2009 Nisan Anneleri

nagihancım çok tşk ederimmm olduuu:)
önemli degil canmm

buda benim kızım
maşşallh kuzunaa nerde yaptın bunu

inanmıyorum nagihancım bende bu bebeği seçmiştimmm
hehh kalp kalbe karşıymşş

EGE Biraz önce koltuga tek başına tutanarak durduu
yerde oturuordu
benımde arkam dönük dvd ugraşıom bi baktım oturuyordu koltugun üzerindeki pilli almak için ayaga kalkmış koltuga dayanmı ne kadar sevındım

sonra tekrar yere oturtumm kumandayı gösterıp koltugun ucuna koydum aynı seyi tekarr yaptıı maşallahhh kuzumaaaaaaaaaa

aryık zaten kolarından tutup yürütmemi istıyorr

bu arada ogluma yyengesi plastık ufak sandelyeler varya ondan almış akşam üzeri getırdii,

tv karsısına koydum

ellerınıe 2 yana koydu tv izledi

yemek yerkende masaya aldık beyefendiyiiiii

ya kızlar bugun ege uyuyor saat 3 civarııı

bende mutfakta yemek yapıom
camaşır makinesi ve elektırıklı ssoba calışıoooo

sen şartel at başla cırr elektırık kaçagı gibi sesler cıkarmaya uyuyan cıcuguda kaptıgım gibi çıktım dışarı ya dedım patlıcak ya alev alıcak evvv
hemen yantarafa eltıme bıraktım cocugu giitim eve şateli indirdim elektırıkci cagırdıksonra v.s

evde olmasam ev yanar allah korusunnn

bende yaprak dökümü eşkı memnu --ezel---hanımın ciftligiini arada bakıom

kolay gelsin.............

BENDE ERKEN YATICAM EGE ŞİMDİ UYUDU BABASIYLAA

HERKESE İYİ GECELERRR
geçmişolsnn canm yaaa bende çookk korkarımm elektrk işinden
paşayada maşşallhh

ya kıslarrr elim kalkmıo mutfağı bile toplamadım hiç halim yok miskin miskin oturuom görmein gitsin uff kim toplıcak mutfağı yaaa
kalk topla kızzz ben hiç rahat edemm nedensee

nisan bebeklerinin en büyüğü benim kzım heralde aslında kızımda nisanda doğacaktı ama 1 ay erkenden geldi dünyaya
hehheh bende arkanızdan takip ediyorummm

Ii gecelerr
tugba kicini kasi nazar degmesin
melek gecmis olsun Allah korumys ay bende cok korkarim elektrikten
ayunuttum vak daha yazacaktimmmmmm::KK43:(((

iyi geceler kızlar...

sonunda uyudu oğluşum.valla o miskinlik bende kerem doğduğundan beri var.özellikle o uyuduğu zaman iş yapmam gerekiyo ama benim canım hiç istemiyo.ütü yine bırikti.bulasık da var.var da var

Ooo okumakla bitneyecek gecmis
demir uyumusken bende yatayimmmm
mutlu gecelerrrrr

ben bugn bir ütü yaptım heralde eşim 1 sene utanırda ütü istemz çook toruldm valla
zeynepte uyudu çok şükür
bende baş agrısı var kızlar ara ara giriyo beynm zonkluyo

iyi geceler kızlar...

sonunda uyudu oğluşum.valla o miskinlik bende kerem doğduğundan beri var.özellikle o uyuduğu zaman iş yapmam gerekiyo ama benim canım hiç istemiyo.ütü yine bırikti.bulasık da var.var da var
keremcikler aynı saatte uyudu demek

aynı beni anlatmışsın banyo yapmaya bile üşeniyorum yaa 1 hafta önce antrenin halıları geldi 1 tanesini hala sermedim duruyo sözde silcemde sercem

bu halimden hiç memnun değilim ama içimden gelmiyo ya zorlamı :))

yerde oturuordu
benımde arkam dönük dvd ugraşıom bi baktım oturuyordu koltugun üzerindeki pilli almak için ayaga kalkmış koltuga dayanmı ne kadar sevındım

sonra tekrar yere oturtumm kumandayı gösterıp koltugun ucuna koydum aynı seyi tekarr yaptıı maşallahhh kuzumaaaaaaaaaa

bu arada ogluma yyengesi plastık ufak sandelyeler varya ondan almış akşam üzeri getırdii,

tv karsısına koydum

sen şartel at başla cırr elektırık kaçagı gibi sesler cıkarmaya uyuyan cıcuguda kaptıgım gibi çıktım dışarı ya dedım patlıcak ya alev alıcak evvv
hemen yantarafa eltıme bıraktım cocugu giitim eve şateli indirdim elektırıkci cagırdıksonra v.s

HERKESE İYİ GECELERRR

geçmiş olsun cnm
evde elekt.işlerini ben yaparım eşim genelde bana yaptırır uhehehheh:roflol:

bende hiç memnun degilim sultan ama zorlada olmuyo işte.ev işleri dısında da daha bi sürü işim var ertele ertele ne olacak bakalım.

işte tekrar geldi oğlumun resmi:)

ben göremedim

ne dizisi var ki bu akşam ben hiç bişii izlemiyorum bi yaprak dökümü bi aşkı memnu arada da melekler korusun,o yüzden sıkılıyorum şurda elasız 2 saattim var ama izleyecek bişii yok..

küçük kadınlar mı ne bende ona bakıyorum arada aman ne dertleri bitti ne kederleri :))

ben bugn bir ütü yaptım heralde eşim 1 sene utanırda ütü istemz çook toruldm valla
zeynepte uyudu çok şükür
bende baş agrısı var kızlar ara ara giriyo beynm zonkluyo

başım benimde çatlıyor :KK43:(( bu arada kızımın resimlerini imiki.com dan yapıyorum harika resimler var deneyin egenin avatar resmide oradan

bende hiç memnun degilim sultan ama zorlada olmuyo işte.ev işleri dısında da daha bi sürü işim var ertele ertele ne olacak bakalım.

aynı dertten hepimiz yakınıyoruz sanırım hergün kadın alsam yeridir:)))15 gün 1 ay yetmez yaniii

izmir de hava o kadar kötü ki anlatamam.. deniz çok dalgalıydı vapur bi o yana bi bu yana... sağ salim geldim ama...

hava kapkara ve çok yağıyor...
hayırlı yağmurlar olur inşallah

dün annemdeydik saat 11 de çıktık 11,30 gibi gece evimize gittik eşim bugün izinli evde ..
kavyınvalidem ile birlikte meriç e bakacaklar... meric yolda bi uyandii... gece 2,30 da uyudu
önce oynuyordu sonra ağlamaya başladı nasıl ağlıyoo anlatamam ben de ağlıyacaktım...

uykusu var ağlıyo meme istiyo bi emiyo ağlıyo ,
1 kaşık calpol verdim saat 1,30 gibi... 2,30 da uyudu amaa onun ağlamasına çokk üzüldüm..

uykusuzluğu geçtim. zaten...
6,30 da kalktim..

esen çıkmıssın galiba.ben yinede yazayım 2 nisan kerem.çok ugrastım olmadı yaa
yapmişsiniz sanirim..

8 ayyyyyyyyyyyyyyylıııııkkkkkkkkkk oldddddddddduuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk maşalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh oğluşumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
masallah

esencim çıkmışsın ama kızımın adı elif 9 mart doğumluuu yardımcı olursan sevinirim
olmuşşş

hoşbuldum arkadaşlar teşekkürler
hoşgeldin..

kızlar görümcemin 1,5 yaşında kızı vardı bugün haber geldi hamileymmiş.. 2,5 aylık.. daha yeni adet görmeye başlamışştı 2 ay adet gördü üçüncü olmadan tekrar hamile:)))))

amaninn....

buda benim kızım
masallahhh

yerde oturuordu

tv karsısına koydum

HERKESE İYİ GECELERRR

geçmiş olsun...canım.. ege':nazar: ye de masallahh

esen maşallah kızına 8 aylık olmuş..aynı şeyi dün ela akşamüstü yaptı uykusu geldi her akşam uykusundan önce yarım saat kestiriyo ama çok zor uykuya dalıyo alıyorum kucağıma uyutmak için nasıl itiyo bebni zorlamıyorum koyuyorum yere yine ağlıyo sevdiği şeyleri gösteriyorum yine ağlıyo aay deli etti sonra uyudu kaldı ama bazen çoook direniyolar uyumamak için uyku kafalarına vuruyo resmen..uyudu kalktı aay aynı mızmızlıkla akşam uyuyana kadar da düzelmedi..
günaydın bu arada herkese ..kızlar ben ela uyuduktan sonra hiç iş yapmıyorum kendime ve eşime ayırıyorum o 1-2 saati..çok işim varsa eşim gelince veriyorum yemekten sonra ela yı o uyuyana kadar hızlı hızlı yapıyorum o uyuyunca oturuyorum bende hemen yoksa sabahtan akşama kadar iş bi de akşam yapamıcam ki bende yorgunluktan mutfağı zor topluyorum..

günaydın kızlar.....
çorluda da hava kötü,yağmurlu!!!
ege yine iştahsız.hep ilgi istiyor.....sinirden ağlıyorum artık...
ben rahatsızım.baş dönmesi,baş ağrısı,mide bulantısı.....
dr.işitme testine gerek duydu...
bizde durumla karışık...
geçmişe göz atayım

esen maşallah kızına 8 aylık olmuş..aynı şeyi dün ela akşamüstü yaptı uykusu geldi her akşam uykusundan önce yarım saat kestiriyo ama çok zor uykuya dalıyo alıyorum kucağıma uyutmak için nasıl itiyo bebni zorlamıyorum koyuyorum yere yine ağlıyo sevdiği şeyleri gösteriyorum yine ağlıyo aay deli etti sonra uyudu kaldı ama bazen çoook direniyolar uyumamak için uyku kafalarına vuruyo resmen..uyudu kalktı aay aynı mızmızlıkla akşam uyuyana kadar da düzelmedi..
günaydın bu arada herkese ..kızlar ben ela uyuduktan sonra hiç iş yapmıyorum kendime ve eşime ayırıyorum o 1-2 saati..çok işim varsa eşim gelince veriyorum yemekten sonra ela yı o uyuyana kadar hızlı hızlı yapıyorum o uyuyunca oturuyorum bende hemen yoksa sabahtan akşama kadar iş bi de akşam yapamıcam ki bende yorgunluktan mutfağı zor topluyorum..

sağol canım..
evet insan ne yapacağını şaşırıyor.. aksam kollarımda derman kalmadı... yanii...

günaydın kızlar.....
çorluda da hava kötü,yağmurlu!!!
ege yine iştahsız.hep ilgi istiyor.....sinirden ağlıyorum artık...
ben rahatsızım.baş dönmesi,baş ağrısı,mide bulantısı.....
dr.işitme testine gerek duydu...
bizde durumla karışık...
geçmişe göz atayım

geçmiş olsun canım.... yemek yemediğinde çok zor meriç te ara ara yapıyoo...

024s.jpg

025tt.jpg

selenin resimleri bakalım olmuşmu

çok güzel olmuş canım

aysuncum yemeyen çocuk çookkk zor bilirim benimki hiç yemiyorrrmafoldumben kendimi çok yıprattım bu yüzden ama artık takmamaya çalışıyorum çünkü ben ne zaman sinir yaptım önem verdim bu konuya kızım daha beter oldu şimdi ağzına iki lokma atsa evde şenlik havasıkaydirigubbakcemile2
allah yardımcımız olsunnn

X