- 26 Ekim 2008
- 6.173
- 57
canım akşama ekleyim tosuncuğumu teyzesi:)))
:)))) bekliyruz cnmŞeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım akşama ekleyim tosuncuğumu teyzesi:)))
ay canım benim ya gördünmü annesi kağan sana jest yaptı bak giderim öylede böylede dedi opuyorumnanaktan
ee annesi sen kağana tembel muamelesi yaaprsan sana kapak olsun diye onu yapar....:))) bu arada selinde 8500 du kaç hafta önce ama görüntüsü zayıf kimse inanmıyor o kiloda olduğuna aman zayıf olsun zaten valla heergün 4 kat çıka rindir belim kopuyor merdivenlerde:))
kızlar zeynebim uyandı yemeğimde yok ben onunla ilgileneyim göürürşürüz
kızlar zeynebim uyandı yemeğimde yok ben onunla ilgileneyim göürürşürüz
evet burcu çok haklısın canım belki iki aylıkken çıkmaya başlamıştır çok şaşırdım valla kaydirigubbakcemile3
yok canımya doğuştanda olabilir:)))))
Simalcim ben haftada 3 gün 2,5 saat spor yapıyorum canım. Ama ben grup sporları yaptığım için sıkılmıyorum. Sadece kardio yada aletlerle çalışsam sıkılırım. Plates ve Taebo yapıyorum a.s.
Misafir berekettir Banu'cum senide seviyolar ki geliyolar a.s.
Valla öyle Tülay'cım ya hiç bitmiyor evin işi :1no2:
Semra'cım sıkma canını tatlım ya o kadar süre emdi ya o bile yeter a.s.
Aslı'cım bende eskiden çok uyurdum ama şimdi 3 saat uyusam yetiyor dediğin gibi a.s.
Sağolasn Ceren'cim ya gezme konusunda uslu benim kuzu maşallahı var anasına çekmiş pek seviyor kaydirigubbakcemile3
Özlem'cim Allah kolaylık versin canım a.s.
Burcu o ne kız bayıldım bebişe valla çok güldüm ya kaydirigubbakcemile3 Kağan'ıma da maşallah bak utandırdı seni a.s.
spapatya ve Hatice hoşgeldiniz kızlar a.s.
Kizlar Selamlar ya. Oynatmaya az kaldi, doktorum nerede modundayim yine. Ya bu Doruk Pasa'ya bir haller oldu yine. Uyumuyorrrr yamafoldumben
Dün tüm gün uyumadi desem yeridir. Öglen yarim saat falan. Ondan sonra aksam 18:00'de uykusu geldi tabi ve muhallebisini bile yemeden yatti. Sonra kalkti 10 dk sonra. Baktim atesli sanki. Ölctüm, 37,5. Soydum hemen. Ölcerkende kakasini yapacagi tuttu sipanin, derece ve elim batti. Neyse temizlendik, yikandik derken en son yatirmadan önce ölctügümde 37,2'ydi. Habire uyanip durdu tabi, tam uykuya gecene kadar. Ve gece dikildi uykumun en balli yerinde. Babasi ben yatirayim dedi ve dedigine pisman oldu. Sabaha karsi uyumus. Sonra 05:30'da uyandi yine. Ondan sonrada öglen 12:30'a kadar uyumadi. Simdide kalkmiyor. Sadece emiyor ve geri uyuyor. Offf ya, ne yapacagim ben böyle? Disden sanirim. 1 saat uyutayim diye ugrastim öglene kadar, tam uyudu saniyorum yerine yatiyorum gülüyor bana bakip. Sanki dalga geciyor ya. Tabi bizim günlük menülerde aksiyor, sadece kahvaltisi ve meyvesini verebildim bugün. Yemegini yaptim kalkar diye, yok pek kalkacak gibi degil cünkü epey uykusuz, toptan uyuyor olmali!