mübarek olsun tüm dualarınız kabul olsun inşallah.
benim eşimde kampa gidiyor bu akşam pazar gelicek. napıcam hiç bilmiyorum ben izin verdim ama şimdi çok yorucu olacak. neyse idare edicez artık napalımmm
Sevgi sen bu buluşmaya neden gitmedin Selin de yok galiba dimi?
Doğru avukat da olabilir bu çeneyleAllahtan hayırlısı neyse o olsun.
Kandilimiz kutlu olsun hepimizin arkadaşlar.
Canım yorma kendini hem yasemin hem iş yerin uzak dikkat et kendine, kvalidenden yardım istesen ve ne kampı bu ??
benim de eşim bu akşam bulgaristana gidiyor o da ya cuma ya ctesi gelecek aynı durumdayız)
selincim hangi spor, bende eski yakın dövüş sporu ile uğraşmştım.
bu arada ananem geçen hafta çok kötüleşmiş hasta olmuş biz hastaneden çıkamaz (kötü şey aklımıza geldi)herhalde deidk
çok zayıflamış..
cuma haber aldık annem hemen gitti ben eve gittikten sonra meriç ondaydı çünkü..
ctesi kardesimi üni sınavına götürüp bizde gittik manisa akhisara..
Dün çıkardılar şimd sadece ilaç tadevisi yaplacakmış. iyi dün gece annemler de döndü.
Allaha şükür..
maşallah egeye.. havalar sıcak zaten kurtuldu bezden.
kandiliniz mübarek olsun..ALlah tüm dualarımızı kabul etsin inşallahh
esencin geçmiş olsun anneannene cnm..
Allah kavuştursun sevgi-selin inş. kocalarınıza:)
egeyede maşallah..bizde daha istikrar yok oturtunca yapıyo ama altınada yapıyo annesinde iş yok galiba evde otursak başlıycazdaa:)
selin bi yerde ev taşınma dönemlerinde vs.başlamayın tuvalet eğitimine diyodu daha vaktiniz varsa taşınmaya şimdiden başlayın yada yerleşince başlarsınız..:)
bende merak etmiştim diğer ist.tayfası niye yok diye sorucaktım sevgiye seline falan..öğrenmiş olduk..