2009 Nisan Anneleri

merhaba kandiliniz mübarek olsun tüm dualarınız kabul olsun inşallah.
benim eşimde kampa gidiyor bu akşam pazar gelicek. napıcam hiç bilmiyorum ben izin verdim ama şimdi çok yorucu olacak. neyse idare edicez artık napalımmm

Canım yorma kendini hem yasemin hem iş yerin uzak dikkat et kendine, kvalidenden yardım istesen ve ne kampı bu ??
benim de eşim bu akşam bulgaristana gidiyor o da ya cuma ya ctesi gelecek aynı durumdayız :-))

Son düzenleme:
Sevgi sen bu buluşmaya neden gitmedin Selin de yok galiba dimi?
Doğru avukat da olabilir bu çeneyle:-)Allahtan hayırlısı neyse o olsun.

Kandilimiz kutlu olsun hepimizin arkadaşlar.

Sevgi sen bu buluşmaya neden gitmedin Selin de yok galiba dimi?
Doğru avukat da olabilir bu çeneyle:-)Allahtan hayırlısı neyse o olsun.

Kandilimiz kutlu olsun hepimizin arkadaşlar.

Canım benim haberim yoktu belli kişiler çağrılmış, burcu yu da çağırmamışlar kk ya yazmış görmedin mi ??
Selini çağırmışlarda işi varmış gidememiş canım.....

Canım yorma kendini hem yasemin hem iş yerin uzak dikkat et kendine, kvalidenden yardım istesen ve ne kampı bu ??
benim de eşim bu akşam bulgaristana gidiyor o da ya cuma ya ctesi gelecek aynı durumdayız :-))

bi dövüş sporuna gidiyordu onun kampı hem tatil hem kamp zaten büyük ihtimalle kayınvalidede kalırım. sabah yasemini bırakması zor çünkü. onu bırak işe git falan daha yorar beni. ama orda da çok rahat edemicem artık 3 gün idare edicez...

selammmmmmmmmmm

kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallahhhhhhhhh

selin,sevgi allah kavuştırsun kocişler gidiyo:)

şirvan anam sen bi tane dogur her dogum dahada güzelleştırıyor seni öptüm kuzularııııııı

bende bugun sabahtan beri ikramlıkhazırladım evi süpürdüm toz aldım camları sildim kapının önü yıkandı ohhhh akşam ymegimi yaptım şimdi markete gıdıp gelım duş aldımmı tamam allahtan yegenım burda egeyle tüm gün oynadılar şimdi nehir ve komşunun ogluda geldi sizlere iyi sohbetlerrrrrrrrrrrrrrrrr

ege çişini gündüzleri yappıyordu lazımlık yada tuvalet hiç farkedmıyor gecelerı altına serecek bişey bulamadıgım için balıyordum buldum ve dün gece bezsız yattı kuzum hiç işememişşşşş
sanırım bizde bezi bırakıyoruz artık hadi bakalım 2-3 gecede daha
çişe kaldırmadım arada uyanım orasını yokladım işemişde degiştıreyım diye yokkkkkkk

Son düzenleme:
selincim hangi spor, bende eski yakın dövüş sporu ile uğraşmştım.

bu arada ananem geçen hafta çok kötüleşmiş hasta olmuş biz hastaneden çıkamaz (kötü şey aklımıza geldi)herhalde deidk
çok zayıflamış..
cuma haber aldık annem hemen gitti ben eve gittikten sonra meriç ondaydı çünkü..
ctesi kardesimi üni sınavına götürüp bizde gittik manisa akhisara..
Dün çıkardılar şimd sadece ilaç tadevisi yaplacakmış. iyi dün gece annemler de döndü.
Allaha şükür..

selincim hangi spor, bende eski yakın dövüş sporu ile uğraşmştım.

bu arada ananem geçen hafta çok kötüleşmiş hasta olmuş biz hastaneden çıkamaz (kötü şey aklımıza geldi)herhalde deidk
çok zayıflamış..
cuma haber aldık annem hemen gitti ben eve gittikten sonra meriç ondaydı çünkü..
ctesi kardesimi üni sınavına götürüp bizde gittik manisa akhisara..
Dün çıkardılar şimd sadece ilaç tadevisi yaplacakmış. iyi dün gece annemler de döndü.
Allaha şükür..

geçmiş olsun canım neyse ki toparlamış.
win çu diye bişiye gidiyor

maşallah egeye.. havalar sıcak zaten kurtuldu bezden.

bende istiyorum başlamak ama çok yoğun karışık bi dönemdeyiz. halıları halı yıkamaya vericem zaten taşınmadan önce o ara başlayayım da halılar batmqasın :)
bide kayınvalide adanaya gidecek 3 hafta falan annem gelip bakıcak onla başlayalım da çiş eğitimine arada değişiklik olmasın. hem evden çıkmamış olacak. kayınvalidenin evini de batırmasın. kayınvalide titizdir de

slm kızlar
kandiliniz mübarek olsun

ben 2 gündür hiç iyi değilim
2 gün önce soğuk su içme gibi aptallık yaptım ve boğazım şişti
dün gecede ateşlendim bi felaketti bnm için hemen ilaç aldım
dr.umu aradım eğer ateş devam ederse mutlaka gel dedi
çok şükür bi daha ateşim çıkmadı
sadece biraz halsizliğim var bide sürekli terliyorum
akşamada misafirim var 10 kişi gelecek
Allahtan annem yardım ettide hemen yaptık

egeyede maşallahhhh diyorum darısı bizim başımıza inşallahhhh
fazla okuyamadım kusura bakmayın gözlerim ağrıyo sürekli yatıyorum
herkese iyi günler

müge gecmiş olsun hemen atlatırsın umarım

selin halılar gidince başla bence halılar batmasın...

esen gecmiş olsun cnm daha iyiymiş şükürr

Geçmiş olsun Mügeeee iyi bak kendine...

Ay melek seni okudukca insanın temizlik yapası geliyor birde çocukla nasıl yapıyorsun hayret
Ege ye de maşallah darısı başıma.....

kandiliniz mübarek olsun..ALlah tüm dualarımızı kabul etsin inşallahh

esencin geçmiş olsun anneannene cnm..
Allah kavuştursun sevgi-selin inş. kocalarınıza:)
egeyede maşallah..bizde daha istikrar yok oturtunca yapıyo ama altınada yapıyo annesinde iş yok galiba evde otursak başlıycazdaa:)
selin bi yerde ev taşınma dönemlerinde vs.başlamayın tuvalet eğitimine diyodu daha vaktiniz varsa taşınmaya şimdiden başlayın yada yerleşince başlarsınız..:)

bende merak etmiştim diğer ist.tayfası niye yok diye sorucaktım sevgiye seline falan..öğrenmiş olduk..

kandiliniz mübarek olsun..ALlah tüm dualarımızı kabul etsin inşallahh

esencin geçmiş olsun anneannene cnm..
Allah kavuştursun sevgi-selin inş. kocalarınıza:)
egeyede maşallah..bizde daha istikrar yok oturtunca yapıyo ama altınada yapıyo annesinde iş yok galiba evde otursak başlıycazdaa:)
selin bi yerde ev taşınma dönemlerinde vs.başlamayın tuvalet eğitimine diyodu daha vaktiniz varsa taşınmaya şimdiden başlayın yada yerleşince başlarsınız..:)

bende merak etmiştim diğer ist.tayfası niye yok diye sorucaktım sevgiye seline falan..öğrenmiş olduk..

bende öle duymuştum şu annem gelsin de bi başlarız. zaten içinde oturan çıkana kadar bayağı bi beklicez gibi :KK43:

sagolun kızlarda bir tek sorun var ege normalde sabah ya uyandıgında yada en geç12 civarı kakasını yapıyor normalde günde 1 kez ve 1 haftadır hep camaşırına yapıyor anlıyorum yapacagına annecim kakan geldiyse gel tuvalete yada lazımlıgına yapalım diyorum hayır dıyor 2 sn sonra kaka camaşırda sonrada aglıyor kaka dıyeeeeeeeee bi tek kaka sorunumuz var oda en zoruuuu:KK51:

ege pepeden canım annem şarkısını ögrendiii o söylüyor allahım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))))))))))))

Son düzenleme:
Yerim ben Egenin canım annem diyen dilini,çok güzel hareketler bunlar :-)))WC olayının da devamı gelsin inşallah.

Esen anneannene geçmiş olsun!
Müge sana da geçmiş olsun,kendine dikkat et.

Ay benim elim mi çok yavaş anlamadım,kaç saattir mutfaktayım ,tek bitmiş şeyim kek:-(Gerçi yarın akşama lazım oldukları için çoğunun altyapı çalışması bitti,salataların mesela yoğurtları kaldı falan...
Mirayı da annem götürdü,babası işten gelirken getirdi yolda uyumuş,aşkımmm

X