2009 Nisan Anneleri

iyi geceler tatlışlarr...
bizde farklı bisi yok anlatıcak..herzamanki evin altını üstüne getiren umut işte...(Allah yokluklarını göstermesinn) sizdede bu kadar yoğun varımı ev dağıtma hali kızlar..resmen gıcıklığına yapıyo gibime geliyo off..bugün azmettim hiç dağılmasına izin vermedim ilgisi başka bi oyuncaığa kayınca hemen diğerini kaldırdım yerine ..ev umuttan önceki gibi mim gibiydi..allahtan öyle bırakmışım eve kayınvalidemlerle döndük akşam biz dışardayken aramışlar d.günümde burda değillerdi hediyelerini vermek için geliceklermiş eve birlikte girdik..
bizimkide vurucam kırıcam demiyo direk bişeyleri fırlatıyo sinirli olmasa bile fırlatıyo zaten herşeyi,geçen gün restaurantta bardağı altı şakk yere bıraktı bide pis pis sırıtıyo dikkatmi çekmek istiyo acaba anlamadım zaten umutla ilgileniyodu herkes o anda..

sevgi böyle bıçak sahneleri olan bi film falanmı izledi acaba bilinçaltına yerleşmiş bi sor istersen pedagoga cnm

cnm herkes bi yerlerde mevsimsel durgunluktur,tatile gitmeyenlerde hergün çocukların peşinde dışardalar zaten..üzülme toplaşırız yine :))

slm bayanlar gelen giden daha bitmedi saolsunlar geçmiş olsuna o yüzden buraya bakamıyorum pek ..dünde ecemin kolu çıktı hastanedeydık doktor rontgen çekti önemki bişey değil çıkmıs deyince bayılıcaktım orada artık ama hemen düzeltti kolunu oynatamayan çoccuk güle oynaya çıktı şlaka gibi yaaa..

biz çişe başladık bugün 3.günümüz bakalım şimdilik yolunda bir kaç güne kalmaz bana bırakmaz gibime gelıyor ..
günlerdr çok bunaldım eşimle felekten bir akşam çalıcaz kaç gundur evde gelen gıden hastalıklar derken doğum gunumude kutlayamamıstık bugün acısını çıkartıcaz kısmetse bizden haberler boyle kızlar..

miray duadamı öğrendi ya kocamannn bir maşallahhhh dıyorum ..
gülşen ecemde aynı bacım sürekli oyuncak taşıyor ben artık oyuncak kaldırıyorum ortada az bişey bırakıyorum hem diğerlerini çıkarınca özluyor biraz oylanıyor ..

selincim hadi bakalım sanada kolay gelsin canım hayırlısı olsun inşallahhhh..

melekçim bende beklerim canım çekinmeden arayıp gelebilirsin

Son düzenleme:

cnm geçen ay bi arkadaş için araştırırken bikaç eve bakmıştık sezonluk olarak
tam sezon olduğu için bize baya pahallı gelmişti o yüzden ben sana apart otelleri öneririm
ben turgutreisteyim cnm
burda 3+1 evler eşyalı olaraktan herşey var içinde 2000 tl den başlıyo pekte bulunmuyo gerçi çünkü önceden rez. yaptırıyolar
onun için apart oteli öneriyorum

2 gündür konserdi denizdi ev işleri derken cnm çıktı valla hatta 1 kilo vermişim
o kdr çok terliyorum ki anlatamam bide misafir geldi
onlarlayız amcamlar geldi onlara gidiyoruz fln
abim gitti (( demir dayım gelsin diye tutturdu duru gelince o da gelcek dedim tamam annecim diyo sıpa :)

Sevgi Mirayda yok şu sıra öyle sert hareketler,vurma etme falan.ama bir süre bana ya da ababsına vuruyordu,durup duruken kucağımızda otururken,ona eğlence geliyordu,gülüyordu vurduktan sonra.Sabiha Hn vursa etse de,o anda hiç tepki vermeyin ve 'Seni Seviyorum 2deyin,sarılın diyor.Çizgi filmlerde mi var acaba,öyle bıçaklı sahneler,nerden aklına geliyor ki?

Miray da bezini değiştirtmemeye başladı.Resmen kakalı bezle 1 gün oturuyor,değiştireyim deyince ,Sakın haaa,diyor.Biliyor da rahatsoz da oluyor ,üstüne oturamıyor ama değiştirtmiyor da:-(Anca dışarı çıkacağımız zaman kanıyor da, geliyor değiştirtmeye.

Tuğba Eceme de geçmiş olsun,nasıl çıkmış ya,siz ne şikayetle gitmiştiniz dr. a?Ne kadar alışmış dr.lar dimi artık,önemli değil,çıkmışTuvalet olayında da kolay gelsin!

sagol cnm :):):) eglenın bakalım:) sefanız olsun

bende cok üzülmüştüm iyikide dogurmuşum diyorum şimdide alla uzun ömürler versın hepsineeeeeeee

bizde sabah kalktık kahvaltımızı yaptık denize gıttık 12 civarı 3de geldik egeyı yıkadım uyudu hemennnn yemeklerımı yaptım daha uyuyor paşa orulmuş biz ilk defa gırdık ara sıra buraya goturürürm artık

ege 1 haftadı çişini yapıyor gündüzlerı bez baglamıyorum gecelerı baglıyorum

gündüzde kakası gelırse donuna yapıyor sıpaaaaaa allahtan halılar yoktu dırek banyoya sokuyordum kakayı söylemıyo çişi geldi uçarak tuvalete gıdıyorrrrrrrrrr

iyi akşamlar hanımlaarrr

eceme geçmiş olsun cnm nasıl çıktıki kolu yavruşun
bizede zorla hoppala yaptırıyo korkuyorum çıkıcak diye Allah korusun

bizde sabahtan kalktık bi sallandık deprem oldu
babamız dayımızı havaalanına bıraktı sabaha kdr çalıştılar gelemedi çok uykum var biraz yatıcam dedi
bizde o arada demirle oylanadık babamız geldi demircik uyudu
uyandı gittik eşimin ortağının kaldığı otele
demir çok sevdi orayı
bide oyuncular geliyo gidiyo hepsinin balık etlerini estetiklerini gördüm hihihihii

akşama kdr kaldık akşam yemeğinide yiyip geldik
demircik arabada resmen bayıldı
eşimde demirde uyuyo bnm neden uykum yok anlamadım bide nefes alamıyorum çok sıcak şuanda terler akıyo

herkese iyi geceler

teşekkurler cnm ecem karşı komşunun oğlu var odasında onunla oynuyorlardı ağlaya ağlaya yanıma geldi kolunu tutarak anne abi na na dedi çocukta 6 yaşında ben yapmadım düştü dedi kime inanıcağımı sapıttım ama çocuğada çok kızdım çünki ecemin yalanı yoktur pek neyseki kırılmamıs ama doktor bundan sonra çok dikkatli olun yer yaparsa sürekli çıkar alçıya almak zorunda kalırız dedi oyle işte cnm ..

müge sizede geçmiş olsun cnm allah beterınden saklasın ..

bugün şirvanla telde görüştuk yakında ona süpriz yapabilirim he he))

herkese iyi hafta sonlarıııı

ecemin kolu çıkmış çok geçmiş olsun yaa

ev dağıtmak bizdede aynı her yer oyuncak bu dönemde geçecektir 4 yaşından sonra çocuklar annelerine bağımlılıktan kurtuluyorlar sadece bağlı oluyorlar o zaman rahat edeceğiz inşallah:)

eceme geçmiş olsun yer yapmaz inşallah dikkat edin tuğbacım..oyuncak kaldırmayı deniyim bende ama demirbaş kepçelerimizin kalması lazım kıyameti koparır yoksa,herkes ayıcıkla bebekle uyur bizimki yatakta kepçeyle uyuyo şimdi P

aferim egeye eceme darısı bizimkilerin başına bu hafta tekrar başlıycam denemelere pes etmiycem bu sefer..lazımlığını değiştirdim bugün diğerini kullanamamıştı yapıştı popom diyip durdu sıpa..bunu sever umarım..

iyi geceler tatlı rüyalarr

teşekkurler canım ..
bizim tuvalet için bugün 3 .gunumuz sanıyorum 1 haftada bizim biter gibime geliyor inşallahhh

maşallahhh egeye ama melekç,m bana sorarsan gecede bağlama ben gecede bağlamıyorum korktuğun gibi olmuycak görüceksin bak altına yatak korurlardan birde alt açmalardan koy ben öyle yapıyorum canım .

slmlar
sağol tuğbacım
ecemin zaten yalan söyleyecek neyi varki cnm demekki çocuk bişey yapmış yoksa düştüm derdi
gelip birden abi yaptı diyosa bencede o yapmıştır dikkat etmek lazım inş. bi daha olmaz

maşallah eceme de egeyede ben hamile olmasam demirde şimdiye kdr bırakırdı ama bnm için çok yorucu olur diye bıraktım
tuğba gece yapmıyomu yoksa kaldırıyomusun çişini yaptırmaya?
geceleri belli aralıklarla kaldırırsan bi süre sonra çocuk kalkmayıp tutuyomyş çişini
uykusundan taviz vermemek için :)))

hayır mügecim kaldırmıyorum ilk gün gece 1 kere yapmıs yatağına ama ondan rahatsız olmus geldi beni kaldırdı badisinide getirerek anne çiş yaptım dedi yani işesede rahatsızlık duyuyor arada kazalar oluyor tabi:))ama gece kaldırıp alıştırısan çocuk hep öyle devam edermıs gece kalkarmıs o yüzden sabah kalkınca tutuyorum

tugba gecmiş olsun eceme

yatak kouyucum yok almam gerek gündüzleri bez baglamıyorum ucarak gıdıyor tuvalete gecelerıde başlıcam inşallahhhhhh

Oyyyy nasıl yorulmuşum,sanki bir ton dayak yemiş gibiyim.Köyde düğün vardı,dün bugün ordaydık.Topuklu ayakkabı tepesinde hem oyna hem çocuk peşinde dolaş,zaten köyde yerler taş toprak zor yürüyorsun.Gerçi Allahtan miray babasıyla dedesiyle bide Esra ablasıyla durdu beni çok zorlamadı,hakkını yemeyeyim çocuuumun.Miray yolda uyumuştu hala uyuyor,kaldırsam huzursuz olacak.Bize bu gece uyku yok.

Evde hiç iş yapasım yok,kendimi okul bitsin diye 1 Temmuz a şartlamışım.Ayyy canım annem Cuma günü ben eve geç gelmiştim,3 tane camımı silmiş evi silmiş süpürmüş yemek yapmış.

merhabalar
genesondanbasa doğrugıdıcem
eceme çok gecmıs olsun tuğba çiş olayı ıcınde masallah ona bende 2 hafta sonra baslıcam kısmetse sızde eğlenmıssınızdır ınsallah
elıf allah kuvvet versın bugun bızdede vardı duğun topuklu ayakabı tepesınde oldum
melek senın gecmıs evlılık yıl donumun kutlu olsun evınıde yerleştırmıssın gule gule kırlen egeyede masallah gece yapmayıda bırakır en kısa zamanda ınsallah
gulşen bızdede var ev dağıma selende cok dağıtıyo evı ben topluyorum o dağıtıyo
sellın evınız hayırlı olsun canım
muge allah sanada kolaylık versın havalarda sıcak
sultancım keremsantıyede gecmıs olsun canım
sevgı sen bı pedagoga sor canım selende vurur kızdımı arada ama baska bısı yapmaz yanı
aklımda kalanlar bunlar
bu ara hıc zaman kalmıyo bana kaynanam hastanede 1 ayını dolduruyo kayınpederımde carsamba hastaneye yattı ıkısıde yatar durumda bızımde tatıl yattı cok bunaldım arrtık nefes alamaz hale gelıcem yakında bıde yatılı mısaır geldı 15 gunlugune hepten daral geldı hata sonuda dayımın duğunu vardı nereye yetısıcem bılemedım ace gırıyosundur dıceksınız ama onuda esım oyun ıcın gırıyo takmıs durumda oyuna koca gun oynuyo bu haftada tatıldeyız sonra tatlde bıtıyo
bencede yaz gelınce kımse uğramaz oldu kısa herkez toplanır yenıden ınsallah

iyi akşamlar kızlarrr

demir bey uyudu damladım buraya

oh ne güzel tuğba demekki hazırmış demir yapsada gülüyo yani oyun zannediyo deniz kenarında yapınca bakıp gülüyo sonrada denize oturup temizliyo kendini
o zmnlar bezini çıkardığımda yaptığında farkına bile varmıyodu eğer bişeye dalmışsa
başlasam çok iyi olacaktı ama ne bileyim akşamları bağlamaman çok iyi bağlarsan devam eder

demir akşam geldi yanıma anne kakam geldi dedi hadi tuvalete dedim yok olmaz dedi yaptı bezine
bnmde aklıma s.paktuna geldi acaba psikolojik olarak bişeydenmi etkilendide yapmıyo diye
çünkü çocuk kakayı kendi organı gibi düşünürmüş ya

tuğba ecem lazımlığamı yapıyo?

sehercim Allah sanada kolaylık versin hastalıkla uğraşmak çok zor
inşallah biran önce düzelirler

ben dün resmen nefessizlikten ölüyodum
o kdr sıcaktıki nefes alamadım çok kötü oldum inş. bi daha böyle bişey yaşamam diyorum ama daha bunun temmuzu ve ağustosu var

bide hep Allah korusun ama kızım erken gelecekmiş gibi geliyo bana neden bilmiyorum ama içime öyle doğuyo hayırlısı

of seher sen anlatırken ben yoruldum canım ya. Allah kolaylık versin dayanma gücü versin sana. dikkat et te sana bişey olmasın bu arada
ufaklıklar baya tuvalete alışmaya başlamış maşallah maşallah. ben de bi evde oturabilsem selen de alışacak gibi de. evde oturamıyorum bi türlü. yaparken söylüyo artık. bez takmasam yetişcek yani tuvalete
ecem e de geçmiş olsun tuğba. evet yer ederse hep çıkarmış dikkat edin bari bu ara.
gülşencim dağıtmak hepsinde var sanırım. selen de öyle. bi de bizimkiler kız olcak yani. nasıl öğreticez toplamayı bilmiyorum yani
müge sizin de baya yoğun geçmiş bu ara. ne güzel. sıcaklar da başlamış. zor olur bundan sonra biraz. ama az kaldı neyse ki.
tuğba siz de hakettiniz felekten bi geceyi gerçekten. bu ara zor olmuş anlattığına göre

ay mügecim hayırlısı olsun ya. neden öyle düşündün ki. sağlıklı gelsin zamanında gelsin inşallah duru bebek.

selen de kakasını daha yapmıyo tuvalete. söylüyo ama bezine yapmak istiyo.

buralar serinledi ama oralar çok sıcak demek. Allah yardımcın olsun canım

biz de dün çiçekteydik. çocukları görmeliydin. senin de olmanı isterdim. face de var fotolar

iyi gecelerr

baktım bayıldım aliyecim fotolara canla selen hep birlikte takılmışlar..yeni bi aşkmı doğuyo acabaa:)) salıncaktaki hallerine bittim maşallah kuzulara

umutun lazımlığını değiştirdim demiştimya bu yeni lazımlığa bayıldı onun aşkına kaç kere çiş yaptı bugün çiş yapınca sensör algılıyo müzik çalıyo,,oğlum bide kaka yap bak içinden dansöz çıkıcak diyo eşim deliii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…