- 2 Aralık 2008
- 892
- 2
bizimkide vurucam kırıcam demiyo direk bişeyleri fırlatıyo sinirli olmasa bile fırlatıyo zaten herşeyi,geçen gün restaurantta bardağı altı şakk yere bıraktı bide pis pis sırıtıyo dikkatmi çekmek istiyo acaba anlamadım zaten umutla ilgileniyodu herkes o anda..Kızlar sizin çocuklarda da var mı acaba
bizimki çok sinirlenince
vurucam kırıcam çok kızgınım bıçakla keserimmmm diye bağırıyor
ciddi ciddi düşünüyorum ben de psikolojik bir durummu var diye
neden kimse yok yaa..terketmeyin topigimizi lütfenn..çok özel benim içinnn..
melekcim 4 temmuz 2008 de bizim evlilik tarihimiz..bende hemen hamile kaldımm..ayy ne üzülmüştümm..ohh iyiki de olmuş kuzu..
eve az önce girdik..sitenin parkında oynadı koştu yoruldu şimdi uyumaya çalışıyor..
/B]
selamlar herkeze.doğumlara az kalmış.allah kolaylık versin.biz iyiyiz.bahsetmiştim oğuzu oyun grubuna götürüyordum haftada 1 gün.bitmek üzere az kaldı.bitiyor.kreşe yazdırdım haftada 3 gün yarım gün olucak.pazartesi çarşamba cuma günü sabah 8 den öğlen 12,30 a kadar.kendim getirip götürücem.12 eylülde baba bizi okula gönder başlıyor anlıcanız..
müge sana bişey sormak sitiyorum uygun zmanada cevaplandırırsan çok sevinirim.bodrumda ev kiralamak istiyoruz.eğer tavsiye edebileceğin bi yer varsa çok sevinirim.istersen numaranı gönder ararrım da seni.4 yetişkin 2 çocuk olucaz.ağustos ortası gibi gidebileceğiz .şimdiden teşekkür ederim
herkeze iyi tatiller şimdiden
sagol cnm :):):) eglenın bakalım:) sefanız olsunslm bayanlar gelen giden daha bitmedi saolsunlar geçmiş olsuna o yüzden buraya bakamıyorum pek ..dünde ecemin kolu çıktı hastanedeydık doktor rontgen çekti önemki bişey değil çıkmıs deyince bayılıcaktım orada artık ama hemen düzeltti kolunu oynatamayan çoccuk güle oynaya çıktı şlaka gibi yaaa..
biz çişe başladık bugün 3.günümüz bakalım şimdilik yolunda bir kaç güne kalmaz bana bırakmaz gibime gelıyor ..
günlerdr çok bunaldım eşimle felekten bir akşam çalıcaz kaç gundur evde gelen gıden hastalıklar derken doğum gunumude kutlayamamıstık bugün acısını çıkartıcaz kısmetse bizden haberler boyle kızlar..
miray duadamı öğrendi ya kocamannn bir maşallahhhh dıyorum ..
gülşen ecemde aynı bacım sürekli oyuncak taşıyor ben artık oyuncak kaldırıyorum ortada az bişey bırakıyorum hem diğerlerini çıkarınca özluyor biraz oylanıyor ..
selincim hadi bakalım sanada kolay gelsin canım hayırlısı olsun inşallahhhh..
melekçim bende beklerim canım çekinmeden arayıp gelebilirsin
bende cok üzülmüştüm iyikide dogurmuşum diyorum şimdide alla uzun ömürler versın hepsineeeeeeeeneden kimse yok yaa..terketmeyin topigimizi lütfenn..çok özel benim içinnn..
melekcim 4 temmuz 2008 de bizim evlilik tarihimiz..bende hemen hamile kaldımm..ayy ne üzülmüştümm..ohh iyiki de olmuş kuzu..
eve az önce girdik..sitenin parkında oynadı koştu yoruldu şimdi uyumaya çalışıyor..
/B]
Sevgi Mirayda yok şu sıra öyle sert hareketler,vurma etme falan.ama bir süre bana ya da ababsına vuruyordu,durup duruken kucağımızda otururken,ona eğlence geliyordu,gülüyordu vurduktan sonra.Sabiha Hn vursa etse de,o anda hiç tepki vermeyin ve 'Seni Seviyorum 2deyin,sarılın diyor.Çizgi filmlerde mi var acaba,öyle bıçaklı sahneler,nerden aklına geliyor ki?
Miray da bezini değiştirtmemeye başladı.Resmen kakalı bezle 1 gün oturuyor,değiştireyim deyince ,Sakın haaa,diyor.Biliyor da rahatsoz da oluyor ,üstüne oturamıyor ama değiştirtmiyor da:-(Anca dışarı çıkacağımız zaman kanıyor da, geliyor değiştirtmeye.
Tuğba Eceme de geçmiş olsun,nasıl çıkmış ya,siz ne şikayetle gitmiştiniz dr. a?Ne kadar alışmış dr.lar dimi artık,önemli değil,çıkmışTuvalet olayında da kolay gelsin!
eceme geçmiş olsun yer yapmaz inşallah dikkat edin tuğbacım..oyuncak kaldırmayı deniyim bende ama demirbaş kepçelerimizin kalması lazım kıyameti koparır yoksa,herkes ayıcıkla bebekle uyur bizimki yatakta kepçeyle uyuyo şimdiP
aferim egeye eceme darısı bizimkilerin başına bu hafta tekrar başlıycam denemelere pes etmiycem bu sefer..lazımlığını değiştirdim bugün diğerini kullanamamıştı yapıştı popom diyip durdu sıpa..bunu sever umarım..
iyi geceler tatlı rüyalarr