- 2 Aralık 2008
- 892
- 2
iyi geceler tatlışlarr...
bizde farklı bisi yok anlatıcak..herzamanki evin altını üstüne getiren umut işte...(Allah yokluklarını göstermesinn) sizdede bu kadar yoğun varımı ev dağıtma hali kızlar..resmen gıcıklığına yapıyo gibime geliyo off..bugün azmettim hiç dağılmasına izin vermedim ilgisi başka bi oyuncaığa kayınca hemen diğerini kaldırdım yerine ..ev umuttan önceki gibi mim gibiydi..allahtan öyle bırakmışım eve kayınvalidemlerle döndük akşam biz dışardayken aramışlar d.günümde burda değillerdi hediyelerini vermek için geliceklermiş eve birlikte girdik..
sevgi böyle bıçak sahneleri olan bi film falanmı izledi acaba bilinçaltına yerleşmiş bi sor istersen pedagoga cnm
cnm herkes bi yerlerde mevsimsel durgunluktur,tatile gitmeyenlerde hergün çocukların peşinde dışardalar zaten..üzülme toplaşırız yine :))
bizde farklı bisi yok anlatıcak..herzamanki evin altını üstüne getiren umut işte...(Allah yokluklarını göstermesinn) sizdede bu kadar yoğun varımı ev dağıtma hali kızlar..resmen gıcıklığına yapıyo gibime geliyo off..bugün azmettim hiç dağılmasına izin vermedim ilgisi başka bi oyuncaığa kayınca hemen diğerini kaldırdım yerine ..ev umuttan önceki gibi mim gibiydi..allahtan öyle bırakmışım eve kayınvalidemlerle döndük akşam biz dışardayken aramışlar d.günümde burda değillerdi hediyelerini vermek için geliceklermiş eve birlikte girdik..
bizimkide vurucam kırıcam demiyo direk bişeyleri fırlatıyo sinirli olmasa bile fırlatıyo zaten herşeyi,geçen gün restaurantta bardağı altı şakk yere bıraktı bide pis pis sırıtıyo dikkatmi çekmek istiyo acaba anlamadım zaten umutla ilgileniyodu herkes o anda..Kızlar sizin çocuklarda da var mı acaba
bizimki çok sinirlenince
vurucam kırıcam çok kızgınım bıçakla keserimmmm diye bağırıyor
ciddi ciddi düşünüyorum ben de psikolojik bir durummu var diye
sevgi böyle bıçak sahneleri olan bi film falanmı izledi acaba bilinçaltına yerleşmiş bi sor istersen pedagoga cnm
neden kimse yok yaa..terketmeyin topigimizi lütfenn..çok özel benim içinnn..
melekcim 4 temmuz 2008 de bizim evlilik tarihimiz..bende hemen hamile kaldımm..ayy ne üzülmüştümm..ohh iyiki de olmuş kuzu..
eve az önce girdik..sitenin parkında oynadı koştu yoruldu şimdi uyumaya çalışıyor..
/B]
cnm herkes bi yerlerde mevsimsel durgunluktur,tatile gitmeyenlerde hergün çocukların peşinde dışardalar zaten..üzülme toplaşırız yine :))