gecmiş olsun tugba sorunsuz atlatırsınız amelıyatı inşallahhhhslm melekçim şöyle bir son sayfaya baktım merak etmıssın cnm saol unuturmuyum pazar gecesınden beri kayınvalidemlerde kalıyoruz cnm bugun geldım yarın yine gidicez kısmetse kiraz toplamaya gelıyor işçiler kayınvalidemdede bel fıtığı var işçilere yemek yap bulasık falan yetısemıyor bende yardıma gıdıyorum cnm bu hafta biticek kısmetse bakalım
bu arada ecem sürekli horulduyordu nefes alamıyordu pazartesı randevu aldım goturduk doktor hemen ameliyet dedi genızeti çok büyük ya kameradan bizede gösterdi şok olduk bakalım hastene doktor cok ıyı once allaha sonra bana guvenın dedi 18 hazıranda ameliyet olucak kısmetse bızden haberler boyle hepınızı opuyorum allaha emanet olun ..
ehehhe bizde öyleyız günde 3 -4 kapı yapıyoruz :):):):)slmmm
kayranın sonucları temiz çıkmış ohh gözün aydın annesi
melek ihmal etme sendee yaptır tahlillerini kuzununn
bizode dün sabah 10 gibi çıktık evden gece 10 da eve geldik...gezmenin birini bitiriyoruzz annecim şimdi nereye gidiyoruz diyoo evin caddesinden geçsek istemiyoo unut istemiyoo diyo..çok alem bunlar yaa..üniversitenin içinde çok güzel bi bahçe var tavşanlar ördekler oraya gittik sabah annemlerle ordan anneanneme ordan başka bi yere ordan başka bi yere en sonunda bitap düştüm yorgunluktan annemleri eve bıraktık aaa annecim mc donaldsa gidelim diyoo bahçesinde oyun alanı var..:)) bilmedikleri bişey yokk..
ıhlmuru yarın lırız artık bllı krabiberi deneyeceğim teşekkürler unutmuşum çok sağolıhlamur aldırabilirsen dışardan minecim içine taze zencefil rendele bide çubuk tarçın at öyle içir kayraya..
onun dışında bir kaşık balın içine birazcık karabiber atıp içirmeyi dene genelde pek sevmiyorlar...geçmiş olsun cnmm
herkese merhabalar....
beni özleyen ve özlemeyen herkese merhaba....
bugünlerde bilgisayar benim için bir hayal oldu ...
sizleride özlemedim değil ama inanın fırsat bulamıyorum...
allaha şükür sağlığımız iyi... çok şükür ... umarım sizlerde iyisinizdir..
bu arada ben gene aydın çıkartması yaptım ..10 gün kaldık... geldik.
teyze de kaç yaşına gelmiş.. biraz anlayışlı olsun dimi..
müsait misiniz çalışıyorsunuz dese..
ananem gelir anane gel bize derim. yok siz zaten çalışıyorsunuz bide ben mi geleceğim der..
zorla bize götürürüm.. sanki bize kimse gelmiyor mu derim..
teşekkürler elif çekirkede medika hastanesi var kulak burun boğaz üzerine sadece, hastaneyi ve doktoru çok beğendim içime sindi bakalım birkaç arkadaşımın çocuğuda bu doktorda oldu çok memnunlar ecemin doktorunun yakın arkadaşı birde bakalım inşallahh iyi olur bu arada sadece geniz eti çıkmadı birde bademcik ama onu şimdi almıycam henüz küçük dedi((