oooo süperrrrrrrrrrrr ne güzellllllllllll iyi günlerde kullansın:)sağooll gülşencim 1 ayı geçti annemi görmeyeli d.gününde ordaydık en son en çokta annemi göreceğime seviniyorum :) ne kadar büyüsekte söz konusu anne olunca çocuğuz işte.seviniyorum küçük çocuklar gibii
eşime muhteşem bir babalar günü süprizi yapıyorum.çok istediği ama burda henüz satışa çıkmayan bi telefon var almanyadaki kuzenimle konustum ordan aldırıyorum teyzem geliyormuş yakında o getirecek.telefonu gördüğünde yüzünün şeklini düşündükçe içim içime sığmıyorrr :))
slm kızlarrr
ohh ne güzel tuğba anne bi başka gerçekten ben şimdi o kdr alıştımki anneme
bi yere gitse özlüyorum hemen varlığını eksik etmesin rabbim
umutcukta eğlenmiş ne güzel
inş. demircikte uyanınca eğlenicek babasını görünce
gerçi uyanınca afallar yavrum karşısında görünce rüya görüyorum sanar herhalde
söylemedim geleceğini öğlen uyumazdı yoksa
çikolata damlalı kek attım hemen gelince yesin babamız
sever böyle şeyleri maşallaahh :))
afiyet olsun cnm benimpatates ruloma baaayılldııllaarrr :)) hele kayınvalidem en çok o yedi :)) hemen tarifi yazıdrdı.linki ilk veren sultandı sanırım salon bidenemm :)
annemlerede yapacağım p.tesi günü müthiş pratik ve lezzetli oldu.kayınvalidemde semizotu salatası yapmış ikisini birlikte yedim valla :)
ecrine hediyeyi verdim doğumgnün kutlu olsun dedecimm de dedim arka arkaya defalarca söledi sarıldı ağlattı dedesini.şimdiye kadar aldığım en güzel hediye işte buydu diyor :)
slmmmmmmm
yerim ben o demiri ee özlüyor babasınıı
sende dinlen işte mügeeee eheeh demir babasını peşinden hiç ayrılmsın
burdada cok giren var denızeeee
biz dün sabahtan ceyıze gıttık geldik ögleden sonra hastalık izide vurdu öksürüyoruz hep birlikte ailecekkkkkkk
sabah eşim sagolsun kahvaltıya götürdü ordanda sahilde yıne parktaydık akşmüzeri babamlara gidecegız bugun babişkomun dogum günüüüüüüüüüüüüüüüüü