- 31 Temmuz 2008
- 2.908
- 0
iyi geceler tatlışlarr...
bizde farklı bisi yok anlatıcak..herzamanki evin altını üstüne getiren umut işte...(Allah yokluklarını göstermesinn) sizdede bu kadar yoğun varımı ev dağıtma hali kızlar..resmen gıcıklığına yapıyo gibime geliyo off..bugün azmettim hiç dağılmasına izin vermedim ilgisi başka bi oyuncaığa kayınca hemen diğerini kaldırdım yerine ..ev umuttan önceki gibi mim gibiydi..allahtan öyle bırakmışım eve kayınvalidemlerle döndük akşam biz dışardayken aramışlar d.günümde burda değillerdi hediyelerini vermek için geliceklermiş eve birlikte girdik..
bizimkide vurucam kırıcam demiyo direk bişeyleri fırlatıyo sinirli olmasa bile fırlatıyo zaten herşeyi,geçen gün restaurantta bardağı altı şakk yere bıraktı bide pis pis sırıtıyo dikkatmi çekmek istiyo acaba anlamadım zaten umutla ilgileniyodu herkes o anda..
sevgi böyle bıçak sahneleri olan bi film falanmı izledi acaba bilinçaltına yerleşmiş bi sor istersen pedagoga cnm
cnm herkes bi yerlerde mevsimsel durgunluktur,tatile gitmeyenlerde hergün çocukların peşinde dışardalar zaten..üzülme toplaşırız yine :))
slm bayanlar gelen giden daha bitmedi saolsunlar geçmiş olsuna o yüzden buraya bakamıyorum pek ..dünde ecemin kolu çıktı hastanedeydık doktor rontgen çekti önemki bişey değil çıkmıs deyince bayılıcaktım orada artık ama hemen düzeltti kolunu oynatamayan çoccuk güle oynaya çıktı şlaka gibi yaaa..
biz çişe başladık bugün 3.günümüz bakalım şimdilik yolunda bir kaç güne kalmaz bana bırakmaz gibime gelıyor ..
günlerdr çok bunaldım eşimle felekten bir akşam çalıcaz kaç gundur evde gelen gıden hastalıklar derken doğum gunumude kutlayamamıstık bugün acısını çıkartıcaz kısmetse bizden haberler boyle kızlar..
miray duadamı öğrendi ya kocamannn bir maşallahhhh dıyorum ..
gülşen ecemde aynı bacım sürekli oyuncak taşıyor ben artık oyuncak kaldırıyorum ortada az bişey bırakıyorum hem diğerlerini çıkarınca özluyor biraz oylanıyor ..
selincim hadi bakalım sanada kolay gelsin canım hayırlısı olsun inşallahhhh..
melekçim bende beklerim canım çekinmeden arayıp gelebilirsin
ElifCİm Alp de değiştirmeeee diye basbas bağırıyor çişede kaka diyor gerçi bu sabah geldi anne ben çiş yapıyorum dedi bende dedim sen büyüdün artık bizim gibi tuvalete yaparsın dimi dedim yok anne ben büyüdüm bezime yaparım diyor bizimki de zor ayrılacak herhalde.Sevgi Mirayda yok şu sıra öyle sert hareketler,vurma etme falan.ama bir süre bana ya da ababsına vuruyordu,durup duruken kucağımızda otururken,ona eğlence geliyordu,gülüyordu vurduktan sonra.Sabiha Hn vursa etse de,o anda hiç tepki vermeyin ve 'Seni Seviyorum 2deyin,sarılın diyor.Çizgi filmlerde mi var acaba,öyle bıçaklı sahneler,nerden aklına geliyor ki?
Miray da bezini değiştirtmemeye başladı.Resmen kakalı bezle 1 gün oturuyor,değiştireyim deyince ,Sakın haaa,diyor.Biliyor da rahatsoz da oluyor ,üstüne oturamıyor ama değiştirtmiyor da:-(Anca dışarı çıkacağımız zaman kanıyor da, geliyor değiştirtmeye.
Tuğba Eceme de geçmiş olsun,nasıl çıkmış ya,siz ne şikayetle gitmiştiniz dr. a?Ne kadar alışmış dr.lar dimi artık,önemli değil,çıkmışTuvalet olayında da kolay gelsin!
sagol cnm :):):) eglenın bakalım:) sefanız olsun
bende cok üzülmüştüm iyikide dogurmuşum diyorum şimdide alla uzun ömürler versın hepsineeeeeeee
bizde sabah kalktık kahvaltımızı yaptık denize gıttık 12 civarı 3de geldik egeyı yıkadım uyudu hemennnn yemeklerımı yaptım daha uyuyor paşa orulmuş biz ilk defa gırdık ara sıra buraya goturürürm artık
ege 1 haftadı çişini yapıyor gündüzlerı bez baglamıyorum gecelerı baglıyorum
gündüzde kakası gelırse donuna yapıyor sıpaaaaaa allahtan halılar yoktu dırek banyoya sokuyordum kakayı söylemıyo çişi geldi uçarak tuvalete gıdıyorrrrrrrrrr
merhabalar
genesondanbasa doğrugıdıcem
eceme çok gecmıs olsun tuğba çiş olayı ıcınde masallah ona bende 2 hafta sonra baslıcam kısmetse sızde eğlenmıssınızdır ınsallah
elıf allah kuvvet versın bugun bızdede vardı duğun topuklu ayakabı tepesınde oldum
melek senın gecmıs evlılık yıl donumun kutlu olsun evınıde yerleştırmıssın gule gule kırlen egeyede masallah gece yapmayıda bırakır en kısa zamanda ınsallah
gulşen bızdede var ev dağıma selende cok dağıtıyo evı ben topluyorum o dağıtıyo
sellın evınız hayırlı olsun canım
muge allah sanada kolaylık versın havalarda sıcak
sultancım keremsantıyede gecmıs olsun canım
sevgı sen bı pedagoga sor canım selende vurur kızdımı arada ama baska bısı yapmaz yanı
aklımda kalanlar bunlar
bu ara hıc zaman kalmıyo bana kaynanam hastanede 1 ayını dolduruyo kayınpederımde carsamba hastaneye yattı ıkısıde yatar durumda bızımde tatıl yattı cok bunaldım arrtık nefes alamaz hale gelıcem yakında bıde yatılı mısaır geldı 15 gunlugune hepten daral geldı hata sonuda dayımın duğunu vardı nereye yetısıcem bılemedım ace gırıyosundur dıceksınız ama onuda esım oyun ıcın gırıyo takmıs durumda oyuna koca gun oynuyo bu haftada tatıldeyız sonra tatlde bıtıyo
bencede yaz gelınce kımse uğramaz oldu kısa herkez toplanır yenıden ınsallah
teşekkürler kızlar ,merak etmeyin ben gelince hayatta saklayamam zaten buraya naklen duyururum ani birşey olmazsa hepinizi görmek isterim :))
seher allah güç kuvvet versın ben o okurken zorlandımm vallaaaaaaaaaaaamerhabalar
genesondanbasa doğrugıdıcem
eceme çok gecmıs olsun tuğba çiş olayı ıcınde masallah ona bende 2 hafta sonra baslıcam kısmetse sızde eğlenmıssınızdır ınsallah
elıf allah kuvvet versın bugun bızdede vardı duğun topuklu ayakabı tepesınde oldum
melek senın gecmıs evlılık yıl donumun kutlu olsun evınıde yerleştırmıssın gule gule kırlen egeyede masallah gece yapmayıda bırakır en kısa zamanda ınsallah
gulşen bızdede var ev dağıma selende cok dağıtıyo evı ben topluyorum o dağıtıyo
sellın evınız hayırlı olsun canım
muge allah sanada kolaylık versın havalarda sıcak
sultancım keremsantıyede gecmıs olsun canım
sevgı sen bı pedagoga sor canım selende vurur kızdımı arada ama baska bısı yapmaz yanı
aklımda kalanlar bunlar
bu ara hıc zaman kalmıyo bana kaynanam hastanede 1 ayını dolduruyo kayınpederımde carsamba hastaneye yattı ıkısıde yatar durumda bızımde tatıl yattı cok bunaldım arrtık nefes alamaz hale gelıcem yakında bıde yatılı mısaır geldı 15 gunlugune hepten daral geldı hata sonuda dayımın duğunu vardı nereye yetısıcem bılemedım ace gırıyosundur dıceksınız ama onuda esım oyun ıcın gırıyo takmıs durumda oyuna koca gun oynuyo bu haftada tatıldeyız sonra tatlde bıtıyo
bencede yaz gelınce kımse uğramaz oldu kısa herkez toplanır yenıden ınsallah
hedıyelerını güle güle kullan tugba ooo ablanda gelıyormuş bol bol hasret gıdersiniz..ilk günaydın benden olsunn yine erkenciyizde :))bizim çiş olayımız tamamdırrrrrr maşalllahhh artık soyluyor ecem
mügecim evet lazımlığa oturuyor tuvelet aparatı aldım anne acıyor dıyor onu görünce aslında çokta rahat gözüukuyor anlamadım valla..
resımler süper istanbul buluşması çok güzel geçmiş belli..
aliyecim evet felekten bir akşam çaldık eşimle doğum gunum içinde hediye almamıstı kutlamıycaz dıye beni şaşırttı beyaz altın kelebekli yüzük kolye almıs birde çok spor şık bir bileklikkk
hepimize güzel bir hafta olsun inşallahhh benım bu hafta 1 senedr görmedıgım ablam gelıyorr çok mutluyummmmmmmmmmmm
Kendi adıma tanışmayı çok isterim cnm inş.bir aksilik olmaz da gelirsin ve de görüşürüz....
ben de geldimm
bizim kız da felaket dağınık yaaa
5 dakka da evin altını üstüne getiriyor. soğan kabuklarını bile soyuyor o kadar yanii
Ben avukat olsun diyorum ama bakalım küçükken bana da avukat yada spiker olsun derlerdi konuşma kısmı tamamen bendenAlp Demir e de maşallah pek dilli,insanı şok ediyorlar.İlerde satışla falan ilgili bir işte çalışsın diliyle herkesi etkiler
aman sevg, tanışma boşver....
tanışınca bağımlılık yapıyor ...
tuğbacım bu arada eceme de geçmiş olsun...
sevgi senin doğuma ne kadar kaldı...
temmuzda mı ayrılacaktım işten ...