- 26 Ekim 2008
- 6.173
- 57
Kizlar Selamlar ya. Oynatmaya az kaldi, doktorum nerede modundayim yine. Ya bu Doruk Pasa'ya bir haller oldu yine. Uyumuyorrrr yamafoldumben
Dün tüm gün uyumadi desem yeridir. Öglen yarim saat falan. Ondan sonra aksam 18:00'de uykusu geldi tabi ve muhallebisini bile yemeden yatti. Sonra kalkti 10 dk sonra. Baktim atesli sanki. Ölctüm, 37,5. Soydum hemen. Ölcerkende kakasini yapacagi tuttu sipanin, derece ve elim batti. Neyse temizlendik, yikandik derken en son yatirmadan önce ölctügümde 37,2'ydi. Habire uyanip durdu tabi, tam uykuya gecene kadar. Ve gece dikildi uykumun en balli yerinde. Babasi ben yatirayim dedi ve dedigine pisman oldu. Sabaha karsi uyumus. Sonra 05:30'da uyandi yine. Ondan sonrada öglen 12:30'a kadar uyumadi. Simdide kalkmiyor. Sadece emiyor ve geri uyuyor. Offf ya, ne yapacagim ben böyle? Disden sanirim. 1 saat uyutayim diye ugrastim öglene kadar, tam uyudu saniyorum yerine yatiyorum gülüyor bana bakip. Sanki dalga geciyor ya. Tabi bizim günlük menülerde aksiyor, sadece kahvaltisi ve meyvesini verebildim bugün. Yemegini yaptim kalkar diye, yok pek kalkacak gibi degil cünkü epey uykusuz, toptan uyuyor olmali!
Cnm arada olabiliyo böyle şeyler, inş. düzelir yaında 37.5 düşük bi ateş cnm muhtemelen diştendir
burcu nisan bebeği çok aceleciymiş. bizim sadece altta iki tane var. bu bebiş sıralamış incileri.
benim bir akrabamın bebeği ağzında bir tane dişle doğmuştu. çok nadirde olsa olabiliyormuş.belki bu bebiş de dişli doğmuştur ne dersin.
Cnm olabilir tabiki, hoşuma gitti sizede göstermek istedim nacizane... maş. yoksa çok tatlı bi bebek, bizdede daha diş yok cnm