2009 Nisan Anneleri

sağolun kızlar hep.b oldu tuğbacım
10.ayda yine çağırdı kan sayımı yapılcakmış biz yine kan şurubuna devam edicez

kızlar alıntı nasıl yapılıyor çoklu alıntııı
canım önce no ya basıyosn hangisi alıntı yapmak istiyosan sonra bittiginde en olarak alıntı yap diyosn bitiyo

selam kızlar bizzde doktordan geldik aşı olduk
keremciğimin kilosu 9.470 boy 76cm olmuş

doktor çok iyi dedi çok sevindim
maşaşllh canmm bizimde yarın var ne aşısı oldunzz

Kayra'nın banyodan sonraki şımarıklığı :))))
http://img9.imageshack.us/img9/1416/sl271394.jpg

maşşallh yerim ben senii

maşallah kereme....annesinin çorbalar löp löp et oluyor demek ki..yarasın paşamayerimseniben

canım önce no ya basıyosn hangisi alıntı yapmak istiyosan sonra bittiginde en olarak alıntı yap diyosn bitiyo

maşaşllh canmm bizimde yarın var ne aşısı oldunzz

maşşallh yerim ben senii

Teşekkür ederiz teyzesi :))

oy maşallah çok yakışıklı
atletmi giydiriyosun ben de aldım kereme yün atlet ama altına kilot giydirmeden olmaz dimi yukarı çıkar kilotta giydiriyoomusun

Yok canım giydirmiyorum. Atletin üzerine de uzun kollu alttan çıtçıtlı badi giydiriyorum.

Bu arada Neslihan ben.
Sultan facebook dan eklesene beni. Neslihan Sakman Uzun

sultan ben atlet giydrgim zamn kilot giydiriyorum dedigin gibi yukarı toplanıyo

oy oy sultan neyle besledin sen bu ay yaaaaa bizim hem az kilo aldık hemde boyumuz çoook az uzadı bu ay kötüydü bizim için )

valahhi siz ne veriyosanız bende ondan verdim kızlar payşatığımız yemek tariflerinden yaptım hep

en önemlisi düzen bence yeme düzeni oldumu çocuk kilo alıyor bende çocuğumu zayıf sanırdım ha

valahhi siz ne veriyosanız bende ondan verdim kızlar payşatığımız yemek tariflerinden yaptım hep

en önemlisi düzen bence yeme düzeni oldumu çocuk kilo alıyor bende çocuğumu zayıf sanırdım ha
valla nazar değmesin siz 8.ay kontrolündesiniz dimi cnm..... bize 9.ayda gelin dr bu ay gitmeyeceğiz.... bizimde düzenimiz oturdu ama az yiyor sanırsam öyle kaselerle yemiyor ..... aman sağlıklı olsunda napalım...

Sultan resimlere bakıyordum da Kayra ile Kerem in mevlüt kıyafetleri aynı :))))

meriç te öyle yapıyor iğrenmiş gibi....

selam kızlar bizzde doktordan geldik aşı olduk
keremciğimin kilosu 9.470 boy 76cm olmuş

doktor çok iyi dedi çok sevindim
masallah kereme.

slmmmmm..

sabah saat 4 te yattık..kağan paşa çok huysuzzzzzzzzz..hiç uyumuyo sıpaaaaaaa..2 ssaat sonra bizde dra gidecez..bakalım şikayeti neymiş paşanınn..artık pess ettim götürcemm..eşim gelirken maske alıcak..allahım korusun inşallahhh...

Günaydın arkadaşlar,
biz yine gece uyuyamadık Kayra nın uykusu halan düzene girmedi gece 12. 30 da yatıyor 3.5 da kalktı 5 e kadar uyumadı sorun ne anlamadım sizin kuzuların uyku düzeni nasıl ,

bende bugün etli kuru fasulye pilav ve salata yapıcam inş.
sultann pişti olduk bende kuru fasulye yapacağım
Kayra'nın banyodan sonraki şımarıklığı :))))
http://img9.imageshack.us/img9/1416/sl271394.jpg
maşallah Kayra ' ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…