2009 Nisan Anneleri

Mügeeeee sen kızı nerede yatıracaksın ne aldın canım
ben çok kararsız kaldım şu süslü bambu beşiklerden mi alsam hevesim var
ama herkes alma ondan çok az yatıyor park yatak al diyorlar
bende kaldım hala birşey almadım artık almam lazım bu hftlarda
SelinCim Alp tam tersi anne ayamaz der....

Hoşgeldin Devrim özledik seniiiii

alpten kalan park yatak gibi bişi yok muydu. alp bebekken nerde yatıyordu?

alpten kalan park yatak gibi bişi yok muydu. alp bebekken nerde yatıyordu? ama özeniyorsan bence bambu al. içinde kalmasın

Şöyle biraz okuyum dedim ama yemek yapmam lazım..bıraktım....malum 1 ay oldu heralde oku oku bitmez.....

Sağol Sevgicim.....ben de hepinizi özledim....alışkanlık yapmış ki burası nasıl........

bugün kalabalıkız bayağı :)
benim işler de biraz hafifledi daha çok girebilyorum çok şükürr

ben hala buurağa beşik falan almadım ..
Portbebede yatıyordu yatak odamda artık sığmıyor..
Bir haftadır.. Barana yere yatak yaptıp .. Yatıp kalkması kolay oluyor .. O ora yatıyor...
Burakta baranın yatağıda yatıyor
iilk akşam kötü oldumç baranı yere atmış gibi oldum..

Annemde park yatağımız var onu getireceğim.. Kışında öyle idare ederiz artıkın..

alpten kalan park yatak gibi bişi yok muydu. alp bebekken nerde yatıyordu?

Canım Alp' e büyüyebilen yatak almıştım 1 aydırda onu bozduk büyüttük genç yatağı gibi orada yatıyor cnm
Kızı ilk bir sene yanımda yatırmak istiyorum yatak odamda onun için bambu sepet alayım dedim ama
onuda alanlar tavsiye etmiyor park yatağada ben ısınamadım karyola da almak istemiyorum ileride oda yaparım diye

size de bir ranza yakışır artık kocaman olmuş maşallah burak abisi ile beraber yatsınlar :)

canım bambu da 5 ay yatırabilirsin.. Ondan sonra dönmeye başlıyor. Mecburen başka bir yerde yatırmak zorunda kalacaksın..

ŞirvanCım maşallahı var sığmaz tabi, Alp' in küçük yatağını zaten bende yere attım hani düşerse üzerine düşsün diye geçen akşam kendi yatağından aşağı küçük yatağa oradan da halıya tur atmış...

En iyisi park yatak sanırım hem ucuz hemde heryere götürülür, ne güzel Selin sende bol bol yazarsın
ben evde olunca zor girerim herhalde :-((

ayy geçen baranda halıda kaymış..
Sabah bir gördüm.. çok üzüüldüm.. çoçuğum yerlerde yatıyor diye...
şimdi yatağın kenarlarına yastık kouyorum :))

çoçukları uyuttum burakta ayağımda salladım ve uyudu..
Bende gidim yatım..
3 saat uykuyla duruuyorum..

slm millett :))

sevgicim ben doğuma gidiceğim gün bile araba kullanmıştım koltuğu biraz daha arkaya alıyodum direksiyona değmesin diye...bi sorun olmaz cnm yakın mesafeymiş zaten..
ayy seninde az kaldı hayırlısıyla kucağına al inşallahh ben bile heyecanlandım şimdii ohh misss gibi kokar süt kuzusuuD

yatak konusundada bende heveslenmiştim kimsenin tavsiye etmemesine rağmen bambu değildi cibinlikli o tarz biseydi küçük yani 4-5 ay yattı sonra park yatak almıştık şimdi anneannesinde yatıyo o park yatakta..2.doğumuma kullanırım yine çok güzel duruyo odada amaa:)) sende istiyosan al içinde kalmasın..

şirvancım hoşgeldinn sendee..2 çocukla iyi başa çıkıyosun yine maşallah..burağada bayıldımm bayıldımm maşallah tosuncukk yaaa..bacaklarından bi ısırsamm onuu

devrimcim sende hoşgeldinn özlettin şekerr bende diyodum nerde bu kız diyee:)

müge sende dikkat et kendine hastaymışın zaten nasıl oldun? sizin orda nemde var bide hissedilen sıcaklık çok yüksektir hamilesin bide çocuk çok yorma kendini cnm..

bende sabahtan yaptım yemeğimi öğleden sonra çok sıcak oluyoo mutfağım..umutta uyuyo bi duş alıyım uyumuşken yoksa cup atlıyo yanımaa..akşamda düğün var..ne çok düğün var bu yazz.. küçük altında aldı başını gidiyoo:))

dolabı 3 kapaklı olacak.. ayaklı değilde bazalı olacak... diğerleri aynı.. dolap yatak kitaplık bilgisayar masası..

esen süpermiş çok beğendim genç kız odası olacak inşallah.
ama ben bizim kıza böle bişi yaptırmam bi 10 yaşına gelsin öle her yeri kırıp döküyor çünkü
şuanki dolabının tüm çekmeceleri kırık çıkık ki hiç evde durmuyor bile hep babanenede

selin bizimle mi yaşayacak kırılınca yine yaptırırız napalım. onlar için çalışıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…