2009 Nisan Anneleri

nagihancım yok gece de çook uykusu var gözü kapalı bağırıyo uyanmak istemiyo ama can acısından kalkıyoo,neyse dün gece daha iyiydi bizim kaloriferleri de arttırdılar üşüyodu sanırım yaa..
zeyno çok sevindim cnm kendi kendilerine yarım saat oyalandıklarında dünyamın işini yapıyorum bende süper oluyoo..inşallah sizinde hep böyle devam eder nazar değmesin..
ay canm işte onun bi yerinde bi agrısı veya sancısı var o zamn sen yatmadan önce agrı kesici falan ver ii olur yani

inşallah denizcim.şimdilik çok memnun halinden.

bişey sorucam kızlar.kerem arada bir titriyo daha doğrusu durup dururken irkiliyo.çok sık degil ama yine de ben endişelendim.sizin bebeklerde varmı böle bişey.doktor kontrolümüz ocakta.doktorunu arayıp sorsammı acaba?

canım zeynepte öle yalnz büyüdükleri için bencee yannda biri bagırsa hemn irkiliyoo

idilde öle titriyor zeynep günde 1-2 defa görüyorum ama tuvaletini yaparken daha çok yapıyorlar dikkat ettiysen

bazı eski arkadaşlar da yoklar hiç mesela rüveyda, bazı arkd.face geliyorlar ama buraya uğramıyorlar sanırım bizlerde yakında tarihteki yerlerimizi alıcaz yavaş yavaş :-((

bende eski sayfada geziniyom alıntı yap faln nere gitmiş diyomm kaydirigubbakcemile3

kızlar sabah çok büyk bi kazayı atlattık zeynebn beşigi asansör şeklide yani parmaklıklaraşagı iniyo bende beşigin içi çok dern zeynebi yatırrkn zorlanıyrm diyo indrmştim neyse sabah bi uyandm zeynep ayga kalkmş kafayı sallandryo yataktan nasıl fırladım anlamdm rabbime şükürlerolsn ki düşmedii :Saruboceq:

Allah korumuş.çok dikkat etmek lazım artık.

guler sen ada merke"misin yoksa?

:roflol:bende aynı şeyi düşünüyodum

multitabs dan günde 1 pipet veriyorum hala..1 yaşına kadarmış

nagihan geçmiş olsun cnm...valla her an gözetim altında tutmak lazım artık bunları..büyüyorlarr..napıcakları belli olmuyo..hergün başka bişi öğreniyolar..

yok canım ben ada merkez değilim.

024s.jpg

025tt.jpg

selenin resimleri bakalım olmuşmu

026uai.jpg

027n.jpg

028fn.jpg

029ng.jpg

030dt.jpg

bunlar da diğerleri

maşallah çok tatlı.ben de yaşını bekliyorum.ama şimdi iyce heveslendim:))

evet öğretmen denizcimm..valla çok ii oluyorr...ama beyefendi anadolu lisesi sınavlarına hazırlanıoo kazanırsaa saat 4de evde olacakk..4 e kadar ben kafayı yerim vallaaa..

çok şanslısın.benim eşim 9 buçukta evde oluyo sabah 8 de çıkıyo.ve ben kafayı yiyorum.delikafadulden

neden karıştı ortalık yaaa ben de okuyamadım.. okuldan yeni geldim ve işler beni bekler............ kaynana yine tatile geldi..............

senin bu kaynana çok olmaya başladı he.:eek:klava:

selamlar...

tabiki gülşen ya da seher değil kırıldığım..ama gülşen fark etmiş sormuş sağolsun sehercim de her zamanki gibi kibarlık edip gönül almış.ama benim burda her iki gülşen,seher,sultan,aliye,emel,elif,deniz,ayşe,kısa zamanda en iyi dostum ve sırdaşım olan sinem gibi arkadaşlarıma kırılmam söz konusu olamaz.
ama ben kendimi iyi anlatamıyorum sanırım.ama her şeye eyvallah diyen bi yapım da yok savunmacı bi kişiliğim ben :) o yüzden sevdiğim insanlar beni yanlış anlayacak üstüne bir de tersleyeceklerse hiç yazmam daha iyi.o zaman hiç girme diyen olursa işte o olmaz.ben siz olmadan yapamam çok sıkılırım.ben istanbulda akrabam yok ama neten de olasa paylaşımlarımızla kimsesiz değilim sayenizde :KK66:

canım kime kırıldığını biliyorum.ben de şimdi sana kırıldım yoksa beni sevmiyor musun?:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

slm kızlar bu ada uff ne biçim bi gün yaa.
sabah 7 de uyandık canım kızım mışıl mışıl uyuyodu uyandırmak zorunda kaldık yoksa işe geç kalcakdık.yavrum benim gözlerini açar açmaz gülücükler saçıyoo.hemen giydirdik falan babaannesi bırakdı eşim ama çok moralim bozuldu belkide bıraksam kızım 8 e kadar uyurdu.
bu arada dün kaynanam kızımı doktora götürdü ya doktor demişki vayy ne güsel gelişimi kim bakıo kaynanada demiş benn ya süper bakmışsın sen afferim.belki 5 kere dedi böle dedi die.yahu 1 aydır o bakıo ayrıca doktoru resmi dir bu şekilde konuşcak bi adam değil.
eşimde 50 kere dedii ne kadın yaa :)))
sırf çocuğa bakıo die sesim çıkmıo yoksa çok şey yaşattı bana çokkk

sizinkilerde de var yani.tuvalet olayına hiç dikkat etmedim.durup dururken bi anda irkiliyo işte.belki o sırada yapıyodur.sagolun kızlar

gecmiş olsun canım.

teşekkür ederim canım, Allah'ım hepimizin kuzularını sağlıkla bizlere bağışlasın.
geçmiş olsun megul.

geçmişolsn canmm

sağolun arkadaşlar.

geçmiş olsun canım neyin var...

evet..

dişi mi çıkcak acaba...

benim kronik faranjitim var canım.kaç gecedir de uykusuz olunca yokladı beni.Allaha şükür şu an sadece başımda ağrı var.

inşallah denizcim.şimdilik çok memnun halinden.

bişey sorucam kızlar.kerem arada bir titriyo daha doğrusu durup dururken irkiliyo.çok sık degil ama yine de ben endişelendim.sizin bebeklerde varmı böle bişey.doktor kontrolümüz ocakta.doktorunu arayıp sorsammı acaba?

ben gülfem de farketmedim ama kızkardeşimin kızı çişini yaparken titiriyodu.kaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun gülercim, sanada aysun hemde ege ye inş.kısa sürede iştahıda yerine gelir....
Bence ela diş çıkarıyor olabilir bizimkide bazen yapıyor ama allaha şükür 2 gecedir iyi bugün geç kalktı sabah sekize doğru normalde yediye doğru kalkardı düzenimiz olmuştu ama inş.karışmaz uyku düzenimiz gene...

sağol sevgicim.

bazı eski arkadaşlar da yoklar hiç mesela rüveyda, bazı arkd.face geliyorlar ama buraya uğramıyorlar sanırım bizlerde yakında tarihteki yerlerimizi alıcaz yavaş yavaş :-((

evet çok arkadaşımız girmiyo artık.çiçek en etkin arkadaşımızdı o bile girmiyo.insan özlüyo.ben bi kaç gün giremesem aklım hep burda oluyo napıp edip bi uğruyorum.

çok geçmiş olsun megul

sağolasın canım.a.s.

gülfem uyudu uyanmadan ben bi mutfağa gireyim.menülerimiz yazalım mı fikirolsun.
mesela ben karnıbahar mercimek çorbası yapcam.

cnm sana allah klaylık verdin o zaman demek süper bakmış 1 ayda hee hahaha...
kızlar ela gazdan kalkıyodu üşüyodu galiba şimdi daha sıkı giydiriyorum evde daha sıcak..
ela da titriyo ürperiyo yani gülşenin dediği gibi ya tuvaletini yaparken ya banyoya girerken ya soğuksa..normal yani cnm merak etme

gülercim tabiki çok seviyorum aşkolsunn ben acaba kime kırıldı diye soran arkadaşların adını tabi ki siz değilsiniz babında yazdım yoksa sen,tuğba(lar) :) sevgi,müge,çiçek,melek,nagihan...hepinizi çok çok seviyorum.

titreme konusunda tuvaletlerini yaparken oluyor geçen gün banyo yaptırırken bizzat şahit oldum :)
nagihan haklısın ecrinde yalnız büyüyor ve çok ürkek oldu büyüdükçe.bi ortama girince yada birini görünce çok ağlıyor.özellikle kayınvalidem hiç susmaksızın yüksek perdeden konusunca devamlı ağlıyor.hiç huzurum yok oraya gidince.dün cepten aradı amcası 3g ile kadın ordan ecriiiiiiin diye bağırınca yerinden sıçradı çocuk :))

ben iki gündür zor yemekler yapıyoum bugün mola verdim basit bişiler yapıcam köfte,makarna falan :))
kendmi çok yoruncada akşama eşime bi karış surat yapıyorum yorgunluktan,ela ve ev yoruyo zaten bugün sadece elayla uğraşayım diyorum tatil sayılırım yani :KK70:

hahaha tuğba hiç güleceğim yoktu bravo valla ordan bile korkuttu haa :))) ela da aynı babanneyi hiç sevmiyo bayramda kadını oturduğumuz odaya sokmadı ilk gün kadın başını odadan içerisokunca usluca oturan çocuk başlıyo ıııııı diye bağırmaya bırak yani sevdirmeyi 2. günse sadece odadan içeri girmesine izin verdi..aylarca öğretsen çalıştırsan çocuğu yapamazsın..zaten genelde yabancılanıyo ama ona karşı aşırı yanii hissediyo mu nee annemde sevmiyo zaten diye... :)))

X