2009 Nisan Anneleri

merhabalar kimseler yazmıyo gerçekten noldu buraya

sevgicim bencede hastalıktan dişleri kimbilir nasıl ağrıtıyodur seniniçin dişlerini şimdi çıkarması daha iyi
keşke bizimkide gelseydide rahat etseydik
şimdi hem bebek hem demirin dişleri inş. ben delirmem

gece 3 e kdr babamız yoktu tesisat kurmaya gittiler
bu akşamda konser var oraya gidicez
amcamlarda geldi oh şenlendik biraz
böyle uzak olunca birileri gelince sevindirik oluyoruz

MelekCim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice senelere inş....
Oh evde mis parkda balkonda Esennnn kirletmeye gidin meriç ve ege altını üstüne getirsinnnnn
İnş.dedikleriniz gibi olur kızlar ama dayanılacak gibi değil doğdu doğalı huysuz ne yazık ki :-((
Oh kalabalık olmuş Müge akşam da ne güzel bir gece geçirirsiniz Duru hnm da yandan yandan oynar kesin

selamlar herkeze.doğumlara az kalmış.allah kolaylık versin.biz iyiyiz.bahsetmiştim oğuzu oyun grubuna götürüyordum haftada 1 gün.bitmek üzere az kaldı.bitiyor.kreşe yazdırdım haftada 3 gün yarım gün olucak.pazartesi çarşamba cuma günü sabah 8 den öğlen 12,30 a kadar.kendim getirip götürücem.12 eylülde baba bizi okula gönder başlıyor anlıcanız..
müge sana bişey sormak sitiyorum uygun zmanada cevaplandırırsan çok sevinirim.bodrumda ev kiralamak istiyoruz.eğer tavsiye edebileceğin bi yer varsa çok sevinirim.istersen numaranı gönder ararrım da seni.4 yetişkin 2 çocuk olucaz.ağustos ortası gibi gidebileceğiz .şimdiden teşekkür ederim
herkeze iyi tatiller şimdiden

evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun. kaçıncı yıl bitiyor..
bu cumartesi ilk kez eşim izinli saırım günübirlik bir yere gideceğiz denize..
kızım için:):)
başka birgün gelirim...insallah..

bu arada dün direksiyon kursuna basladım .süper....
haftaya da 3 gün gideceğim.

esen sende bi meleğe gitmedin ..her seferinde eyrı bir işin çıktı...

git de şu kızda rahat etsin.....

Maşallah Oğuza uyum sağlayabildi mi cnm kreşe ??
Bence de Esen hftya git bari , direksiyon dersinin iyi gitmesine sevindim inş.rahatça kullanırsın cnm

melekçim nice senelere canım ..

hasta bebişlerimizin hepsine geçmiş olsun acil şifalar..

he valla esen bak sen daha gitmezsen ben bursadan atlayıp gelicem meleğe

gideceğim inşallah..:)

şirvan nasılsın çocuklar napıyor
iyiyim canım .. çoçuklarda iyi.. her geçen biraz daha canavarlaşıyorlar işte..

sen ilk önce istanbula gel.
:)heee siz de gelin işte..

canım biz orayada geliriz.. de senin gene bir işin çıkarmış gibime geliyor :)))

hahaha...

melek ben de seni beklerim.
söz geleceğim...

selamlar kızlar sabah annem süpriz yaptı
hepimiz uyuyorduk:)ordan annemlere geçtim bakıyım dedim
melek yıldönümünüz kutlu olsun nice seneleri birlikte mutlu mesut geçirin inşallah

sevgi keremde bu gece 3,30 da ağlarak uyandı ne oluyo bende anlamıyorum gündüz babannedeydi sularla oynamış hep karnımı ağrıdı acaba bilmiyorum

iyi eglenceler ozaman mügeeeeeeeeeeeee

esen sende bi meleğe gitmedin ..her seferinde eyrı bir işin çıktı...

git de şu kızda rahat etsin.....

Bence de Esen hftya git bari , direksiyon dersinin iyi gitmesine sevindim inş.rahatça kullanırsın cnm

gideceğim inşallah..:)

şirvan nasılsın çocuklar napıyor

:)heee siz de gelin işte..

hepinize teşekkür ederım esen 3.yıl bitti

esen beklıyorum bakkkk

kızlar hadi sizde gelın şimdiden al ucak biletini şirvan uc gelllllde bunlarda görsün

tugba sizde toplanış gelın bursa tayfası ayyy ne güzelll olurrrrrr

kalırsınızda kocayıda evden sepetlerımmmmmmmmm

alıştımı oyun gruba oh negüzelllll kreşede gıdecekmiş paşaaa

benım ege gıtseeeee cevabı deniz ve şirvanda varrrr

kovarlar biziiiiiii

sagol cnm benım

melek eşin gelmese bile sen gel bizde kalırsın eşimi yollarız annesine:)valla bak ciddiyim

ara ara ateşleniyor sevgi çok mızmız

Aynen Alp öyle ara ara ateş çıkıyor hele ki mızmızlığı yedi bitirdi herkesi
inş.hemen geçer dr' mı götürsem diyorum, diş değil mi acep diye

oğuz oyun grubumuzdan çok memnundu.4 anne ve çocuklardan oluşan küçücük bi gruptuk.ev ortamında geçirdiğimiz 3 ay boyunca hem anneler hem çocukalr çok kaynaştı.biri benim kuzenimdi zaten bebeklikten beri beraberiz prensesimizle.ama artık etkinliklerimiz bitti dedi öğretmenimiz.tekrara geçmekte ben istemiyorum bitiricez.dışarda görüşelim dedik gene.perşembe gününden başlıyordu aylin ablaya ne zmaan gidicez diye ....kreş nasıl olucak bende bilmiyorum ama okul çok güzel.şehrin dışında bahçe tutmuşlar kendileri ekip biçiyorlarmış orda yetişenlerle yemekleri hazırlanıcak.yoğurdu bile kendimiz yapıyoruz dedişer.organik beslenicekler bakalım.kahvaltı ve öğlen yemeği var sonra ben gidip alıcam gelip uyuturum.evimizede yakın .çok ta güzel bi fiyat aldım.hayırlısı bakalım

bu arada melek seninde yıldönümüz hayırlı olsun bizimkinede az kaldı 4 .yılı deviricez 07/ 07 de.
sultan seni de tebrik ederim zor bişeyi başarmışsın genelde çiftdikiş olur bravo..

Melekçim nice senelere,mutlulukla ,aşkla, Egeyle!

Sultan ve Sevgi diş olma ihtimali yüksek.Hani ben çok ağlıyor falan diyordum ya Miray için,o ara ben unuttum yazmayı buraya,Mirayın da azıları çıktı.Denk gelmiş olamaz bu akdar bence.
Mızmızlıkalrı diş değilse de 2 yaş sendromudur.Mirayda acayip yoğun anlatamam.Daha merdivenleri inerken kapıyı BEN açıcam diye pazarlık yapıyor.Bide yapamayınca birşeyi çok hırslanıyor,YAPAMIYORUMMM diye ağlıyor.Bazen de büyüyünce yapıcam diyor.O zamanlarda sanki iğne vuruluyorum ya da kan alınıyor benden,o kadar geriliyorum yani:-(

Ayyy bide annem rabbiyesir,duasını öğretmiş.dün gece uyumadan önce onu okudu,bide amin,deyip ellerini yüzüne götürüyor.Sonra dua ettik,Allahım Miraya oyuncak veeerrr,mama verrrr ..... Aşkımmm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…