2009 Nisan Anneleri

selincim geçmiş olsun yasemine..
kayrada hemen atlatır inş. kıyamam
bizde bu ne nin yanında annecim bu ne yapıyomuş diye soruyo mesela kepçeleriyle oynuyo her kepçenin ayrı bi görevi var kimi taş kırıyo kimi kum alıyo kimi yerleri düzleştiriyoo off şantiye gibi evimizi bi görsenizz
yemeğini yedirip çıkarıcam bende dün çıkmadık başına vurdu gezmesizlikk:)))

Geçmiş olsun minecim...
Bizde de var o furyadan mesela kepçeyi alıyor biliyor ama anne bu neeee bununla ne alıyosunuz hadi anlat bakalım.... veya birşey alınsa nerden aldınız sanki bilecek yerini....

Kolay gelsin müge bende temmuzda başlamayı düşünüyorum işten ayrılınca....

sağolun kızlar,
müge sanada Allah kolaylıklar versin bende bir gün uğraştım baktım istemiyor bıraktım peşini,

haa bide şu var bizde mesela tv de beğendiği bi yer gördü çizgi film ama anne oraaa gidelim oraaa gidelim diye tutturuyo annecim nasıı gidelim oraya gidemeyiz diyorum ababamızla gidelim hadiii diyo benide gaza getiriyo sanki gidicez:))

melekk tatil için yer bakıyoruz önerebileceğin yer varmı izmir tarafında , ben yüzme bilmiyorum sadece kumsalda güneşleneceğim :)) başka yerlerede geçip gezebileceğimiz bir yer arıyorum , bide çakıl taşları çok olmasın diyorum kayrayla kumdan şatolar yaparız :))
canım burada cesmede cogunlukta var kumsalllllllllll bizim buarlardada var ama tam tatıl yei cesmeeeeee bodrumdada vardır ege taraflarını istıyorsan araştır:)

slmlar
yasemine geçmiş olsun hemen iyileşsin kuzu

bizim otağın kızıda geniz etini aldırmıştı 4 yaşındaydı yanık kahve içmişim gibi geliyo diyodu
hemen çıkardılar ilk bikaç gün sadece çorba içmişti sonra düzelmişti

ohooo melek siz daha yenimi başladınız
biz artık alıştık anne buu anne buuu neee diyo sonrada arkasından nedenler geliyo
nerden öğrendiyse bu neler bitince nedenler başlarmış

eveeeeeeeeeeeeet bizde bez bırakma operasyonuna giriştik
bugün çıkardım bezini bahçeye saldım demiri
don giydim diyerekten çok sevindi
çişin geldimi dedim yok dedi sonra baktım bacaklarını sıkıyo
ay dedim geldi hadi dedim gel çiçekleri sulicaz açtık pipiyi allahım işedikçe kıkırdıyo eğlence çıktı
yatarken bağladım kalkınca hemen tuvalete oturtucam inş. hemen alışır yok sa 2siyle zorlanıcam
evet şöyle 10 günden beri bıktırdıııı
kolay gelsin çiş operayonunuz eheheheheh

ben egeyi akşam üzeri 6 dan sonra genelde dışarda ya eve alasıya kadar bezsız bırakıyorum bazen donuna işiyor bzan bahceye işetıyorum bende alıştırıcam ama bakalım
zaten bu yaz alışsınlar artıkkkkkkkk

Son düzenleme:
selam guzel anneler ve misss kokulu kuzularıııı..
çoookkk ozledim burayı ve çooookk merak ettim kuzular ne alemde diye sukur kavusturana..
biz çok iyiyiz allaha sükür..kagan bıcır bıcır bisey oldu..
aynıı pepe gibi davranıyo..acayip bilmişş sıpaa..çok güldürüyor bizi..ne zaman büyüdüüü ne zaman konustuu cabuk gecti zamann..ama simdi en tatlı zamanları herhaldee o kadar saf temiz haraketli afacannnn offf..allahım hepimizin kuzusunu korusun inşallah..
bu arada bizde bez bırakma çabalarındayız bu sabah başladık..umarım cabuk ögrenir..alıştırma kulodu aldık..gun boyu onlardan giydircem gece ne yapsam karar veremedim..bez baglamak istemiyorum kararlı olmak lazımmış bırakınca bitmeşymiş bez olayıı..kulodda sızdırır ki kagan maşallag gecede hep çis yapar kaldım arada..ne yapsam kızlar bi fikir..çok meyve yiyor bua parelel olarak çok çis yapıyorrr..:26:

selam guzel anneler ve misss kokulu kuzularıııı..
çoookkk ozledim burayı ve çooookk merak ettim kuzular ne alemde diye sukur kavusturana..
biz çok iyiyiz allaha sükür..kagan bıcır bıcır bisey oldu..
aynıı pepe gibi davranıyo..acayip bilmişş sıpaa..çok güldürüyor bizi..ne zaman büyüdüüü ne zaman konustuu cabuk gecti zamann..ama simdi en tatlı zamanları herhaldee o kadar saf temiz haraketli afacannnn offf..allahım hepimizin kuzusunu korusun inşallah..
bu arada bizde bez bırakma çabalarındayız bu sabah başladık..umarım cabuk ögrenir..alıştırma kulodu aldık..gun boyu onlardan giydircem gece ne yapsam karar veremedim..bez baglamak istemiyorum kararlı olmak lazımmış bırakınca bitmeşymiş bez olayıı..kulodda sızdırır ki kagan maşallag gecede hep çis yapar kaldım arada..ne yapsam kızlar bi fikir..çok meyve yiyor bua parelel olarak çok çis yapıyorrr..:26:

canım bence yatmadan en az 1 saat öncesine kadar sıvı bişey yedirme yatırmadan da tuvaletini yaparsa gecede çok çiş yapmaz bence kolay gelsin

merhaba ayşe hoşgeldin cnm
nevreim çarşafının altına muşamba yay
bende bezi bırakınca birdaha gece de olsa takmıcan die biliyorum kolay gelsin inş. çabucak öğrenir

mine geçmiş olsun cnm kayra hastalanmış

elifi göremiyorum burda ne zamandır dikkatimi çekti
yasemin e de geçiş olsun hasta olmasınlar ya

Son düzenleme:
slm kızlar hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için gerçekten insan böyle zamanlarda bazı şeyleri daha iyi göruyormus soylenen en ufak bir söz bile benim için o kadar önemliki iyi yada kötü bir deneyim inşallahh bizde kolay atlatıcaz allahın izniyle..

yasemine çok geçmiş olsun canimm acil şifalar..

ayşe hoşgeldin canım ..

sevgi sende çok yorulmamışsındr ınşallahh kolay değill hem çocuk hem hamilelik allah kolaylık versin canım ..

günaydın geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ederim. sağolun...
biz de bu ara ev bakıyoruz bi ev beğendik gibi ufak ama ancak o kadar paramız var. idare edicez artık. şuanki eve de yakın. bu akşam ev sahibi ile bir görüşeceğiz. hayırlısı ise olsun inşallah...

Günaydın güzel anneler....
inş.hemen alışırlar çocuklar bende temmuzda başlarım inş.bir aksilik olmazsa geceden çok korkmuyorum çünkü Alp geceleri pek yapmıyor sabaha kadar tutuyor...

Dün canım annem patates salatası yapmış, sigara böreği sarmış bende kek yaptım börekleri kızarttım o kadar güzel geçti.... ALp de bayadır ben kek yapmamıştım eline sağlık anne koluna sağlık anne çok güzel olmuş deyip yedi valla :-))

günaydın geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ederim. sağolun...
biz de bu ara ev bakıyoruz bi ev beğendik gibi ufak ama ancak o kadar paramız var. idare edicez artık. şuanki eve de yakın. bu akşam ev sahibi ile bir görüşeceğiz. hayırlısı ise olsun inşallah...

Ay inş.olur selinCim olsun küçük sonuçta kiradan kurtulursunuz sonra da daha büyüğünü alırsınız çok sevindim cnm

sağol Sultan ,
ishalde oldu üstüne ya offffff bende internetten araştırıyorum neler yapılmalı diye

canım kayraya da geçmiş olsun. çok aşırı ateş yapmadı ve ara ara çıktığından ben doktora götürmedim. Ama 1 haftadır falan devamlı burnu tıkalı yada akıyor. sümüklü oldukk

Ay inş.olur selinCim olsun küçük sonuçta kiradan kurtulursunuz sonra da daha büyüğünü alırsınız çok sevindim cnm

çok sağol canım. kiralık bakıyorduk baştan sonra ucuz olursa alabiliriz falan derken ben ikna ettim eşimi. yoksa onun çok gönlü yoktu umarım hayırlısı olur..

Son düzenleme:
ıhlmuru yarın lırız artık bllı krabiberi deneyeceğim teşekkürler unutmuşum çok sağol :KK71: :KK71:

hoşgeldin Şirvan ,
iki kuzuyla iyi mücadele ediyorsun Allah kolaylıklar vesin gezmeyide hallediyorsun maşallah
canım öncelikle geçmiş olsun...
mücadele ediyorumki sorma .. eskiden burak uyuyordu.. şimdi büyüdü sıpa uyumakta istemiyor.. devamlı kucakta.. yeni bebek bekleyenler benden tavsiye..2.leri kucağa alıştırmayın..

gezme konusuna gelince... eşim 10 gün tura çıkacaktı.. bende evde tek olmaktansa yada gidip kayınvalimde kalmaktansa. gittim babanemde kaldım.. annemde geldi.. ev kalabalıktı. çoçuklarla ilgilende var.. az da olsa kafamı dinliyorum orda.. babamıda ziyarat ediyorum ..
iyi geceler kızlar bu aralar giremedim
hep dışarıdayız sabahtan işlerimi halledip demiri uyutuyorum kalkıncada denize gidiyoruz bu akşamda bodruma indik yemek yedik demirde çok eğlendi parka gittik

yolda uyudu bnmde hiç halim kalmadı
sabahtan evi temizlemiştim
sonra dişçiye gittim
dolgu yaptırdım neyseki kurtuldum hemen uzatmadı

şirvan gelmiş hoşgelmiş özledik tabiii keşke daha çok girebilsen cnm ama 2 çocukla gerçekten çok zor olacak ben şimdiden korkmaya başladım

kayraya geçmiş olsun
ecemede çok geçmiş olsun biran önce alınsın genizeti rahat etsin kuzu

herkese iyi geceler
başa gelen çekilir canım .. zorluğun yanında güzellikleri fazla...

Günaydın kızlar...

Dün akşam görümcemin evine gittik iyice gözüm korktu bebiş ilk gün hstde çok iyiydi uyuyordu dün hiç uyumamış ufacık geldi gözüme napıcam diye sardı beni bir telaş, ama kuzum çok usluydu arabalarını veriyor o daha küçük ben büyüğüm diyor pamuk gibi elleri var çok güzel diyor :-))
En azından Alp tarafından sorun olmayacak kuzenim benim diyor illa eve götürelim diyor...

Şirvan allah kolaylık versin cnm yakında seni daha da anlayacağım eminim :-))

Şu erkekler çok düşüncesiz eşimin teyzesi vardı yeni eve gelmedi hiç bebek için bursa dan geldi
Teyze hadi bize gidelim diyor hem saat 9 olmuş hemde evi mok götürüyor valla dedim teyze yarın akşama beklerim evim savaş alanı gibi sabahları zor çıkıyoruz evden dedim inş.alınmamıştır napim ama ev çok dağınıktı dün 24.30 a kadar evi topladım sabah ta mutfağı elden geçirdim akşam da bir kek yaparım yorgun olmazsam teyze dışarıdan birşeyler yemiyor da :-((

çok uzun yazdım kusura bakmayın...
canım baranda ilk önce bebek bebek diye seviyordu..
misafir zannediyodu herhalde. baktı bu kalıcı başladı arabalarla vurmaya çimçiklemeye...

günaydın biz de birazcık rahatsızız
yaseminin ateşi ara ara çıkıp iniyor

benim kardeşimde orda ameliyat olmuştu doğru dürüst hiç yatmadı bile oynaya oynaya eve gelmişti. İnşallah ecem de kolayca atlatır. şimdiden çok geçmiş olsun..
canım geçmiş olsun ..
slm kızlar hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için gerçekten insan böyle zamanlarda bazı şeyleri daha iyi göruyormus soylenen en ufak bir söz bile benim için o kadar önemliki iyi yada kötü bir deneyim inşallahh bizde kolay atlatıcaz allahın izniyle..

yasemine çok geçmiş olsun canimm acil şifalar..

ayşe hoşgeldin canım ..

sevgi sende çok yorulmamışsındr ınşallahh kolay değill hem çocuk hem hamilelik allah kolaylık versin canım ..
canım sizede çok geçmiş olsun ... inş. en kısa zamanda toparlar....

X