2009 Nisan Anneleri

maske bende aldım ama çok büyük geliyor alırken iyice sorsun bebekler için varsa ondan alsın yoksa kullanamazsın ben 3 ayrı firmanın aldım hepsi büyük kullanamadım, inşallah bir şey çıkmazzz ayşecim

ama gündüz maşallah keyfi yerinde şimdi yürüteçteee çamaşır mak çalışıyoo onu izliyooo eşşekkkk..

SEASIA canım kusura bakmaa..kendini tanıttığını kaçırdım sanırımm..

sultancımm..

maşallah keremee annesiii..çok ii bboyuda kliosudaaa..yeme düzeninizi bi yazarmısın canımmm..biz bu ay az kilo aldık sanırımm..bugün dr a gitcezz..bakalım kaç kilo olmuşş..

maşallah kayrayada..bende nostalji olsun diee bazen o atletten giydiriomm..altıınada kilott tam miniman oluyooo..:))

saol eftelayacım babamız küçük maske bulamamış büyük almışş..ben sıkılaştırrım onuu..

maşallah kerem e de kayra ya da keremin boyu da kilosu da çok iyi nazar değmesin..

kızlar geçende hürremden bahsetmiştiniz ya şimdi sitede gezerken gördüm ameliyat olmuş göğsünden ben yeni gördüm üzüldüm 4 ay emzirmiş bebişini sütü kesilmiş sonra ağrılar filan ameliyat olmuş...

Kayra'nın banyodan sonraki şımarıklığı :))))
http://img9.imageshack.us/img9/1416/sl271394.jpg

maşallah adam olmuşta atlet giymiş yerim ben onun tatlı dilini

benim menüde bugun şehriyeli tavuk çorba bulgur pilavı ıspanak ve havuçlu kuru meyveli kek ve köfte varrr cokacimcoook

afiyet olsun menü güzel.......

selam kızlar bizzde doktordan geldik aşı olduk
keremciğimin kilosu 9.470 boy 76cm olmuş

doktor çok iyi dedi çok sevindim

maşallah kereme.......yusufuda geçen hafta götürmüştüm 9815 kg boyda 78 di maşallah büyüdü kuzularımız birde hasta olmadan yaz gelse

tuğba allah yardım etsin 3g li bölüme çok güldüm çok yaşa sen emi......

idilde öle titriyor zeynep günde 1-2 defa görüyorum ama tuvaletini yaparken daha çok yapıyorlar dikkat ettiysen

benimki kakasını yaparken kıpkırmızı oluyor ve gözünden boncuk boncuk yaşlar akıyor.....
kızlar birde bebek yalnz büyyosa o zamnda çok tedirgin oluyooo

evet ya yalnız büyüyen bebekler biraz ürkek oluyor allahtan yusuf fdoğdu doğalı annemlere sık gidiyoruz ve kalıyoruz sosyal bir çocuk ve maşallah insanları hiç yabancılamıyor aksine kuzum gülücükler atıyor

yarında kağanı bırakıp kmaraşa gidecezz..kaydımı yeniletmem lazımm..çok yoracak bu sıpa anneaneyi çokk..

bizimki de öyledi bu aksam

2,5 ta uyudu bide ağladı nasıl ağlıyo kiyamam gözlerim dolduu

neden ameliyat olmuş ...

benimkinin uyku düzeni yok anlatmaya gerekte yok sanırımgamyoncuiremsu
hastane için alıyorsunuz sanırım maskeyi ayşecim...randevulu gidiyorsunuz sanırım ama ölede olsa emiri babası dışarıda tutsun kuytu biryerde sıra gelince sen çağrı at o getirsin..biz son 2 kere öle yaptık..eşim idille bahçede durdu bende doktor kapısında:))

Neslihan canım,
Kayra maşalllah desteksiz oturuyor galiba bu arada 8 . ayınız hayırlı olsunn

ama gündüz maşallah keyfi yerinde şimdi yürüteçteee çamaşır mak çalışıyoo onu izliyooo eşşekkkk..
çamaşır makinesini izşettirmenizi tavsiye etmem
çamaşır makinesini izleyen çocuklar genelde otistik çocuklar yani önerillmiyor
çamaşır makinen nerdeki senin yaw :))

bu arada emir kağancıkta facebok lu olmuş :)
ama ne resim ne bişey hadi bekliyoruz amaaaaaa

sizede aafiyet olsun tatlım

ne aşısı oldu sultan kerem bize bir yaşında kadar aşı yok dendi...
hep.b aşısı oldu bi ay 3 tane aşı olması gerekiyodu doktor ağır gelir diye bunu ertleyelim dedi anca olduk işte:d

Sultan resimlere bakıyordum da Kayra ile Kerem in mevlüt kıyafetleri aynı :))))
aa fark etmedim bakıyım bende

valla nazar değmesin siz 8.ay kontrolündesiniz dimi cnm..... bize 9.ayda gelin dr bu ay gitmeyeceğiz.... bizimde düzenimiz oturdu ama az yiyor sanırsam öyle kaselerle yemiyor ..... aman sağlıklı olsunda napalım...
8.ay bitti sevgicm
bizimki 1 kase yiyor hemen hemen ama sulu yapıyorum ben çokta sulu değil ama katı püre vermiyorum belkide ondan yiyodur o kadar

aaa yazık ya üzüldüm şimdi geçmiş olsun

maşallah yusuf a da
kıyamam kabızmı yavrum

kızlar benimde canım bir kek çekti nerden geldiyse kokusu hiçte becremem ama yaptım şimdi pişior inşallah olur afiyetle yerim hehe

Neslihan canım,
Kayra maşalllah desteksiz oturuyor galiba bu arada 8 . ayınız hayırlı olsunn

Saol canım
Evet artık çok rahat oturabiliyor ama sürünme dersen tık yok. Sadece popoyu çekiyor itiyor :)))))kaydirigubbakcemile3
Bu arada Kerem Kayra' nın da 8. ayı kutlu olsun Allah daha nice 8 aylar nasip etsin

keki kim sevmez..
off benimde canım istedii yaa....

sultan bi parça da bana gönderir misin?

sağl canım.kıyafet konusunda hazırlıklı değildik. yanımızda ne varsa onu giydirdik.o açıdan hazırlıksızdı yani:)
aliye selenin fotolar süperr maşallah esmer güzeli yaa..Allah nazarlardan saklasın fıstık..bizide yaz talipler listesine :)))
amma çok yazmışınız bee oku oku bitiremedim
yazarız şeker ayıp ettin:) ama kızım sonra bu yakışıklı delikanlılar arasında nasıl seçim yapacak.)
canım sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama tekrar aramıza dönmene sevindim. benim için de senin ayrı bi yerin var nedense.üzülürdüm girmeseydin hiç. umarım buluşmaya da gelebilirsin yüzyüze de görüşürüz.
kızlar ben artık zeynebin üstünü giydirrken çokk zorlanıyorum 5dk durmuyo ben sırt üstü yatırıyorum o saniyesinde dönüyoo sizde mi bölesinzz
aynen canım.dönmeyi geçtim selen artık yatarken kalkıp oturuyo kendisi. ne altını değiştirebiliyorum ne üstünü. çok afacan benimki çoookk.

canım bence içini rahat tut ve git eşinle başbaşa bikaç gün geçir.yenilen gel. hepimizin ihtiyacı var buna. senin bilhassa var ben biliyorum canım.
ayrıca sağol yorumun için:)

slm bende anilya adıyla sizi takip edenim Adım belgin benim 1 oğlum var 5 nisan doğumlu adı Ahmet Etka
hoşgeldin aramıza canım
sağolun canım arkadaşlarım seviyorum sizi...opuyorumnanaktan
bben de seni seviyorum canım

sağol canım. ben de renkli gözlü bi bebiş isterdim. herkes kendinde olmayanı istiyo işte. ama ben esmer eşim esmer. selen de böyle oldu tabi.ecrin de çok tatlı çok masum maşallah.hatta ben bu resimlerde bazı hallerini ecrine benzettim. eşim bile benzetti..)
canım benim dediğim davetiye bastırma değil hani hediyelerin yanın akoyarsın hazır satılır kırtasiyede falan .öyle bişeydi

ben de arada kullanıyorum peditusu.

buda benim kızım
benim kızı bi bana benzetmiyolar zaten:) maşallah ece de çok tatlıymış. şimdi ne kadar değişik.
ayy sevap mı işledim acaba elif öyle derler :) abim de mezarımı görmğş çok heybetliymiş mermerlerle kocaman bi anıt mezar gibiymiş.şehit oldu diyorlarmış Allah hayırlara getirsin
bence abinin gördüğü rüyada çok güzelmiş tuğbacım. hayır olsun
oslem 1907 dönmüş sanırım şenayın fotosuna yorum yapmış:SS
vay vay!
maşallah maşallah. bn pesettim artık. her hafta yarım gün temizlikçi geliyo.

kızım bugün tam 8 aylık oldu maşallah
maşallah meriçe.
geçmiş olsun canım
noldu size böyle geçmiş olsun canım
çok güzel olmuş canım
sağol selincim
çok güzel olmuş SELEN

sağol canım

Saol canım
Evet artık çok rahat oturabiliyor ama sürünme dersen tık yok. Sadece popoyu çekiyor itiyor :)))))kaydirigubbakcemile3
Bu arada Kerem Kayra' nın da 8. ayı kutlu olsun Allah daha nice 8 aylar nasip etsin

maşallah o bile iyi ben yüz üstü yatırıyorum hemen ağlıyor
teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…