2009 Nisan Anneleri

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Esennn, aysunsudeNAZ, cennet_ay, denizela, huzur84, nesoc, rosemaryy, SEAASIA, s_ebru

masallah bayaa kalabalığız..

günaydın kızlar
maşallah meriçe
umutta öyle yapıyo denizcim uykusuzluktan neyaptığını bilmiyo..
aysun sık girmiyosun artık ben kaçırmışım bi sorunmu var??

günaydın kızlar
maşallah meriçe
umutta öyle yapıyo denizcim uykusuzluktan neyaptığını bilmiyo..
aysun sık girmiyosun artık ben kaçırmışım bi sorunmu var??

sağol canımmm...

hava kapalı yağmuru tam uyku havası..

saol canmmm

kızım bugün tam 8 aylık oldu maşallah
maşallh kuzunaaa

ewt canm eger o satlerde bi uyansnlar tam geri uyutmak 1 2 saati buluyoo

denzcm demişsn ya herakşam uykusndan önce kestriyo diye bence kuzn ondan da uymuyo olabilir sonçta onlara yarımsaat uyku bile yetiyoo bence yatrma biraz oyalaa
belki o zamn degiirr

geçmişolsn canmm ya hayırdr inş bi sorun yokturr

Günaydın kızlar nasılsınız ?
günaydn canmm

[

bizdende günaydın....bugün yoğunum aslında bundan sonra 5 ay yoğunum malum yılsonu işlemleri ama mola için buraya geleceğim tabi:))...yaşasın kızım bugün evde kuzenim bakıyor babaannemiz doktora gidecekmiş,idilin burnu akmaya başladı gece inşallah sadece burun akıntısı ile kalırız...

günaydın arkadaşlar, croxilex beni sormuş, hatırlatayım kendimi tekrar, Deniz ben, 15 Nisan doğumlu dünya tatlısı kızım da Asya :)

günaydın kızlar....

masallah meriçe .ben yapamadım esen.nagihan yaptı.teklifin içinde tesekkür edrim.

geçmiş olsun aysun.önemli bişey degildir umarım.

deniz bende öle düşünüp kerem uyurken hiçbişey yapmayayım diyorum.ama o uyanıkkende iş yapamıyodum.ama bugun ilk defa o mutfakta kendi kendine oynadı bende mutfagı toparladım.çok mutlu oldum valla.artık kendi kendine oyalanıyo bi kac gündür.evi dolasıp duruyo.

kızlar dün rahatsızdım giremedim siz de tam gaz yazmışsınız oku oku bitiremiyorum yaaaa

teşekkür ederim canım, Allah'ım hepimizin kuzularını sağlıkla bizlere bağışlasın.
geçmiş olsun megul.

sağol canım..

baya kalabalıgız ama
ekim.29, chveneburi, denizela, Esennn+, gulshenidil, megul, nesoc, SEAASIA, s_ebru, ugly, zeyno5
kimse bişey yazmıyo yaa

nagihancım yok gece de çook uykusu var gözü kapalı bağırıyo uyanmak istemiyo ama can acısından kalkıyoo,neyse dün gece daha iyiydi bizim kaloriferleri de arttırdılar üşüyodu sanırım yaa..
zeyno çok sevindim cnm kendi kendilerine yarım saat oyalandıklarında dünyamın işini yapıyorum bende süper oluyoo..inşallah sizinde hep böyle devam eder nazar değmesin..

kızlar dün rahatsızdım giremedim siz de tam gaz yazmışsınız oku oku bitiremiyorum yaaaa

geçmiş olsun canım neyin var...

baya kalabalıgız ama
ekim.29, chveneburi, denizela, Esennn+, gulshenidil, megul, nesoc, SEAASIA, s_ebru, ugly, zeyno5
kimse bişey yazmıyo yaa

evet..

dişi mi çıkcak acaba...

inşallah denizcim.şimdilik çok memnun halinden.

bişey sorucam kızlar.kerem arada bir titriyo daha doğrusu durup dururken irkiliyo.çok sık degil ama yine de ben endişelendim.sizin bebeklerde varmı böle bişey.doktor kontrolümüz ocakta.doktorunu arayıp sorsammı acaba?

Geçmiş olsun gülercim, sanada aysun hemde ege ye inş.kısa sürede iştahıda yerine gelir....
Bence ela diş çıkarıyor olabilir bizimkide bazen yapıyor ama allaha şükür 2 gecedir iyi bugün geç kalktı sabah sekize doğru normalde yediye doğru kalkardı düzenimiz olmuştu ama inş.karışmaz uyku düzenimiz gene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…