2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

pınarcım yeni işin hayırlı olsun tatlım duruda ben giderken ağlıyordu ilk başlarda şimdi hadi kızım ben işe gidiyorum ver elini beni uğurla diyorum anlıyor benimle kapıya geliyor gidebilir miyim diyorum duru kafa sallıyor bay bay kızım diyorum o da bay bay yapıyor ve ayrılıyoruz biz çözümü böyle bulduk

birsencim sevindim güzel geçmesine :))) valla eve ısınmaya başladım tatlım az önce benimde kkdan sürekli görüştüğüm bir arkadaşım aradı ev aldığımı söyledim haftasonu gelip görmek istiyor artık kabul günüm olur ev görmek için tüm dostlarımız gelmek isterler:))))))))))))))))))))))

Kız az değilsin sen he çok güldüm valla alemsin Hülya kaydirigubbakcemile3 İyi yapmışsın söylememekle. Arada biraz kabarsınlar böyle dimi ama kaydirigubbakcemile3

Misafirin de harbiden densizlik etmiş :eek:klava:

ayy adam bir mutlu olduki sorma :roflol::roflol:

Evet canım bende okudum biçok yerde a.s

Ohhh temizlik, alışveriş Allah kolaylık versin canım. Yorucu olur ama evin mis gibi olur. Alışveriş yapınca da keyfin yerine gelir yerimseniben

Oooo hayatının hatasını yaptı desene :1no2:

en tatmin edici yanında bu söylediklerin zaten canım sırnaşık şeysırnaşık şey

ayy memeden kesilmedi dimi defnoş hala senin işin şimdi daha kolaylaşır 2 gecede annen yada kaynananda kalsa unutur gider memeyi hee ..

ben bütün çabalarıma ragmen bıraktıramadım yaa kafamçokkarıştı

gecen karabiber sürdüm ilk başta tadına baktı kaçtı....
sonra bütün cesaretini topladı gözünü kararttı benim zilli yine geldi aldı ağzına kaydirigubbakcemile3

selam hatunlarr
bugun ailecek 9:30 da kalktık bir iyi oldu sormayın gitsin
hanzade artık sadece öglen uykusuna yattıgı içinde erken yatıyor cok iyi oluyor
bende oruc degilim bgun dün nihayet ama malesef iftara 1 saat kala regl oldum neyse cok şükür dedik
akşam annemlerdeydik annanem geldi hasret giderdik akşamda eve gec geldik hooop yatak oldu
sabahta kahvaltı yaptırdım kıza
sonra onun odasını ele aldım yatagı dolabı cektim sildim süpürdüm toz aldım
perdeler yıkandı uyansın asıcam
dolapları düzenledim
herseyi kücülmüş yavrumun
benimde alısverise cıkmam lazım
bugun gidip nike dan spor ayakkabı alcam hem bayramda giyinir
daha kıslık sezonda gelmediği için ne alcagımıda bilmiyorum ama pantolon ve penye buluze ihtiyacı var suandaki listede
bugun gene annemlere gitcem aksamda orda yatıcam artık ayrın aksam gelirim
işte bölee bi gecmişe bakınayım

kızlar neyse gecmişe şimdi bakamıcam ütü basına geciyorum hemen kız uyanmadan yapayım azcık

slm kızlar
geçmişe pek bakamadım aklımda kalnalrı yazayım
birsencim dün doğum günümüş cnm,dün girremedim kusura bakma,yeni yaşın sana mutluluk getirsin inş
29om.gif

pınarcım yeni işin hayırlı olsun cnm
ayy aklımda bişi kalmamış ohaoldumsmile
zaten hepsini okuyamadım
kuzular uyudlar bende bi bakayım dedim ölüyorum yorgunluktan
azcık da ben yatayım uğrarım yine
herkese çok teşekkür ediyorum içtenliğiniz dostluğunuz için
valla akrabalarımdan bile şu 1 hafta içinde aramayanlar oldu nasılsınız dye kiminin hala haberi yok düşünün
sizleri tanıdığım için çok mutluyumhihoyyythihoyyythihoyyyt

pınarcım yeni işin hayırlı olsun tatlım duruda ben giderken ağlıyordu ilk başlarda şimdi hadi kızım ben işe gidiyorum ver elini beni uğurla diyorum anlıyor benimle kapıya geliyor gidebilir miyim diyorum duru kafa sallıyor bay bay kızım diyorum o da bay bay yapıyor ve ayrılıyoruz biz çözümü böyle bulduk

birsencim sevindim güzel geçmesine :))) valla eve ısınmaya başladım tatlım az önce benimde kkdan sürekli görüştüğüm bir arkadaşım aradı ev aldığımı söyledim haftasonu gelip görmek istiyor artık kabul günüm olur ev görmek için tüm dostlarımız gelmek isterler:))))))))))))))))))))))

Sağolasın canım benim a.s. Maşallah Duru'ma alışmış ne güzel akıllı kızım benim a.s.

Ooo evine de taşınmışasın hayırlı olsun canım hadi sağlıkla güzel günlerde oturun inşallah a.s.

ayy adam bir mutlu olduki sorma :roflol::roflol:

en tatmin edici yanında bu söylediklerin zaten canım sırnaşık şeysırnaşık şey

ayy memeden kesilmedi dimi defnoş hala senin işin şimdi daha kolaylaşır 2 gecede annen yada kaynananda kalsa unutur gider memeyi hee ..

ben bütün çabalarıma ragmen bıraktıramadım yaa kafamçokkarıştı

gecen karabiber sürdüm ilk başta tadına baktı kaçtı....
sonra bütün cesaretini topladı gözünü kararttı benim zilli yine geldi aldı ağzına kaydirigubbakcemile3

Yok kız bırakmadı uzun sürede bırakmaz. Akşam bi yapıştı ki yakama görmelisin. Ben hayatta gece bırakmam kuzumu bi yerde. Zaten arkadaşım yurtdışına gitti iş için. Oğlu Defne'den 2,5 ay büyük. 15 görmedi annesini. Kız geldi aradan 3 ay geçti hala emiyor annesini. Bunlar istemediği sürece bıraktırmamız mümkün olmayacak sanırım tatlım :1no2:

selam hatunlarr
bugun ailecek 9:30 da kalktık bir iyi oldu sormayın gitsin
hanzade artık sadece öglen uykusuna yattıgı içinde erken yatıyor cok iyi oluyor
bende oruc degilim bgun dün nihayet ama malesef iftara 1 saat kala regl oldum neyse cok şükür dedik
akşam annemlerdeydik annanem geldi hasret giderdik akşamda eve gec geldik hooop yatak oldu
sabahta kahvaltı yaptırdım kıza
sonra onun odasını ele aldım yatagı dolabı cektim sildim süpürdüm toz aldım
perdeler yıkandı uyansın asıcam
dolapları düzenledim
herseyi kücülmüş yavrumun
benimde alısverise cıkmam lazım
bugun gidip nike dan spor ayakkabı alcam hem bayramda giyinir
daha kıslık sezonda gelmediği için ne alcagımıda bilmiyorum ama pantolon ve penye buluze ihtiyacı var suandaki listede
bugun gene annemlere gitcem aksamda orda yatıcam artık ayrın aksam gelirim
işte bölee bi gecmişe bakınayım

kızlar neyse gecmişe şimdi bakamıcam ütü basına geciyorum hemen kız uyanmadan yapayım azcık

Hoşgeldin canım a.s. Kolay gelsin sana a.s.

slm kızlar
geçmişe pek bakamadım aklımda kalnalrı yazayım
birsencim dün doğum günümüş cnm,dün girremedim kusura bakma,yeni yaşın sana mutluluk getirsin inş
29om.gif

pınarcım yeni işin hayırlı olsun cnm
ayy aklımda bişi kalmamış ohaoldumsmile
zaten hepsini okuyamadım
kuzular uyudlar bende bi bakayım dedim ölüyorum yorgunluktan
azcık da ben yatayım uğrarım yine
herkese çok teşekkür ediyorum içtenliğiniz dostluğunuz için
valla akrabalarımdan bile şu 1 hafta içinde aramayanlar oldu nasılsınız dye kiminin hala haberi yok düşünün
sizleri tanıdığım için çok mutluyumhihoyyythihoyyythihoyyyt

Özlem'cim sağolasın canım. Mehmet paşa gelmiş eve hadi gözün aydın. Allah kolaylık versin bundan sonra sana. Allah beterinden korusun bitanem öpüyorum sizi a.s.

Selam Herkese Kızlar...

Kaç gündür fırsat bulup bakamıyorum..artık Dağhan pek yazdırmıyor malisef,o uykudaykende ancak yemek filan yapabiliyorum.Özledim ama sizleri..

Şöyle bi baktımda,allahtan herkes iyi....

Gülşahcım duruyu merak ediyorum aslında seni aramakda istiyorum ama işteyken müsait olmazsın belki diye cesaret edemedim,akşamda ne yalan söyleyim iftardı çaydı derken geç vakit oluyor,nasıl oldu kızım iyimi??

Birsencim tekrar nice yaşlara cnm...

Özlemcim işin zor gerçekten Allah yardımcın olsun..

pınarcım çok sevindim işine alışmana darısı bana inşalalh tabi önce sevgili kocamı ikna etmem gerkiyor..Dağhan sensiz durmaz diyor başka bişey demiyor..Deliricem..Aferin Defneye de..

Nurtencim sonunda döndün demek..Sevindim cnmm..Özledik valla..

Banucum evine alışmana çok sevindim bak her şerde bir hayır var derler boşa değilmiş demekki...

Ayy kafamda bişey kalmamış aslında biraz bakındım geçmişe ama kusura bakmayın kızlar..

Bizde de durumlar aynı ye iç topla yıka..bütün gün oğlumla geçiyor..Gelişme var artık normal kahvaltıya geçti Dağhan,sabahları tost yapıyorum,yumurta haşlıyorum yada yağda pişiriyorum.biraz zeytin biraz domates filan yiyor..Çok şükür darısı hepinizinkilere...

Bu arada bayramın ikinci günü kardeşim geliyor yani bebeği olan,çok mutluyum,yalnızlıktan acayip sıkılmıştım...Kuzenler oynaşıcaklar.cnm Eymenimide çok özledim..bu aralar onu düşündükçe keyifleniyorum anlayacağınız...Sonrada annemler gelecek..hasret gidericez bol bol.O yüzden iş aramayada biraz daha mola verdim..

Yaa kızlar bişey sorcam size oruçluyken saç boyanıyormu?Biliyormusunuz??Boyam geldi ve ben hala bekliyorum mecbur.bide acaba bendemi eski röfleli halime dönsem diyorum ne dersiniz??Faceden resimlerimi görmüşsünüzdür herlade??Hadi fikir verin bana...

Neyse Dağhan uyanmadan çorbasını yapmam lazım salonda yerde serildi uyuyor kaydirigubbakcemile3

özlemcim hayırlısı olsun tekrar...... kuzucuklarına allah uzun ömür versin.

Selam Herkese Kızlar...

Kaç gündür fırsat bulup bakamıyorum..artık Dağhan pek yazdırmıyor malisef,o uykudaykende ancak yemek filan yapabiliyorum.Özledim ama sizleri..

Şöyle bi baktımda,allahtan herkes iyi....

Gülşahcım duruyu merak ediyorum aslında seni aramakda istiyorum ama işteyken müsait olmazsın belki diye cesaret edemedim,akşamda ne yalan söyleyim iftardı çaydı derken geç vakit oluyor,nasıl oldu kızım iyimi??

Birsencim tekrar nice yaşlara cnm...

Özlemcim işin zor gerçekten Allah yardımcın olsun..

pınarcım çok sevindim işine alışmana darısı bana inşalalh tabi önce sevgili kocamı ikna etmem gerkiyor..Dağhan sensiz durmaz diyor başka bişey demiyor..Deliricem..Aferin Defneye de..

Nurtencim sonunda döndün demek..Sevindim cnmm..Özledik valla..

Banucum evine alışmana çok sevindim bak her şerde bir hayır var derler boşa değilmiş demekki...

Ayy kafamda bişey kalmamış aslında biraz bakındım geçmişe ama kusura bakmayın kızlar..

Bizde de durumlar aynı ye iç topla yıka..bütün gün oğlumla geçiyor..Gelişme var artık normal kahvaltıya geçti Dağhan,sabahları tost yapıyorum,yumurta haşlıyorum yada yağda pişiriyorum.biraz zeytin biraz domates filan yiyor..Çok şükür darısı hepinizinkilere...

Bu arada bayramın ikinci günü kardeşim geliyor yani bebeği olan,çok mutluyum,yalnızlıktan acayip sıkılmıştım...Kuzenler oynaşıcaklar.cnm Eymenimide çok özledim..bu aralar onu düşündükçe keyifleniyorum anlayacağınız...Sonrada annemler gelecek..hasret gidericez bol bol.O yüzden iş aramayada biraz daha mola verdim..

Yaa kızlar bişey sorcam size oruçluyken saç boyanıyormu?Biliyormusunuz??Boyam geldi ve ben hala bekliyorum mecbur.bide acaba bendemi eski röfleli halime dönsem diyorum ne dersiniz??Faceden resimlerimi görmüşsünüzdür herlade??Hadi fikir verin bana...

Neyse Dağhan uyanmadan çorbasını yapmam lazım salonda yerde serildi uyuyor kaydirigubbakcemile3

Selam canım hoşgeldin a.s. Bi heves başladım bakalım hakkımızda hayırlısı. Ben Defne'de meme için huysuzluk yapar diyordum ama sağolsun çok uslu çıktı kızım. Sen çalışırsan kim bakacak Dağhan'a :uhm:

Ohhh hem kardeşin hem annenler geliyormuş gözün aydın. Bol bol hasret gidr. Bebişi de öp bizim için a.s.

Saç boyanır mı bilmiyorum ama ben koyu rengi sana daha çok yakıştırdım a.s

özlemciğim teşekkür ederim cnm ...ferdacığım boyanır yaa .....

ayyy küçük sıralrı izleyemedim şimdi netten adam gbi bi yer bulamadım izlemek için

Selamlar Kizlar,

Sormayin aksilikler pesimizi birakmiyor bir türlü. Gece 23:00 gibi Doruk bir uyandi aglayarak, uyumak istiyor ama uyuyamiyor. Bir baktim cocugun sag gözü kapanmis resmen sismekten. Dehsete kapildim, esimde isten yeni gelmisti hemen acile gittik apar-topar. Iyi bir doktor bayan vardi, alerjik olabilir dedi sinek isirigina karsi. Gercekten, ne zaman sinek isirsa asiri reaksiyon gösteriyor vücudu. Neyse, gözde iltihap yok sanirim dedi ama kasidigi icin bakteri falan olabilir, fitil verdi bir tane ama kortizonluydu.
Zor bela koyabildim poposuna fitili. Sonra birde agzina Fenistil surup enjekte ettim, recete yazdi ve eve geldik. Sabahaca birazcik acildi gözleri, simdi ise daha iyi. Eczaneden damla aldik ama imkani yok koydurmuyor, sag gözünün alti ve üstü hala sis ve kizarik. Birde surup siparisi verdik, birazdan eve getirirler, gittigimizde yoktu. Neyseki önlemler alindi, iyilesecek insallah kuzumun gözü. Üzerimizde kara bulutlar dolasiyor, hayirlisi olsun insallah. Cumartesi yolculuk var diyordum ya, bizim acemi caylak takvime yanlis bakmis, bileti Pazar'a kesmis. Iyiki bileti kontrol ettim, yoksa Cumartesi günü bosu bosuna gara gidip dönecektik. Tepem atti, esimi yolladim yine, cünkü ben gitsem kesin tartisirdim. Birde yalan söylüyormus, ben demistim, Cumartesi pahali olur, Pazar'a keselim biletinizi diye...Külliyen yalan, tarihleri karistirmis ve bileti degistirmek istemiyor. Degistirse, komisyonununu alamayacak belki. Birde bu vatandas Türk, nerede bir hile hurda isi varsa maalesef altindan hep bizimkiler cikiyor. Neyse, 1 günümü yemis oldu anlayacaginiz...Her iste bir hayir vardir derler, bende Cumartesi alis-veris yaparim, annemlere birseyler alirim. Doruk'da biraz daha iyi olur diye avutuyorum kendimi.

Pinar'cigim, kiyamam Defnosuma ya. Kuzum demek ki, seni özlüyor. Ama Defne uyumlu, anlayisli bir cocuk. Eminim ki alisacak, durumu kabullenecektir bir süre sonra.

Tülay Sinitzel sormussun canim. Ben birkac cesit yapiyorum ama en genel tarif söyle. Yumurta sarisini birazcik sütle cirpiyorum. Cok ince dövülmüs dana ya da tavuk etini önce bu karisima, sonra da galete ununa batirip önceden kizdirilmis yagda, kizartiyorum. Ama kizartirken, ocagin ayarini kisiga aliyorum.

Özlem iki tane kuzuyla olmak nasil bir duygu. Zeynep nasil davraniyor kardesine canim? Merak ediyorum sizin evin hallerini...

Birsen icine sinen bir dogum günü kutlamissin, ne mutlu sana canim. Insan sevildigini ve degerli oldugunu hissettiginde, yasamla baglarini daha sIkI kuruyor.

Nurten nihayet geldin güzelim, insallah bozulmaz bir daha modemin.

Gülsah, ne güzel bir tesadüf, Kenan'la karsilasmissin. Bende cok begenirim kendisini oyuncu olarak. Yakisikliligina da diyecek yok. Esine de acayip bir gol atmissin bu arada, insallah rövansini almaya calismaz.opuyorumnanaktan

Hülya'cigim, bazen insanlar düsüncesiz davraniyorlar, sinir olmakta haklisin cidden. Neyseki esine güzel bir jest yapmissin bu vesileyle:KK3: Gazel'i memeden kesmek icin, gögüslerini bantla yapistirmayi denesen. Simdi o senin onunla savastigini biliyor ya, güc gösterisi yapiyor cadi. Bence bir süre ilgilenme ama farkettirmeden azalttir emmelerini. En azindan gündüz unutsun, oyalansin bir seylerle. Insallah birakabilir kuzum.

Ferda'cigim, ne güzel cifte bayram yasayacakmissin. Insanin ailesine kavusmasi kadar güzel bir duygu yok, bende artik günleri sayiyorum.

ferdacım h.g cnm ...maşAllah daghan paşama kahvaltıya geçmiş bizim bücürükler hala 6 aylık bebek gibi yemeğe dvm napıcaz böyle bilmem nereye kadar gider valla şaşırdım her öğünde sinirlerim tepeme çıkıyor...

oruçluykende saç boyanırmış cnm banada tubiş söyledi...kaynak sağlam yani :))))

filizcim gercekten geldimi bütün aksilikler üst üste gelir ...cok geçmiş oldus doruk'a kuzum demekki agrısından uyuyamadı...şu elektrikli sinek ilaçlarından falan tak mutlaka bulunduğunuz odalara..biz baya faydasını gördük..inş bir an önce iyileşir kuzumun gözü :KK43:(

evet dediğin gibi resmen direniyor memeyi bırakmamak için...bazen katı gıda yesin diye öğün saattini uzatıyorum acıktığı an memeye koşuyor vermediğim anda deli gibi ağlıyor...
bant olayıda gazel serumdandan sonra yara bantından cok korkuyordu elimde gördüğü an çığlık çığlığa ağlardı onu bile yapıştırdım cocuk ban fobisinden kurtuldu düşün yani :)))))))

pınarcım dediğin gibi bırakmayan bırakmıyor yaw sanırım 2,5 yaşa kadar gider bizim bu durum böyle :KK43:(

aslında çok rahatsız değilim ememsinden ama sırf şu meme yüzünden gece cok sık uyanıyor ve katı gıdalarada bu yüzden gecemiyor :KK43:((

herkese selam içten karşılamanız için sagolun canlar,,

banucum eviniz hayırlı olsun taşınmış ve yerleşmişsin cok sevindim inş. sizin için güzel bir başlangıç olur..

pınarcım ohh süper gidiyosun ben seni işin ilk günleri moral bozuklgu içinde geçirirsin diyordum ama maş. cok iyi idare ediyosun cok sevindim benimde canım çekti çalışacagım valla :)

hülyacım demek kocişini kandırdın hee cadı hatun :) misafir olayı fena olmuş insanlar ne düşüncesiz hakkaten arayıp heber verme zahmetinde bile bulunmuyorlar..

tülaycım nasılsın bakıyorum yine degişik tarifler peşindesin:) bende bugun şinitzel aldım ben sadece baharatlayıp kızartıyorum daha hafif oluyo sanki...

fedacım nasılsın özledik valla.. şu kahvaltı olayını okuyunca gözlerim acıldı bak sen oğluşuma ya maş. ben defneye 1 defa denedim yagda peynırlı yumurta,dom,zeytin bal,kaymak falan ekmegi az az sürüp vermeyi dnedim ama 2 saat oda bayıldı bende cok az yedi ve ekmegi agzında tuttu yutamadı cok geldi sanki az parcalarda koprsamda olmadı ve anlamıda kalmadı hem 1 yumurta yemedi hemde ögün peynirini yemmemiş oldu. corba kıvamında sulu istiyo biz tam gaz karışıma devam.. bide saç olayını sormuşsun 2side cok güzel yakışıyor sana teninin rengi röfleyede müsait ama seni oldugundan dha fazla olgun gösteriyor, bu saçla daha enerjiksin cicim bence bi süre daha kullan bunu derim.. bide oruçluyken içinde şüphe olursa boyama derim.. riske atma günler cok uzun zedelenmesin orucun..

özlemcim bebişlerin yanındalar sanırım hayırlı olsun allah uzun süre hastane yüzü göstermesin size inş. ben seni kaç defadır arıyorum ama tel. açmıyorsun eşimin nosundan arıyorum 532li. yrn yine denerim aklında olsun.

filizcim yolculuk varmış kazasız bealsız gider gelirsiniz inş. iyi düşün iyi olsun dorugada cok geçmiş olsun canım

Hülyacigim, biz meme olayindan kurtulduk ama kati gidalara gecebilmis degiliz hala. Tamam eline ekmek, bisküvit alip yiyiyor. Ama sulu yemek yemiyor icinde pütür oldugunda. Ya da meyve. Zamana biraktim ben, strese gire gire saclarima bir sürü ak düstü ya. Abartmiyorum, bu yemek krizi yüzünden ömrümden 2 yil rahat gitmistir:kedi:

herkese selam içten karşılamanız için sagolun canlar,,

banucum eviniz hayırlı olsun taşınmış ve yerleşmişsin cok sevindim inş. sizin için güzel bir başlangıç olur..

pınarcım ohh süper gidiyosun ben seni işin ilk günleri moral bozuklgu içinde geçirirsin diyordum ama maş. cok iyi idare ediyosun cok sevindim benimde canım çekti çalışacagım valla :)

hülyacım demek kocişini kandırdın hee cadı hatun :) misafir olayı fena olmuş insanlar ne düşüncesiz hakkaten arayıp heber verme zahmetinde bile bulunmuyorlar..

tülaycım nasılsın bakıyorum yine degişik tarifler peşindesin:) bende bugun şinitzel aldım ben sadece baharatlayıp kızartıyorum daha hafif oluyo sanki...

fedacım nasılsın özledik valla.. şu kahvaltı olayını okuyunca gözlerim acıldı bak sen oğluşuma ya maş. ben defneye 1 defa denedim yagda peynırlı yumurta,dom,zeytin bal,kaymak falan ekmegi az az sürüp vermeyi dnedim ama 2 saat oda bayıldı bende cok az yedi ve ekmegi agzında tuttu yutamadı cok geldi sanki az parcalarda koprsamda olmadı ve anlamıda kalmadı hem 1 yumurta yemedi hemde ögün peynirini yemmemiş oldu. corba kıvamında sulu istiyo biz tam gaz karışıma devam.. bide saç olayını sormuşsun 2side cok güzel yakışıyor sana teninin rengi röfleyede müsait ama seni oldugundan dha fazla olgun gösteriyor, bu saçla daha enerjiksin cicim bence bi süre daha kullan bunu derim.. bide oruçluyken içinde şüphe olursa boyama derim.. riske atma günler cok uzun zedelenmesin orucun..

özlemcim bebişlerin yanındalar sanırım hayırlı olsun allah uzun süre hastane yüzü göstermesin size inş. ben seni kaç defadır arıyorum ama tel. açmıyorsun eşimin nosundan arıyorum 532li. yrn yine denerim aklında olsun.

filizcim yolculuk varmış kazasız bealsız gider gelirsiniz inş. iyi düşün iyi olsun dorugada cok geçmiş olsun canım

Sagol canim. Defne'de hasta olmustu, simdi daha iyidir umarim.

off kızlar ya eşim izin vermedi konser oayını popomu kırdım oturuyorum.. annemcagırdı ama onada gitmicem yemegim var onlar yensin bide beyazları attım makinaya, bi postada çarşaflar var bide kotlar falan eee arkadanda ütü geliyo :) bak işte gitmiş olsaydım iş falan olmayacaktı offf offff..

defnoş uyuyor cadım benim ya ne cabuk büyüyorlar bizimki daha cümle falan kuramıyor ama ne dersem terrarlıyor her güzel görünen cizgi film karakterli şeyler falan ayyy bak bebi,cici diyor sonra namaz kılan kimi görürse amin yapıyor tesbih cekerken elimden alıp oda amin diyerek cekiyor bayılıyorum..
ceneside hiç susmuyor hep bişiler mırıldanıyor bide suratını degişik şekillere sokuyor degişik gülümsemeler falan kopuyoruz ya.. sizde anlatsanıza neler yapıyor kuzular??

defne biraz ishal gibi yogurtlu pirinçli koyu bi çorba yaptım uyansada içse acıkıştır artık..
öpüyorum defne uyanınca fazla giremem dün eşim actı pcyi kıyamet koptu illaki onun kucagında duracakmış zaten harfller falan hep cıktı eksik yazı yazıyorum oyuzden ne yapcaz biliyorum..

Filizcim canım saol.hülya ya sormuştum ama cevap gelmedi teşekkür ederim sana:)

nurten canım saol ,iyiim sen nasılsın? Canımya ben değişik tarifler denemeyi seviyorum. şinitzelide ilk kez yapıcamda bakalım:)

ayy tülaycım çokkk özür valla atlamışım görmedim cnm kusura bakma :KK43:((

evet dediğin gibi bende yumurta ve galeta ununa batırıp kızartıyorum farklı yöntemini bende bilmiyorum ama boyle cok lezzetli oluyor :))

birazdan nurtencim ve filizcim sizede cvp vercem önce şu cadımı sakinleştireyim :)))

oyyy bayılmama az kaldı valla oruc degılde susuzluk baya sarstı bugun işlerde yogun anca gelebıldım

filizcim bana öle misilleme falan yapamaz kocam alırım ıfadesını hemen kaydirigubbakcemile3ama allah var cok yakısıklıydı aklinialirimsmilebıraz daha kılo almalı hulyaya katılıyorum ama polatlada bir tutulmaz bacım ya kenanııı ne dıyım sana zevk meselesı:roflol:

oruc bozmaz dıye bılıyorum bende boyayı
ferdacım benı her saat arıyabılırsın cekınme ölee evı bılıyosun gecerken falan ben geldım dıyebılırsın

duruyu sormussunuz saolsun kızlarr daha ıyı artık sargıyı kullanmıyorus, duru sökemeye calısırken daha cok acıtıyor canını ..çok şükür rahat oynatıyo kolunu :sm_cool:fakat her sanıye tepesındeyıs aman düşmesın omzunun ustune tekrar dıye,yınede kaş göz arasında devrılıyo sıpam...:dilcikar:

tülay ve pınar haklısınız kızlar sabah kaçmam ıle ılgılı bır ıkı gun denıyeyım bakalım cok aglıcak ama

ozlem gelmiş hoşgeldın canım nasıl gıdıyor mehmet'li hayat???

bızım yenı hamişler yok ortada burcu,bengııı ıkısıde ugramaz oldu

ferda ben sarı halını daha begenıyorum a.s.

X