günaydın kızlar
maşallah meriçe
umutta öyle yapıyo denizcim uykusuzluktan neyaptığını bilmiyo..
aysun sık girmiyosun artık ben kaçırmışım bi sorunmu var??
saol canmmmben göremedim
küçük kadınlar mı ne bende ona bakıyorum arada aman ne dertleri bitti ne kederleri :))
başım benimde çatlıyor(( bu arada kızımın resimlerini imiki.com dan yapıyorum harika resimler var deneyin egenin avatar resmide oradan
aynı dertten hepimiz yakınıyoruz sanırım hergün kadın alsam yeridir:)))15 gün 1 ay yetmez yaniii
maşallh kuzunaaakızım bugün tam 8 aylık oldu maşallah
ewt canm eger o satlerde bi uyansnlar tam geri uyutmak 1 2 saati buluyoodün annemdeydik saat 11 de çıktık 11,30 gibi gece evimize gittik eşim bugün izinli evde ..
kavyınvalidem ile birlikte meriç e bakacaklar... meric yolda bi uyandii... gece 2,30 da uyudu
önce oynuyordu sonra ağlamaya başladı nasıl ağlıyoo anlatamam ben de ağlıyacaktım...
uykusu var ağlıyo meme istiyo bi emiyo ağlıyo ,
1 kaşık calpol verdim saat 1,30 gibi... 2,30 da uyudu amaa onun ağlamasına çokk üzüldüm..
uykusuzluğu geçtim. zaten...
6,30 da kalktim..
denzcm demişsn ya herakşam uykusndan önce kestriyo diye bence kuzn ondan da uymuyo olabilir sonçta onlara yarımsaat uyku bile yetiyoo bence yatrma biraz oyalaaesen maşallah kızına 8 aylık olmuş..aynı şeyi dün ela akşamüstü yaptı uykusu geldi her akşam uykusundan önce yarım saat kestiriyo ama çok zor uykuya dalıyo alıyorum kucağıma uyutmak için nasıl itiyo bebni zorlamıyorum koyuyorum yere yine ağlıyo sevdiği şeyleri gösteriyorum yine ağlıyo aay deli etti sonra uyudu kaldı ama bazen çoook direniyolar uyumamak için uyku kafalarına vuruyo resmen..uyudu kalktı aay aynı mızmızlıkla akşam uyuyana kadar da düzelmedi..
günaydın bu arada herkese ..kızlar ben ela uyuduktan sonra hiç iş yapmıyorum kendime ve eşime ayırıyorum o 1-2 saati..çok işim varsa eşim gelince veriyorum yemekten sonra ela yı o uyuyana kadar hızlı hızlı yapıyorum o uyuyunca oturuyorum bende hemen yoksa sabahtan akşama kadar iş bi de akşam yapamıcam ki bende yorgunluktan mutfağı zor topluyorum..
geçmişolsn canmm ya hayırdr inş bi sorun yokturrgünaydın kızlar.....
çorluda da hava kötü,yağmurlu!!!
ege yine iştahsız.hep ilgi istiyor.....sinirden ağlıyorum artık...
ben rahatsızım.baş dönmesi,baş ağrısı,mide bulantısı.....
dr.işitme testine gerek duydu...
bizde durumla karışık...
geçmişe göz atayım
günaydn canmmGünaydın kızlar nasılsınız ?
günaydın arkadaşlar, croxilex beni sormuş, hatırlatayım kendimi tekrar, Deniz ben, 15 Nisan doğumlu dünya tatlısı kızım da Asya :)
kızlar dün rahatsızdım giremedim siz de tam gaz yazmışsınız oku oku bitiremiyorum yaaaa
günaydın kızlar....
masallah meriçe.ben yapamadım esen.nagihan yaptı.teklifin içinde tesekkür edrim.
geçmiş olsun aysun.önemli bişey degildir umarım.
deniz bende öle düşünüp kerem uyurken hiçbişey yapmayayım diyorum.ama o uyanıkkende iş yapamıyodum.ama bugun ilk defa o mutfakta kendi kendine oynadı bende mutfagı toparladım.çok mutlu oldum valla.artık kendi kendine oyalanıyo bi kac gündür.evi dolasıp duruyo.
kızlar dün rahatsızdım giremedim siz de tam gaz yazmışsınız oku oku bitiremiyorum yaaaa
baya kalabalıgız ama
ekim.29, chveneburi, denizela, Esennn+, gulshenidil, megul, nesoc, SEAASIA, s_ebru, ugly, zeyno5
kimse bişey yazmıyo yaa
nagihancım yok gece de çook uykusu var gözü kapalı bağırıyo uyanmak istemiyo ama can acısından kalkıyoo,neyse dün gece daha iyiydi bizim kaloriferleri de arttırdılar üşüyodu sanırım yaa..
zeyno çok sevindim cnm kendi kendilerine yarım saat oyalandıklarında dünyamın işini yapıyorum bende süper oluyoo..inşallah sizinde hep böyle devam eder nazar değmesin..