o çevreye bende gıcık oluyorum büyükler sürekli biz sizi 1,5 yaşında alıştırdık yok geç kaldınız yok bilmem ne..eskiden bu bezler yoktu ki..onlarda elde yıkadığından biran önce kurtulmak istemişler bezden halbuki ne kadar yanlış...melis te sinyal vermedi hiç hatta gece 2 kere bez değistirdiğimi biliyorum..bir deneyelim dedik, ve kaptı görünüyor şimdilik..sadece kaka sornumuz var gibi ama o da normal..kakalarını bir parçaları olarak görüyorlarmış bu yaşta..bizde her kaka yaptığımızda bay bay kakalar diyip sifonu melise çektiriyorum...arkadaşlarıyla oynamaya gitti diyorum...gece de 1 kere oturtuyorum o kadar..geçen karpuz çok yemişti o yüzden yapmış altına..hemen uykuda değiştiriverdim..allahtan havalar sıcak..yoksa kışın asla cesaret edemezdim..kendi adıma bi özeleştiri yapmam gerekirse farkettim ki yaz geldi hava ısındı ela artık tuvalete yapsın diye bi karar aldım ama ela bana ben artık tuvalete yapıcam diye bi sinyal göndermemişti henüz o halinden çok rahat :) sonra dedim deniz napıyosun popo onun kaka onun sana ne hep bu mantıkla büyüttüm elayı şimdi ne değişti neyse fazla ısrar etmeden toparladım hemen ve sadece o günden bile etkilendi ela gece bezini bağladığım halde çişini altına yapınca bi suçlulukla ağladı anne çiş yaptım diye..ama durumu anlamam için iyi oldu..ne zaman hazırsa o zaman yapsın,ben de o da ne gerek var stres olucaz di mi :) çevreden her ne kadar etkilenmicem desede insan ki ben kimseyi dinlemem yine de etki altında kalıyosun ister istemez..kendi dr umuz ela herşeyi her derdini çok iyi anlatıyo tuvalete de geçebilir kolaylıkla demişti ki dr umuza çok güvenirim ama herkes kendi dalında konuşmalıymış cidden o bi pedagog değil ben bile annesi olarak bu deneyimden sonra anladım elanın daha hazır olmadığını..
yerim ben onu dilli alp bıcı bıcııı eline sağlık koluna sağlıkk sevgii:))Günaydın güzel anneler....
inş.hemen alışırlar çocuklar bende temmuzda başlarım inş.bir aksilik olmazsa geceden çok korkmuyorum çünkü Alp geceleri pek yapmıyor sabaha kadar tutuyor...
Dün canım annem patates salatası yapmış, sigara böreği sarmış bende kek yaptım börekleri kızarttım o kadar güzel geçti.... ALp de bayadır ben kek yapmamıştım eline sağlık anne koluna sağlık anne çok güzel olmuş deyip yedi valla)
selincim ALlah gönlünüze göre versin inş.hayırlısıysa olsungünaydın geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ederim. sağolun...
biz de bu ara ev bakıyoruz bi ev beğendik gibi ufak ama ancak o kadar paramız var. idare edicez artık. şuanki eve de yakın. bu akşam ev sahibi ile bir görüşeceğiz. hayırlısı ise olsun inşallah...
tuğba cam kilidide taksanıza extra Allah korusun her yere yetişiyolar artık biz taktık bütün camlara içimiz rahatladı..Selam kızlarr...birkaç gündür annemler buradaydı giremedim.gezdik tozduk güzel geçti
tuğba çok geçmiş olsun ameliyat kelimesi çok ürkütücü olsada bu operasyon çok kolay oluyor ve çocuk sonrasında çok rahatlıyor inşallah çabucak atlatırsınız.
tuvalet konusunda ecrin kakasını yapınca söylüyor ama tuvalete oturmayı reddediyor çişinin farkında değil henüz.bende oluruna bırakmaktan yanayım.zaten son zamanlarda o kadar yaramaz oldu ki bir de tuvalet olayıyla kendimi yıpratmaya gözüm kesmiyor.her yere tırmanıyor camları açmayı beceriyor sineklikleri sabitledik ama sonuçta incecik bi sineklik ittirse yırtılır allah korusn.hep peşindeyim hep gözüm üstünde devamlı dil döküyorum artık yoruldum
ısrar etme minee söylemesi kolay belki ama zaten yemiycekse yemiyo sen yıprandığınla kalıyosun..hatırlarsın belki 1 ay kadar önce umut bi gün boyunca 2 lokma yedi diye seviniyodum hastalıktan..iyileşince telafi eder annesi iştahı açılıyo zzaten hastalık geçince..düşünsene bizimde canımız hiç bişi istemiyo hastayken..kayra saat 10. dan beri açççççççç sabahta doyası yemedi delirmek üzereyim kızlar ne zor ya çok kötü alıştırdım ben yemeği hep şamata su , biblo, mikserle yiyor şimdide hasta olduğu için hem iştahı yok hemde artık onlar ilgisini çekmiyor aç karnına uyudu tekrar((((((((((((((((((((
napiyim görürsün eve geçince zorluğunuÇabuk pes ettin Müge)
eeee hazır olması önemli tabi bizimki de inattır bakalım daha bir ay var benim denememe
zaten başlayınca biryerlere gitmemek lazım....
bizim dışarı çıkmama gibi bi lüksümüz yok cnmgeçmiş olsun canım..refl..r çok iyi geliyor bu durumlarda araştır istersen..
hayırlısı olsun..umarım anlaşırsınız..
afiyet olsun hem sana hem alp e hem de içindeki kuzuya..
ben sabiha paktunayı çok beğenmiyorum açıkçası..bazı fikirleri ii olabilir ama her çocuk farklı ve bunu en iyisi o çocuğun annesi anlar hazır olup olmadığını..
canım keşke pes etmeseydin..ilk 2 gün zor oluyor ama sonra onlarda alışıyor..ama şu var ben melise 10 gündür öğretiyorum ve toplasan 3 kere çıkmışımdır uzun süre sokağa..onda da tuvaletini hemen yaptıktan sonra çıktık ve kısa mesafelere gittik..dışarda zor oluyor biraz..
oooo maşallah yaaa iş abur cubur olunca hemen bitiriyo sıpalargunaydın..
dun kaganın ateşi çıktı ama be sucumu biliyorum..m.x dondurmaların bitanesini tek başına yedi..eline verdim hemen yanına dönup bende yiyecektım 2 dk da nasıl bitirmiş anlamadım ınanamadım boş cubugu göunce..hemen su içirdim ama yinede şişti bogazı oda ateş yaptı.. şimdi çok halsiz
ayy ayyy demirde bi ara öyleydideselin ve deniz allah gonlunuze göre versın evınız olur ınsallah
şirvancım allah sanada guc versın canım bıraz gezmıssın ııyı olmus
ayse gecmıs olsun kağana
muge bende denedım ama cısını yapıyo ve anlamıyo daha sanırım soylemıyoda bu ara ev hastane gıt gel devam olunca dedım bos ver bakalım bıtsın su dert baslıcam bu sefer ıstıkrarlı bı sekılde :)
elıf ne zamandır gırmıyosun canım hayırdır
tuğbacım ecemde sıkıntısız atlatıcak ınsallah sıkma canını bende hem genız etı hem bademcık oldum kucukken
sultan sen de yoksun bayadır
denız ela hanıma masallah kucuk yuzucu
ben bu ara gırıp okuyorum sızlerı ama yazmaya pek fırsatım olmadı kaynanam hala hastanede daha 1 haftası var sanırım 3 gundurde yatılı mısafırım vardı pek zamanım olmadı anlıcanız selende bu ara ıyıce huysuz anne annne sureklı teepemde annanesi yemek yedırcek sen gıt dıyo annem gelsın ne kımse uyutabılıyo ne alt değiştiriyo hepten costu
GECMİŞ OLSUN KAGANA EEE annesi suc sende :)gunaydın..
dun kaganın ateşi çıktı ama be sucumu biliyorum..m.x dondurmaların bitanesini tek başına yedi..eline verdim hemen yanına dönup bende yiyecektım 2 dk da nasıl bitirmiş anlamadım ınanamadım boş cubugu göunce..hemen su içirdim ama yinede şişti bogazı oda ateş yaptı.. şimdi çok halsiz
kolay gelsin seher zor iş hastane kız ah ahhhselin ve deniz allah gonlunuze göre versın evınız olur ınsallah
şirvancım allah sanada guc versın canım bıraz gezmıssın ııyı olmus
ayse gecmıs olsun kağana
muge bende denedım ama cısını yapıyo ve anlamıyo daha sanırım soylemıyoda bu ara ev hastane gıt gel devam olunca dedım bos ver bakalım bıtsın su dert baslıcam bu sefer ıstıkrarlı bı sekılde :)
elıf ne zamandır gırmıyosun canım hayırdır
tuğbacım ecemde sıkıntısız atlatıcak ınsallah sıkma canını bende hem genız etı hem bademcık oldum kucukken
sultan sen de yoksun bayadır
denız ela hanıma masallah kucuk yuzucu
ben bu ara gırıp okuyorum sızlerı ama yazmaya pek fırsatım olmadı kaynanam hala hastanede daha 1 haftası var sanırım 3 gundurde yatılı mısafırım vardı pek zamanım olmadı anlıcanız selende bu ara ıyıce huysuz anne annne sureklı teepemde annanesi yemek yedırcek sen gıt dıyo annem gelsın ne kımse uyutabılıyo ne alt değiştiriyo hepten costu
güzel bayanlara günaydın demek istedim ..
iyi günler geçirmeniz dileğiyle by..