2009 Nisan Anneleri

ayyyyyyyyy şekerim bazen sıkılıyorum sürekli romantizm banel geliyor napiyim hayat katlanıcaz.........

esra söylediklerinden sadece birini yapabilsek bile yetecek ama yok anacım yok

aman be benim özümde yoktur romantizm.
kırmızı kombinazonu giymeye üşenirim ben:))
erkek olsam tam mal olcakmışım..

kızlar bir sürü alıntı yapmıştım ama selenden yazamıyorum. buluşma kararı verilmiş görünce yazayım dedim. sadece selin gelemicek herhalde o zaman. inşallah bidahalüki sefere. çoğunluğa bu c.tesi uyuyo herhalde.
saat kaç diyoruz.
bence en üstkat yemek katığında e-bebek standı olan mama sandalyelerinin de olduğu bi oturma alanı var orada buluşalım

yaw ben o toplardan almak istiyorum.
irfanında var öel şişme havuzu.
severmi acaba:uhm:

kızlar benim bildiğim kadarıyla haftaya pazatesiye kadar hava süper olacakmış. bu hafta ki buluşmayı kaçırmayın. ben olmasam da adam toplayayım dimi

aliye işbankası görüşmesi ne oldu?
bugün işbankasına gittim aklıma geldin valla.

amanın orda çalışanlar ne havalı öle ya.benim paramla oturuyolar orda bide bi hava bi hava:)

dişimiz çıkmış bizimde oleyy :))))
ama babanne haber verdi ben göremedim daha :KK43:((((

hediyelere ben de bayıldım. güle güle kullansın bebişler.
baranın oyun parkı da çok güzel
bimden bu hafta çam. mak. ve süpürgeyi ben de alıcam:)

aliyenin görüşmesi perşembe değil mi ben ööle hatırlıyorum denizcim..
heyırlı olsun dişinizz..

aa bu hafta bim de çamaşır makinası ve süpürgemi varmış bende bende..ama benimki yine benim elektrik süpürgeme atlar bimden aldığımızı da bana verir hihihi..

ne güzel bir duyguymuş dişinin çıkması yada ben çok uzun süre çıksın diye beklediğim için de olabilir. büyüyorlar yaa

dişimiz çıkmış bizimde oleyy :))))
ama babanne haber verdi ben göremedim daha :KK43:((((
ay ne güzel. bak yaşında çıkıcak herhalde diyodun. çıkmış işte.
saat 12 olsun.2-3 ten sonra çok kalabalık oluyor
bence de herkese uyarsa öyle olsun. haftasonu baya kalabalık oluyo. bide hava güzelse.
kızlar benim bildiğim kadarıyla haftaya pazatesiye kadar hava süper olacakmış. bu hafta ki buluşmayı kaçırmayın. ben olmasam da adam toplayayım dimi
sağol canım.bidahakine gelirsin inşallah.

aliye işbankası görüşmesi ne oldu?
bugün işbankasına gittim aklıma geldin valla.

amanın orda çalışanlar ne havalı öle ya.benim paramla oturuyolar orda bide bi hava bi hava:)

genelde hepsi öyle değilmi canım. denizin dediği gibi yarın görüşme. bakalım hem heyecan var hem çok takmıyorum. hayırlısı. sabah 9 da. seleni gece anneme bırakıcam .bi görüşme için.

selin inciniz hayırlı olsun....... darısı çıkmayanlara ve benim oğluşuma ...

kızlar bişey dikkatimi çekti burnum acaip koku alır olmuş yusuf kaka yapar yapmaz 100 metreden alıyorum kokusunu delikafadulden

sürekli popsunu kontrol etmekten........

sevda azra çok üzüldüm canm inşş kısazamnda halledersnzz

bi kaynana haberide bendenn hani gecn gün tartışmştkya hiç konuşmdk gecn gün düştgü için geçmişolsn dedim sadece bugnde geldi zeynep uyyodu zbaktı gitti sini oldum sonra eşim geldi annem geldimi dedi bende geldi gelmemesi daha hayırlı dedim slm sabah vermdn çekti gitti dedim eşimde bn akşam hallederm bize gelsn de dedi benm agzımdan kötü söz çıkmadıı şuan eşimin gözünde ben varımm bakalım akşam gelck mii

X