2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bende mantar hariç malzemelerimi doğradım. Evde mantar kalmamış. Eşim getirince hemen başlayacağım yapmaya yerimseniben

Tarifte vereyimde deneyin süper oluyor cokacimcoook

1 paket deniz kabuğu şeklinde makarna. Markasını unuttum. Mavi kutuda oluyor birazdan bakar yazarım a.s.

2 adet soğan, 2 adet çarliston biber, 4 domates, 1 paket mantar, 1 paket krema, sarımsak ve 2 küçük boy ton balığı cokacimcoook

Mantar hariç tüm malzemeleri küçük küçük doğruyoruz. Mantarı ise kıyıyoruz. Önce soğanları kavuruyoruz ardından biberleri ekliyoruz. Onlar kavrulunca mantarları ekleyip kapağını kapatıyoruz. Mantarlar yumuşayınca ton balığını ve isterseniz karidesi ekliyorsunuz. Sonra domatesi ekliyoruz ve suyunu çekince krema ekleyip biraz daha pişiriyoruz. Haşladığımız makarnaya ekleyip güzelce karıştırıyoruz. Üzerine ya parmesan yada kaşar rendeleyip afiyetle yiyoruz yerimseniben

AYY bende deneyeceğimmmmm.ağzına sağlık canım.

ceren canım buğdayı haşlatıp ipe diziyorsun kaç tane dişi varsa ona görede nazar boncuğu takıyorsun uğur getiriyormuş.

buğday kuruyormu sonra sürekli üstündemi takılı duruyor anlamadımki hiç bilmediğim için.?

herkese ii akşamlar öpüyorum kızlar çıkıyorum artık gideyimde berke me kavuşayım annesinin paşası ya....

hayırlı akşamlarrr !!!

yeni topik hayırlı olsunn ben gelmeyeli baya şey değişmiş kafamçokkarıştı

en sonunda olan oldu ve malesef benim öksürük Gazel'e bulaştı prş gününden beri kuzum hasta dr a götürdüm peditus verdi kaç gündür kullanıyorum ama pek bi gelişme yok malesef :1no2::1no2:

herkezler iyi maşAllah geçmişe şöle bi göz attımda pütürlü gıdalardan konu açılmış ya bu kız azcık pütür olunca hemen böğğğ yapıyor çok zorlarsada bütün mideyi boşaltıyor nasıl alışacak normal yemeğe hiç bilmiyorum :1no2::1no2:

bu arada tuba nın anneannesi vefat etmiş bu sabaha doğru onada çok üzüldüm Allah rahmet etsin inşAllah ..tubişle görüştüm sabah annesinin evine gitmiş bi kaç gün orda kalır sanırım...:çok üzgünüm:

hülyacım iyi akşamlar nasılsın gazelime geçmiş olsun canım evde bir kişi hasta oldumu çocuklarada geçiyor malesef
tubacım başınızsağolsun çok üzüldüm canım benim cennet mekanı olsun

bende eve geldim kızları babası alacak bugün yemeğimi yaptım kızlarımla eşimi bekliyorum

hayırlı akşamlarrr !!!

yeni topik hayırlı olsunn ben gelmeyeli baya şey değişmiş kafamçokkarıştı

en sonunda olan oldu ve malesef benim öksürük Gazel'e bulaştı prş gününden beri kuzum hasta dr a götürdüm peditus verdi kaç gündür kullanıyorum ama pek bi gelişme yok malesef :1no2::1no2:

herkezler iyi maşAllah geçmişe şöle bi göz attımda pütürlü gıdalardan konu açılmış ya bu kız azcık pütür olunca hemen böğğğ yapıyor çok zorlarsada bütün mideyi boşaltıyor nasıl alışacak normal yemeğe hiç bilmiyorum :1no2::1no2:

bu arada tuba nın anneannesi vefat etmiş bu sabaha doğru onada çok üzüldüm Allah rahmet etsin inşAllah ..tubişle görüştüm sabah annesinin evine gitmiş bi kaç gün orda kalır sanırım...:çok üzgünüm:

Canım geçmiş olsun Gazel'e malesef aynı sorun dünden beri benim kızımda da var öksürüyo ve hemen yediğini çıkarıyo yavrummafoldumben yarın dr gitcez bakalım ne ilaç vercek

herkese hayırlı akşamlar kızlar
tubanın aneanesi vefat etmiş Allah taksiratını affetsin geride kalanlara sabır versin inşallah
tubacım başınız sağolsun canım

bende okuldan geldim yorgunum Ahsen uyuyor bende yemeğimi yedim dinleniyorum

yeni topic hayirli olsun,nice guzel paylasimlar,sohbetler dilegiyle:dance:

Ya kizlar su dis kurabiyelerine bayildim yaa,gerci ben yapmicam dis bugdayi adetimiz yok bizim..Yapanlarin ellerine saglik walla..cok sirin görunuyorlar..

Mutahhara basiniz saolsun cnm..

Civciv seninde kizina gecmis olsun.pütürlü benim oglanda yemiyo ögürüyoo her kasikta ,ama ben simdi blendirdan hafif gecirerek veriorum alisiyor walla:)

Kizlar sizin bebisler mama sandalyesinde yiyebiliyormu rahatca,yoksa bizim gibi döke saca mi yiyorlar?ya en erken oturtan bendim sandalyeye ama bi kasiktan sonrasini hep dökuyoo yaa

Ya kizlar su dis kurabiyelerine bayildim yaa,gerci ben yapmicam dis bugdayi adetimiz yok bizim..Yapanlarin ellerine saglik walla..cok sirin görunuyorlar..

Civciv seninde kizina gecmis olsun.pütürlü benim oglanda yemiyo ögürüyoo her kasikta ,ama ben simdi blendirdan hafif gecirerek veriorum alisiyor walla:)

Kizlar sizin bebisler mama sandalyesinde yiyebiliyormu rahatca,yoksa bizim gibi döke saca mi yiyorlar?ya en erken oturtan bendim sandalyeye ama bi kasiktan sonrasini hep dökuyoo yaa
cnm ben mama sandlyesı almadım yastık ustunde yıyor bızde doke saca hemde arada kase devırmelerde oluyor

hehe aysuncgm demekki yalniz degiliz bu konudaa :KK70: aman yesinlerdeee barii..

offf kizlar ne gusl yemek tarifleri vermissiniz yeni gördum hee..

makarnaya bayilirim ama dietteyim canlar yaa,yapmayin bölee bi dahaa:çok üzgünüm:

canım ben 2 ayı geçti kullanıyorum mama sandalyesi. öğrendik artık:) sırtını bir kademe geri yatırıyorum, kolayca yiyoruz.a.s

Cerencim bende hep oturtuyorum biz masadayken katilmak istio aramiza cocuk,birde öyle yapip deneyeyim sandalyeyi ,cunki yerde yediklerinde etrafa sicrama,dökme riski var,otururken eline bisiler veriyormusun cnm kemirmesi icin ekmek veya biskuvi vs.???

çıkınca ne yapacaksınız? var mı sizde diş buğdayı adeti?

sağol canım. bizde aslında dişi çıkınca diş buğdayı (hedik deriz biz) yapılıp dağıtılır. ama akrabaları eve çağırıp diş kurabiyeleriyle beraber ikram etmek daha hoş geldi kulağıma:))

Canım bizim memlekette de hedik derler a.s.Bende yapmak isterim ama burda kımse yokkkmafoldumben

Yemeğimizi yedik geldim bende. Defnoş'ta babasıyla oynuyor. Birazdan yıkayacağız kuzumu. Bu arada size bakayım dedim a.s.

Hülya'cım çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede düzelir kuzucuk ama Peditus'un pek işe yarayan bişey olmadığını biliyorum ya başka bişey mi versen acaa doktora bi daha sorsan :uhm: Benim kızda pütürlü sevmiyor. Ama eline ekmek , bisküvi falan versen yiyor :bbo:

Tuba'cığımın ananeciği vefat etmiş. Allah rahmet eylesin. Ardında kalanlara sabır ve uzun ömürler versin :Saruboceq:

Cicibici benim kızımda 15 gündür mama sandalyesinde yiyor. Gerçi benimki herşeyi biberonla yediği için sorun yok ama meyvesini kaşıkla mama sandalyesinde çok rahat yediriyorum. Önünde oyuncağıda var onunla vakit geçirirken yediriyorum bende. Biz masada otururken de eline ekmek , bisküvi yada salatalık falan veriyorum çok seviyor oyalanmayı. Dün de eşimin teyzesindeyken çokoprens verdik. Elinden almasak bitiricekti nerdeyse yarısını yedi a.s

hülyacım iyi akşamlar nasılsın gazelime geçmiş olsun canım evde bir kişi hasta oldumu çocuklarada geçiyor malesef
tubacım başınızsağolsun çok üzüldüm canım benim cennet mekanı olsun

bende eve geldim kızları babası alacak bugün yemeğimi yaptım kızlarımla eşimi bekliyorum

saol cnm ben iyiyim Allaha şükürde....kızımda iyi olsa daha iyi olacağım Şeniz

Canım geçmiş olsun Gazel'e malesef aynı sorun dünden beri benim kızımda da var öksürüyo ve hemen yediğini çıkarıyo yavrummafoldumben yarın dr gitcez bakalım ne ilaç vercek

senin kızaınada çokk geçmişş olsun cnm Allah acil şifalar versin ...ŞenizŞeniz

çokk saol cnm ŞenizŞeniz

bu pütür olayını nasıl aşıcaz bilmiyom yaa ..bende aslında blandırı daha az kullanmaya başlasam iyi olacak CADIARZU

Yemeğimizi yedik geldim bende. Defnoş'ta babasıyla oynuyor. Birazdan yıkayacağız kuzumu. Bu arada size bakayım dedim a.s.

Hülya'cım çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede düzelir kuzucuk ama Peditus'un pek işe yarayan bişey olmadığını biliyorum ya başka bişey mi versen acaa doktora bi daha sorsan :uhm: Benim kızda pütürlü sevmiyor. Ama eline ekmek , bisküvi falan versen yiyor :bbo:

Tuba'cığımın ananeciği vefat etmiş. Allah rahmet eylesin. Ardında kalanlara sabır ve uzun ömürler versin :Saruboceq:

Cicibici benim kızımda 15 gündür mama sandalyesinde yiyor. Gerçi benimki herşeyi biberonla yediği için sorun yok ama meyvesini kaşıkla mama sandalyesinde çok rahat yediriyorum. Önünde oyuncağıda var onunla vakit geçirirken yediriyorum bende. Biz masada otururken de eline ekmek , bisküvi yada salatalık falan veriyorum çok seviyor oyalanmayı. Dün de eşimin teyzesindeyken çokoprens verdik. Elinden almasak bitiricekti nerdeyse yarısını yedi a.s

saol pınarcım dr a tekrar götürecektim ama hava çok soğuktu cesaret edemedim valla :eek:inş en yakın zamanda gecerde gerek kalmaz dr gitmeye çünkü domuz gribinden hastaneye girmekte mesele valla kafamçokkarıştı

ya gecen bende bisküvi verdim eline azcık oyalandı ama ben tırstım yine boğazına kaçıracak diye acaba ben mi fazla panik yapıyorum anlamadım ki fisfisfisfisfisfisfisfisfis

saol pınarcım dr a tekrar götürecektim ama hava çok soğuktu cesaret edemedim valla :eek:inş en yakın zamanda gecerde gerek kalmaz dr gitmeye çünkü domuz gribinden hastaneye girmekte mesele valla kafamçokkarıştı

ya gecen bende bisküvi verdim eline azcık oyalandı ama ben tırstım yine boğazına kaçıracak diye acaba ben mi fazla panik yapıyorum anlamadım ki fisfisfisfisfisfisfisfisfis

Haklısın canım hastaneler bile bebekler için tehlikeli. İnşallah en kısa sürede düzelir canım a.s.

Valla ben uzun zamandır ekmek kabuğu, salatalık dilimi, meyve dilimi yada bisküvi veriyorum. Merak etme yiyorlar ama yinede verdiğinde mutlaka göz önünde tut ne olur ne olmaz. Arada da su içir bişeycik olmaz a.s.

Defdef'i yıkadık, kremledik, giydirdik, tırnaklarını kestik güzelce. O arada kaka yapmış zilli ya temizleyeyim bari hemen a.s.

Yıkandım pamuk oldum teyzoşlarım şöyle bir öpsün beni Şeniz

img3966.jpg

X