2009 Nisan Anneleri

hayırlısı artık aliyecim.
bizim iş arkadaşın eşide halbankası sınavına girdi ama kazanamadı çok zormuş.üzüldüler valla.

şimdi ii olmuş canm bakıyorum kızınn adıda ebru degil diyorumm nerden çıktı bu ebru
imdi i olmş güle güle kullan

dişimiz çıkmış bizimde oleyy :))))
ama babanne haber verdi ben göremedim daha ((((

aayy canm çok sevdmm darısı bize ama ben artık dişmiş unuttum kızmdasöledi çıkarmıcakmşş

ah bizimde 3-4.ler bir çıksa iyi olacak hayırlı olsun canım dişiniz babannesi hediyesini alsın artık:))

birsürü iş var ben salak salak oturuyorum gene.

azönce çarşıya çıktım işlerim vardı.
irfanın kunbarasını açtırmak için gittim bankaya salaklar fon almamışlar parayla öle boşu boşuna duruyormuş aylarca.
bende kızdım valla.hepsi toplaştı bi çöemediler işi pek salaklar.havaya gelince üstlerine yok.pıstılar kaldılar ama.

neyse..vitrinlerde geceelbiseleri yılbaşı için.
valla pek heveslendim.zira çok severim ben yeniyılları süslü vitrinleri.çarşıdan gelesim gelmedi.

aliyecim ben nasıl bulacam forum istanbulu bir tarif etsen..........
canım ben şimdi o taraftan gelmediğim için pek bilmiyorum. şu anda selenden de çok yazamıyorum. sen internet sitesindeki tarife bak. ben de akşam eşime sorup tarif ederim sana.ok?
hayırlısı artık aliyecim.
bizim iş arkadaşın eşide halbankası sınavına girdi ama kazanamadı çok zormuş.üzüldüler valla.

öyle canım hayırlısı. ben de girdim halkbakasına saf gibi. gerçekten çok zordu.tabi ki kazanamadım

deminden beri açmaya çalışıyorum siteyi ya sorun oldu yine sanırım.

eşim son 1 aydır dehşet yoğun sabaha kadar çalışıyor 3 4 saar uyuyp yine çalışıyor.geçen akşam dinlen biraz diye ikna ettim 12 de yattı 4 de kalkmış yine çalışmış..o yüzden bişey demiyorum gezelim adapazarına gidelim falan diye..4 tane büyük iş var en azından onlar bitene kadar da demicem.ama pazar günü babası arayıp bize gelin diye ısrar edince dellendi.ona laf geçiremeyince beni istedi telefona bana laf sokuyo.baba siz gelin dedim sizde herşeyi ayağınıza beklemeyin diyor hey allahımmm...

buluşma fikri ilk çıktığında söylemiştim istersen bırakırım demişti ama yine bi ima edeyim bakalım işi yoksa o gün götüreyim der.bişey demezse ısrar etmicem.ama çooooooooooooook istiyorum gelmeyii

sanırım herkesin böyle üst dişler ya 5. ayda altları çıkarıp 9 aylık bebeği olan var hala üstler yok bizimde 2 ayı geçti ne zor çıkıyomuş bu üstler..ama idil falan kolay çıkardı di mi arka arka ya??

ecrinin ilk çıkan dişi uzadı diğeri yok daha tek dişi çıkmış canavarım o benim :)

idil kolay çıkardı deniz zaten idil önce üst dişi çıkardı....şimdi üstte 4 alltta 2 tane var....geçen akşam diyorum ki eşime şimdi bana idil dişini çıkarırken zorladımı sizi dese hayır derim dedim ve diyorumda...kızımın geneli huysuz olduğu için ekstra bir huysuzluk olmadı bizim için:)) ama şükür ateş,iştahsızlığıda olmadı...

tüm hayırlı olsun dilekleri için teşekkürler
ben ebru sanatı ile uğraşıyorum da ondandı s_ebru ama ismim sanılmaya başlayınca artık değiştireyim dedim

valla kızlar bebeışlerın çabuk ayaklanamasını ısteyenler ayaklanıncada pişman olcaklar selen 2 gundur yerden tutunup koltuğa kalkıyodu emekleyere konsala gıtmış ve az önce tutunup kalkıp ne varsa yere patlattı sangur sungur ben oturtuyom o tutunup kalkıyo

hiç olmazsa 1 olsun güler sanada uygunsa...esra uzaktan geliyor evden 11 de çıkması lazım....bende metroyla 45 dakikada gelirim sanırım...inşallah çok güzel olur...
selincim dişiniz hayırlı olsun canım...gerisi mısır taneleri gibi patlayıversin....

bi dis habeide bizden yaklasik 1aydir bekliyorduk bu gece 2side patlamis toplam 4disimiz oldu ama gelde bana sor gogsum 20gun yara gezdim aglayarak meme verdim bide benimki memeden baska bise yemiyo mahfoldum vallaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…