ay canm işte onun bi yerinde bi agrısı veya sancısı var o zamn sen yatmadan önce agrı kesici falan ver ii olur yaninagihancım yok gece de çook uykusu var gözü kapalı bağırıyo uyanmak istemiyo ama can acısından kalkıyoo,neyse dün gece daha iyiydi bizim kaloriferleri de arttırdılar üşüyodu sanırım yaa..
zeyno çok sevindim cnm kendi kendilerine yarım saat oyalandıklarında dünyamın işini yapıyorum bende süper oluyoo..inşallah sizinde hep böyle devam eder nazar değmesin..
inşallah denizcim.şimdilik çok memnun halinden.
bişey sorucam kızlar.kerem arada bir titriyo daha doğrusu durup dururken irkiliyo.çok sık degil ama yine de ben endişelendim.sizin bebeklerde varmı böle bişey.doktor kontrolümüz ocakta.doktorunu arayıp sorsammı acaba?
asya da 8 aylık olmuş maşallah.....asya da özellikle tuvaletini yaparken titriyor bazen...
kızlar dün rahatsızdım giremedim siz de tam gaz yazmışsınız oku oku bitiremiyorum yaaaa
bende eski sayfada geziniyom alıntı yap faln nere gitmiş diyomm kaydirigubbakcemile3
kızlar sabah çok büyk bi kazayı atlattık zeynebn beşigi asansör şeklide yani parmaklıklaraşagı iniyo bende beşigin içi çok dern zeynebi yatırrkn zorlanıyrm diyo indrmştim neyse sabah bi uyandm zeynep ayga kalkmş kafayı sallandryo yataktan nasıl fırladım anlamdm rabbime şükürlerolsn ki düşmedii :Saruboceq:
guler sen ada merke"misin yoksa?
:roflol:bende aynı şeyi düşünüyodum
multitabs dan günde 1 pipet veriyorum hala..1 yaşına kadarmış
nagihan geçmiş olsun cnm...valla her an gözetim altında tutmak lazım artık bunları..büyüyorlarr..napıcakları belli olmuyo..hergün başka bişi öğreniyolar..
selenin resimleri bakalım olmuşmu
bunlar da diğerleri
evet öğretmen denizcimm..valla çok ii oluyorr...ama beyefendi anadolu lisesi sınavlarına hazırlanıoo kazanırsaa saat 4de evde olacakk..4 e kadar ben kafayı yerim vallaaa..
neden karıştı ortalık yaaa ben de okuyamadım.. okuldan yeni geldim ve işler beni bekler............ kaynana yine tatile geldi..............
selamlar...
tabiki gülşen ya da seher değil kırıldığım..ama gülşen fark etmiş sormuş sağolsun sehercim de her zamanki gibi kibarlık edip gönül almış.ama benim burda her iki gülşen,seher,sultan,aliye,emel,elif,deniz,ayşe,kısa zamanda en iyi dostum ve sırdaşım olan sinem gibi arkadaşlarıma kırılmam söz konusu olamaz.
ama ben kendimi iyi anlatamıyorum sanırım.ama her şeye eyvallah diyen bi yapım da yok savunmacı bi kişiliğim ben :) o yüzden sevdiğim insanlar beni yanlış anlayacak üstüne bir de tersleyeceklerse hiç yazmam daha iyi.o zaman hiç girme diyen olursa işte o olmaz.ben siz olmadan yapamam çok sıkılırım.ben istanbulda akrabam yok ama neten de olasa paylaşımlarımızla kimsesiz değilim sayenizde
asya da 8 aylık olmuş maşallah.....
gecmiş olsun canım.
teşekkür ederim canım, Allah'ım hepimizin kuzularını sağlıkla bizlere bağışlasın.
geçmiş olsun megul.
geçmişolsn canmm
geçmiş olsun canım neyin var...
evet..
dişi mi çıkcak acaba...
inşallah denizcim.şimdilik çok memnun halinden.
bişey sorucam kızlar.kerem arada bir titriyo daha doğrusu durup dururken irkiliyo.çok sık degil ama yine de ben endişelendim.sizin bebeklerde varmı böle bişey.doktor kontrolümüz ocakta.doktorunu arayıp sorsammı acaba?
Geçmiş olsun gülercim, sanada aysun hemde ege ye inş.kısa sürede iştahıda yerine gelir....
Bence ela diş çıkarıyor olabilir bizimkide bazen yapıyor ama allaha şükür 2 gecedir iyi bugün geç kalktı sabah sekize doğru normalde yediye doğru kalkardı düzenimiz olmuştu ama inş.karışmaz uyku düzenimiz gene...
bazı eski arkadaşlar da yoklar hiç mesela rüveyda, bazı arkd.face geliyorlar ama buraya uğramıyorlar sanırım bizlerde yakında tarihteki yerlerimizi alıcaz yavaş yavaş :-((
çok geçmiş olsun megul