2009 Nisan Anneleri

ilk günaydın benden olsunn yine erkenciyizde :))bizim çiş olayımız tamamdırrrrrr maşalllahhh artık soyluyor ecem :nazar::nazar::nazar:
mügecim evet lazımlığa oturuyor tuvelet aparatı aldım anne acıyor dıyor onu görünce aslında çokta rahat gözüukuyor anlamadım valla..
resımler süper istanbul buluşması çok güzel geçmiş belli..
aliyecim evet felekten bir akşam çaldık eşimle doğum gunum içinde hediye almamıstı kutlamıycaz dıye beni şaşırttı beyaz altın kelebekli yüzük kolye almıs birde çok spor şık bir bileklikkkEn Büyük KK
hepimize güzel bir hafta olsun inşallahhh benım bu hafta 1 senedr görmedıgım ablam gelıyorr çok mutluyummmmmmmmmmmm

iyi geceler tatlışlarr...
bizde farklı bisi yok anlatıcak..herzamanki evin altını üstüne getiren umut işte...(Allah yokluklarını göstermesinn) sizdede bu kadar yoğun varımı ev dağıtma hali kızlar..resmen gıcıklığına yapıyo gibime geliyo off..bugün azmettim hiç dağılmasına izin vermedim ilgisi başka bi oyuncaığa kayınca hemen diğerini kaldırdım yerine ..ev umuttan önceki gibi mim gibiydi..allahtan öyle bırakmışım eve kayınvalidemlerle döndük akşam biz dışardayken aramışlar d.günümde burda değillerdi hediyelerini vermek için geliceklermiş eve birlikte girdik..

bizimkide vurucam kırıcam demiyo direk bişeyleri fırlatıyo sinirli olmasa bile fırlatıyo zaten herşeyi,geçen gün restaurantta bardağı altı şakk yere bıraktı bide pis pis sırıtıyo dikkatmi çekmek istiyo acaba anlamadım zaten umutla ilgileniyodu herkes o anda..

sevgi böyle bıçak sahneleri olan bi film falanmı izledi acaba bilinçaltına yerleşmiş bi sor istersen pedagoga cnm

cnm herkes bi yerlerde mevsimsel durgunluktur,tatile gitmeyenlerde hergün çocukların peşinde dışardalar zaten..üzülme toplaşırız yine :))

Yok canım çizgi film zaten pek izlemez onda da sadece caillo seyrediyor, hani bizimkinin bıçak sevdası 1 yaşından beri var bunla ne kesiyorsunuz diyor ekmek,peynir vs derim sonra ama çocuklar oynamaz sonra elini kesersin kanar diyorum o birleştiriyor, bıçakla elini kanatırım diye geçenlerde sivri birşeye bastı ayağı kanadı geçen babasına kızınca seni ayağını kanatıcam hani ne duysa birleştiriyor hayal gücümü kuvvetli anlamadım 3 olsun götürücem pedagoga zaten geçen at çiş yapıyordu babası dediki bak hortumunu çıkarmış çiş yapıyor dedi sen onu beynin de sakla 1 hft sonra altını açarken anne bak benim hortumum diyor gülerek :-))

slm bayanlar gelen giden daha bitmedi saolsunlar geçmiş olsuna o yüzden buraya bakamıyorum pek ..dünde ecemin kolu çıktı hastanedeydık doktor rontgen çekti önemki bişey değil çıkmıs deyince bayılıcaktım orada artık ama hemen düzeltti kolunu oynatamayan çoccuk güle oynaya çıktı şlaka gibi yaaa..

biz çişe başladık bugün 3.günümüz bakalım şimdilik yolunda bir kaç güne kalmaz bana bırakmaz gibime gelıyor ..
günlerdr çok bunaldım eşimle felekten bir akşam çalıcaz kaç gundur evde gelen gıden hastalıklar derken doğum gunumude kutlayamamıstık bugün acısını çıkartıcaz kısmetse bizden haberler boyle kızlar..

miray duadamı öğrendi ya kocamannn bir maşallahhhh dıyorum ..
gülşen ecemde aynı bacım sürekli oyuncak taşıyor ben artık oyuncak kaldırıyorum ortada az bişey bırakıyorum hem diğerlerini çıkarınca özluyor biraz oylanıyor ..

selincim hadi bakalım sanada kolay gelsin canım hayırlısı olsun inşallahhhh..

melekçim bende beklerim canım çekinmeden arayıp gelebilirsin

Ay çok üzüldüm geçmiş olsun TuğbişCim inş.yer yapmaz da uğraşmazsınız o da çocuk işte ama insanın kendi evladının canı yanınca çok üzülüyor

Sevgi Mirayda yok şu sıra öyle sert hareketler,vurma etme falan.ama bir süre bana ya da ababsına vuruyordu,durup duruken kucağımızda otururken,ona eğlence geliyordu,gülüyordu vurduktan sonra.Sabiha Hn vursa etse de,o anda hiç tepki vermeyin ve 'Seni Seviyorum 2deyin,sarılın diyor.Çizgi filmlerde mi var acaba,öyle bıçaklı sahneler,nerden aklına geliyor ki?

Miray da bezini değiştirtmemeye başladı.Resmen kakalı bezle 1 gün oturuyor,değiştireyim deyince ,Sakın haaa,diyor.Biliyor da rahatsoz da oluyor ,üstüne oturamıyor ama değiştirtmiyor da:-(Anca dışarı çıkacağımız zaman kanıyor da, geliyor değiştirtmeye.

Tuğba Eceme de geçmiş olsun,nasıl çıkmış ya,siz ne şikayetle gitmiştiniz dr. a?Ne kadar alışmış dr.lar dimi artık,önemli değil,çıkmış:-)Tuvalet olayında da kolay gelsin!
ElifCİm Alp de değiştirmeeee diye basbas bağırıyor çişede kaka diyor gerçi bu sabah geldi anne ben çiş yapıyorum dedi bende dedim sen büyüdün artık bizim gibi tuvalete yaparsın dimi dedim yok anne ben büyüdüm bezime yaparım diyor bizimki de zor ayrılacak herhalde.

sagol cnm :):):) eglenın bakalım:) sefanız olsun

bende cok üzülmüştüm iyikide dogurmuşum diyorum şimdide alla uzun ömürler versın hepsineeeeeeee

bizde sabah kalktık kahvaltımızı yaptık denize gıttık 12 civarı 3de geldik egeyı yıkadım uyudu hemennnn yemeklerımı yaptım daha uyuyor paşa orulmuş biz ilk defa gırdık ara sıra buraya goturürürm artık

ege 1 haftadı çişini yapıyor gündüzlerı bez baglamıyorum gecelerı baglıyorum

gündüzde kakası gelırse donuna yapıyor sıpaaaaaa allahtan halılar yoktu dırek banyoya sokuyordum kakayı söylemıyo çişi geldi uçarak tuvalete gıdıyorrrrrrrrrr

Bence de artık geceleri bağlama bizimki çok sıvı tüketmediği zamanlar sabaha kadar tutuyot gece çiş yapmıyor ama gündüz başlamadığım için çıkarmıyorum ben

merhabalar
genesondanbasa doğrugıdıcem
eceme çok gecmıs olsun tuğba çiş olayı ıcınde masallah ona bende 2 hafta sonra baslıcam kısmetse sızde eğlenmıssınızdır ınsallah
elıf allah kuvvet versın bugun bızdede vardı duğun topuklu ayakabı tepesınde oldum
melek senın gecmıs evlılık yıl donumun kutlu olsun evınıde yerleştırmıssın gule gule kırlen egeyede masallah gece yapmayıda bırakır en kısa zamanda ınsallah
gulşen bızdede var ev dağıma selende cok dağıtıyo evı ben topluyorum o dağıtıyo
sellın evınız hayırlı olsun canım
muge allah sanada kolaylık versın havalarda sıcak
sultancım keremsantıyede gecmıs olsun canım
sevgı sen bı pedagoga sor canım selende vurur kızdımı arada ama baska bısı yapmaz yanı
aklımda kalanlar bunlar
bu ara hıc zaman kalmıyo bana kaynanam hastanede 1 ayını dolduruyo kayınpederımde carsamba hastaneye yattı ıkısıde yatar durumda bızımde tatıl yattı cok bunaldım arrtık nefes alamaz hale gelıcem yakında bıde yatılı mısaır geldı 15 gunlugune hepten daral geldı hata sonuda dayımın duğunu vardı nereye yetısıcem bılemedım ace gırıyosundur dıceksınız ama onuda esım oyun ıcın gırıyo takmıs durumda oyuna koca gun oynuyo bu haftada tatıldeyız sonra tatlde bıtıyo
bencede yaz gelınce kımse uğramaz oldu kısa herkez toplanır yenıden ınsallah

Çok geçmiş olsun başına gelmedik kalmadı inş.hemen düzelirler hastalarla uğraşmak çok zor birde çocuk

TuğbaCım güle güle kullan hediyelerini eşin herzamanki gibi jest yapmış sana, Eceme de maşallah biz en son halledicez herhalde wc olayını....

Alp gene hftsonu bekleneni yaptı ve deli etti resmen bizi dün de burnu da akmaya başladı kendim dr a gittiğimde onu da götürücem kan tahlili yaptırıcam belki demir eksikliği vardır ondan huysuzdur doğdu doğalı huysuz ama şu 3 hft da mahfetti bizi :-((

ben de geldimm
bizim kız da felaket dağınık yaaa
5 dakka da evin altını üstüne getiriyor. soğan kabuklarını bile soyuyor o kadar yanii

eceme de geçmiş olsun kolumu mu çıkmış yaa kıyamam. dikkat edin aman yer yapmasın Allah korusun...
bursa tayfası istanbula gelirseniz haberimiz olsun tamam mııı???

teşekkürler kızlar ,merak etmeyin ben gelince hayatta saklayamam zaten buraya naklen duyururum ani birşey olmazsa hepinizi görmek isterim :))

slm kızlarr
biz sabah kahvaltıdan sonra attık yine kendimizi dışarı işyerine uğradık orda umut bi güzel topraklara bulandıı parakta akrobasi yapıyo resmenn yüz üstü kocaman bi kaydıraktan kayıyo ama kaymadan önce kaydırağı kumluyo iyiceee..geldik attım banyoya poposundan kumlar çıktı :))
banyoda kendi çıkmak isteyene kadar kalıyo yoksa kıyameti koparıyoruzz.. baygın uyuyo şimdi bende yemek hazırlıyım uyanınca yesin kuzuu..

bezi gündüz bırakırız ama gece tutması için daha çook zamanımız var bizim galiba çünkü zorluk çıkarıyo diye uyuyunca değiştiriyorum bezini sabah açtığımda full dolu oluyo bazen badysine geçiyo ıslaklığı o kaldar ıslatıyo yanii ..benden çok su içiyo zatenn

merhabalar
genesondanbasa doğrugıdıcem
eceme çok gecmıs olsun tuğba çiş olayı ıcınde masallah ona bende 2 hafta sonra baslıcam kısmetse sızde eğlenmıssınızdır ınsallah
elıf allah kuvvet versın bugun bızdede vardı duğun topuklu ayakabı tepesınde oldum
melek senın gecmıs evlılık yıl donumun kutlu olsun evınıde yerleştırmıssın gule gule kırlen egeyede masallah gece yapmayıda bırakır en kısa zamanda ınsallah
gulşen bızdede var ev dağıma selende cok dağıtıyo evı ben topluyorum o dağıtıyo
sellın evınız hayırlı olsun canım
muge allah sanada kolaylık versın havalarda sıcak
sultancım keremsantıyede gecmıs olsun canım
sevgı sen bı pedagoga sor canım selende vurur kızdımı arada ama baska bısı yapmaz yanı
aklımda kalanlar bunlar
bu ara hıc zaman kalmıyo bana kaynanam hastanede 1 ayını dolduruyo kayınpederımde carsamba hastaneye yattı ıkısıde yatar durumda bızımde tatıl yattı cok bunaldım arrtık nefes alamaz hale gelıcem yakında bıde yatılı mısaır geldı 15 gunlugune hepten daral geldı hata sonuda dayımın duğunu vardı nereye yetısıcem bılemedım ace gırıyosundur dıceksınız ama onuda esım oyun ıcın gırıyo takmıs durumda oyuna koca gun oynuyo bu haftada tatıldeyız sonra tatlde bıtıyo
bencede yaz gelınce kımse uğramaz oldu kısa herkez toplanır yenıden ınsallah
seher allah güç kuvvet versın ben o okurken zorlandımm vallaaaaaaaaaaaa

ilk günaydın benden olsunn yine erkenciyizde :))bizim çiş olayımız tamamdırrrrrr maşalllahhh artık soyluyor ecem :nazar::nazar::nazar:
mügecim evet lazımlığa oturuyor tuvelet aparatı aldım anne acıyor dıyor onu görünce aslında çokta rahat gözüukuyor anlamadım valla..
resımler süper istanbul buluşması çok güzel geçmiş belli..
aliyecim evet felekten bir akşam çaldık eşimle doğum gunum içinde hediye almamıstı kutlamıycaz dıye beni şaşırttı beyaz altın kelebekli yüzük kolye almıs birde çok spor şık bir bileklikkkEn Büyük KK
hepimize güzel bir hafta olsun inşallahhh benım bu hafta 1 senedr görmedıgım ablam gelıyorr çok mutluyummmmmmmmmmmm
hedıyelerını güle güle kullan tugba ooo ablanda gelıyormuş bol bol hasret gıdersiniz..

bizde dün akşam üzeri cıktık cesmealtında gece paarı var oraya gıttık ne güzel şeyler var biraz alışverış yaptık ordan kayınvalideme gıttık akşam orda kaldık öglen 12 civarı anneme gıttım 4 de eve geldim yemeklrımı yapıcam şimdi agbımın oglu annemlerdeydı 12 yaşında ege cok sevıyor oda geldi şimdi oyun oynuyorlar carsambada misafırlerım var halamlar kuzenlerım annem falan
yarından tatlımı ve o patetes rulosundan bide kurabıyelerimi yapıcam bakalım nasıl olucakkk
börek yaparım carsamba güünü yeter

dün akşam tarkanın, manganın konseri vardı kuzenleım yeni evliler aradılar hadi gıdelim diye burada inciraltında gidelim dedik egeyi bırakıcak yer yoktu annemler köye gıtmışlerdi dügüne egede kayınvalidemde falan asla kalmaz gece 12de anca dönerdik yattı

herkese güzel haftalar olsun

Selamm
Eceme maşallah!Hediyelerini de güle güle kullan Tuğba
Seher sana da kolay gelsin çok yoruluyorsun bu ara.

Mirayın bez çıkartmadığını buraya yazdım,veee geçti hahahahahahaa:-)Demek ki 1-2 günlük birşeymiş.Ama çıkartmak için hiç zorlamadım,resmen 1 gün kakalı bezle durdu.
İst buluşması çok güzel geçmiş gerçekten de.Ortam ,ev ,bahçe.. tam çocuklara göre,daha ne olsun.

Alp Demir e de maşallah pek dilli,insanı şok ediyorlar.İlerde satışla falan ilgili bir işte çalışsın diliyle herkesi etkiler:-)

iyi geceler bayanlar....
o kadar uykum varki ..
sıpalardan biri uyudu,, diğeride uyusa yatağa balıklama atlıyacağım ...

Alp Demir e de maşallah pek dilli,insanı şok ediyorlar.İlerde satışla falan ilgili bir işte çalışsın diliyle herkesi etkiler:-)
Ben avukat olsun diyorum ama bakalım küçükken bana da avukat yada spiker olsun derlerdi konuşma kısmı tamamen benden :-)

aman sevg, tanışma boşver....
tanışınca bağımlılık yapıyor ...

tuğbacım bu arada eceme de geçmiş olsun...

Öyle mi diyorsun yani ....

sevgi senin doğuma ne kadar kaldı...
temmuzda mı ayrılacaktım işten ...

Canım ben temmuzun ilk hftsı veya kendimce 2.hftsı çıkmayı planlıyorum eşim ilk hft çık dedi bakalım...
Bu arada burakda baranda çok tatlı olmuş nasıl tombiş öyle burak bizimki zayıflıktan kırılıyor....

Günaydınnnnnn,
sabah sabah çok sinirlendim başıma ağrı girdi eşim bu akşam bulgaristana gidiyor ve sabah hem geç kalkıyor hemde kalkmadığı gibi ağır ağır geç hareket ediyor deli etti beni 9 da geldik işe bugün o da sanane 1 hftn kaldı filan ama bendeki sinir felakettttt

günaydın..
miraç kendilimiz mübarek olsun arkadaşlar..dularınızda benide unutmayın.çok zor çalışıyorum derslere..allahım kolaylık versin inşallah..
kenimi hiç iyi hissetmiyorum başım dönüyor sürekli.sınavın stresi mahvetti beni..su 10 günde geçip tatile gitseydik okadar rahatlıycam ki..

saolsun eşim hergün kaganı alıp dışarı çıkıyor..sırf ben çalısayım diye..ev işlerini de öyle üstünden yapıyorum..dün evin bu haline eşimin arkadası ve nişanlısı geldi..allahtan dagınıklık yoktu sadece tv sehpası filan tozduu..

Boşver AyşeCim sadece sınavına odaklan başka şeyler boş
inş.çok iyi bir puan alırsın cnm
Miraç kandilimiz mübarek olsun hepimizin....

merhaba kandiliniz mübarek olsun tüm dualarınız kabul olsun inşallah.
benim eşimde kampa gidiyor bu akşam pazar gelicek. napıcam hiç bilmiyorum ben izin verdim ama şimdi çok yorucu olacak. neyse idare edicez artık napalımmm

X