2009 Nisan Anneleri

Gece bez olayı için de:
Geçen sene 2 arkadaşım alıştırmıştı ,onalr gece belli saatlere alarm kurmuşlar,o saatte götürmüşler çişe.İlk gün daha sık,sonraki günler saatleri daha seyrelterek.3 günün sonunda tamamen alıştılar demişlerdi.Yataklar için de altı muşambalı alezler var,onlardan alın derim.WC eğitimine başlayanlar ve başlayacaklar için de kolay gelsin.

ilahi Miray ben atacaktımmm :))) çok güldüm valla Elif demekki her şeyi beraber yapıyorsunuz çocuk benimsemş artık ,
kayra için tuvalet eğitimide çok erken bence kuzucum beziyle o kadar mesut ki

Ay öyle ki,Yerden birşeyi veriyorum,ama ben alcaktıımmm,diyor.Sonra eline verdiğim o şeyi aynı yerine koyuyor,bir daha kendisi alıyor

ayyyyyyyyyyyyy elif aynen egeyi anlatmış kapı calar ben tam acıcam ben ben benennnnnnnn ışıgı kapatcam ben ben ben uykusu tam akşam üzeri 6 cıvarı geluyor uyutmamaya calışıyorum 8 kadar dayanıyorum cok mız mız oluyor ama yapacak bişey yok seni cokkkkkkkkkkkkkkkkkk anlıyorummmmmmmmmm

Günaydın....

Elifff aynen Alp i anlatmışsın dün deli etti resmen bizi sabah ta 7 de kalktı yanımıza aldık süt istedi verdim tekrar uyumuşuz 10 da kalktık dedim uyutmayayım geç kalktı ya babaanneye filan gittik bebiş gördük, eve 5 de geldik yıkadım 6 da ilk defa tv karşısında gofret yerken uyuya kaldı dedi uyanmaz 7 de kalktı bir sinir sorma en sonunda babası viaporta götüreyim dedi bende yemeğini yanıma aldım dışarıda yedirdim üstünede dondurma yedi artık bizede vermiyor hepsini o yiyecek)

Evet Elif viaport AVM ist.gelirseniz beklerim mutlaka bizim ev oraya 5 dk , hiç sıkılmıyoruz bir gitmede bitiremiyoruz gezmeyi valla dün babası gölde kaplumbağa da elletmeye çalıştı seviyor hayvanları ALp....

Bakalım bugün nasıl geçecek allah anneme sabır versin valla:-((

günaydın
o huysuzluklar dün bizde de tavandı bide öksürük ve sümük var. sormayın çıldırttı beni. çok yoruldum bişi de yemiyor. açlıktan da sinirleniyor. azcık yüyor hoplayıp zıplıyor o enerji bitince yine mız mız. bide meem meme diye ağladı durdu. unutamadı gitti. rahatsız olduğundan herhalde aklına düştü off

günaydın güzeller hepimize mutlou haftalar olsun inşallahh ayy yazdıklarınızı okuyunca bez konusunda kararsız kaldım ecemdede şu anda hiç bir belirti yok aslında henüz tam olarak hazıre olduğunu sanmıyorum zaten haftaya başlayacaktım ameliyattan sonra biraz iyileşsin dedim hayırlısı olsun bakalım ..

sevgi ve selin arada bunların inadı tuttumu tutuyor ecem çok inat ya sizdede durum aynımı koç burcu nasıl olsa bu kuzular:))
ecemin konuşması çok ilerledi maşallah biranda açıldı gören şaşırıyor maşallahh :))

bende avizeleri değiştırdım yarın mutfağa duvar kağıdı yaptırıyorum bakalım nasıl olucak bugün biraz dolap içlerine giricem yarın ilgilenemem öpüyorum hepinizi..

Sorma valla TuğbaCım biz boğa yız ama aratmıyoruz sizi inatda sabahta gitmek istemiyorum diye ağlıyor...
Kolay gelsin sana becerikli hatun benim de dolaplara girmem lazım ama artık herşeyi iş çıkışına bıraktım....
Bu arada hasta bebişlere geçmiş olsun...

inat diyince kayranın üstüne tanımam sağolsun keçi gibi istemedği bişeyi asla yapmıyor,
aç çıldırıyorum ama yemek yemiyor halsiz kalıncada mız mız offf biran önce iyiyleşsin
yemek yedirmeyim diyorum ama aç kalıncada başka şeylere ağlıyor çikolata sakız diye ağlıyor ama yemek yemiyor ağlıyacağım valla sinirimden şaşırdım kaldım (((

slmlar

babamız gitti
demir yatağa geldi bak anne baba yok dedi evet annecim uçağa binip gitti dedim
işe gitti dedi artık biliyo demekki hiçte bişey söylemedi babasının yanında yaptığı şımarıklıklarıda yağmadı
1 haftadır doğru düzgün kahvaltı yapmayan çocuk bugün ne verdiysem yedi maşallah

elifcim acaba uyku konusunda çokmu baskı yaptında şimdi uyumak istemiyo
madem ağlıyo senin yaptıklarına sen yapmadan önce ona yaptır demirde öyle
biri geldiğinde kapıyı ben açarsam mutlaka o gelen kişi 2. defa gelmek zorunda kalıyo
çünkü demir ağlayarak ben açıcaktım diyo hadii yeniden çıkılıyo kapı çalınıyo ve demir açıp hoşgeldin diyo
misafirperver olcak oğlum :))

demirde inatçı ama burçtan değil babasının huyundan acayip benziyolar huylarıda
zaten hiçbişeyi bana benzemiyorki :))

dün aksam karşı komşu seslendi gel çay içelim diye gittik.

meriç ayak koska sının altı olan kısımdan ayagının iç.ine doğru basıyor dedi.

içim içimi yiyor... cuma günü götüreceğiz.. içim sıkıldıı..

canım komşunuz doktor mu ki?

doktor değil..
onun kızınında öyle imiş. çocukken.

bende bakınca gerçekten öyle gibi...
çok pimpirikim bir sürü şey okudum sabahtan beri..

doktor değil..

interneten okudukça daha çok strese girersin. önemli birşey çıkmayacak inşallah sen rahat ol. hem daha ufaklar bişi olsa bile düzelir zor ama üzülmemeye çalış...

merhabalar
anca temızlık bıtt yemeğ kodum selenı doyurdum bı bakayım dedım
akıllı bıdık mıray valla ben artık bısey yapıcaksım selen onu getır dıyorum yoksa aynı sorun bızdede oluyo kapıyıda beraber gıdıyoruz ama o acıyo bıde bu ara yemeğini kendi yicek illa doke saca yıyo yesınde napayım ben razıyım toplamaya
allah kavustursun muge
bunların hepsi inat burcunun ozellıklerını tasıyolar :)
burcu tatıle gıtmıs gule gule elenır ınsallah
sultanda yok bayadır
ferıdede sınemle buluşmuş ne guzel demek sınem ondan yok bayadır
esencım endıselenme
selendede var sağ ayakta içe basma ben doktora goturdum hemde kemık hastanesıne daha ufatı 1 yasındaydı doktor bısey yok buyudukce duzelır dedı duz tabanlıkta yok egzersız verdı buyudukce duzelır erken yurumus kasları zayıf dedı bızde tek ayakta var ama bazen yapıyo bazen duzgun yuruyo:)

doktor değil..

canım telaş yapma inşallah önemli bişey çıkmayacak kendini üzdüğünde yanına kar kalacak

Allah kavuştursun sağlıklıca inşallah ,
bize pek gelen olmadığı için kuzum sadece babasına kapıyı açıyor keşke bende ailemin yanında olsaydım ((

esen sıkma canını keremin ayağınıda öyle zannediyorduk
öyle çıkmadı heleki bilmeyenleri pek takma
için rahat edecekse sen yinede götür cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…