Selam
Aslında ben arada girip okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor,hatta son girdiğimde yazıyordum tam,şarj bitti,yarım kaldı yazdıkalrım.
Bide şu sıra Miray çok huysuz,öğlen uyumadığı için akşama doğru çok feci oluyor.3-4 gün 2 senede hiç ağlamadığı kadar ağlamıştır.Birşeyi yapmak istiyor ama ağlamaktan anlatamıyor da.
Herşey için ,ama ben yapçaktımmmm ,diyor,ama derken ağlayarak söylüyor vs vs Kapıyı kapatıyorum ama ben kapatçaktımmm,hadi yeniden aç kapıyı Miray kapatsın.Çöpü atıyorum,ama ben atçaktımmmmm ,hadi çöpü al ,Miray yeniden atsın.Bunları yapmaktan hiç sıkılmıyorum defalarca da yapabiliirm,ama beni üzen,bunları yapmaya itiraz etmediğim halde ,Mirayın ağlaması,ve susmak bilmemesi.
Geçen bizim yatakta zıplıyordu.Zıpladıkça çarşaf buruşuyor ya,tutturdu ,onu düzelt de düzelt.Düzeltiyorum ama oturduğu yer illa hafif dalgalı oluyor ya,ona sinir oluyor,düzelt düzelttt!Ama nasıl ağlıyor.Uykudan yapıyor die düşünüyorum,ama uyumak da hiç istemiyor ,öğle vakti kucağıma alsam ,uyku lafı açmadığım halde,uyumayalımmmm diyor.
Uykuyu kendi haline bıraktım,ne zaman uyursa uyusun diye.Öğlen uykusu uyumadğı halde gece 10 dan aşağı uyumuyor,sabah da en geç 8 de ayakta.Demek uykuyu sevmeyecek,eşim de zaten çok uyumaz,haftasonları bile erken kalkar.
Ayyy neyse çok uzun oldu,bayadır yazmamıştım ya ona sayın hehehehhee