maşallah ayakkabılarını giyiyor he:)allah kavuştursun mügee..
bende her şeyi ben yapıcam demesini seherin formülle çözdüm..ben bi iş yaparken bişey lazımsa ela getirir misin şunu yapar mısın falan diyorum..işe yarıyorum bende bişeyler yapıyorum diye çok seviniyo :)) mesela evden çıkarken tv yi kapatmak elanın işi..hadi gidiyoruz diyorum dur tv yi kapatayım diyo artıkayakkabılarını da kendi giyiyo hemde ufacık bi yerden bağını geçirerek asla elletmiyo o giyene kadar bekliceksin..neyse bi süre böyle olacaklar sonra kalk netin başından şunu yap kapat o tv yi yardım et falan dicez kimse duymucak o zamanda
esencim bencede bi dr git o söylesin cnm belki hiç bişey yok boşuna gününü mahvediyosun..
ohh afiyet olsun cnmslmmmmmmmmmmm
nasılsınız
esen sıkma canını yoktur bişey
götürde icin rahatlasın
ay bende sabahtan beri temızlık yaptım öldüm yorgunluktan eşimde şimdi geldi yarın işe gıtmıcek müge kulakların cınlasın kız mangal var haydi gelin:))))))))
esen belki beni tanımıyosun çok nadir yazıyorum ama yazdığın konuyu görünce cevap yazma ihtiyacı hissettim.benim kızımdada var içe basma.doktora götürdüm hemde çok ünlü bir prof.a (belki için daha rahat eder)
nehirde düz tabanlık varmış.ve düz tabanlığın yanı sıra içe basmada var..sonuç hiç birşey yapmıcaz dedi.hiç bişeyde olmaz dedi.7 yaşına kadar düzelme ihtimali varmış ancak düzelmezsede herhangi bir sorun yaratmaz dedi.7 yazşından önce çocukların düz taban oldukları anlaşılmıyormus zaten çünkü o zamana kadar ayağın şekillenmesi devaö ediyormuş.bize birkaç egzersiz verdi ama şimdi yapamazsınız çocuğun aklı ermez dedi.ilerde yapın bu egzersizleri dedi(parmak ucunda yürüme egzersizi yada ayak parmaklarıyla kağıt taşıma egzersizi gibi.)
özel bir ayakkabı giyinmesi gerekiyormu diye sordum.hayır dedi özellikle o ortopedik diye satılan içinde yükselti olan ayakkabıları giydirme dedi..o yükselti alttan bastırınca kaslARINDA GELİŞMEDE SORUN OLUYOMUŞ GİBİ Bİ AÇIKLAMA YAPTI.NORMAL SPOR AYAKKABILARI İYİDİR DEDİ .AYAKKABIDA DİKKAT ETMEMİZ GEREKEN ŞEY:KATLADIĞIMIZDA TOPUĞU PARMAK UCUNA DEĞMESİ GEREKİYOMUŞ YANİ YUMUŞAK AYAKKABI OLCAKMIŞ
işte bu kadar..geçmiş olsun:)