teşekkür ederim eda :)bu arada melek seninde yıldönümüz hayırlı olsun bizimkinede az kaldı 4 .yılı deviricez 07/ 07 de.
sultan seni de tebrik ederim zor bişeyi başarmışsın genelde çiftdikiş olur bravo..
ayy cnm benim maşallah mirayın dualarına amin diyelim o zaman:)Melekçim nice senelere,mutlulukla ,aşkla, Egeyle!
Sultan ve Sevgi diş olma ihtimali yüksek.Hani ben çok ağlıyor falan diyordum ya Miray için,o ara ben unuttum yazmayı buraya,Mirayın da azıları çıktı.Denk gelmiş olamaz bu akdar bence.
Mızmızlıkalrı diş değilse de 2 yaş sendromudur.Mirayda acayip yoğun anlatamam.Daha merdivenleri inerken kapıyı BEN açıcam diye pazarlık yapıyor.Bide yapamayınca birşeyi çok hırslanıyor,YAPAMIYORUMMM diye ağlıyor.Bazen de büyüyünce yapıcam diyor.O zamanlarda sanki iğne vuruluyorum ya da kan alınıyor benden,o kadar geriliyorum yani:-(
Ayyy bide annem rabbiyesir,duasını öğretmiş.dün gece uyumadan önce onu okudu,bide amin,deyip ellerini yüzüne götürüyor.Sonra dua ettik,Allahım Miraya oyuncak veeerrr,mama verrrr .....Aşkımmm yaaa
selam
kerem e geçmiş olsun karnı ağrımıştır sultancım...
kıs melekkk aklıma ilk tanıştığımız zamanlar geldi:) hihih ikimizde evliliğin ilk zamanlarında hamiş olmuştuk:) nice yıllara canım oğluşun ve eşinle ....
oooo elifff maşallah miray a... bizimki de Allah ım beni koru annemi de babamı da koru dayımı yengemi... büyüdüler yaa maşallah...
mügeee Allah hayırlısıyla sağ salim kavuştursun duru yaaa..:) ayy zordur yazın hamilelik... istanbuldaki komşum anlatırdı da bi de onun sorunluymuş...
aaa bu arada komşum daha 1. 5 ayı varken doğuma gitmiş geçen gece ve kızı doğmuş... küvezdeymiş... Allah sağlık versin
ooo iyi eğlenceler müge. şenlik varmış gerçekten.merhabalar kimseler yazmıyo gerçekten noldu buraya
sevgicim bencede hastalıktan dişleri kimbilir nasıl ağrıtıyodur seniniçin dişlerini şimdi çıkarması daha iyi
keşke bizimkide gelseydide rahat etseydik
şimdi hem bebek hem demirin dişleri inş. ben delirmem
gece 3 e kdr babamız yoktu tesisat kurmaya gittiler
bu akşamda konser var oraya gidicez
amcamlarda geldi oh şenlendik biraz
böyle uzak olunca birileri gelince sevindirik oluyoruz
ne güzel oğuz alışmış şimdiden kreş ortamına.selamlar herkeze.doğumlara az kalmış.allah kolaylık versin.biz iyiyiz.bahsetmiştim oğuzu oyun grubuna götürüyordum haftada 1 gün.bitmek üzere az kaldı.bitiyor.kreşe yazdırdım haftada 3 gün yarım gün olucak.pazartesi çarşamba cuma günü sabah 8 den öğlen 12,30 a kadar.kendim getirip götürücem.12 eylülde baba bizi okula gönder başlıyor anlıcanız..
müge sana bişey sormak sitiyorum uygun zmanada cevaplandırırsan çok sevinirim.bodrumda ev kiralamak istiyoruz.eğer tavsiye edebileceğin bi yer varsa çok sevinirim.istersen numaranı gönder ararrım da seni.4 yetişkin 2 çocuk olucaz.ağustos ortası gibi gidebileceğiz .şimdiden teşekkür ederim
herkeze iyi tatiller şimdiden
hadi hayırlı olsun. bir an önce halledersin bu işi de inşallahevlilik yıl dönümünüz kutlu olsun. kaçıncı yıl bitiyor..
bu cumartesi ilk kez eşim izinli saırım günübirlik bir yere gideceğiz denize..
kızım için:):)
başka birgün gelirim...insallah..
bu arada dün direksiyon kursuna basladım .süper....
haftaya da 3 gün gideceğim.
geçmiş olsun sultancımselamlar kızlar sabah annem süpriz yaptı
hepimiz uyuyorduk:)ordan annemlere geçtim bakıyım dedim
melek yıldönümünüz kutlu olsun nice seneleri birlikte mutlu mesut geçirin inşallah
sevgi keremde bu gece 3,30 da ağlarak uyandı ne oluyo bende anlamıyorum gündüz babannedeydi sularla oynamış hep karnımı ağrıdı acaba bilmiyorum
sevgi size de geçmiş olsun. noluyo böyle bu ara kuzucuklara yaAynen Alp öyle ara ara ateş çıkıyor hele ki mızmızlığı yedi bitirdi herkesi
inş.hemen geçer dr' mı götürsem diyorum, diş değil mi acep diye
çok güzel canım anlattığına göre.ben de haftada 3 gün 2 saat oyun grubuna göndericem seleni kısmetseoğuz oyun grubumuzdan çok memnundu.4 anne ve çocuklardan oluşan küçücük bi gruptuk.ev ortamında geçirdiğimiz 3 ay boyunca hem anneler hem çocukalr çok kaynaştı.biri benim kuzenimdi zaten bebeklikten beri beraberiz prensesimizle.ama artık etkinliklerimiz bitti dedi öğretmenimiz.tekrara geçmekte ben istemiyorum bitiricez.dışarda görüşelim dedik gene.perşembe gününden başlıyordu aylin ablaya ne zmaan gidicez diye ....kreş nasıl olucak bende bilmiyorum ama okul çok güzel.şehrin dışında bahçe tutmuşlar kendileri ekip biçiyorlarmış orda yetişenlerle yemekleri hazırlanıcak.yoğurdu bile kendimiz yapıyoruz dedişer.organik beslenicekler bakalım.kahvaltı ve öğlen yemeği var sonra ben gidip alıcam gelip uyuturum.evimizede yakın .çok ta güzel bi fiyat aldım.hayırlısı bakalım
ne güzel bizim de 25.07. "7" senemiz biticek bizim de. toplamda da 13 yıl bitiyor 27.06 da. zaman nasıl da geçiyorbu arada melek seninde yıldönümüz hayırlı olsun bizimkinede az kaldı 4 .yılı deviricez 07/ 07 de.
sultan seni de tebrik ederim zor bişeyi başarmışsın genelde çiftdikiş olur bravo..
elif gerçekten miray bu ara seni çok yoruyor sanırım. bazı anlattıkların bizde de var ama siz de daha yoğun sanırım. atlatıcaz diye bekliyorum ben de. selenin de son azısı çıkıyor. ben de ondan olabilir diye düşünüyorum. hiç yapmadığı hareketleri yapıyor bu ara.Melekçim nice senelere,mutlulukla ,aşkla, Egeyle!
Sultan ve Sevgi diş olma ihtimali yüksek.Hani ben çok ağlıyor falan diyordum ya Miray için,o ara ben unuttum yazmayı buraya,Mirayın da azıları çıktı.Denk gelmiş olamaz bu akdar bence.
Mızmızlıkalrı diş değilse de 2 yaş sendromudur.Mirayda acayip yoğun anlatamam.Daha merdivenleri inerken kapıyı BEN açıcam diye pazarlık yapıyor.Bide yapamayınca birşeyi çok hırslanıyor,YAPAMIYORUMMM diye ağlıyor.Bazen de büyüyünce yapıcam diyor.O zamanlarda sanki iğne vuruluyorum ya da kan alınıyor benden,o kadar geriliyorum yani:-(
Ayyy bide annem rabbiyesir,duasını öğretmiş.dün gece uyumadan önce onu okudu,bide amin,deyip ellerini yüzüne götürüyor.Sonra dua ettik,Allahım Miraya oyuncak veeerrr,mama verrrr .....Aşkımmm yaaa
Kızlar sizin çocuklarda da var mı acaba
bizimki çok sinirlenince
vurucam kırıcam çok kızgınım bıçakla keserimmmm diye bağırıyor
ciddi ciddi düşünüyorum ben de psikolojik bir durummu var diye
öle şeyler miyorda pat diye geçiriveriyor kafana falan. bazen sevgisinden vuruyor bazen sinirinden.
akşamları ben de bazen dayanamıyorum. öle şımarıyor ki bana sabır sabır bazen sinirlerim bozuluyor. sana yapıyor diyor herkes ama ben yokken daha iyiymiş sözde
Bizim ki bu 2 hftda iyice beter oldu annemlere çok kötü yapıyor bir de iştahı hiç yok dün bütün gün yememiş akşama ben yedirdim yemek zorlukla...
SelinCim naptınız evi ne zaman taşınıyorsunuz ?? iş mesafesine alıştın mı yeni eve yeni bebek sloganında vardı
Hadi bakalım şöyle güzel bir oğlan yakışır sana cnm..
Geçen facede şirvan demiş ya ne güldüm herkesin 2.si kız oldu tek erkek doğuran benim diye)
canım bi sorayımmmmmmmmelek eşin gelmese bile sen gel bizde kalırsın eşimi yollarız annesine:)valla bak ciddiyim
ara ara ateşleniyor sevgi çok mızmız
sagol cnmbu arada melek seninde yıldönümüz hayırlı olsun bizimkinede az kaldı 4 .yılı deviricez 07/ 07 de.
sagol canımmm yerım ben mirayııı allahım kabul etsın dualarını cimcimeninMelekçim nice senelere,mutlulukla ,aşkla, Egeyle!
hatırlıyorum emel benımde gecen gün aklıma geldi senınde temmuzun 6. 7 . diye hatırlıyorum neler paylaşmıştık yaaaaaaaaaselam
kerem e geçmiş olsun karnı ağrımıştır sultancım...
kıs melekkk aklıma ilk tanıştığımız zamanlar geldi:) hihih ikimizde evliliğin ilk zamanlarında hamiş olmuştuk:) nice yıllara canım oğluşun ve eşinle ....
oooo elifff maşallah miray a... bizimki de Allah ım beni koru annemi de babamı da koru dayımı yengemi... büyüdüler yaa maşallah...
mügeee Allah hayırlısıyla sağ salim kavuştursun duru yaaa..:) ayy zordur yazın hamilelik... istanbuldaki komşum anlatırdı da bi de onun sorunluymuş...
aaa bu arada komşum daha 1. 5 ayı varken doğuma gitmiş geçen gece ve kızı doğmuş... küvezdeymiş... Allah sağlık versin
melek nice yıllaraa tatlımmm dünmüş yıldönümünüz gecikmeli oldu amaa:)
alp ve kereme nazar değdii heralde kıyamamm geçer inş. bi an öncee
esen direksiyon derslerinde başarılar sanadaa:)
ayşecim sanada başarılar cnm iyi bi puan alırsın inş.
bende umutu kahvaltıdan sonra atıyorum dışarı bayılana kadar oynuyo sonra cuppa yatak eve daha az zarar veriyor böylece..
ne yazıcağımıda unuttum kızlar unuttuğum varsa affola..iyi geceler...