2009 Nisan Anneleri

ayy sevap mı işledim acaba elif öyle derler :) abim de mezarımı görmğş çok heybetliymiş mermerlerle kocaman bi anıt mezar gibiymiş.şehit oldu diyorlarmış Allah hayırlara getirsin

herkeşe şelam:)) tuğba çok sevindim burda olmana.......niçin gittiğini biliyorum ama bizide özlersin yazarsın diye tahmin ettiğimden dolayı çok üzüldüm..gitmeyin hiçbiriniz bir yere,sende gitme:asigim:

oy oy ne çok yazmışsınız anca bitirebildim..... Tuğba neye kırılmıştı ki ben hatırlayamadım ama geri döndüğüne çok sevindim yerin belliydi valla...... anilya hoşgeldin benimde 27 nisan doğumlu oğluşum.....
foto da çok güzel nasılda yakalamışsın o pozu gülen yüzü hiiiç solmasın....

dizicilerin dizileri başladı sanırsam buraları tenhalaşmış
canım ece çok tatlı çıkmış maşallah

Sultan , neredeydi ki?Özlem şu kocasının yanında olmayan mıydı,ben onu tam bilmiyorum da?

ne dizisi var ki bu akşam ben hiç bişii izlemiyorum bi yaprak dökümü bi aşkı memnu arada da melekler korusun,o yüzden sıkılıyorum şurda elasız 2 saattim var ama izleyecek bişii yok..

Ben de çıkıyorum,eve her haftasonu okulla ilgili evrak taşıyorum,ama Cuma kapının önüne nasıl koyduysam öylece alıyordum Pazartesileri.Bugün de getirdim,ama hala bir düzenleyemedim.Şimdi onlara bakacağım biraz.
ıyi geceler hepinize!!!

EGE Biraz önce koltuga tek başına tutanarak durduu
yerde oturuordu
benımde arkam dönük dvd ugraşıom bi baktım oturuyordu koltugun üzerindeki pilli almak için ayaga kalkmış koltuga dayanmı ne kadar sevındım

sonra tekrar yere oturtumm kumandayı gösterıp koltugun ucuna koydum aynı seyi tekarr yaptıı maşallahhh kuzumaaaaaaaaaa

aryık zaten kolarından tutup yürütmemi istıyorr

bu arada ogluma yyengesi plastık ufak sandelyeler varya ondan almış akşam üzeri getırdii,

tv karsısına koydum

ellerınıe 2 yana koydu tv izledi

yemek yerkende masaya aldık beyefendiyiiiii

ya kızlar bugun ege uyuyor saat 3 civarııı

bende mutfakta yemek yapıom
camaşır makinesi ve elektırıklı ssoba calışıoooo

sen şartel at başla cırr elektırık kaçagı gibi sesler cıkarmaya uyuyan cıcuguda kaptıgım gibi çıktım dışarı ya dedım patlıcak ya alev alıcak evvv
hemen yantarafa eltıme bıraktım cocugu giitim eve şateli indirdim elektırıkci cagırdıksonra v.s

evde olmasam ev yanar allah korusunnn

ne dizisi var ki bu akşam ben hiç bişii izlemiyorum bi yaprak dökümü bi aşkı memnu arada da melekler korusun,o yüzden sıkılıyorum şurda elasız 2 saattim var ama izleyecek bişii yok..
bende yaprak dökümü eşkı memnu --ezel---hanımın ciftligiini arada bakıom

kolay gelsin.............

BENDE ERKEN YATICAM EGE ŞıMDı UYUDU BABASIYLAA

HERKESE ıYı GECELERRR

Son düzenleme:
ya kıslarrr elim kalkmıo mutfağı bile toplamadım hiç halim yok miskin miskin oturuom görmein gitsin uff kim toplıcak mutfağı yaaa

nisan bebeklerinin en büyüğü benim kzım heralde aslında kızımda nisanda doğacaktı ama 1 ay erkenden geldi dünyaya

herkeşe şelam:)) tuğba çok sevindim burda olmana.......niçin gittiğini biliyorum ama bizide özlersin yazarsın diye tahmin ettiğimden dolayı çok üzüldüm..gitmeyin hiçbiriniz bir yere,sende gitme:asigim:

canım arkadaşım çok sağolasın biyere gidemem bağımlınızım :)

çok teşekkür ederim sevgicim benim de ara veren olunca gözüm arıyor kırgınlıklar hiç olmasın inşallah.

valla ben ana haber bültenine kadar tv açmıyorum zaten bişey yok haberlerden sonra pazartesi ezel çarşamba yaprak dökümü perşembe aşkı memnu cuma hanımın çiftliği (bunu eşim çok seviyor) amaa hangisinden ne anlıyosun şu bölümde ne oldu diye sor bilemem belki çünkü ecrin show yapıyo geceleri onu izliyoruz çoğunlukla :) çok oyuncu oldu yaa :))

ya kıslarrr elim kalkmıo mutfağı bile toplamadım hiç halim yok miskin miskin oturuom görmein gitsin uff kim toplıcak mutfağı yaaa

bende ecrin doğdu doğalı vardı o miskinlik ama 2 gündür bi hamaratlık bi hamaratlık...dün koskoca salonu dipten temizledim bugün yatak odamı...yeni evliyken diktirdiğim aldığım kıyafetleri çıkardım tek tek baktım zayıflamam lazım diye hayıflandım :) dolapları silip yine yerleştirdim yarında mutfakla çalışma odasını bitirme niyetindeyim.allah bozmasın beni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…