- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız az değilsin sen he çok güldüm valla alemsin Hülya kaydirigubbakcemile3 İyi yapmışsın söylememekle. Arada biraz kabarsınlar böyle dimi ama kaydirigubbakcemile3
Misafirin de harbiden densizlik etmiş klava:
Evet canım bende okudum biçok yerde a.s
Ohhh temizlik, alışveriş Allah kolaylık versin canım. Yorucu olur ama evin mis gibi olur. Alışveriş yapınca da keyfin yerine gelir yerimseniben
Oooo hayatının hatasını yaptı desene :1no2:
pınarcım yeni işin hayırlı olsun tatlım duruda ben giderken ağlıyordu ilk başlarda şimdi hadi kızım ben işe gidiyorum ver elini beni uğurla diyorum anlıyor benimle kapıya geliyor gidebilir miyim diyorum duru kafa sallıyor bay bay kızım diyorum o da bay bay yapıyor ve ayrılıyoruz biz çözümü böyle bulduk
birsencim sevindim güzel geçmesine :))) valla eve ısınmaya başladım tatlım az önce benimde kkdan sürekli görüştüğüm bir arkadaşım aradı ev aldığımı söyledim haftasonu gelip görmek istiyor artık kabul günüm olur ev görmek için tüm dostlarımız gelmek isterler:))))))))))))))))))))))
ayy adam bir mutlu olduki sorma :roflol::roflol:
en tatmin edici yanında bu söylediklerin zaten canım sırnaşık şeysırnaşık şey
ayy memeden kesilmedi dimi defnoş hala senin işin şimdi daha kolaylaşır 2 gecede annen yada kaynananda kalsa unutur gider memeyi hee ..
ben bütün çabalarıma ragmen bıraktıramadım yaa kafamçokkarıştı
gecen karabiber sürdüm ilk başta tadına baktı kaçtı....
sonra bütün cesaretini topladı gözünü kararttı benim zilli yine geldi aldı ağzına kaydirigubbakcemile3
selam hatunlarr
bugun ailecek 9:30 da kalktık bir iyi oldu sormayın gitsin
hanzade artık sadece öglen uykusuna yattıgı içinde erken yatıyor cok iyi oluyor
bende oruc degilim bgun dün nihayet ama malesef iftara 1 saat kala regl oldum neyse cok şükür dedik
akşam annemlerdeydik annanem geldi hasret giderdik akşamda eve gec geldik hooop yatak oldu
sabahta kahvaltı yaptırdım kıza
sonra onun odasını ele aldım yatagı dolabı cektim sildim süpürdüm toz aldım
perdeler yıkandı uyansın asıcam
dolapları düzenledim
herseyi kücülmüş yavrumun
benimde alısverise cıkmam lazım
bugun gidip nike dan spor ayakkabı alcam hem bayramda giyinir
daha kıslık sezonda gelmediği için ne alcagımıda bilmiyorum ama pantolon ve penye buluze ihtiyacı var suandaki listede
bugun gene annemlere gitcem aksamda orda yatıcam artık ayrın aksam gelirim
işte bölee bi gecmişe bakınayım
kızlar neyse gecmişe şimdi bakamıcam ütü basına geciyorum hemen kız uyanmadan yapayım azcık
slm kızlar
geçmişe pek bakamadım aklımda kalnalrı yazayım
birsencim dün doğum günümüş cnm,dün girremedim kusura bakma,yeni yaşın sana mutluluk getirsin inş
pınarcım yeni işin hayırlı olsun cnm
ayy aklımda bişi kalmamış ohaoldumsmile
zaten hepsini okuyamadım
kuzular uyudlar bende bi bakayım dedim ölüyorum yorgunluktan
azcık da ben yatayım uğrarım yine
herkese çok teşekkür ediyorum içtenliğiniz dostluğunuz için
valla akrabalarımdan bile şu 1 hafta içinde aramayanlar oldu nasılsınız dye kiminin hala haberi yok düşünün
sizleri tanıdığım için çok mutluyumhihoyyythihoyyythihoyyyt
Selam Herkese Kızlar...
Kaç gündür fırsat bulup bakamıyorum..artık Dağhan pek yazdırmıyor malisef,o uykudaykende ancak yemek filan yapabiliyorum.Özledim ama sizleri..
Şöyle bi baktımda,allahtan herkes iyi....
Gülşahcım duruyu merak ediyorum aslında seni aramakda istiyorum ama işteyken müsait olmazsın belki diye cesaret edemedim,akşamda ne yalan söyleyim iftardı çaydı derken geç vakit oluyor,nasıl oldu kızım iyimi??
Birsencim tekrar nice yaşlara cnm...
Özlemcim işin zor gerçekten Allah yardımcın olsun..
pınarcım çok sevindim işine alışmana darısı bana inşalalh tabi önce sevgili kocamı ikna etmem gerkiyor..Dağhan sensiz durmaz diyor başka bişey demiyor..Deliricem..Aferin Defneye de..
Nurtencim sonunda döndün demek..Sevindim cnmm..Özledik valla..
Banucum evine alışmana çok sevindim bak her şerde bir hayır var derler boşa değilmiş demekki...
Ayy kafamda bişey kalmamış aslında biraz bakındım geçmişe ama kusura bakmayın kızlar..
Bizde de durumlar aynı ye iç topla yıka..bütün gün oğlumla geçiyor..Gelişme var artık normal kahvaltıya geçti Dağhan,sabahları tost yapıyorum,yumurta haşlıyorum yada yağda pişiriyorum.biraz zeytin biraz domates filan yiyor..Çok şükür darısı hepinizinkilere...
Bu arada bayramın ikinci günü kardeşim geliyor yani bebeği olan,çok mutluyum,yalnızlıktan acayip sıkılmıştım...Kuzenler oynaşıcaklar.cnm Eymenimide çok özledim..bu aralar onu düşündükçe keyifleniyorum anlayacağınız...Sonrada annemler gelecek..hasret gidericez bol bol.O yüzden iş aramayada biraz daha mola verdim..
Yaa kızlar bişey sorcam size oruçluyken saç boyanıyormu?Biliyormusunuz??Boyam geldi ve ben hala bekliyorum mecbur.bide acaba bendemi eski röfleli halime dönsem diyorum ne dersiniz??Faceden resimlerimi görmüşsünüzdür herlade??Hadi fikir verin bana...
Neyse Dağhan uyanmadan çorbasını yapmam lazım salonda yerde serildi uyuyor kaydirigubbakcemile3
herkese selam içten karşılamanız için sagolun canlar,,
banucum eviniz hayırlı olsun taşınmış ve yerleşmişsin cok sevindim inş. sizin için güzel bir başlangıç olur..
pınarcım ohh süper gidiyosun ben seni işin ilk günleri moral bozuklgu içinde geçirirsin diyordum ama maş. cok iyi idare ediyosun cok sevindim benimde canım çekti çalışacagım valla :)
hülyacım demek kocişini kandırdın hee cadı hatun :) misafir olayı fena olmuş insanlar ne düşüncesiz hakkaten arayıp heber verme zahmetinde bile bulunmuyorlar..
tülaycım nasılsın bakıyorum yine degişik tarifler peşindesin:) bende bugun şinitzel aldım ben sadece baharatlayıp kızartıyorum daha hafif oluyo sanki...
fedacım nasılsın özledik valla.. şu kahvaltı olayını okuyunca gözlerim acıldı bak sen oğluşuma ya maş. ben defneye 1 defa denedim yagda peynırlı yumurta,dom,zeytin bal,kaymak falan ekmegi az az sürüp vermeyi dnedim ama 2 saat oda bayıldı bende cok az yedi ve ekmegi agzında tuttu yutamadı cok geldi sanki az parcalarda koprsamda olmadı ve anlamıda kalmadı hem 1 yumurta yemedi hemde ögün peynirini yemmemiş oldu. corba kıvamında sulu istiyo biz tam gaz karışıma devam.. bide saç olayını sormuşsun 2side cok güzel yakışıyor sana teninin rengi röfleyede müsait ama seni oldugundan dha fazla olgun gösteriyor, bu saçla daha enerjiksin cicim bence bi süre daha kullan bunu derim.. bide oruçluyken içinde şüphe olursa boyama derim.. riske atma günler cok uzun zedelenmesin orucun..
özlemcim bebişlerin yanındalar sanırım hayırlı olsun allah uzun süre hastane yüzü göstermesin size inş. ben seni kaç defadır arıyorum ama tel. açmıyorsun eşimin nosundan arıyorum 532li. yrn yine denerim aklında olsun.
filizcim yolculuk varmış kazasız bealsız gider gelirsiniz inş. iyi düşün iyi olsun dorugada cok geçmiş olsun canım