selincim kiradamıydınız...
slm kızlar hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için gerçekten insan böyle zamanlarda bazı şeyleri daha iyi göruyormus soylenen en ufak bir söz bile benim için o kadar önemliki iyi yada kötü bir deneyim inşallahh bizde kolay atlatıcaz allahın izniyle..
yasemine çok geçmiş olsun canimm acil şifalar..
ayşe hoşgeldin canım ..
sevgi sende çok yorulmamışsındr ınşallahh kolay değill hem çocuk hem hamilelik allah kolaylık versin canım ..
günaydın geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ederim. sağolun...
biz de bu ara ev bakıyoruz bi ev beğendik gibi ufak ama ancak o kadar paramız var. idare edicez artık. şuanki eve de yakın. bu akşam ev sahibi ile bir görüşeceğiz. hayırlısı ise olsun inşallah...
inşallah olur selin hayırlısı olsun..darısı olmayanların başına :)) biz de bakıyoruz arada krediyle alalım mı diye ama ciddi ciddi düşünmedik hiç..bizimde aynı sizin gibi olur alırsak...çok borca gireceğimize küçük olsun hesabı..
Maşallah kağana bizim ki sağolsun sabahın yedisinde ayakta :-((
geçmiş olsun canım..refl..r çok iyi geliyor bu durumlarda araştır istersen..sağol Sultan ,
ishalde oldu üstüne ya offffff bende internetten araştırıyorum neler yapılmalı diye
hayırlısı olsun..umarım anlaşırsınız..günaydın geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ederim. sağolun...
biz de bu ara ev bakıyoruz bi ev beğendik gibi ufak ama ancak o kadar paramız var. idare edicez artık. şuanki eve de yakın. bu akşam ev sahibi ile bir görüşeceğiz. hayırlısı ise olsun inşallah...
afiyet olsun hem sana hem alp e hem de içindeki kuzuya..Günaydın güzel anneler....
inş.hemen alışırlar çocuklar bende temmuzda başlarım inş.bir aksilik olmazsa geceden çok korkmuyorum çünkü Alp geceleri pek yapmıyor sabaha kadar tutuyor...
Dün canım annem patates salatası yapmış, sigara böreği sarmış bende kek yaptım börekleri kızarttım o kadar güzel geçti.... ALp de bayadır ben kek yapmamıştım eline sağlık anne koluna sağlık anne çok güzel olmuş deyip yedi valla)
ben sabiha paktunayı çok beğenmiyorum açıkçası..bazı fikirleri ii olabilir ama her çocuk farklı ve bunu en iyisi o çocuğun annesi anlar hazır olup olmadığını..herkes bi başlangıç yaptı tuvalet olayına..bende geçen gün çok pişik olmuş çıkardım..çıkarmışken de ela çişin gelince söyle falan dedim kaç kere lazımlığı da odasına koydum görsün ki aklına gelsin diye ama hep yere yaptı çişini ve fark ettim ki çişi gelince oyundan hiç fark etmiyo demek ki hazır değil daha ama kakası gelince ben başka odada olduğum halde oturup yapmış çünkü onu fark etmesi kolayela da gözlemlediğim bu..
sabiha da çiş ya da kakadan birini yapıyo diğerini yapmıyosa hazır değil daha kısa süre sonra tekrar deneyin demiş bi yerde..1 ay sonra tekrar bakarım..çünkü ela benimle konuşurken çiş yapıyo ama hiç oralı değil yani umut yok o konuda :) bi de gece de kuru kalkmıyo henüz daha zamanımız var demek ki bizim allah herkese kolaylık versin bu konuda..
canım keşke pes etmeseydin..ilk 2 gün zor oluyor ama sonra onlarda alışıyor..ama şu var ben melise 10 gündür öğretiyorum ve toplasan 3 kere çıkmışımdır uzun süre sokağa..onda da tuvaletini hemen yaptıktan sonra çıktık ve kısa mesafelere gittik..dışarda zor oluyor biraz..slm kızlar
pek okuyamadım çıkıcam demir bey uyanmak üzere
çiş konusunda ben pes ettim hihihihi
çünkü evdeyken hiç umursamıyor aynen denizin dediği gibi salyo
annecim çişin varmı diye sorduğumun 2 dk. sonrası bakıyorum yapmış
bide bizim salon halıfleks zırt pırt nasıl silicem
hep dışarılardayız o zmnda olmuyo gelse nereye yaptırıcam biraz daha beklesin
belki ananesi bi el atar :)))
ama gece hiç yapmamıştı bezine
bu arada yatak koruyucuları var ben onlardan alıcam
herkese hayırlı cumalar
:) tabi beğenip beğenmemekte serbestsin ama bi yanlış anlaşılma oldu sanırım..anne hazır olunca çocuk tuvaletini öğrensin değil,çocuk hazır olunca tuvaleti öğrensin diyo..tabi çocuk anne ben hazırım hadi öğret demiyecek yine buna çocuğu en iyi tanıyan kişi anne karar verecek aynı şeyi söylüyoruz yani..