2009 Nisan Anneleri

Eşimin iş arkadaşları,nihayet gelebiliyorlar.en az 15 kişi olacak,yemek yemeden gelecekler,samimi olmadığım ve evime ilk kez gelecek insanlar.O yüzden daha stresli olurum.

Ben de kaçayım,kalan işlerimi bitireyim.Dinleneyim diye oturdum bu sefer de uykum geldi:-(

zor gercekten samimi degilsin bide yemege gelıyorlar
ben cok gerılım o durumlarda haklısın yani sters olmakta of of ofooff:KK60:
bende faceye takıldım kaldım burdada bende yatayım sabah erken kalkarım sanada kolay gelsin canım

günaydın bayanlar..
gece 3 te yattım...

akşam evde misafir vardı.. 12 kişiydik .. eşim teras sezonunu açtı da... (arkadaşlarına mangal yapıyor)
akşam onlar 12 gibi gitti.. etrafı topla- sonra kandil yasin oku - namaz kıl derken ...
yatma saati 2yi bulmuştu..
yatağa yattım ama uyumak ne mümkün...
saat 3 de salano geldim. orda sızıp kalmışım ..

6:30 da minik oğlum uyandırana kadar..
şimdi onu yeniden uyuttum ve sizlere bir bakınım dedim...
yatarsam daha sersem gibi olacam çünkü baran birazdan kalkar...

Canım benim haberim yoktu belli kişiler çağrılmış, burcu yu da çağırmamışlar kk ya yazmış görmedin mi ??
Selini çağırmışlarda işi varmış gidememiş canım.....

canım organizasyonu ben yapmadığım için bazı eksikler mümkün tabiii..

gerçi birde şöyle düşünmek lazım ..

o kadar buluşma yapıldı.. allah aşkına kimler geldi.. hep belli kişiler...
gelicez diyip gelmeyenleri sizler biliyosunuz...

seleni ben aradım... açıkcası sevgicim .. zekeriyaköy sana uzak kaçar gibime geldi.. (sen istanbulun diğer ucunda o diğer ucunda oturuyosunuz... hamile halinle gelemezsin zannettim.. o yüzden aramadım...

burcu kusura bakma canım açıkcası sen aklıma gelmedim... kimler anadolu yakasında oturruyor du diye düşünmüştüm...

o yüzden bu konu uzayıp gitmesin...
görüşmek isteyen bir organizasyon yapıp beni arıyorlar... bende katılıyorum..

sevgi buluşma sırasıda sendeydi.. ama bir ses seda çıkmadı senden .... artık doğumdan sonra, güzel kızını görmeye geliriz.....

Son düzenleme:
mügecim geçmiş olsun ..

aman dikkat edin hamiş bayanlar..
son zamanlarınız biraz daha özen gösterin kızlarınıza...

bende şifayı kaptım herhalde.. hapşırmalar başladı .. onunla beraber salya sümüklerimde akıyor..
baran zaten hastalandı... öksürüyor.. bir kaç gün arabayla gezdik .. klima çarptı herhalde...

bu arada ne kadar hasta varsa (okuyamadıklarım )hepsine geçmişler olsun..

canım organizasyonu ben yapmadığım için bazı eksikler mümkün tabiii..

gerçi birde şöyle düşünmek lazım ..

o kadar buluşma yapıldı.. allah aşkına kimler geldi.. hep belli kişiler...
gelicez diyip gelmeyenleri sizler biliyosunuz...

seleni ben aradım... açıkcası sevgicim .. zekeriyaköy sana uzak kaçar gibime geldi.. (sen istanbulun diğer ucunda o diğer ucunda oturuyosunuz... hamile halinle gelemezsin zannettim.. o yüzden aramadım...

burcu kusura bakma canım açıkcası sen aklıma gelmedim... kimler anadolu yakasında oturruyor du diye düşünmüştüm...

o yüzden bu konu uzayıp gitmesin...
görüşmek isteyen bir organizasyon yapıp beni arıyorlar... bende katılıyorum..

sevgi buluşma sırasıda sendeydi.. ama bir ses seda çıkmadı senden .... artık doğumdan sonra, güzel kızını görmeye geliriz.....

ŞirvanCım umarım okursun farkındaysan ben kimseye beni çağırmadılar alındım vs demedim kk facede yazdım isteyen çağırır istemeyen çağırmaz diye burada o kadar insan sordular özelliklede bana bende cevap verdim bu konuyu uzatmaya da ben çalışmıyorum kaldı ki sana da birşey demedim ev sahibidir istediğini çağırır dedim yanlış anlama olmasın şeker...
Buluşma olayına gelince de ben selin' e söyledim o da şimdi gelmeyelim doğumdan sonra geliriz dedi toparlanabilirseniz gene beklerim ben 18' i hftsı için söylemiştim onun öncesinde bildiğin gibi şeker sorunum olduğu için hemen hemen her hft drdaydım alamamıştım, her zaman beklerim ayrıca....

Sana da kolay gelsin çok zor bende uyuyamıyorum artık Alp de uyutmuyor inş.uyuyabileceğimiz günlerde gelir.
Belki burada okuyamazsın diye özelden de atıcam sana....

Günaydın dememişim günaydınnnnn

ElifCim maşallah baya kalabalık olacaksınız şimdiden kolay gelsin allahtan evdesin iş yok,
Bir şey soracaktım bu aylarda hala araba kullananız varmıydı malum son ayımdayım
dün eşimi yolcu ettik bende işe araba ile geldim gerçi annemde kaldığımız için 15 dk lık bir alan
ama genede birşey olur mu diye kafam karıştı annemler çok söylendilerde....

günaydın
bişi olmaz inş. sevgicim de. kemere dikkat etmek lazım. allah korusun ani frende falan göbiş yani bebiş sıkışabilir..
hamilelere özel kemer aparatları vardı amason ay içinde değmez yanii

Son düzenleme:
günaydın
bişi olmaz inş. sevgicim de. kemere dikkat etmek lazım. allah korusun ani frende falan göbiş yani bebiş sıkışabilir..
hamilelere özel kemer aparatları vardı amason ay içinde değmez yanii

Evet doğru dedin ona pek dikkat etmedim daha dikkat edeyim bari, değmez tabi şurada 2 gün daha kullanırım o kadar...
Nasıl geçti geceniz dün yollarken bizimki baba gitmesin filan dedi sonra sormadı bir daha babam bulgistana gitti oyuncak getirmeye diye sesini çıkarmadı ama içine atmış galiba sabah gözleri kapalıyken baba gitmeee dedi tekrar uyudu yavrum :-((

ŞirvanCım umarım okursun farkındaysan ben kimseye beni çağırmadılar alındım vs demedim kk facede yazdım isteyen çağırır istemeyen çağırmaz diye burada o kadar insan sordular özelliklede bana bende cevap verdim bu konuyu uzatmaya da ben çalışmıyorum kaldı ki sana da birşey demedim ev sahibidir istediğini çağırır dedim yanlış anlama olmasın şeker...
Buluşma olayına gelince de ben selin' e söyledim o da şimdi gelmeyelim doğumdan sonra geliriz dedi toparlanabilirseniz gene beklerim ben 18' i hftsı için söylemiştim onun öncesinde bildiğin gibi şeker sorunum olduğu için hemen hemen her hft drdaydım alamamıştım, her zaman beklerim ayrıca....

Sana da kolay gelsin çok zor bende uyuyamıyorum artık Alp de uyutmuyor inş.uyuyabileceğimiz günlerde gelir.
Belki burada okuyamazsın diye özelden de atıcam sana....

canım ben senin için bir şey demedim.. bende yanlış anlaşılmak istemem..
burda hiç kimseyi kırma gibi bir niyetimde olmadı. olmazda.. konu ne olursa olsun...

ben buraya artık pek sık giremiyorum ...
bir buluşma organizasyonu olduğunda beni önceden aramanız yeterli...
allah bir engel vermediği sürece katılırım...
tel numaram çoğu kişide var...
göbiş yani bebiş sıkışabilir..
hamilelere özel kemer aparatları vardı amason ay içinde değmez yanii[/QUOTE]

arabayı ben doğuma kadar kullandım..
ama kıssa mesafelerde kemeride göbeğimin altına alıyordum ..
bir sorun yaşamadım....

9 ay baran kucağımdan inmemeişti. ayağımda sallarken tekmelermi yemedi burak..
allahıma şükür sağlıklı geldi minik paşam ..

Evet doğru dedin ona pek dikkat etmedim daha dikkat edeyim bari, değmez tabi şurada 2 gün daha kullanırım o kadar...
Nasıl geçti geceniz dün yollarken bizimki baba gitmesin filan dedi sonra sormadı bir daha babam bulgistana gitti oyuncak getirmeye diye sesini çıkarmadı ama içine atmış galiba sabah gözleri kapalıyken baba gitmeee dedi tekrar uyudu yavrum :-((

babası giderken görmedi gece gitti eşim hatta ben bile görmedim yattım uyudum beklemedim gitmesini :)
benim kızın baba ile hiç alakası yok zaten sabah aramadı bile. güle oynaya çıktık evden ama babanneye ben de giricem sandı ben içeri girmeyince bırakınca çok ağladı tabi. evden yollayayınca ağlamıyordu en azından. orası biraz zor oldu. umarım gün içinde bu ağlamanın acısını babaneneden çıkarmaz...

canım ben senin için bir şey demedim.. bende yanlış anlaşılmak istemem..
burda hiç kimseyi kırma gibi bir niyetimde olmadı. olmazda.. konu ne olursa olsun...

ben buraya artık pek sık giremiyorum ...
bir buluşma organizasyonu olduğunda beni önceden aramanız yeterli...
allah bir engel vermediği sürece katılırım...
tel numaram çoğu kişide var...
göbiş yani bebiş sıkışabilir..

arabayı ben doğuma kadar kullandım..
ama kıssa mesafelerde kemeride göbeğimin altına alıyordum ..
bir sorun yaşamadım....

9 ay baran kucağımdan inmemeişti. ayağımda sallarken tekmelermi yemedi burak..
allahıma şükür sağlıklı geldi minik paşam ..

çok şükür
denk gelirse çizelgeni değiştir canım patlıcak gibi duruyor artık :))

Son düzenleme:
günaydın bi selam vereyım dedim
şirvan gecmiş olsun canımmmm

benımde misafırler 1 gibi gelırler bende son hazırlıkları yapıyorummmm
size iyi sohbetlerrrrrrrrrrrrrr

slm kızlar
çok tşkler çok şükürki iyiyim

dün misafirlerim vardı mangal yaptık çok yorulmadım allahtan annem koşturdu valla
ben demiri tutmakla meşguldüm ki en zoruda buydu sanırım neyseki atlattık bunuda

bugün denize gidicez inşallah
demir uyku konusunda rekor kırıyo ve yatarken hep ağlıyo
şu ağustos bi gelsin hepten bırakıcam kaçta yatarsa yatsın kalksın :)
bide hep babası burdayken böyle yapıyo yoksa normalde gül gibi geçinip gidiyoruz

şuan çook kötü başım döndü yaaa tansiyonummu düşüyo acaba öff pööfff
şu 8 hafta geçermi acaba

şirvan bende tekme yiyorum hem içerden hem dışarıdan durucuk çıkınca acısını çıkarmaz inşallah demirden :))

bende hala araba kullanıyorum demirdede doğuma kdr kullanmıştım bişeycik olmaz çok ani hareketler yapmadığın sürece sevgicim

Arkadaşlar Merhaba,

bi kaç kere cepten bi şeyler yazdım ama gönderemedim.
bir saat önce geldi blg. bir aydır serviste ama düzelemedi bi türlü. şimdi de ekranın yarısı var yarısı yok.
oğlum yanlışlıkla düşürdü diye böyle oldu.her şey açılıyo Allah tan ama sıkıntılı yine de .... başka bi yere tamire gidecek......

Ecemin ameliyatını biliyorum. tekrar geçmiş olsun.....

doğumlara da az kaldı di mi. Sevgi ve Müge heyecanlısınızdır şimdilerde çok....

umarım hepiniz iyisinizdir.
bizde yaramzlıklar tam gaz devam.yaz geldi havadan mıdır bilmem daha bi şımardı Enes Kaan.

büyüdükçe akıllanacaklarına büyüdükçe şımarıyorlar
ben yasa soruyorum bazen kim yaramaz diyorum yas diyor kendini de biliyor cadııı

X