gülercim tabiki çok seviyorum aşkolsunn ben acaba kime kırıldı diye soran arkadaşların adını tabi ki siz değilsiniz babında yazdım yoksa sen,tuğba(lar) :) sevgi,müge,çiçek,melek,nagihan...hepinizi çok çok seviyorum.
titreme konusunda tuvaletlerini yaparken oluyor geçen gün banyo yaptırırken bizzat şahit oldum :)
nagihan haklısın ecrinde yalnız büyüyor ve çok ürkek oldu büyüdükçe.bi ortama girince yada birini görünce çok ağlıyor.özellikle kayınvalidem hiç susmaksızın yüksek perdeden konusunca devamlı ağlıyor.hiç huzurum yok oraya gidince.dün cepten aradı amcası 3g ile kadın ordan ecriiiiiiin diye bağırınca yerinden sıçradı çocuk :))
ay bende öyle valla bu hft böyle oldu dün köfte yapmıştım çorba ve pilav vardı bugünde tavuk kızartıcam eşim makarna yemiyo bende çook seviyorum yarın da annemlere gidicem diye birşey yapmıycam kalıpta kötü olmasın annemle babam hacdan gelecek bende onlar gelmeden evi camı silip süpürücem işte inş.alp demir uslu dururda...
AYNEN DENİZ HİSSEDİYOLAR bencede.bayramda babam ecrini omuzlarına alıp gezdirdi bizimki nasıl mutlu ama kahkaha atıyor.resim çektik facebooka koyduk.kayınpederim gördü hemen kendiside koydu omuzlarına resim çekilecekmiş ama yok ecrinde surat 5 karış eşim karşısında neler yapıyo gülsün diye gülmedi.zaten orda çekilen resimlerde bile çocuğun mutsuzluğı aşikâr.dedesi çok seviyo allah için ama ecrinde tık yook.
gülercim tabiki çok seviyorum aşkolsunn ben acaba kime kırıldı diye soran arkadaşların adını tabi ki siz değilsiniz babında yazdım yoksa sen,tuğba(lar) :) sevgi,müge,çiçek,melek,nagihan...hepinizi çok çok seviyorum.
titreme konusunda tuvaletlerini yaparken oluyor geçen gün banyo yaptırırken bizzat şahit oldum :)
nagihan haklısın ecrinde yalnız büyüyor ve çok ürkek oldu büyüdükçe.bi ortama girince yada birini görünce çok ağlıyor.özellikle kayınvalidem hiç susmaksızın yüksek perdeden konusunca devamlı ağlıyor.hiç huzurum yok oraya gidince.dün cepten aradı amcası 3g ile kadın ordan ecriiiiiiin diye bağırınca yerinden sıçradı çocuk :))
ay bende öyle valla bu hft böyle oldu dün köfte yapmıştım çorba ve pilav vardı bugünde tavuk kızartıcam eşim makarna yemiyo bende çook seviyorum yarın da annemlere gidicem diye birşey yapmıycam kalıpta kötü olmasın annemle babam hacdan gelecek bende onlar gelmeden evi camı silip süpürücem işte inş.alp demir uslu dururda...
anaların hakkı ödenmez yaaaaaayetişmesi gereken şeylere yetişse keşke zeynepcim aah ah düşük tehlikesi ve hep kanamalı bir hamilelik geçirdim.bir kere kapımı açmadı.annem ist adapazarı arasında helak oldu.dedem de çok ağırlaşmıştı rahmetli bi babasına bi bana koştururdu.dedemin ne hastalığına ne cenazesine gittiler kayınpedermle ikisi...bi sorun varmı desen yok annemleri arar sorarlar gider geliriz ama bende sevgi saygı kalmadı.
a.s.a.s.a.s.
benim eşim de makarna sevmiyo ama ben çok seviyorum.hatta akşama bi de makarna yapim.canım çekti.