2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar Selamlar ya. Oynatmaya az kaldi, doktorum nerede modundayim yine. Ya bu Doruk Pasa'ya bir haller oldu yine. Uyumuyorrrr yamafoldumben

Dün tüm gün uyumadi desem yeridir. Öglen yarim saat falan. Ondan sonra aksam 18:00'de uykusu geldi tabi ve muhallebisini bile yemeden yatti. Sonra kalkti 10 dk sonra. Baktim atesli sanki. Ölctüm, 37,5. Soydum hemen. Ölcerkende kakasini yapacagi tuttu sipanin, derece ve elim batti. Neyse temizlendik, yikandik derken en son yatirmadan önce ölctügümde 37,2'ydi. Habire uyanip durdu tabi, tam uykuya gecene kadar. Ve gece dikildi uykumun en balli yerinde. Babasi ben yatirayim dedi ve dedigine pisman oldu. Sabaha karsi uyumus. Sonra 05:30'da uyandi yine. Ondan sonrada öglen 12:30'a kadar uyumadi. Simdide kalkmiyor. Sadece emiyor ve geri uyuyor. Offf ya, ne yapacagim ben böyle? Disden sanirim. 1 saat uyutayim diye ugrastim öglene kadar, tam uyudu saniyorum yerine yatiyorum gülüyor bana bakip. Sanki dalga geciyor ya. Tabi bizim günlük menülerde aksiyor, sadece kahvaltisi ve meyvesini verebildim bugün. Yemegini yaptim kalkar diye, yok pek kalkacak gibi degil cünkü epey uykusuz, toptan uyuyor olmali!

Cnm arada olabiliyo böyle şeyler, inş. düzelir yaında 37.5 düşük bi ateş cnm muhtemelen diştendir

burcu nisan bebeği çok aceleciymiş. bizim sadece altta iki tane var. bu bebiş sıralamış incileri.
benim bir akrabamın bebeği ağzında bir tane dişle doğmuştu. çok nadirde olsa olabiliyormuş.belki bu bebiş de dişli doğmuştur ne dersin.

Cnm olabilir tabiki, hoşuma gitti sizede göstermek istedim nacizane... maş. yoksa çok tatlı bi bebek, bizdede daha diş yok cnm

eefferim sana gız pınar, çok azimlisin maş:nazar:., bebişe bende bayıldım Allah bağışlasın, dişlerinede bayıldım
CADIARZU

Sağolasın canım a.s.

Kizlar Selamlar ya. Oynatmaya az kaldi, doktorum nerede modundayim yine. Ya bu Doruk Pasa'ya bir haller oldu yine. Uyumuyorrrr yamafoldumben

Dün tüm gün uyumadi desem yeridir. Öglen yarim saat falan. Ondan sonra aksam 18:00'de uykusu geldi tabi ve muhallebisini bile yemeden yatti. Sonra kalkti 10 dk sonra. Baktim atesli sanki. Ölctüm, 37,5. Soydum hemen. Ölcerkende kakasini yapacagi tuttu sipanin, derece ve elim batti. Neyse temizlendik, yikandik derken en son yatirmadan önce ölctügümde 37,2'ydi. Habire uyanip durdu tabi, tam uykuya gecene kadar. Ve gece dikildi uykumun en balli yerinde. Babasi ben yatirayim dedi ve dedigine pisman oldu. Sabaha karsi uyumus. Sonra 05:30'da uyandi yine. Ondan sonrada öglen 12:30'a kadar uyumadi. Simdide kalkmiyor. Sadece emiyor ve geri uyuyor. Offf ya, ne yapacagim ben böyle? Disden sanirim. 1 saat uyutayim diye ugrastim öglene kadar, tam uyudu saniyorum yerine yatiyorum gülüyor bana bakip. Sanki dalga geciyor ya. Tabi bizim günlük menülerde aksiyor, sadece kahvaltisi ve meyvesini verebildim bugün. Yemegini yaptim kalkar diye, yok pek kalkacak gibi degil cünkü epey uykusuz, toptan uyuyor olmali!

Ay canım Allah kolaylık versin hep diş böyle yapıyor bu kuzuları a.s.

burcu nisan bebeği çok aceleciymiş. bizim sadece altta iki tane var. bu bebiş sıralamış incileri.
benim bir akrabamın bebeği ağzında bir tane dişle doğmuştu. çok nadirde olsa olabiliyormuş.belki bu bebiş de dişli doğmuştur ne dersin.

Benim bi akrabamın bebeğide dişli doğmuştu şok olmuştuk :1shok: akannehir

Kuzum uyandı neyseki keyifli keyifli :nazar:

Mama yaptım şimdi babası yediriyor kuzuma a.s.

canım bu ayki bebeklerin hesi aynı herhalde benimkide hiç uyumuyor akşama.s.

benimkilerde nisan bebeği valla alişin altta iki dişi görünüyor

ömerinde daha yeni beyazı gördük.....

Sağolasın canım a.s.

evet pınar bizde şok olmuştuk. çok şekerdi ama. minicik beden ağzında diş :roflol:

kızlar biraz bakayım dedim ama yok durmuyo zilli
mama yerse diş jelini süreyim tekrar uyutmaya çalışlayım kuzuyu yemeklerimi bile yapamadım kucak istiyor sürekli
şu nisan bebişine baktım da çok şeker maş hele dişleri

bizde aynı dertteyiz canım yalnız bizimkinin ateşi yok. sadece UYMUYORRRRRRR...
2 gündür babası sabahlıyor. pazartesi gecesi ben kalkmıştım salı günüde eşime şakayla karışık bugün sıra sende dedim. sonra tabi berke yine kalktı salı gecesi. ben kalktım sallıyordum gece 2 de sonra eşim kalktı hadi sen yat ben sallayım diye ve hemen hemen hiç uyumamış. dün gecede yine uyumadı akşamda 11 de zor yatırdım VE GECE 2 DE uyandı yine. dünde ben aşıdan dolayı rahatsızlandım yine babası kalktı ne yaptılar bilmiyorum ama yine uyumadı sanırım.
ve ben oğlumdan 8 aydır şikeyet etmedim çünkü akşam yatar 9-9,5 ta sabah kalkardı gece 1-2 sefer mamasını yer hemen geri uyurdu bu 2 haftadır mahvolduk dediğin gibi...
birde uyanıyor ya eğer kaldırıp kucağıma alsam oynayacak ama kaldırmıyorum iyice alışmasın diye. inatla sürekli beşik sallıyorum ve böylece 1-2 saat beşik sallıyoruz.çok yorucu oluyor birde sabah kalk işe gelllll

afiyet olsun defneye
birsen cnm maş. dişli oğluşlarına , bizde diş yok henüz beklemedeyiz
ceren arada kağanda yapıyo öyle şeyler cnm

benimkilerde nisan bebeği valla alişin altta iki dişi görünüyor

ömerinde daha yeni beyazı gördük.....

Yerim onları ben dişli yada dişsiz farketmez a.s.

evet pınar bizde şok olmuştuk. çok şekerdi ama. minicik beden ağzında diş :roflol:

Evet ya kaydirigubbakcemile3

kızlar biraz bakayım dedim ama yok durmuyo zilli
mama yerse diş jelini süreyim tekrar uyutmaya çalışlayım kuzuyu yemeklerimi bile yapamadım kucak istiyor sürekli
şu nisan bebişine baktım da çok şeker maş hele dişleri

Sür canım jel rahatlatıyor a.s.

bizde aynı dertteyiz canım yalnız bizimkinin ateşi yok. sadece UYMUYORRRRRRR...
2 gündür babası sabahlıyor. pazartesi gecesi ben kalkmıştım salı günüde eşime şakayla karışık bugün sıra sende dedim. sonra tabi berke yine kalktı salı gecesi. ben kalktım sallıyordum gece 2 de sonra eşim kalktı hadi sen yat ben sallayım diye ve hemen hemen hiç uyumamış. dün gecede yine uyumadı akşamda 11 de zor yatırdım VE GECE 2 DE uyandı yine. dünde ben aşıdan dolayı rahatsızlandım yine babası kalktı ne yaptılar bilmiyorum ama yine uyumadı sanırım.
ve ben oğlumdan 8 aydır şikeyet etmedim çünkü akşam yatar 9-9,5 ta sabah kalkardı gece 1-2 sefer mamasını yer hemen geri uyurdu bu 2 haftadır mahvolduk dediğin gibi...
birde uyanıyor ya eğer kaldırıp kucağıma alsam oynayacak ama kaldırmıyorum iyice alışmasın diye. inatla sürekli beşik sallıyorum ve böylece 1-2 saat beşik sallıyoruz.çok yorucu oluyor birde sabah kalk işe gelllll

Allah kolaylık versin canım ben öyle çok sık uyandığı zaman alıyorum aynıma meme ağzında uyuyor valla. Zor oluyor ama en azından uyku uyuyorum yerimseniben

demekkı bı tek bız degılmısız uyku problemı olan bu dişler perişan ettı kuzularımızı..
bırsen gecmıs olsun canım face de okudum hastalanmıs yakısıklı oğluşun havalar boyle devam ederse daha cok tesellı edersı bırbırımızı gıbı gelıyo yaz gelsın ya bır an onceeee gıydırelım mınılerı cıkalım sahıle dogru demıı amaa..

Defdef çok acıkmış ya 160 cc mama yaptım yedi daha istedi 120 daha yaptım onu da yedi bide 30 cc su içti ay çok şaşırdım ya :nazar:

İyi geceler kızlar a.s.

Sabah erkenden bi akrabamıza kahvaltıya gittim. Ordan kayınvalideme, ordan spora derken eve 22:30'da geldik. Kızım bayağı bi kaka yapmış belinden çıkmış. Onu soktum yıkadım, babasıda muhallebisini yedirdi, uyudu kuzum.

Bende size bakmadan kaçmayayım dedim a.s.

Heee bu arada bu ay sadece 1,5 kilo vermişim. Tabi Defdef rahatsızken aksattım bayağı ama olsun 6 kilo oldu 2 ayda buda çok iyi bana göre a.s.

Oh ne güzel canim. Ben stresten tartilmayi bile unuttum, vermisimdir belki, cünkü yemek yemeye zor vakit buluyorum bu aralar.

herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr

ya ben akşam aşıdan dolayı hastalandım.dr demişti ateş baş ağrısı olur diye.
bir ateş bir üşütme görseniz bütün gece hasta yattım. tam eşimde eve geç geldi kaza yapmışlar arabayla bana dememiş eve gelince anlattı. arabanın kapıları filan açılmamış şefinin arabasıydı. camları filan kırıp çıkmışlar. kafasını çarpmış herhalde onu bile hatırlamıyorum sadece başım ağrıyordu diyor.
allahtan birşey olmamış..

Gecmis olsun canim. a.s.

dün eşimin işi vardı izin alamadı. kızımı doktora yalnız götürdüm. ilk defa ceylin' le yalnızken araba kullandım. hiç ağlamadı allaha şükür.
şimdi de o cesaretle sağlık ocağına yine ben götürcem. domuz gribi aşımızı olup gelicez.

Bravo Ceylin'e. Benim oglumda gecen babasiyla ilk defa bensiz alis-verise gitti. Önce yaninda ben yokum diye yadirgamis, esim müzigi acinca uyumus ve gelene kadar uyanmamistikaydirigubbakcemile3

merhabaaaaa kızlarrr nasılsınız bugunnnn...ben işe gıttım geldım oglanı uyuttum corbasını yapıom şimcikkkk.....sıpa gece boyu uyumadı gene gece 1:30 da uyandı 4 e kadar ee 5 tede işe gıttım zaten az uyuyunca daha bı dinç oluyom sanırımm bu oglan benı uykusuzlugada alıştırdı yaa ahh nerde o eskı gunler 12 saat uyurdum şimdi 3 saate mum oldum pehhhh....

hasta olanlara gecmişolsunnn bacılarr

Ay ayni benim durumumu yasamissin Asli. Bunlar telepati kuruyor, artik kesinlikle eminim.

merhaba kızlar hasta olanlara geçmiş olsun,bende işteyim size bir bakayım istedimoff kızlar artık sütüm hiç gelmmiyor yaklaşık 1 aydır hiç içmiyor zaten emmeyi bırakmıştı pompayla sağıp veriyodum göğüslerim hep yara oldu iltihap aktı hep off çok acılar çektim çok:KK43: 1hafta falan emziremedim zaten ondan sonrada olan oldu artık hiç gelmiyor off çok canım sıkılıyor bide hertarfta salgın var bari şu kışı atlatsaydık :KK43:(
ama kısmet değilmiş inşallah şu mamalar gerçekten koruyordur:KK43:(

Mamalar sonucta yapay gida canim ama bu yapaylik herseyde var, mecbur kalinca insan veriyor. Bence üzme kendini, mamayla beslenen milyonlarca bebis var dünyada ve bu yüzden hic birine hicbirsey olmamistir sanirim:uhm:

MAMA YİYENLER GENELDE ŞİŞİYORLAR KİLOLU OLUYORLAR AMA BERKEDE MAMA YİYOR HİÇ ÖYLE ŞİŞMEDİ KİLO ALSIN DİYE ÖLÜYORUM BENDE..ANLAYAMADIM kafamçokkarıştı VALLA.DEMEKKİ ÇOCUKTAN ÇOCUĞA DEĞİŞİYOR..

Kilolu olmasindan cok, saglikli olmasi önemli Annesi. Karni doysun ve sagligi yerinde olsun yeter bence. Kilolu bebekler, ileride daha cok saglik sorunlari yasiyorlarmis. (Gecenlerde bana Saglik bakanliginin tüm Annelere yolladigi bir cd'de, dinledim.) Ben acikcasi kilosunu dengede tutmaya calisiyorum ve asiri kilolu olmasini istemiyorum.

hatiş ilgın haklısınız kızlarr onlar bızım herseyımızzzzz...uykusuz muykusuzzz bi guluşlerı yetıo vallaaa....
cerennnn aynı benım oglanda ole mama yemıyo yedıremedım hiç kılosu 9 dıyelım 8950 ama gor mınyon kucucuk benım oglumdan 2ay kucuk oglu var arkadasın benımkınden kılolu gecen yanyana geldılerde benımkı kucuk kaldıı bende oluyom kılo alsın dıe ama yok alıo ama gostermıyomu anlamadım gecen ay 500 gr almış hatta bıraz fazla ama ole hıcte bogum bogum et yok yafuuu

Kemikleri gelisiyordur Asli'cigim, bu bogum bogum etli olmasindan daha iyi bence.

canım ya nesi var acaba. dişten demişsin ama diş ateş yapmaz benim bildiğim. ama uykusuzluk ve huzursuzluk diştendir. inşallah düzelir annesi :Saruboceq:

Ya atesin nedenini cözemedim, bugün gerci normal seyrinde canim.

Cnm arada olabiliyo böyle şeyler, inş. düzelir yaında 37.5 düşük bi ateş cnm muhtemelen diştendir

Cnm olabilir tabiki, hoşuma gitti sizede göstermek istedim nacizane... maş. yoksa çok tatlı bi bebek, bizdede daha diş yok cnm

Bende cikar diye tedirgin oldum ama düstü, muhtemelen distendir dedigin gibi Burcu.

Sağolasın canım a.s.

Off ciksada rahatlasak ya. Dokuz dogurttu su dis illeti bize resmen:eek:

canım bu ayki bebeklerin hesi aynı herhalde benimkide hiç uyumuyor akşama.s.

Sana da Allah kolaylik ve sabir versin canim.:sinifsinif:

haa buarada durunun gobek bagını oxfordun bahcesıne gömdü arkadasım dun gece gıtmıs gızlıce gommus guvenlık yakarlarsa bın gel benı kurtarmaya dıyo cok sevındımzemuszemus

pınar mama dedıgın muhallebımı yoksa anne sütü takvıyesı ıcın bebek sütümü

Oh ne güzel canim. Ben stresten tartilmayi bile unuttum, vermisimdir belki, cünkü yemek yemeye zor vakit buluyorum bu aralar.

Off ciksada rahatlasak ya. Dokuz dogurttu su dis illeti bize resmen:eek:

Tartıl canım verdiysen keyfin yerine gelir ne güzel zemuszemus

haa buarada durunun gobek bagını oxfordun bahcesıne gömdü arkadasım dun gece gıtmıs gızlıce gommus guvenlık yakarlarsa bın gel benı kurtarmaya dıyo cok sevındımzemuszemus

Aaa ne güzel ya bravo arkadaşına alkisalkisalkis Bizimki hala çantamda duruyor kaydirigubbakcemile3

ohh maşallaha defnemee

:nazar::nazar::nazar: gız maş nasıl gümletti o ka mamayı maş

Ay anlamadım valla kızlar ya saat 11'i geçerken kahvaltı etmişti. Sonra 1'de uyuyunca tabi bu saate kaldı. Bende tam yapıp soğutuyordum uykusunda yediricektim ama o uyandı. Gümletti valla 280'i kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis kız ya oxford a giderse okumaya özlersin kızını

X