2009 Nisan Anneleri

SultanCım hayırlı olsun dememişim unutkanlık yazdım sanıyorum
helal olsun zayıfın olmadan geçmiş olmanda çok daha iyi seneye de zorlanmazsın
başarılarının devamını bekliyorum

slmlar kızlar sevgicim inşallah önemli bişey yoktur çok geçmiş olsunc canım ..

sultiş tebrik ederim bravo valla çocukla alttan dersin kalmadan geçebildin ..

ayşe sanada geçmiş olsun canım allah yaşatmasın birdaha..

hamişlerimize maşallahhh az kaldı ikinizinde allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahh..

melek ohh sende temizlend,n canım güle güle kirlen ..

slmlar

geçmiş olsun ayşecim nden öyle oldunki

bende sabah kalktım nasıl terlemişim sanki 1 saat koşmuş gibi
kahvaltı yaparkende bi ter bastı menepozlu kadınlar gibiydim

evimi temizledim
bebişimide uyutttum şimdi dinleniyorum çok yorulmuşum valla

durucukta dönmüş kafasını aşağıya doğru ittirip duruyo
yazık yavrum doğum pozisyonuna girmiş ama bilmiyoki normal çıkamicak :)

ayy melekkk ütü var diyince bnm ütüler aklıma geldi ama hiiiç yapacak gibi değilim valla zaten sıcaklar basıyo bana
artık kullandıkça ütülerim

yine bi denize gidesim var bu aralar biraz gireyimde son ay giremem herhalde
akşamada mangal var melekkkk buyur gell

slm kızlar,
hepinize tek tek teşekkür ederim

keremde hafif ateşli ya pazar gecesi ve dün gece hiç uyumadı ağlıyor ordan oraya atıyor kendini sakinleştiremiyorumda,pazartesi sabah ezanında uyandık eşim uyusun die aldım odaya geçtik tv seyrettik o saatte sabah 9 a kadar oturduk alan kabus gibiydi tam olarak hatırlamıyorum bile:)

nazar var gibi geliyor bide sanırım boğazlarda bişey var yaa Allah korusun ateş düşürücü verdim şimdi

alp niye ateşlendiki?

ayşecim sanada geçmiş olsun

havalar iyice ısındı bende tatil istiyoruuuuummm

başka ne yazacaktım
heh melek kolay gelsn sen yazdıkça ben yoruluyorum gözümün önüne geliyor

bizim evin 3 odası ve antresinde halıfleks var onu kaldırıp tahta parke yaptırcaz gözümde şimdiden büyüyor nasıl olcak diye

Son düzenleme:
Ya bilmiyorum ki Sultan diş olabilir mi acaba diyorum ağzını da açmıyor ki
çünkü 2 hftdır resmen hem bize hemn annemlere kan kusturdu
babam diyorki hasta sanırım dr götürürüz yarın ilacı içmiyo içse ateş düşecek 39 dereceye çıkmış
yarım kaşık zor içirmişler, kereme de geçmiş olsun inş. boğazından değildir gerçi siz dişleri bitirdiniz mi ki ??

sultan sevgi gecmiş olsunnnnnnnnnnnnnn kuzuduklara
sevgi diştir umaım sultiş senın keremde saatlerımı şaşırdı gecen akşamda öyleymiş umarım hemen gecer

müge gelıyorum bekle benııııı biz 2 gündür dışarıdan yıyoruz bugunde öyle

afıyet olsun cnm

sersem gibiyim cok uykum var işlere devam sizlere iyi sohbetler

Son düzenleme:
iyi gecelerr ..

keremşantime,alp demire geçmiş olsunn ben bunları yazarken geçmiştir bile umarım...kıyamam kuzucuklaraa

ayşecim sanada geçmiş olsun cnm..niye bayılmışın gittinizmi dr.a..Allah korusun bi tahlil yaptır cnm..

yorulmuşum .bende oturunca anlıyorum..tatlı rüyalar herkesee

yok cnm arkalar boş hala yada ben farketmedim çıkmak üzeredir belki ağzını açtırmıyor ki dediğin gibi..
bugün okuttum burda bi yakınımıza kadın esnemekten okuyamadı gözlerinden yaşlar aktı
umarım bu gece uyuruz
pztesi sabahı kalktı melek saat 5:30 du

geçmiş olsun diyen teyzoşlarımıza teşekkür ederiz

ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİZ İÇİN..şimdi çok iyiyim Allaha şükür..hamile olmadığıma eminim..reglm cünkü..nedeni de bu zaten fazla kan kaybettim tansiyonum düsmüs..yogun bi günde geçirince vucudum isyan etti...

kızlar 18 gün sonra kpss var ve ben henüz hiççç çalısmadım..son günler ama biraz test çözeyim diyorum bi türlü başlayamıyorum bu yogunluga bi durrrrrrrrrrrrrrr demek istiyorum hergün bişey çıkıyor mutlaka..çalısayım dimi kızlarr biraz destekk lütfennnnnn....(

günaydın arkadaslar...

tuğbacım eceme geçmiş olsun. çok şükür atlattınız...

melekcim ohh tertemiz oldun..

ben internneten ütüleme aldım.. 20 parça 15 tl..
birsürü esya ütülendi gelecek..

birde temizlik şirketi çağırmıştım yine internetten aldım..
çok memnun kaldım yine aldım..
hatta işyerndeki arkadaslara da söyledim.
tam on kişi aldı:)

hasta kuzulara geçmiş olsun..
okuduklarımı yine unuttum..

direksiyon dersi alacağım 2 tane kursla gittim konustum.
8 10 saat..insallah bugün baslarım.

SultanCım bizim de üstte iki kaldı ama dün bakmaya çalıştım ondan değil sanırım, babam parka götürmüş güneş mi geçti acaba hani enf.olsa çok huysuz ve iştahsız olur her zamanki gibi yiyor az az, gece de ateşlendi öğlene kadar bekleyecem olmadı dr a götüreyim diyorum gerçi ateş biraz azaldı gibi pek ölçtürmüyorda gerçi gece 38,5 du
22:00 da yattık 24,30 da kalktık 02:30 da yattık 04:30 da kalktık ne zaman yattık bilmiyorum 7 de kalktık gene
çok uykum var ama ağlamadı hiç hep sohbet etti genelde ağlar gece kalkarsa.....

üffff ne çok dolmuşum çok uykum var :-((

AyşeCİm çalış tabi hatta kağanı bırak annenlere çalış bak sultana nasıl azimle çalıştı ve sınıfını geçti sizinde senede bir oluyor bu sınavlar kaçırma cnm....

slmlar
hasta bebişlere geçmiş olsun
inş. biran önce iyileşirler

ben fenalardayım bu sıcaklar beni öldürüyo
sabahları ter içinde kalkıyorum ki gecelik giyiyorum incecik
yakında çıplak yatıcam
nefeim daralıyo valla kalbim sıkışıyo arada küt küt bi atmaya başlıyo ölüyorum zannediyorum

biraz önce ütü yapayım dedim kendimden geçtim resmen bıraktım bunaldım
kızda ittirip durdu bende oturdum şimdi
meydanda festval varmış eşim aldı işi abimde geldi demir dayısına nasıl sarılıyo ki
ilk gördüğünde hiç kimseye gitmez kan çekti :)

Günaydın.....

artık kimse yazamıyor neyse ben gene de yazayım, Alp dün ve bu sabah resmen deli etti gece gene ateşi çıkmıştı sabah ilk uyandığında iyiydi şimdi gene huysuz valla annemler nasıl dayanıyor bilmiyorum akşam bağırdım ben artık ne yapsan onu yapma bunu deme demesen niye sustun kafam resmen kazan gibi :-((

çok uykum var gitgide korkuyorum napıcam ben diye

günaydın..

sevgi çok zor yaa...

annem de dün yüzü kıpkırmızı olmuş tansiyonu çıkmış sinirden..
deli etmiş bizim kiz..

herkes haklı çocuklar haklı anneler annaneler ...
demek ki annelerimiz böyle yaşlanmış.

Ay EsenCim bilmiyorum ki nedir bu böyle annemde çıldırma noktasında az kaldı diye diye oyalıyorum kadıncağızı işte
şimdi aradım kahvaltısını da etmemiş armut yemiş sadece sabah sabah yemem diyor birde şimdi ateşi de yokmuş ama gene de dr a götürsem mi bilemedim nedir bu huysuzluk ya...

günaydın..
kagan bey uyuyor bende bi bakıp cıkıcam..biraz ders çalışmam lazım..
sevgicim allah yardımcınız olsun..ama gececek inan..canını sıkma bebek dogunca ikisi bir nasıl olacak diye eminim alp durulur o zaman kadar..bak meriç de aynıymış dönem dönem oluyoo böyle inatlıkları ama gececek..

masallah kagan beni bu ara pek yormuyor..artık bize çok uyumlu..eskiden nezordu diyorum yanımda cesit cesit çorba taşırdım şimdi maşallah dısardada olsak bizimle yiyor..kendini çok iyi ifade ediyor..hayırlısı ile bezide bıraksaydık cntam baya hafifleyecek..bezide tatil dönüsü bıraktırmaya karar verdim..gittigimiz yerlerde yatakları filan mahveder diye korkuyorum..
neyse şimdilik çıkıyorum 10 dkya uyanır paşa azcık test çözerim..herkeseee mutluuuuu mutluu günlerrrr::))

slmmmmmmm

sevgi hasta oldugu için huysuzdur canım diş demiştin ya gecıcek allahın izniyle annannelerede sizlerede zor sizlerde işden cıkıp o yırgunlukla annnalerınde yaşı var o yaştan sonraa allah kolaylık vesinnnnnnnnnn

ayşe sende başaracaksın inşallah sultan gibiiiiiiiiii

bizim bugun evlilik yıldönümümüz bakalım akşama neler olacak

bursada önümüzdeki ay sonu dügün var daha öncede yazmıştım eşimle dügünden sonra kalalım demiştik eşim sanırım dügüne gelemicek bende dügüne gelip dönücem herhalde cok üzüldüm daha kesin bişey yok ama

havalar sıcak güzel tabi kimseler ugramaz
halılarımda yarın gelıcek yerleşecegım inşallahhhhhhhhh

esen en kısa zamanda beklıyorum bak haftaya işin yok cumartesi beklerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…