slmmmmm..
sabah saat 4 te yattık..kağan paşa çok huysuzzzzzzzzz..hiç uyumuyo sıpaaaaaaa..2 ssaat sonra bizde dra gidecez..bakalım şikayeti neymiş paşanınn..artık pess ettim götürcemm..eşim gelirken maske alıcak..allahım korusun inşallahhh...
maşallah mis gibi de olmuş çok da tatlı
sağolun kızlar hep.b oldu tuğbacım
10.ayda yine çağırdı kan sayımı yapılcakmış biz yine kan şurubuna devam edicez
maşallah kiloda boyda çoook güzel bizde 10. ayda kan sayımına çağrıldık demire devam
[
teşekkür ederiz opuyorumnanaktan
Kayra'nın banyodan sonraki şımarıklığı :))))
http://img9.imageshack.us/img9/1416/sl271394.jpg
benim menüde bugun şehriyeli tavuk çorba bulgur pilavı ıspanak ve havuçlu kuru meyveli kek ve köfte varrr cokacimcoook
selam kızlar bizzde doktordan geldik aşı olduk
keremciğimin kilosu 9.470 boy 76cm olmuş
doktor çok iyi dedi çok sevindim
gülercim tabiki çok seviyorum aşkolsunn ben acaba kime kırıldı diye soran arkadaşların adını tabi ki siz değilsiniz babında yazdım yoksa sen,tuğba(lar) :) sevgi,müge,çiçek,melek,nagihan...hepinizi çok çok seviyorum.
titreme konusunda tuvaletlerini yaparken oluyor geçen gün banyo yaptırırken bizzat şahit oldum :)
nagihan haklısın ecrinde yalnız büyüyor ve çok ürkek oldu büyüdükçe.bi ortama girince yada birini görünce çok ağlıyor.özellikle kayınvalidem hiç susmaksızın yüksek perdeden konusunca devamlı ağlıyor.hiç huzurum yok oraya gidince.dün cepten aradı amcası 3g ile kadın ordan ecriiiiiiin diye bağırınca yerinden sıçradı çocuk :))
idilde öle titriyor zeynep günde 1-2 defa görüyorum ama tuvaletini yaparken daha çok yapıyorlar dikkat ettiysen
kızlar birde bebek yalnz büyyosa o zamnda çok tedirgin oluyooo
slmmmmm..
sabah saat 4 te yattık..kağan paşa çok huysuzzzzzzzzz..hiç uyumuyo sıpaaaaaaa..2 ssaat sonra bizde dra gidecez..bakalım şikayeti neymiş paşanınn..artık pess ettim götürcemm..eşim gelirken maske alıcak..allahım korusun inşallahhh...
Günaydın arkadaşlar,
biz yine gece uyuyamadık Kayra nın uykusu halan düzene girmedi gece 12. 30 da yatıyor 3.5 da kalktı 5 e kadar uyumadı sorun ne anlamadım sizin kuzuların uyku düzeni nasıl ,
sultann pişti olduk bende kuru fasulye yapacağım
maşallah Kayra ' ya
kızlar geçende hürremden bahsetmiştiniz ya şimdi sitede gezerken gördüm ameliyat olmuş göğsünden ben yeni gördüm üzüldüm 4 ay emzirmiş bebişini sütü kesilmiş sonra ağrılar filan ameliyat olmuş...
SEASIA canım kusura bakmaa..kendini tanıttığını kaçırdım sanırımm..
çamaşır makinesini izşettirmenizi tavsiye etmemama gündüz maşallah keyfi yerinde şimdi yürüteçteee çamaşır mak çalışıyoo onu izliyooo eşşekkkk..
sizede aafiyet olsun tatlımGünaydın arkadaşlar,
biz yine gece uyuyamadık Kayra nın uykusu halan düzene girmedi gece 12. 30 da yatıyor 3.5 da kalktı 5 e kadar uyumadı sorun ne anlamadım sizin kuzuların uyku düzeni nasıl ,
sultann pişti olduk bende kuru fasulye yapacağım
maşallah Kayra ' ya
hep.b aşısı oldu bi ay 3 tane aşı olması gerekiyodu doktor ağır gelir diye bunu ertleyelim dedi anca olduk işte:dne aşısı oldu sultan kerem bize bir yaşında kadar aşı yok dendi...
aa fark etmedim bakıyım bendeSultan resimlere bakıyordum da Kayra ile Kerem in mevlüt kıyafetleri aynı :))))
8.ay bitti sevgicmvalla nazar değmesin siz 8.ay kontrolündesiniz dimi cnm..... bize 9.ayda gelin dr bu ay gitmeyeceğiz.... bizimde düzenimiz oturdu ama az yiyor sanırsam öyle kaselerle yemiyor ..... aman sağlıklı olsunda napalım...
aaa yazık ya üzüldüm şimdi geçmiş olsunkızlar geçende hürremden bahsetmiştiniz ya şimdi sitede gezerken gördüm ameliyat olmuş göğsünden ben yeni gördüm üzüldüm 4 ay emzirmiş bebişini sütü kesilmiş sonra ağrılar filan ameliyat olmuş...
maşallah yusuf a damaşallah adam olmuşta atlet giymiş yerim ben onun tatlı dilini
afiyet olsun menü güzel.......
maşallah kereme.......yusufuda geçen hafta götürmüştüm 9815 kg boyda 78 di maşallah büyüdü kuzularımız birde hasta olmadan yaz gelse
tuğba allah yardım etsin 3g li bölüme çok güldüm çok yaşa sen emi......
benimki kakasını yaparken kıpkırmızı oluyor ve gözünden boncuk boncuk yaşlar akıyor.....
evet ya yalnız büyüyen bebekler biraz ürkek oluyor allahtan yusuf fdoğdu doğalı annemlere sık gidiyoruz ve kalıyoruz sosyal bir çocuk ve maşallah insanları hiç yabancılamıyor aksine kuzum gülücükler atıyor
Neslihan canım,
Kayra maşalllah desteksiz oturuyor galiba bu arada 8 . ayınız hayırlı olsunn
sağl canım.kıyafet konusunda hazırlıklı değildik. yanımızda ne varsa onu giydirdik.o açıdan hazırlıksızdı yani:)denizcim ağaç çok güzel olmuş
selene bayıldımmm maşaallah bu selenin hazırlıksız hali ise birde hazırlansa düşünemiyorummmmm:lepi:
kızım şu saat oldu hiç bişey yemedi napıcam ben yaaaaa çok mutsuzummm
yazarız şeker ayıp ettin:) ama kızım sonra bu yakışıklı delikanlılar arasında nasıl seçim yapacak.)aliye selenin fotolar süperr maşallah esmer güzeli yaa..Allah nazarlardan saklasın fıstık..bizide yaz talipler listesine :)))
amma çok yazmışınız bee oku oku bitiremedim
canım sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama tekrar aramıza dönmene sevindim. benim için de senin ayrı bi yerin var nedense.üzülürdüm girmeseydin hiç. umarım buluşmaya da gelebilirsin yüzyüze de görüşürüz.selamlar...
tabiki gülşen ya da seher değil kırıldığım..ama gülşen fark etmiş sormuş sağolsun sehercim de her zamanki gibi kibarlık edip gönül almış.ama benim burda her iki gülşen,seher,sultan,aliye,emel,elif,deniz,ayşe,kısa zamanda en iyi dostum ve sırdaşım olan sinem gibi arkadaşlarıma kırılmam söz konusu olamaz.
ama ben kendimi iyi anlatamıyorum sanırım.ama her şeye eyvallah diyen bi yapım da yok savunmacı bi kişiliğim ben :) o yüzden sevdiğim insanlar beni yanlış anlayacak üstüne bir de tersleyeceklerse hiç yazmam daha iyi.o zaman hiç girme diyen olursa işte o olmaz.ben siz olmadan yapamam çok sıkılırım.ben istanbulda akrabam yok ama neten de olasa paylaşımlarımızla kimsesiz değilim sayenizde
aynen canım.dönmeyi geçtim selen artık yatarken kalkıp oturuyo kendisi. ne altını değiştirebiliyorum ne üstünü. çok afacan benimki çoookk.kızlar ben artık zeynebin üstünü giydirrken çokk zorlanıyorum 5dk durmuyo ben sırt üstü yatırıyorum o saniyesinde dönüyoo sizde mi bölesinzz
canım eşim benim bu sene bana sürpriz yapmış yerlerimizi ayırtmış MARDAN PALACE da geçirecez yılbaşını oğluş annemlerde kalacak ama oğlumsuz yeni bir yıla girmek istemiyorum
ONT]
maşallah çooooooooooook tatlısın fıstık .......
hoşgeldin aramıza canımslm bende anilya adıyla sizi takip edenim Adım belgin benim 1 oğlum var 5 nisan doğumlu adı Ahmet Etka
bben de seni seviyorum canımsağolun canım arkadaşlarım seviyorum sizi...opuyorumnanaktan
sağol canım. ben de renkli gözlü bi bebiş isterdim. herkes kendinde olmayanı istiyo işte. ama ben esmer eşim esmer. selen de böyle oldu tabi.ecrin de çok tatlı çok masum maşallah.hatta ben bu resimlerde bazı hallerini ecrine benzettim. eşim bile benzetti..)denizcim ağacınız çok güzel olmuşş.ela yolmak için deliriyodur yürümeye başlayınca öle süslü şeyleri unutucaz gibime geliyor.ecrin yürüteçteyken hep yapma çiçeklerime gidiyor ama uzanamyor neyseki.
aliye maşallah ya çok süper çıkmış bayıldımmm.çok hevesim vardı esmer kızım olsun diye çünkü bizim anne gürcü baba gürcü sülale hep gürcü dolayısıyla hep beyaz ten renkli göz değişik bi bebek görmedim sülalede :) kızımın esmer olmasını istiyordum şöyle simmsiyah saçlı babasına çekseydi iyi olurdu kapkara saçları eşimin az ama olsun kara :)
canım benim dediğim davetiye bastırma değil hani hediyelerin yanın akoyarsın hazır satılır kırtasiyede falan .öyle bişeydine cok konuşmuşsunuzzzzzz .sayfada bırakmıştım sizi öglen
aynennnn ne plaların var fikir alalım barii
ben öle davetiye falan bastırmam
sadece
babamlar 2 kişi
kayınpederlerim 2 kişi
agbımler 2 kişi
görümcemler 3kişi
ve eşimin agbılerii... 4 kişi
13 kişi gelecek 3de biz 15 yeterr ugraşamam o kafar yaaa
resimli pasta balonlar süslenir
bi kaç kuru pata hazırlarımmmmm
akşam düşünüyorumm
ben de arada kullanıyorum peditusu.geçmiş olsun biz peditus kullanıyoruz soğuk algınlığında içinde öksürük içinde yazıyor dr. götür bence göğsü dolmasın bebişini
mutlulukla sağlıkla girin yeni yıla ağaç güzel görünüyor:)))
maşallah boyuna gayet uzun
harika resimler çok güzel kızıma benzetiyorum senin cimcimeyi resim koyabilirsem göstereyim
evet yarım saattir okumaya çalışıyorum :))))
hoşgeldin belgin ebru ben ege de 6 nisan doğumlu
bu ne hız kızlar bir 2000 daha yapacaktınız nerdeyse oku oku bitemedim:)))
benim kızı bi bana benzetmiyolar zaten:) maşallah ece de çok tatlıymış. şimdi ne kadar değişik.buda benim kızım
bence abinin gördüğü rüyada çok güzelmiş tuğbacım. hayır olsunayy sevap mı işledim acaba elif öyle derler :) abim de mezarımı görmğş çok heybetliymiş mermerlerle kocaman bi anıt mezar gibiymiş.şehit oldu diyorlarmış Allah hayırlara getirsin
vay vay!oslem 1907 dönmüş sanırım şenayın fotosuna yorum yapmış:SS
maşallah maşallah. bn pesettim artık. her hafta yarım gün temizlikçi geliyo.canım arkadaşım çok sağolasın biyere gidemem bağımlınızım :)
çok teşekkür ederim sevgicim benim de ara veren olunca gözüm arıyor kırgınlıklar hiç olmasın inşallah.
valla ben ana haber bültenine kadar tv açmıyorum zaten bişey yok haberlerden sonra pazartesi ezel çarşamba yaprak dökümü perşembe aşkı memnu cuma hanımın çiftliği (bunu eşim çok seviyor) amaa hangisinden ne anlıyosun şu bölümde ne oldu diye sor bilemem belki çünkü ecrin show yapıyo geceleri onu izliyoruz çoğunlukla :) çok oyuncu oldu yaa :))
bende ecrin doğdu doğalı vardı o miskinlik ama 2 gündür bi hamaratlık bi hamaratlık...dün koskoca salonu dipten temizledim bugün yatak odamı...yeni evliyken diktirdiğim aldığım kıyafetleri çıkardım tek tek baktım zayıflamam lazım diye hayıflandım :) dolapları silip yine yerleştirdim yarında mutfakla çalışma odasını bitirme niyetindeyim.allah bozmasın beni :)
maşallah meriçe.kızım bugün tam 8 aylık oldu maşallah
geçmiş olsun canımdün annemdeydik saat 11 de çıktık 11,30 gibi gece evimize gittik eşim bugün izinli evde ..
kavyınvalidem ile birlikte meriç e bakacaklar... meric yolda bi uyandii... gece 2,30 da uyudu
önce oynuyordu sonra ağlamaya başladı nasıl ağlıyoo anlatamam ben de ağlıyacaktım...
uykusu var ağlıyo meme istiyo bi emiyo ağlıyo ,
1 kaşık calpol verdim saat 1,30 gibi... 2,30 da uyudu amaa onun ağlamasına çokk üzüldüm..
uykusuzluğu geçtim. zaten...
6,30 da kalktim..
noldu size böyle geçmiş olsun canımgünaydın kızlar.....
çorluda da hava kötü,yağmurlu!!!
ege yine iştahsız.hep ilgi istiyor.....sinirden ağlıyorum artık...
ben rahatsızım.baş dönmesi,baş ağrısı,mide bulantısı.....
dr.işitme testine gerek duydu...
bizde durumla karışık...
geçmişe göz atayım
sağol selincimçok güzel olmuş canım
çok güzel olmuş SELEN
Saol canım
Evet artık çok rahat oturabiliyor ama sürünme dersen tık yok. Sadece popoyu çekiyor itiyor :)))))kaydirigubbakcemile3
Bu arada Kerem Kayra' nın da 8. ayı kutlu olsun Allah daha nice 8 aylar nasip etsin