2009 Nisan Anneleri

gecmiş olsun tugba sorunsuz atlatırsınız amelıyatı inşallahhhh
ehehhe bizde öyleyız günde 3 -4 kapı yapıyoruz :):):):)
park deniz kenarı komşular akrabaalar v.s
umutun agzını yerım mc donolsıda biliyor sıpaaaaaa

bu akşam eltımın oglunun kep töreni var oraya gıdecegız 8 gibiiiiii egeyı zorla uyuttummmmmm işlerımı halledeyımmmmmm byeeeeeeeeeeee

kayra bugün öksürüyor havalar mı çarptı acaba bi güneşli bi rüzgarlı hafta sonuda eşimin iş yeri ile pikniğe gidilecekmiş inşallah kayra iyileşir o zamana kadar
ıhlamurda kalmamış evde başka ne iyi geliyordu ki öksürüğe ??

ıhlamur aldırabilirsen dışardan minecim içine taze zencefil rendele bide çubuk tarçın at öyle içir kayraya..
onun dışında bir kaşık balın içine birazcık karabiber atıp içirmeyi dene genelde pek sevmiyorlar...geçmiş olsun cnmm

herkese merhabalar....
beni özleyen ve özlemeyen herkese merhaba....

bugünlerde bilgisayar benim için bir hayal oldu ...
sizleride özlemedim değil ama inanın fırsat bulamıyorum...

allaha şükür sağlığımız iyi... çok şükür ... umarım sizlerde iyisinizdir..

bu arada ben gene aydın çıkartması yaptım ..10 gün kaldık... geldik.

ıhlmuru yarın lırız artık bllı krabiberi deneyeceğim teşekkürler unutmuşum çok sağol

hoşgeldin Şirvan ,
iki kuzuyla iyi mücadele ediyorsun Allah kolaylıklar vesin gezmeyide hallediyorsun maşallah

Son düzenleme:
ılık suya bal limon verdim zorla, uyuyacak bakalım hafif ateşi var inşallah gece yükselmez inşallah ateşi
,
eşim bu çocuğu ne zaman doktora götürsek hastalanıyor diyor hemen kapıyor ne var yoksa ((

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

urla,eftelyasu,bursasu+,

gecmiş olsun kayraya hemen kapıyorlar hastalıgı egede öksüüyor bi kaç gündür ballı kararbıber yapıp sırtına sürtüm bu akşam bakalımmmmmmmmm

iyi geceler kızlar bu aralar giremedim
hep dışarıdayız sabahtan işlerimi halledip demiri uyutuyorum kalkıncada denize gidiyoruz bu akşamda bodruma indik yemek yedik demirde çok eğlendi parka gittik

yolda uyudu bnmde hiç halim kalmadı
sabahtan evi temizlemiştim
sonra dişçiye gittim
dolgu yaptırdım neyseki kurtuldum hemen uzatmadı

şirvan gelmiş hoşgelmiş özledik tabiii keşke daha çok girebilsen cnm ama 2 çocukla gerçekten çok zor olacak ben şimdiden korkmaya başladım

kayraya geçmiş olsun
ecemede çok geçmiş olsun biran önce alınsın genizeti rahat etsin kuzu

herkese iyi geceler

Günaydın kızlar...

Dün akşam görümcemin evine gittik iyice gözüm korktu bebiş ilk gün hstde çok iyiydi uyuyordu dün hiç uyumamış ufacık geldi gözüme napıcam diye sardı beni bir telaş, ama kuzum çok usluydu arabalarını veriyor o daha küçük ben büyüğüm diyor pamuk gibi elleri var çok güzel diyor )
En azından Alp tarafından sorun olmayacak kuzenim benim diyor illa eve götürelim diyor...

Şirvan allah kolaylık versin cnm yakında seni daha da anlayacağım eminim )

Şu erkekler çok düşüncesiz eşimin teyzesi vardı yeni eve gelmedi hiç bebek için bursa dan geldi
Teyze hadi bize gidelim diyor hem saat 9 olmuş hemde evi mok götürüyor valla dedim teyze yarın akşama beklerim evim savaş alanı gibi sabahları zor çıkıyoruz evden dedim inş.alınmamıştır napim ama ev çok dağınıktı dün 24.30 a kadar evi topladım sabah ta mutfağı elden geçirdim akşam da bir kek yaparım yorgun olmazsam teyze dışarıdan birşeyler yemiyor da :-((

çok uzun yazdım kusura bakmayın...

teyze de kaç yaşına gelmiş.. biraz anlayışlı olsun dimi..
müsait misiniz çalışıyorsunuz dese..
ananem gelir anane gel bize derim. yok siz zaten çalışıyorsunuz bide ben mi geleceğim der..

zorla bize götürürüm.. sanki bize kimse gelmiyor mu derim..

Yok cnm kadıncağız iyi niyetli de eşime göre yabancı değil birşey olmaz, Bursaya gittiğimizde bizi çok güzel ağırlar yani emeği var o yüzden birşey demedim ama zaten yarın sabahtan gidecek yemeğe de gelmiyor çaya dedi kadıncağız biz yeni taşındık ya gelmedi evimize geçen geldiğinde eşim çok davet etti denk gelmedi bir daha çağırmam dedi ama gene unuttu )

günaydın biz de birazcık rahatsızız
yaseminin ateşi ara ara çıkıp iniyor

benim kardeşimde orda ameliyat olmuştu doğru dürüst hiç yatmadı bile oynaya oynaya eve gelmişti. İnşallah ecem de kolayca atlatır. şimdiden çok geçmiş olsun..

günaydınn..
ecem e çok geçmiş olsun..
yasemine de geçmiş olsun önemli değildir umarım..
sevgi anlayışlı kadınmış teyze ne güzel herkes öyle olsa millet açık arıyo genelde..alp inde ağzını yerim kardeşi de konuşmaya başlar böyle sizin kafalar şişer evde ehehe..

Aynen DenizCİm şimdi bile şişiyor kafamız alp de diyor anne kafam şişti susun diyor
susunca da anne neden konuşmuyorsun konuş diyor )

Ben kızdan çok umutlu değilim hani kızların önden yaptıklarını hep alp yaptı bu da erkek fatma olur diyorum herkese )

yasemine gecmiş olsunnnnnnn
kızlar ege başladı anne bu ne anne bu eltımın kızında biliyorum bi dönem herseyi ögrenmek için anne bu ne diye dıye annesını bıktırırdııııııııı şimdi sıra bizde her gördügüne anne bu neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ay biz evde duramıyoruz yaa bugun bi akadaş cagırdı 1,30 dada oraya gıdecegız yarın akşam kına c.tesi dügün günler akıp gidiyorrrrrrrrrrrr

merhaba kızlar,
yasemine de geçmiş olsun,
bizde yeni hastaneden geldik kayra gece hiç uyumadı diyebilirim ateşide 38.2 ye kadar çıktı indi
doktor larenjit olmuş dedi , sesi çok kötü çıkıyor kuzumun ama şükür biraz daha iyi geceye göre biraz buhar verdiler evdede buhar yapacağım inşallah çabucak atlatır,
kız kardeşimde hamile son haftaları ondada böbrek büyümesi çıkmış hastanede geçirmişler geceyi uzakta olmak ne zor ya göremiyorum yakın olsam hemen giderdim, gurbette olmak çokkk zor offffffffffff , aileleri yanında olanlar kıymetyini bilsinler

melekk tatil için yer bakıyoruz önerebileceğin yer varmı izmir tarafında , ben yüzme bilmiyorum sadece kumsalda güneşleneceğim :)) başka yerlerede geçip gezebileceğimiz bir yer arıyorum , bide çakıl taşları çok olmasın diyorum kayrayla kumdan şatolar yaparız :))

slmlar
yasemine geçmiş olsun hemen iyileşsin kuzu

bizim otağın kızıda geniz etini aldırmıştı 4 yaşındaydı yanık kahve içmişim gibi geliyo diyodu
hemen çıkardılar ilk bikaç gün sadece çorba içmişti sonra düzelmişti

ohooo melek siz daha yenimi başladınız
biz artık alıştık anne buu anne buuu neee diyo sonrada arkasından nedenler geliyo
nerden öğrendiyse bu neler bitince nedenler başlarmış

eveeeeeeeeeeeeet bizde bez bırakma operasyonuna giriştik
bugün çıkardım bezini bahçeye saldım demiri
don giydim diyerekten çok sevindi
çişin geldimi dedim yok dedi sonra baktım bacaklarını sıkıyo
ay dedim geldi hadi dedim gel çiçekleri sulicaz açtık pipiyi allahım işedikçe kıkırdıyo eğlence çıktı
yatarken bağladım kalkınca hemen tuvalete oturtucam inş. hemen alışır yok sa 2siyle zorlanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…